- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #25.921
dukan işyerindede yapabilirsin...tupper kaplarıyla evden tavuk göğsü getirebilirsin...ama yinede zor olur diyosan bilemiycem..o yeni gelen birileri senin tahtına göz dikmesinler sakın???
hoşgeldin...diyet yapmadığına göre artık takımdada değilsin anladığım kadarıyla...da keşke bizide bilgilendirseydin , seni çok merak ettik...başına bişeymi geldi diye burada muhabbetide oldu..
canım bu takım isteyince gelip canın istemediğinde gelinmeyecek bir yer değilki....kendine karşı sorumluluğun olmadıkça zaten kilo vermen mümkün değil...takım kurallarını biliyosun umarım , 3 hafta mazeretsiz gelmeyen diskalifiye oluyo ve sende 3 cuma bildirimi yapmadığın için maalesef yerine başkalarını aldık...yinede sen murçu bekle bakalım , son sözü o söyler..yok başıma çok şükür bir şey gelmedi ama foruma hiç giresim gelmedi. Bir kere bile girmedim 3 haftadır. Ya hoppidicik 75 kilo olmam lazım benim =(
sağolun endişelendiniz demek canımsınız ya sevindirdin beni =) diyete bu gün tekrar başlıyırum işte inşallah bu hafta moral depolayıp aynı dirençle devam edicem. Sen n eyaptın hoppdicik nasıl kilolarla aran? Keyfin nasıl ?
hahhaayyyytt kolay mı bir ben olmak..... Dermişim.... Aman aman alsın onun olsun.... Ben aldım bu işten hevesimi :)))
saklama kapları falan denicem bakalım.... Bir düşüneyim ben bunu bakayım nasıl yürütebilirim.... Başlayıp bırakmak istemiyorum... Istikrarlı olmam lazımki işe yarasın....
canım bu takım isteyince gelip canın istemediğinde gelinmeyecek bir yer değilki....kendine karşı sorumluluğun olmadıkça zaten kilo vermen mümkün değil...takım kurallarını biliyosun umarım , 3 hafta mazeretsiz gelmeyen diskalifiye oluyo ve sende 3 cuma bildirimi yapmadığın için maalesef yerine başkalarını aldık...yinede sen murçu bekle bakalım , son sözü o söyler..
sakın bacım...öyle pat diye iş nerdeeeeee...tahtına sımsıkı yapış ama daha iyisini bulduysan bilemiycem..murç tupperlarla işyerine mamalarını götürüyodu...yoksa eddamıydı yaa??balık hafızam yine bana oyun oynuyo...herneyse , kızlar sana anlatır iştee
murch tu bi ara mama yiyoduu :))
kız hoppidik sana ne dicem ben
konumuzla hiç alaka yok ama
ben bebek yapıyım deken dün yani hastalıgımın bitiminin 10. Gunu kanama oldu anlamadım gtitti azcık oldu bitti
bugün doktora geldim
sabah baktııı alttan ultrason(((
çok feci bişeyyy çok korktum bişey yokmuşş
ama sence neden ya doktor adet düzensizliği dedi ama şimdiye kadar yoktuuu
3 ay önce bi kere daha olmuştu böyle aynı
merhaba, geçmiş olsun eddacım. Mühim bir şey olmasın da. Inşallah düzelir.
hopiidicik bu ne kin bu ne nefret =) çok sert konuştun ama anlayamadım. altı üstü bir forum ve güzel paylaşımlar yapıyoruz. kilo vermemiz hepimizin mümkün tabiki de yeterki isteyelim. ben zaten 5 kilo verdim geriye hiç almadım devamını henüz getiremedim sadece. daha önce uzun zamandır uğramayan biri murshe sormuştu katılım yapıp yapamayacağını ve mursh sorun olmayacağını söylemişti. benim mazeretim var iyi günler geçirmedim sadece psikolojik olarak. bunları apaçık anlatmak zorunda değilim. her neyse yazdıkların içten gelmedi ve bu şekilde tepki vermen beni üzdü açıkçası. eheh hayırlısı bakalım allah sağlık versin değil mi =)
.http://www.kadinlarkulubu.com/hicbi...uneler-hediyeli-yarismalar-2060.html...kızlar size bi link yolluyorum...buyruuuunnnn....
sen neden bahsediyosun???? ne kini ne nefreti???ben sana seni merak ettik diyorum sen bana kin diyosun , nefret diyosun...önce takım kurallarını oku , sonra yazdığın mesajı tekrar oku..hopiidicik bu ne kin bu ne nefret =) çok sert konuştun ama anlayamadım. altı üstü bir forum ve güzel paylaşımlar yapıyoruz. kilo vermemiz hepimizin mümkün tabiki de yeterki isteyelim. ben zaten 5 kilo verdim geriye hiç almadım devamını henüz getiremedim sadece. daha önce uzun zamandır uğramayan biri murshe sormuştu katılım yapıp yapamayacağını ve mursh sorun olmayacağını söylemişti. benim mazeretim var iyi günler geçirmedim sadece psikolojik olarak. bunları apaçık anlatmak zorunda değilim. her neyse yazdıkların içten gelmedi ve bu şekilde tepki vermen beni üzdü açıkçası. eheh hayırlısı bakalım allah sağlık versin değil mi =)
cnm hopıs takımı yanlız bırakanlara bıraz sınırlıde onun ıcın oyle tepkı vermıstır :)oda haklı kızan herkeste cunku senın gıbı dusunun 2 kısı gırmedımı takımdakı paylasım azalıyor ve bu herkesı etkılıyor.senle ılgılı şahsi bişey deıl ben cumartesı gunu bunla ılgılı bı yazı yayınladım genel olarak.paylaşımı az olan arkadaşları uayarma amaçlı.zaten bu takımdakı guncel ve onemlı bı sorun.senle alakalı deıl...
