- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #25.941
Cnm hopıs takımı yanlız bırakanlara bıraz sınırlıde onun ıcın oyle tepkı vermıstır :)Oda haklı kızan herkeste cunku senın gıbı dusunun 2 kısı gırmedımı takımdakı paylasım azalıyor ve bu herkesı etkılıyor.Senle ılgılı şahsi bişey deıl ben cumartesı gunu bunla ılgılı bı yazı yayınladım genel olarak.Paylaşımı az olan arkadaşları uayarma amaçlı.Zaten bu takımdakı guncel ve onemlı bı sorun.Senle alakalı deıl...
Hopısın dedıgı gıbı burası oyle canım ıstemıyor gelmıycem dedıgın bıyer olmasın.Dıyet yapmıyorsan bıle gel bır ıkı yaz kı dıyette olman gerektıgını sana hep hatırlatalım...Bız bunun ıcın burdayız.Kılo almamıs olmana cok sevındım...
Gecen hafta lıstelerı EDDA hazırladı sanıyorum kı senı ızınlı gectı.Takımda 1 kısılık daha yerımız var.(Zamanlaman harıka bu arada)Gene bole sırra kadem basmıycanın sozunu verır , düzenli paylasımlar yaparsan.Aklına estıkce deıl duzenlı forma gırerırım dersen buyur gel cnm benım ıcın hıc bı problem olamaz...
Diğer takım arkadaslarımın soz hakkı vardır konuyla ılgılı eger yazdıklarımdan farklı dusunen varsa fıkrını acık gonullulukle bıldırebılır....
İyi olur cnm eline sağlık bu arada teşekkür etme fırsaqtım olmadı sanırım hatırlamıyorum ettımmı etmedımmı !
Ellerine emeğine sağlık kuzummm :)
Hopıss Püsküüt derki ;
3 hafta üst üste kilo bildirimi yapmayan üye diskalifiye olacaktır.Fakat takım içi durumu ve dönüş mazereti göz önünde bulundurularak takım içi kararı vermek takım üyelerinin insiyatifindedir.Diyor.
Böyle olunca karar bize kalıyor.Hepımız zaman zaman dıyetten sıkılıyoruz.Lionesse diyet yapmıyo olsanda katılımda bulunkı abartmadan o donemı atlat...Bence donmesınde bı sakınca yok.Karara karsı cıkan varsa gerekcesıyle bunu bıldırsın oylamaya sunalım ...
Cnm hopıs haklı olarak kızgın cunku kendısı ev hanımı cocukları ve bebegı var hem onlarla hem evının ısıyle hem bızımle ılgılenıyor.Sende formu hayatına sokar ve duzenının ıcınde burayada yer acarsan sorun olacagını sanmıyorum.Zaten daha onceden paylasımının guzel oldugunu bılıyoruz.Bu senlık bısey deıl takımın guncel sorunuydu sen ustune denk geldın...Takılma derım benım zan altında kalmam soz konusu bıle olamaz.Ben sadece fıkrımı soyluyorum.Demokratık bı topıgız bız :)))
sakın bacım...öyle pat diye iş nerdeeeeee...tahtına sımsıkı yapış ama daha iyisini bulduysan bilemiycem..murç tupperlarla işyerine mamalarını götürüyodu...yoksa eddamıydı yaa??balık hafızam yine bana oyun oynuyo...herneyse , kızlar sana anlatır iştee
Selammm kızlar nasılsnız..Kış geldi..Yeşil sebzeler gelsiiiiiiiiiiiiiiin ıspanaklar pırasalar ohhh missssss
merhaba canım teşekkürler sen nasılsın? eheh aynı dediğin gibi oh mis valla. benim annem geçenlkerde pırasa yapmıştı zeytinyağlı. limonu sıktım bit on yedim =) ıspanağıda çok severim he =) gerçi ben zaten yemek ayırmam. her yemeği seviyorum. kilomdan da belli olduğu üzre.
Ohhhh valla süpersin afiyet şeker olsun canım..bENDe çooooooooooook severim bir kış haftada 3 defa kesin ya pırasa ya ıspanak muhhakkak yerdim hamile idim =)) Bende seviyorum genel olarakve tosuncuk gibiyim
[ı]selammm kızlar nasılsnız..kış geldi..yeşil sebzeler gelsiiiiiiiiiiiiiiin ıspanaklar pırasalar ohhh missssss [/ı]
Kızlar dün gece bugün için yemekleri yapotımmm
dün gün boyu temizlik yaptım sonrada bi hamaratlık çöktü üstüme yemek yaptım
domates çorbaa
zeytinyağlı banbunya pilaki
patlıcan kebabı
pirinç pilavııı
Arada üşengeçliğim tutuyo aradada böylee içimde bir ev hanımı ruhu zıplıyo
offf. Canım çekti acayip. Ellerine sağlık edda. Barbunyayı çok severim pilavla süper oluyor. Patlıcan kebabı için aynı şeyi söleyemem. Afiyet olsun canım =)
annesin demek ne güzel ayy darısı başımaa darısı başımaAllah sana ve çocuğuna sağlık versin. bende çok istiyorum anne olmak.
