- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #258.981
evet gülüm kazanı ayrı , üstelik bir sürü aparatı var buharlı temizlik robotu oluyorabla bir kurşun doktorun siz en iyisj
Ütü kazanı dışarda olanlardan mi
Bi yandan yoruldum Bi yandan rahatladım valla kuzum
İlacı azalmasına çok sevindim abla her şerde Bi hayır vardır
günaydın abla sen hiç merak etme bugün eminim herkesten perşembeye yakışır menüler gelecek
bedenim kalktı ablada ruhum hala uyuyor hava kapalı olunca insanın yataktan çıkası gelmiyor sicacik
günaydın canim
inşallah canım tembih etseydin sıkı sıkı dikkat etsin diye
Baya da yüksek sayilir inş. Bisey olmamıştırDeprem bu arada yalovada olmuş 4.5 doğru hissetmisim
gözün aydın pınarım ablan gelmiş siz şimdi sohbetin gözüne çay eşliğin de vurursunuz bol muhabbetler size:)Sagol ablaa
Ay cok gec kalkmiyim dedim bide bi duşa giricemsonrada kahvalti hazirlarim anca diye seyettim
yaaaa kıyamam sanaHastalık öksürük
Kiz Tuğçe akşam agzini bulastirdigina degmemis :)) ne o 4 kș çorbaGünaydınlar,
İlk defa akşam aklıma geldi, 2 lak lak yapayım dedim giremedim foruma. Sonra pes edip uyudum.
Menüm
07:10 2 yumurta, 1 kabak, 1 dilim peynir ile omlet
10:08 sade türk kahvesi ve maden suyu
12:45 3 parça (130 gr civarıdır) mangalda tavuk ve bol salata
15:50 bir bardak kefir ve muz
17:40 4 yk kereviz çorbası
3,5 litre su içildi
60 dk pilates*3= 180 p
@Pnrrr-20
Dun pekmez zencefil limon yapmıştım cnmyaaaa kıyamam sana
pekmez ve karabiber denedin mi abla öksürüğe çok iyi geliyor
sıcak suyun içine pekmez ve karabiber karıştırıp çay içer gibi yudum yudum içeceksin
defneye hamileyken geçmeyen bi öksürük tutmuştu da ilaç içmemek için onu yapmıştım
bıçak gibi kesmişti
İyi günlerde kullan ablaevet gülüm kazanı ayrı , üstelik bir sürü aparatı var buharlı temizlik robotu oluyor
İnşallah ablaBaya da yüksek sayilir inş. Bisey olmamıştır
günaydın kolay gelsin canimGünaydın bugün işlerim çok.
Daha sonra geldiğimde dünümü paylaşırım sizinle.
Güzel bir gün olsun hepimize
Kolay gelsin tatlımGünaydın bugün işlerim çok.
Daha sonra geldiğimde dünümü paylaşırım sizinle.
Güzel bir gün olsun hepimize
benim ki kalkmaz büyük ihtimal ama kalkmak isterse izin verdim gitti şimdiden :)Valla hic kusura bakmasınlar
O kadar emek veriyoz
Tabiki heryerimiz kalkacak
Oyyy bugün çok iş varTutmayın beni Gidiyorum ben işlerin başına küçük kız uyandı büyük kız uyanmadan ortalığı toplayıp kahvaltı hazirlayayim
Neyse sebebini biliyorsun en azından cnmbenim ki kalkmaz büyük ihtimal ama kalkmak isterse izin verdim gitti şimdiden :)
bu arada ben doktora gittim geldim sabah tartıda 83 gördüm tövbee yarabbim dedim geri indim meğer benim ilaç az geliyormuş d vit baya düşmüş doktor kilo alırsın tabi dedi iğne olarak d vit. verdi ilacın da dozunu arttırdı
Olabilir abla geceyi rahat geçirtir hem deDun pekmez zencefil limon yapmıştım cnm
Bu dedigini akşam yatmadanmi yapsam acaba
ama sağlıklı dengeli beslendiğimi anladım mefkuşum kalsiyumum b12 im ve şeker dengem çok iyi çıktı eşimin şeker sınırı biraz geçmiş doktor ona dikkat et dedi akşamları boyuna şekerli birşeyler yiyor ve bana yapsana bişeyler diyip duruyorduNeyse sebebini biliyorsun en azından cnm
Yakında tekrar düzene girer
Sabır metanet bide her hafta tartının yüzümüze gülmesi
Artı çıkınca moral kalmıyor bende
Yok yaff napcan kahveyi kaptanımDur önce bi kayfe iceydik :))
Bi de bana sor abla ya artı çıkarsam kahrolurum inan o derecePlanı bugün için yapiyoz:)) karşılığını yarın alicaz inş.
Tartilmadan nasıl duruyon hayret ediyom :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?