Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Selammm kızlar nasılsnız..Kış geldi..Yeşil sebzeler gelsiiiiiiiiiiiiiiin ıspanaklar pırasalar ohhh missssss

anlayışının için teşekkür ederim mursh. eda sana da teşekkürler. bu günden itibaren eskisi gibi yine düzenli katılım yapacağım.
eheh valla ne dert oldu keşke girseymişim yahu =) ya valla mursh o kadar bunalmıştım ki. hiç olmaz mı size ya? canım hiç bir şey yapmak istemedi inan 3 haftadır ne yaptın diye sor evden bile çıkmadım hafta sonu. iş arıyordum iş de bulamadım =( yine babamın yanında çalışıyorum. halbu ki istediğim bu değil. bi sürü sorunlar sorunlar. kimse kimsenin içsel durumunu bilemez değil mi.. sakin olmak gerek. yalan mı söyleseydim kaza mı geçirdm deseydim ya da benzeri bahaneler mi üretseydim. samimi oldum. ben sizleri özlediğimi hissettiğim için bu gün girdim inan ki. neden saldım kendimi bu kadar diye düşündüm. motivenize ihtiyacım vardı yeniden adapte olmak için foruma girdim ama aksi oldu.
olumlu düşünen arkadaşlara teşekkürler.
neyse merve nerelerde o ne yaptı onu da merak ediyorum iyi mi?
sen iyimisin peki mursh bir değişiklik var mı görüşmeyeli hayatında?

Son düzenleme:

Yok kısss...severler beni.... bensiz napar onlar sonra :))) başka çatlak nerden bulcaklar..... sadece yeni insanlara alışmakta zorlanıyorum hele bir de herşeye burunlarını sokup mevcut düzeni bozuyorlarsa..... ama zamanla onlarda bana uyum sağlıyo ehehehehhh .....

Selammm kızlar nasılsnız..Kış geldi..Yeşil sebzeler gelsiiiiiiiiiiiiiiin ıspanaklar pırasalar ohhh missssss

merhaba canım teşekkürler sen nasılsın? eheh aynı dediğin gibi oh mis valla. benim annem geçenlkerde pırasa yapmıştı zeytinyağlı. limonu sıktım bit on yedim =) ıspanağıda çok severim he =) gerçi ben zaten yemek ayırmam. her yemeği seviyorum. kilomdan da belli olduğu üzre.

Ohhhh valla süpersin afiyet şeker olsun canım..bENDe çooooooooooook severim bir kış haftada 3 defa kesin ya pırasa ya ıspanak muhhakkak yerdim hamile idim =)) Bende seviyorum genel olarak ve tosuncuk gibiyim

Ohhhh valla süpersin afiyet şeker olsun canım..bENDe çooooooooooook severim bir kış haftada 3 defa kesin ya pırasa ya ıspanak muhhakkak yerdim hamile idim =)) Bende seviyorum genel olarak ve tosuncuk gibiyim

annesin demek ne güzel ayy darısı başımaa darısı başıma Allah sana ve çocuğuna sağlık versin. bende çok istiyorum anne olmak.
ben pırasayı zeytinyağlı çok seviyorum. bir de ayşe kadın severim yanında bol yoğurt. patlıcan yemeklerini mesela çok sevmiyorum. kış yemekleri güzel ya. annem yazın difrize barbunya falan depoladı bi sürü. ne bilim öyle bir şeyler yapıyor. menemenlik falan diyor biberler miberler depoluyor. =)
ne kadar kilo vermen gerekiyor?

Kızlar dün gece bugün için yemekleri yapotımmm
dün gün boyu temizlik yaptım sonrada bi hamaratlık çöktü üstüme yemek yaptım
domates çorbaa
zeytinyağlı banbunya pilaki
patlıcan kebabı
pirinç pilavııı

Arada üşengeçliğim tutuyo aradada böylee içimde bir ev hanımı ruhu zıplıyo

Son düzenleme:

offf. canım çekti acayip. ellerine sağlık edda. barbunyayı çok severim pilavla süper oluyor. patlıcan kebabı için aynı şeyi söleyemem. afiyet olsun canım =)

offf. Canım çekti acayip. Ellerine sağlık edda. Barbunyayı çok severim pilavla süper oluyor. Patlıcan kebabı için aynı şeyi söleyemem. Afiyet olsun canım =)

ben patlıcanın içine girdiği her yemeğe bayılırımm
patlıcanı çk seviyorumm
pilaki ve diger zeytinyaglılar benim favorilerim sulu yemkerlderse zeytinyağlıları daha çok seviyorum..

bu günkü menüm;

sabah: 1 bardak ılık su. iki dilim sade börek =)

öğlen: bir kase süzme mercimek çorbası. 3 dilim kepek ekmeği.

akşam: sabah börek yediğim için akşam yemeği düşünmüyorum.

dayanabilirsem sadece bir bardak yeşil çay içerim belki.

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin inş. Rabbim isteyen herkese nasip eder inş. canım.. bende severimmmm =)) evet bende bu sene çok yaptım güzel oluyor =)))

Şuan 80 81 gidip geliyorum 75 olmak istiyorum hamilelikten önceki kilom ilk hedef doğum kiloları sonra bir 10 kilocuk daha inş. eskiden 58 60 arası oynardım çikolata ksitinden bir amelyat oldum 2 sene oldu 15 kilo aldım onları da vermek istiyorum ama önce doğum kiloları inş.

