- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #259.021
Kolay gelsin canomYoğunum yaa, ara ara giriyorum, alıntılıyorum inşallah kaybolmadan yine girerim...
seviliyorsunuz canlar
Inşallah kaptanım insallahOhh yarına oda gitsin inș.
Offf kötü olmuş cnmİyi gunler hanimlar
Dun regl oldum ama yinede pzt kilomu koriyorum ibs cunaya kadar hedefe ulasirim sizden naber dun girdim yazmaya basladim cat gormceler geldi bayada gec gittiler bide oglum cihazinin oldugu kulagini yatagin kenarina carpti kulak cihazla yatak arasinda kaldi ust kismi morardi cok agladi moralim bozuluncada buraya falan bakamadim
Ve geldim...Kolay gelsin tatlım
Bende tam etiket yapicaktim nerde kaldı bu kız diye :)
Geçmiş olsun hastalık kapıda mıİnş. yapsin cnm
Posasi dibinde kaldı birazdan sicak şu ekleyip onuda içerim
Bide yatmadan yaparim
Karabiberi yarım ck Koydum ama acıymış baya
Ay Insallah:)Tabiki ineceksin hiç
Şüphen olmasın ananıda al gel
Kesinlikle ya en azindan 2 ay bi sabir edince insan nasil kilo veriyor yeni anlasiliyorAynen canım öyle bir dünya yok 15 günde verelim keşke öyle olsa ama sabırla kilolar gidiyor
Ne guzel sabah sporu ya:)Bu sabah sporuma gittim ama dün gitmemiş olsam da. Bugün de güzel geçiyor hadi bakalım.
Şimdi gidip öğle yemeğimi yiyeyim. Geçmişe bakamadım ondan sonra da ona göz gezdireyim. :)
dün öyle oldu uskalri yedir evi topla derken geç kaldım ve acikmadm
Sorma ya benim sipada patates istedi 21:00 deyediler baba oğul
dunde sana demişti
Kiskanma
Beni de ovebilirsiniz sakıncası yok
Saat 13 e kadar nasıl duruyorsun canım ya kahvalti için
yumurta günü olmuş bende diyecektim meyveyi aralarda yesen
seydacim anladım yoğun bir hayatın var ben ev hanımı oldugum halde iki usakla spora zorlanıyorum vakit bulsam da uyku saatleri sikintisi var ama bu hafta daha dikkat etmeyi dusunuyorum tabiki senin icinBenim planım yok valla
Spora hiç vaktim yok masa başı işim çok Nadiren şantiyeye gitmem gerekirse bi o kadar iç mimarım bu arada ikizlerim de 21 aylıklar yardım eden derken eşim var yalnızca canım ama şöyle kızlarıma tüm gün ben işteyken bakıcısı bakıyor yemek temizlik ütü falan diyorsan eşimle ikimiz yapıyoruz genelde gerektiği zaman da annem ya da kayınvalidem yardım ediyor sağolsunlar çünkü iş aaatlerim aşırı düzensiz bazen 10 da bile işten çıktığım oluyor
Ğkolay gelsin canımTutmayın beni Gidiyorum ben işlerin başına küçük kız uyandı büyük kız uyanmadan ortalığı toplayıp kahvaltı hazirlayayim
Sana da afiyet olsun canım :)Ne guzel sabah sporu ya:)
Afiyet olsun canim ben daha yeni kahvalti yaptim
canim benim oglan dogustan %100 isitme engelli koklear implanti var ilk dogdugunda buraya yazmistim mefkusum seninle tanistirmisti benioyyyy kıyamam kuzuma
geçmiş olsun canım
hafızam zayıf nolur kusura bakma bütün yazılanları da takip edemiyorum belki o yüzden kaçırdım ama ne için cihaz kullanıyor oğlun
iyi bakalim simdi gecende oynarken kayp kapiya dustu yibe ayni nokta morarmisti bu sefer daha hafifmis sukur korktuk baya ama allah koruyor ins hep korusun kaucugun icindede buyutsen olacak olunca yapacak bisry olmuyorOfff kötü olmuş cnmcok geçmiş olsun
İyimi şimdi
aaaaa evet şimdi hatırladımcanim benim oglan dogustan %100 isitme engelli koklear implanti var ilk dogdugunda buraya yazmistim mefkusum seninle tanistirmisti beni
iyi bakalim simdi gecende oynarken kayp kapiya dustu yibe ayni nokta morarmisti bu sefer daha hafifmis sukur korktuk baya ama allah koruyor ins hep korusun kaucugun icindede buyutsen olacak olunca yapacak bisry olmuyor
Çok geçmiş olsun canım benum kıyamam kuzucugaİyi gunler hanimlar
Dun regl oldum ama yinede pzt kilomu koriyorum ibs cunaya kadar hedefe ulasirim sizden naber dun girdim yazmaya basladim cat gormceler geldi bayada gec gittiler bide oglum cihazinin oldugu kulagini yatagin kenarina carpti kulak cihazla yatak arasinda kaldi ust kismi morardi cok agladi moralim bozuluncada buraya falan bakamadim
sağol tatlımĞkolay gelsin canım
Sagol canim :)Sana da afiyet olsun canım :)
Sabah sporu çok zinde hissettiriyor.
Menün bence şimdiye kadarji en guzeli cnm :)) hani böyle güzel kahvaltı olması hoşuma gittiVe geldim...
Gene gidicem ama önce uğrayayım dedim.
Umarım iyisinizdir.
Ben de iyi olmaya çalışıyorum fakat boğazım ağrıyor.
Hasta olmak üzereyim.
Umarım sarmadan geçer gider.
Gelsin benden Çarşamba menüsü:
Sabah
8.30- Sıcak Limonlu su
9.00-2 haşlanmış yumurta, biraz peynir, nane-maydonoz, 1 bardak şekersiz çay.
11.30- 1 şekersiz Türk kahvesi, 1 elma.
14.00- Kıymalı karnabahar yemeği
16.00- 3 adet erik kurusu ve filtre kahve
18.00- Et haşlama.
Su: 2 lt.
Spor: Yok (Çok hasta hissediyordum dinlendim.)
yok , benimki 1 haftadir icerde:))Geçmiş olsun hastalık kapıda mı
sakındığın göze çöp batarya sizinkide o hesapcanim benim oglan dogustan %100 isitme engelli koklear implanti var ilk dogdugunda buraya yazmistim mefkusum seninle tanistirmisti beni
iyi bakalim simdi gecende oynarken kayp kapiya dustu yibe ayni nokta morarmisti bu sefer daha hafifmis sukur korktuk baya ama allah koruyor ins hep korusun kaucugun icindede buyutsen olacak olunca yapacak bisry olmuyor
olsun bebegimAlıntılarım gitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?