- Konu Sahibi Handandandan
-
- #25.901
günaydın totoşlarımm...hepimize az kalorili bol paylaşımlı bir hafta diliyorum....kahvaltı yapıp gelicemm
Asya27aylaşımı az
Edda1985:İyi
Fadime02:İyi
Hoppidicik:İyi
Mursh:İyi
Nurkelebekaylaşımı az
taçsız prensesaylaşımı az
merwecik_20aylaşımı az
fitsema:Normal
BtlBetul:İyi
TrulyScrumptious:iyi
Arkadaşlar şimdi takım durumumuz yukardaki gibidir.Paylaşımı az yazdığım arkadaşların gerekçeleri hatırladığım kadarıyla şöyleydi ;
Asya27: İlk okula giden çocugu oldugu ıcın cok fazla onlıne olamıyorum demıstı.
Nurkelebek:İlk başlardaki hevesi ve paylaşımcılıgı yok.Neden onlıne olamadığı ıle ılgılı bı bılgım yok.Bi açıklama yaparsa seviniriz...
taçsız prenses:Bebeği çok hasta onun için onlıne olamıyor.
merwecik_20:Yeni işe başladı.İş yerinde pc yok onun ıcın paylasım durumu az.
Lütfen bu yazıma kimse kızmasın herkesın bı hayat mucadelesı var bu mucadelenın ıcınde bızede az zaman ayırmanızı ıstememız cok normal çünkü hepimizin amacı aynı ve bu yolda motıve cok onemlı.Bu takımlar kurulurkenkı amac bellı.Lutfen herkes bu kurallar ve ortak paydada buluşsun...
Yeni giren arkadaşlar şimdilik paylaşımlarınız ıyı ıns bundan sonrada bu şekılde devam edersınız...
3 hafta üst üste Mazeretsız kılo bıldırımı yapmayanlar takımdan çıkarılacaktır bılgınıze...
Cuma saat en gec 13:00 kadar kılo bıldırımı yapılmalı eger cuma yapılamıyacaksa persembeden kılo bıldırımı yapılması onemlı.Netıcede ben hem calısıp hem bu lıstelerı hazırlıyorum bıde o bıldırım yaptımı bu bıldırım yaptımı kontrol etmek zor oluyor...Herkes ustune dusen sorumlulugu yerıne getırsın lutfen...
Evt 9.TAKIM msj gayet net ve açık , şöyle yaparım böyle ederim benim tarzım deil.Açık oylamaya sunuyorum(Eğer içiniz rahat edecekse gizli oylamada yapabılırız.Herkes ozelden bana msj atıp fıkrını soyler bende sonucu acıklarım)herkes fıkrını bana bıldırsın...
EDA cım inşaallah canım zayıflıycam ve her beğendiğimi alıcam...
neden evde balık yapmıyon kız ev kokuyor diye mi:))
hem balık yiyemiyorum ben sonra rahatsız ediyo beni kokusu midemden gitmiyo sanki
ama son zamanlar nedense çok ilginçtir canım çekiyodu..
hemde balık kokusundan nefret ediyom o koku gitmiyo evden
dün balıksonrası mutfagı hep çamaşır suyuyla sildimm duvarları yerlerii
hala akşam yatacam sanki bğütün ev kokuyodu
ben de öyle cnm..balık kokusu illaki siniyor eve..bizde kv idelerde yiyoruz balığı hep..bu sayede benim ev temiss kalıyo
günaydın kızlar....az kalorili mutlu güzel bir hafta diliyorum hpimize...
henüz kahvaltımı yapmadım..yapayım buralardayım..gene temizlikli bir ev günü beni bekliyor..e dolap düzenlemesi yapmam lazım..
dün eşimle alışverişteydik..şişman olmanın üzüntüsüyle içiç içimi yedim..eşim zayıf oldugu için kendine çok güzel kıyafetler alabildi ama ben baktım kaldım..
bisikletim gelsin hemen de kullanayımm
of offff...aynı dertten muzdaribim...kocam balık alıp gelecekmiş...evden kaçmaya yer arıyorum..hem balık yiyemiyorum ben sonra rahatsız ediyo beni kokusu midemden gitmiyo sanki
ama son zamanlar nedense çok ilginçtir canım çekiyodu..