ıspanak çok severim ama yıkamaya üşeniyom :))))

bende 5 defa yıkarım sonra sirkeli suya basarım 1 saat bekletirim sonra yine yıkar doğrarım sonra 5 su daha yıkarım =))

bu günüm;

sabah: 2 bardak su. iki dilim sade börek =)

öğlen: bir kase süzme mercimek çorbası ve 3 dilim kepek ekmeği.

akşam yemeği yemicem çünkü börek yanlıştı. dengelemek için akşam sadece bir bardak yeşil çay içerim dayanabilirsem kızlar.

bol su içiyorum.

evet börek yediysen akşam fazla yeme
hiç açta kalma ama kendine bol marul salata yapabilirsin ..

ben ıspanak hiç yapmadım ama
çok yıkanmalı biliyom
normalde salata için marul utam 1 saatte yıkarım yıkarım yıkarım sonra sirkeli suya batırırtım bekletirim ne biliyimm
oyüzde ıspanak kaç saatimi alır diye üşenşiyom yapmayaa

EDA cım biz senl çok benziyoruz...bazen böyle bir hafta acayip hamarat oluyorum diğer hafta çok rahatıma düşkün oluyorum..bu aralar çok rahatıma düştüm gene..akşama yemek yapmadım henğz karnıyarık ve tarhana çorba yapıcam..belki pilav da yaparım...
ev işi yapmayı hiç sevmiyorum ben..

taçsız prens bende aynı öyle 80-81 gidip geliyorum. boyum uzun ama çok iri ve hantal gözüküyorum. benim de hedefim 75. bu arada ameliyat için çok geçmiş olsun. inşallah güzelce kilolarını verirsin gönlünce olursun. biliyormusun ben eskiden 97 kiloydum şu an 81 olmam mucize.
ben nişanlıyım ve nişanlım da kilo ver biraz diyor ilerde hamile olunca iki katı olucaksın diyor

murshçum ilk defa biri sırf ben gevezeyim diye bana iyi diyooo :))))

Ahahah bızım burda geveze olmak makbuldur cancazımmm :)) Cnm senın yasın kac ben orayı kacırdım sanırsam :))

Kıtabı bende okudum ortalalra dogru zevklenıyo sabret:)

Masallah masallah

Cnmm senın durumunu yazdım zaten...Sen bebısınle ılgılen o ıyı olsun gelırsın gene ... O yazı genel bı uyarıydı sadece..

Ahh cnm ahh bende derı ceket ıstıyorum ama bı turlu alasım gelmıo cırkın duracak dıe .Zayıflayalımda gıyelım ıstedıgımız seylerı artık yaa ((

Tmmdır cnm msj alındı :)))

kızlar kondisyon bisikletim çrş gelicek sanırım..gelse de cumaya kadar bir kaç saat binsem..hihihiiii yazması ne basit bir kaç saat binsem die

Bınersın bınersın benımde var evde koyuyom tv karsısına hooopp 1 saat gecmıs bıle :)

Sızeee oohhh mısss ben hıc sebze yemeyen bırı olaraktan sevınemıycem sadece karnıbahara sevınıyorum o kadar...

Olmazmı cnm yaaa herkes yasıyor o evrelerı sende atlatmıssın gecmıs.Aksıne zamanlaman harıka yerıne bır kısı alsaydık gırmen zor olurdu takıma gerı.Neyse onemlı olan boyle zamanlarda beraber olmak.Eger sıkıldıgında acıp bıze 2 yazsaydın mıskınlıgını alıverırdı usutnden:)

Eeee nısanlınla tatıl nasıl gectı guzeldır elbette...Ben ıyıyım cnm bıraktıgın gıbıyım malesef:) Bı hafta ıst kactım ızınde o kadar iyi geldı ama :)) Mervee ıse basladı cok gıremıyor o yuzden ıyı o da

Al bendende o kadar.İş yerıne yenı gelen kımseyı hemen benımseyemem.Cadı cadı derler bana :))

aynenn
bazen öyle bi hamarat oluyorumkiii ev iş iyemek gün içinde 1 hafalık işi bitiriyorumm

ama bazende bi rehavet çöküyo üstümee dokunmayın bana hazır çorba bile yapacak hal olmuyo içimde..
Ama ev işini sonrası için çok seviyorumm
evimi temizleyince varyaa dünyanın en mutlusu oluyorum
evime yeni şeyler almayı çok seviyorumm
böyle evimi süslemeyi filan :))
dün heryeri yıkadım saolsun kayınvalşidemde bendeydi ütülermi yaptı balkonumu yıkadı
kocam evi süpürdü
bende sildim balkon tuvalet yıkadımm
evim miss olduu

OHH OOHHH MAŞALLAH TAKIMIZIN ÇOĞU BURDA
HOPPİŞŞŞ FADİME NERDESİNİZ KIZLARRRRR

walla oyle masallah

Ohh mıs valla heves ettırdın valla edda evlencem sımdı :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…