Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

evet gülüm kazanı ayrı , üstelik bir sürü aparatı var buharlı temizlik robotu oluyor

Hastalık öksürük
yaaaa kıyamam sana
pekmez ve karabiber denedin mi abla öksürüğe çok iyi geliyor
sıcak suyun içine pekmez ve karabiber karıştırıp çay içer gibi yudum yudum içeceksin
defneye hamileyken geçmeyen bi öksürük tutmuştu da ilaç içmemek için onu yapmıştım
bıçak gibi kesmişti

Kiz Tuğçe akşam agzini bulastirdigina degmemis :)) ne o 4 kș çorba

Korumada bizdemi böyle yiyecez

Dun pekmez zencefil limon yapmıştım cnm

Bu dedigini akşam yatmadanmi yapsam acaba

Valla hic kusura bakmasınlar
O kadar emek veriyoz
Tabiki heryerimiz kalkacak
benim ki kalkmaz büyük ihtimal ama kalkmak isterse izin verdim gitti şimdiden :)
bu arada ben doktora gittim geldim sabah tartıda 83 gördüm tövbee yarabbim dedim geri indim meğer benim ilaç az geliyormuş d vit baya düşmüş doktor kilo alırsın tabi dedi iğne olarak d vit. verdi ilacın da dozunu arttırdı

Tutmayın beni Gidiyorum ben işlerin başına küçük kız uyandı büyük kız uyanmadan ortalığı toplayıp kahvaltı hazirlayayim
Oyyy bugün çok iş var
Kolay gelsin cnm
Çok yorma kendini
Kadınlar biraz az yisin zaten herkes şişko :))

Neyse sebebini biliyorsun en azından cnm
Yakında tekrar düzene girer

ben de kalkayım az evi toplayayım yada yatayım karar veremedim :))
mervem sana da bana da kolay gelsin canooom

Neyse sebebini biliyorsun en azından cnm
Yakında tekrar düzene girer
ama sağlıklı dengeli beslendiğimi anladım mefkuşum kalsiyumum b12 im ve şeker dengem çok iyi çıktı eşimin şeker sınırı biraz geçmiş doktor ona dikkat et dedi akşamları boyuna şekerli birşeyler yiyor ve bana yapsana bişeyler diyip duruyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…