Hemde balık kokusundan nefret ediyom o koku gitmiyo evden
dün balıksonrası mutfagı hep çamaşır suyuyla sildimm duvarları yerlerii
hala akşam yatacam sanki bğütün ev kokuyodu
hahahaaaaa...bende aynı yöntemi kullanıyorum...balık gelince annene gidelim orda yiyelim diyorum..ben de öyle cnm..balık kokusu illaki siniyor eve..bizde kv idelerde yiyoruz balığı hep..bu sayede benim ev temiss kalıyo
şekerim sen çalışıyomusun?????çok gerginsin bugün , pazartesi diye olmasın...bende her pazartesi cinler tepemde dolaşırım..dukan ne oldu??bana bel bağlama , daha gerekli altyapıyı hazırlamadım..günaydın milleet.....
Ayy hava çok soğuk. Kombi bozuk.... Her yer kapalı ve içerde sigara içiyolar saçım başım kokçak.......vıdı vıdı vıdı.... Söylenesim var. Adamın tekide ha bire tepemde. Napıyon bakayım deyip gelip duruyo yanıma acayip rahatsız bir durumdayım. Insanlar halden anlamıyor, madem anlamıyorlar bende açık açık söyliyeyim dedim... Ben rahatsız olurum birinin başımda durmasından dedim adama laftanda anlamıyorlar kardeşim. Aaaaa cahil cüheyla değil bildiğin okumuş görmüş geçirmiş insanlar..... çıldırıciiim.... Dövsem mi acaba....
Bu gün elma diyeti yapamayacağım kart kurt elma yiyemeyeceğim çünkü çok kalabalık. Az az bişiler yemeye açlışıca rejim menüsü gibi....
Sabahki menüm 2 dilim light ekmek
azcıkta peynir
1 bardak nescafe....
şimdide ıhlamur içiyorum bu hafta benden umut yok(
ayy bugün herkesde bi gerginlik bi gerginlik..sen niye dedenin yanına gidiyosun bacım??töbe töbe yaa..slm kızlar sabah geldim kimse yoktu bende başka topikleri gezdim gittim işlerim var bugün pazartesi işler çok olur bende pazar anca gezdim dügün alışveriş derken akşam oldu artık tam elma sirkeci fadime var artık karşınızda ya kilo vericem ya alıcam yada dedemin yanına gidicem .rahmetliyi özledim 27 sene oldu
şekerim sen çalışıyomusun?????çok gerginsin bugün , pazartesi diye olmasın...bende her pazartesi cinler tepemde dolaşırım..dukan ne oldu??bana bel bağlama , daha gerekli altyapıyı hazırlamadım..
dukan işyerindede yapabilirsin...tupper kaplarıyla evden tavuk göğsü getirebilirsin...ama yinede zor olur diyosan bilemiycem..o yeni gelen birileri senin tahtına göz dikmesinler sakın???çalışıyorum canımcım.... Evet pazartesi sendromu ve gereksiz insan sendromu. Yapış yapış adamlar.... Ille dibimde durup ekranıma bakacaklar. Nedir bu ısrar anlamış değilim. Pazartesi sendromundan daha fazla sendrom yaratıyorlar bende... ığyykk.... Dağalın anlamadım ki uleyn diyesim geliyor. Işi öğretçekmişim benden iyi biliyo laf olsun beri gelsin işte.... Askıntı mı oluyo noluyo anlamadımki gerdi benii.....
Dukan işyerinde zor olucak. Daha normal bir şeyler yapmam lazım. Göze batmamam lazım. Nüfusumuz azken sorun değildi de şimdi yeni birileri başladı. Bir acayip bakıyorlar bana :))))
hoşgeldin...diyet yapmadığına göre artık takımdada değilsin anladığım kadarıyla...da keşke bizide bilgilendirseydin , seni çok merak ettik...başına bişeymi geldi diye burada muhabbetide oldu..kızlaaaaaaaaar herkese merhaba.
3 hafta önce bursaya gitmiştim biliyorsunuz orada 3-4 gün kaldım geldim.
üzgünüm uzun bir ara oldu giremedim ne zamandır ama diyeti salmıştım en son 81dim hala öyleyim 3 haftadır diyet falan yaptığım yok =((
çok canım sıkkın bıktım artık =( sizler nasılsınız? Inşallah sizin açınızdan herşey yolundadır. Bu arada çok üzgünüm bu şehit olayları ve depremden dolayı ülkemize allahtan yardım ve acil şifalar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?