- 4 Şubat 2008
- 5.999
- 14.165
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #259.001
Tamam 1 hafta da belli olur merve sadece bunu yapacamsende yararsa bizde deniyelkm yasemin
Tmm cnm oyle yapayım sagolasinOlabilir abla geceyi rahat geçirtir hem de
Sporumu yaptım şimdi yumurta ile ekmeksiz kahvaltı öğlen kefir akşam köfte salataikiside yatıyor abla yataktan çıkamadım aslında dahada yatarsam ogleyi bulur kalkmam diye ayilmaya çalışıyorum
Günaydın canım çok şükür dinleniyorum işte bu hafta böyle oldu
neler planladın canım inşallah tutar yoksa ceremesini kendisi çeker canım
Belirsizlik beni daha çok strese sokarBi de bana sor abla ya artı çıkarsam kahrolurum inan o derece
Demeee:))Yok yaff napcan kahveyi kaptanım
Ödemler epey azalmış bi gaza geldim
Oynayarak kahvaltı hazırladım
Sporu ne vakit yaptın kizzSporumu yaptım şimdi yumurta ile ekmeksiz kahvaltı öğlen kefir akşam köfte salata
Aaaa çok iyiymiş cnmama sağlıklı dengeli beslendiğimi anladım mefkuşum kalsiyumum b12 im ve şeker dengem çok iyi çıktı eşimin şeker sınırı biraz geçmiş doktor ona dikkat et dedi akşamları boyuna şekerli birşeyler yiyor ve bana yapsana bişeyler diyip duruyordu
Bende cok sikayet edenlerdenim haklisin ablacim allah yardimcimiz olsuniyi insanlarla karsilastirsinİrem bende çok müzdaripim bu konuda hemen hemen her hastaneye gittiğimde bi arıza çıkarıp hastane yönetiminde buluyorum kendimi bu doktorlara o kadar eğitim verirken insan ilişkileri iletişim ile alakalı ders neden vermiyorlar acaba
Biz size nasıl saygı duyuyorsak sizde hastalara teşhis koyarken bi otur anlat şeker gibi olur olmadık ilaç dağıtma
Çok iyi drlar var ama onlardanda randevu almak problem meşhur olunca ulaşılmaz oluyor iyi drlar
Abla senin Leslie yi yapacaktım bi baktom 5 mil yürüyo bu ancaSporu ne vakit yaptın kizz
Plan güzel
Belki beyaz et kırmızıdan daha iyi olur
Aminn insallah abla ne iyi etmissin yuregine saglikkız benim doğum çok zor olduğu halde o anda aklıma çok da iyi tanımadığım biri kızım için dua et demişti o geldi dua ettiydim :)
aynen gülüm rabbim düşürmesin düşürürse de iyi doktor bulmayı nasip etsin
Hee sportif olunca o bile az gelir :))Abla senin Leslie yi yapacaktım bi baktom 5 mil yürüyo bu anca
Açtım jilian level 3 ü terimi attım yaktım göbeği 30 dk zaten
Jasminium84 yasemin dayanamadim içeceği şimdi yaptım zencefil limonda ekledim
Kulağımdan boğazımdan ateşler çıkıyor :))
oyyyy kıyamam kuzumaİyi gunler hanimlar
Dun regl oldum ama yinede pzt kilomu koriyorum ibs cunaya kadar hedefe ulasirim sizden naber dun girdim yazmaya basladim cat gormceler geldi bayada gec gittiler bide oglum cihazinin oldugu kulagini yatagin kenarina carpti kulak cihazla yatak arasinda kaldi ust kismi morardi cok agladi moralim bozuluncada buraya falan bakamadim
1.70 artım vardıDemeee:))
Gitmiş mi artılar
İnş. yapsin cnm
evet öyle bir etkisi olduğu doğrudur ama zımba gibi yapar seni
ben bir keresinde karabiberi çok atmışım aman Allahım resmen kulaklarımdan ateş çıktı hiç abartısız
sen bi de zencefil eklemişsin abla ayyyyy
Ohh yarına oda gitsin inș.1.70 artım vardı
Çok şükür 60 kalmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?