- 13 Eylül 2017
- 2.131
- 7.781
- 158
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #259.041
Kızım hasta ateşlendi iniliyerek yatıyorEeee kızlar gununuz nasıl geçiyor
Hersey yolundami
Cuma heyecanı sardı beni :))
Kuzum sonuçta insanız korumada arada abartmalar olabilirŞu an sakin ablamMefkurem , 45 dk sonra hiç kalmayacak inşallah. Müşterilere kapı kapanacak çünkü hahahaha
Ya koca bir paket biskrem yedim az önce, bir anda canım istedi ve hiç düşünmeden yedim. Şu an hem öfkeliyim kendime hem umursamıyorum...
Akşam 3 yk kereviz çorbası içeyim bari, dengelediğini hayal edersem dengeler
Ayyy ona da geçti demekkiKızım hasta ateşlendi iniliyerek yatıyoruyanınca ağlıyor beni istiyor az önce uyandı kustu geri uyudu
Bütün gün ergen psikolojisiyle ilgili video izledim kurs yoktumbugün doğan cücelioğlundan girdim üstün dökmende adem güneşe kadarEeee kızlar gununuz nasıl geçiyor
Hersey yolundami
Cuma heyecanı sardı beni :))
olabilir canim cocuklardan sonra benim hafizada cok zayifladi beyin yoruluyor heraldeaaaaa evet şimdi hatırladım
nolur kusuruma bakma hafızam çok zayıftır benim sen deyince hatırladım
Tesekkur ederim canimÇok geçmiş olsun canım benum kıyamam kuzucuga
sağol tatlım
cok sukur iyi suanda gulumE ElbetOlacak canım geçmiş olsun. nasıl oldu oğlun?
Aynen oyle abla biz koruyoruz o kadar tam olmayacak yerde sacma sapan bisey oluyor ben artik rabbime biraktim onun korudugu gibi kimse koruyamaz cunku ben kafayi yiyecem oraya yaklasma burada kosma demekten ins kuzumun butun omru boyunca kazalar belalar uzak olsun tek dilegim buMenün bence şimdiye kadarji en guzeli cnm :)) hani böyle güzel kahvaltı olması hoşuma gitti
Akşamda eti kuru yemeyip salata falan olsaydı
yok , benimki 1 haftadir icerde:))
sakındığın göze çöp batarya sizinkide o hesap
Gidip kulağını vurmuş hep
Allah korusun inş.
olsun bebegim
Gelenler azaldimi
gecmis olsun canim kucuk heralde dimi ins en kisa zamanda atlatirsinizKızım hasta ateşlendi iniliyerek yatıyoruyanınca ağlıyor beni istiyor az önce uyandı kustu geri uyudu
tam zor zamanlarıBütün gün ergen psikolojisiyle ilgili video izledim kurs yoktumbugün doğan cücelioğlundan girdim üstün dökmende adem güneşe kadar
Büyük oğlanla problemlerimiz var meye nasıl davranacağımızı bilemiyoruz
tabi göz kulak olunur cnmoyle abla biz koruyoruz o kadar tam olmayacak yerde sacma sapan bisey oluyor ben artik rabbime biraktim onun korudugu gibi kimse koruyamaz cunku ben kafayi yiyecem oraya yaklasma burada kosma demekten ins kuzumun butun omru boyunca kazalar belalar uzak olsun tek dilegim bu
Akşamı bilmeden yorum yapamıyorum :))Menu
Sabah7: 30
2d tab ekmwk peynir az tereyagi biber domates yogurt
Ogle12: 30
2 yumurta yagda
Azcik mantar 1d ekmek
Yogurt biber
Ara 1elma
Aksami bilmiyorum bi arkadasa davetliyiz ne gelir bilmiyorum ins makul secrnekler vardir elimden geleni yapicam
Su 2oldu
Spor suan yok
ahhh yavrum yaa kıyamam çok geçmiş olsunKızım hasta ateşlendi iniliyerek yatıyoruyanınca ağlıyor beni istiyor az önce uyandı kustu geri uyudu
Çok geçmiş olsun canımKızım hasta ateşlendi iniliyerek yatıyoruyanınca ağlıyor beni istiyor az önce uyandı kustu geri uyudu
umarım akşamı güzel kapatırsın canimMenu
Sabah7: 30
2d tab ekmwk peynir az tereyagi biber domates yogurt
Ogle12: 30
2 yumurta yagda
Azcik mantar 1d ekmek
Yogurt biber
Ara 1elma
Aksami bilmiyorum bi arkadasa davetliyiz ne gelir bilmiyorum ins makul secrnekler vardir elimden geleni yapicam
Su 2oldu
Spor suan yok
Dur daha bismillah :)) gerçekten her sene insan değişiyorSene seneyi aratıyor sözü ne kadar doğruymuş. Bu kışa kadar yağmur çağmur soğuk aldırmadan spora giderdim, hafta sonları sabah yürüyüşe çıkardım. Dün yağmurda spora giderken 'dedim sen deli misin git evine uyu' .... seneye yağmurda eve gider yatarım herhalde :) yaşlılık zannımca
hafta sonu sabahları da uyumayı tercih edip akşamları spor ypıyorum. bu hafta sonu bir değişiklik yapıp sabah yürüyüşe gidecem.
tam Perşembeye yakışır menü olmuş :) )İyi akşamlar kızlar menumu yazayım unuturum falan
11:30
2 tavada yumurta
1kk peynir
2 lokma ekmek
17:00
1 dilim kaşar peynir
18:00
Kabak sote(4 yk yoğurt, 1 büyük kabak, dereotu, Maydanoz)
Su:suan 2 olmak üzere yatana kadar 3 olur sanırım
Çok geçmiş oldun canım limontuzu içirebilirsen içir reflör varmı sizin orada prebiyotik yaniKızım hasta ateşlendi iniliyerek yatıyoruyanınca ağlıyor beni istiyor az önce uyandı kustu geri uyudu
Darısı başımıza abla iki ergen bi evde kız gene iyi oğlanın hormonlar tavan yapmış durumda kime neye saldıracağını şaşırırmıştam zor zamanları
Ben geçirdim çok şükür :))
Aman şimdiki çocuklar dogustan ergen kriziyle doguyor zaten
tabi göz kulak olunur cnm
Bazen ne kadar dikkat etsen de olacak olan oluyor
Allah büyüklerinden korusun
Hosgeldin cnmMerhabalar bende takima katilmak istiyorum Yonahime soyleyince gelmek istedim:)
çocuğun yanında bisey deme de arkadan eşini sakinlestirmeye calisDarısı başımıza abla iki ergen bi evde kız gene iyi oğlanın hormonlar tavan yapmış durumda kime neye saldıracağını şaşırırmış
Babayla papazlar ben karışmayım diyorum birden tam ortada buluyorum kendimi
Evlat İnsana sabrı öyle bi öğretiyorlar ki
Ben kendimi tanıyamıyorum
menü güzel cnm ama aklında olsun Tartıya yakın bulgur bakliyat vs. Gibi şişlik yapacak şeyler yemiyoruzMeraba menumu yazayim
Sabah 12
1 dilim tt ekmegi
3-4dilim suzme peynir
5 zeytin
1 tk bal
4-5kuru kayisi
Ara16
1 bucuk avuc tuzsuz dakota cekirdegi
2 kare bitter
Aksam 17.30
1 tabak bulgur koftesi yogurtlu ve pulbiberli
Su
2 lt yakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?