Hopısın dedıgı gıbı burası oyle canım ıstemıyor gelmıycem dedıgın bıyer olmasın.dıyet yapmıyorsan bıle gel bır ıkı yaz kı dıyette olman gerektıgını sana hep hatırlatalım...bız bunun ıcın burdayız.kılo almamıs olmana cok sevındım...
Gecen hafta lıstelerı edda hazırladı sanıyorum kı senı ızınlı gectı.takımda 1 kısılık daha yerımız var.(zamanlaman harıka bu arada)gene bole sırra kadem basmıycanın sozunu verır , düzenli paylasımlar yaparsan.aklına estıkce deıl duzenlı forma gırerırım dersen buyur gel cnm benım ıcın hıc bı problem olamaz...
diğer takım arkadaslarımın soz hakkı vardır konuyla ılgılı eger yazdıklarımdan farklı dusunen varsa fıkrını acık gonullulukle bıldırebılır....
..bence bu konuyu bir püsküüte danış murç...3 hafta mazeretsiz kilo bildirimi yapmayan diskalifiyedir..şimdi sen lionesse için bunu yaparsan yarın herkes aynı yola başvuracak..canım istemedi foruma girmedim diye bişey olamaz....
Diğer takım arkadaslarımın soz hakkı vardır konuyla ılgılı eger yazdıklarımdan farklı dusunen varsa fıkrını acık gonullulukle bıldırebılır....
Cnm hopıs takımı yanlız bırakanlara bıraz sınırlıde onun ıcın oyle tepkı vermıstır :)Oda haklı kızan herkeste cunku senın gıbı dusunun 2 kısı gırmedımı takımdakı paylasım azalıyor ve bu herkesı etkılıyor.Senle ılgılı şahsi bişey deıl ben cumartesı gunu bunla ılgılı bı yazı yayınladım genel olarak.Paylaşımı az olan arkadaşları uayarma amaçlı.Zaten bu takımdakı guncel ve onemlı bı sorun.Senle alakalı deıl...
Hopısın dedıgı gıbı burası oyle canım ıstemıyor gelmıycem dedıgın bıyer olmasın.Dıyet yapmıyorsan bıle gel bır ıkı yaz kı dıyette olman gerektıgını sana hep hatırlatalım...Bız bunun ıcın burdayız.Kılo almamıs olmana cok sevındım...
Gecen hafta lıstelerı EDDA hazırladı sanıyorum kı senı ızınlı gectı.Takımda 1 kısılık daha yerımız var.(Zamanlaman harıka bu arada)Gene bole sırra kadem basmıycanın sozunu verır , düzenli paylasımlar yaparsan.Aklına estıkce deıl duzenlı forma gırerırım dersen buyur gel cnm benım ıcın hıc bı problem olamaz...
Diğer takım arkadaslarımın soz hakkı vardır konuyla ılgılı eger yazdıklarımdan farklı dusunen varsa fıkrını acık gonullulukle bıldırebılır....
Murch bu arada lıstenn son halını ben sana gonderıyorum maıl ..
Ordan devam edersın
..bence bu konuyu bir püsküüte danış murç...3 hafta mazeretsiz kilo bildirimi yapmayan diskalifiyedir..şimdi sen lionesse için bunu yaparsan yarın herkes aynı yola başvuracak..canım istemedi foruma girmedim diye bişey olamaz....
merhaba murshcüm, eheh seni anlıyorum. ben zaten girdiğim süre boyunca düzenli paylaşım yaptım biliyorsun mursh=)
tabi kurallar olmalı haklısınız. sinirlenmeye gerek yok ama kızlar yapmayın eğer hayatımızda böyle şeylere bile sinirlenecek kalp kıracaksak yanmışız. yaşamın zevki kalmaz ki. insanlar çekilmez olur diye düşünüyorum =) yani küçük şeylere sinrilenmeyi doğru bulmam. kimseye de olumsuz yaklaşmadım burada olduğum sürede açıkçası .. hopiş ''sen daha kilo veremezsin zaten'' falan dedi ne bileyim, belki de dediğin gibi benle alakalı değildir ama negatif bir enerji aldım yok yere şaşırdım =) ne yapalım canı sağolsun. her insanın yapısı farklı tabii.
herkese yeniden merhabalar. umarım kilolarla aranız iyidir. diğer arkadaşlar siz lütfen bana kilo verebilirsin deyin buna ihtiyacım var =))) yine dediğim gibi murşcum zan altında kalma eğer sorun olucaksa gruptan ayrılabilirim tabiki.
selam kızlar..elektirikler kesildi burda..geldi çok şükğr..ben de o arada evi toparladım..pc acık ufak tefek işlerimi yapıyorum bi tarftan...kahvaltımı oldukça geç yaptı o yüzden bugün 2 öğün beslenicem...akşam yemeklerimi hafife çekip geceleri 1 bardak süt içicem...
sakın bacım...öyle pat diye iş nerdeeeeee...tahtına sımsıkı yapış ama daha iyisini bulduysan bilemiycem..murç tupperlarla işyerine mamalarını götürüyodu...yoksa eddamıydı yaa??balık hafızam yine bana oyun oynuyo...herneyse , kızlar sana anlatır iştee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?