ben pırasayı zeytinyağlı çok seviyorum. bir de ayşe kadın severim yanında bol yoğurt. patlıcan yemeklerini mesela çok sevmiyorum. kış yemekleri güzel ya. annem yazın difrize barbunya falan depoladı bi sürü. ne bilim öyle bir şeyler yapıyor. menemenlik falan diyor biberler miberler depoluyor. =)
ne kadar kilo vermen gerekiyor?
ıspanak çok severim ama yıkamaya üşeniyom :))))
bu günkü menüm;
sabah: 1 bardak ılık su. Iki dilim sade börek =)
öğlen: Bir kase süzme mercimek çorbası. 3 dilim kepek ekmeği.
Akşam: Sabah börek yediğim için akşam yemeği düşünmüyorum.
Dayanabilirsem sadece bir bardak yeşil çay içerim belki.
[ı]
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin inş. Rabbim isteyen herkese nasip eder inş. Canım.. Bende severimmmm =)) evet bende bu sene çok yaptım güzel oluyor =)))
şuan 80 81 gidip geliyorum 75 olmak istiyorum hamilelikten önceki kilom ilk hedef doğum kiloları sonra bir 10 kilocuk daha inş. :d eskiden 58 60 arası oynardım çikolata ksitinden bir amelyat oldum 2 sene oldu 15 kilo aldım onları da vermek istiyorum ama önce doğum kiloları :d inş.[/ı]
[ı]Bende 5 defa yıkarım sonra sirkeli suya basarım 1 saat bekletirim sonra yine yıkar doğrarım sonra 5 su daha yıkarım =)) [/ı]
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin inş. Rabbim isteyen herkese nasip eder inş. canım.. bende severimmmm =)) evet bende bu sene çok yaptım güzel oluyor =)))
Şuan 80 81 gidip geliyorum 75 olmak istiyorum hamilelikten önceki kilom ilk hedef doğum kiloları sonra bir 10 kilocuk daha inş.eskiden 58 60 arası oynardım çikolata ksitinden bir amelyat oldum 2 sene oldu 15 kilo aldım onları da vermek istiyorum ama önce doğum kiloları inş.
[/I][/B]
murshçum ilk defa biri sırf ben gevezeyim diye bana iyi diyooo :))))
öyle deme şekerim şunun şurasında bir kaç gündür 62 kiloyum. Ve verdiklerimi geri almam an meselesi..... iki gün yeter bana eski kiloma dönmem için Allah korusun. Ben ellilere düşmek istiyorum..... güzel seksüüü elbiseler giymek istiyoruum.... Kot pantalonlar giymek istiyorum..... Ama kot giydiğimde bacaklarım pörtlemesin oturduğumda yayılmasın istiyorum...... İsteklerim bitmiyor Ya Rabbiim, kendimle baş edemiyorum.....
Bu kitaptada amma çok dolandırmış lafı daha mevzuya giremedi aaaaaaaaaa.......
ya evet hepimizin derdi obenim hedef 65 ama sonra devam edicem tabiki cok gorunup de moralimi bozmasin diye once 65lik hedef koyayim dedim. 58e kadar yolu var ama zaten o kisim yavas yavas sporla olcak, diyet yapmam artik.
az once leslie 4 mile super challenge yaptim55 dakika falan surdu. hergun yuruyus ve bisiklet yapa yapa bacak kaslarim gelismis heralde, 55 dakika bana miisn demedi biraz da bisiklet yapicam simdi.
fadime'den cok hoplayip ziplamam lazim
Selammmm canlar nasılsınız..Benim paşazadem yeni yeni toparlanmaya başladı hayırlısı ile bir iyileşsin inş. yine geleceğim..
Paylaşımı az yazmışsın kaptan haklısın ama minik meleğim çoooook hasta idi( doktorlardan fırsat bulamadım bir de diş çıkarıyor sanırım hep huzursuz ille yanında olmamı istiyor çok afedersiniz ama wc bile birlikte gidiyoruz..Herşeye ağlıyor sürekli kucak istiyor zor zamanlar sanırım..CUma kilo bildirimi yapamadım..Bu sabah tartıldım 81.. inş. bayrama 79 ile girebilirim..
Valla kaptan haklısın..Bak sıpa ya yine ağlıyor
günaydın kızlar....az kalorili mutlu güzel bir hafta diliyorum hpimize...
henüz kahvaltımı yapmadım..yapayım buralardayım..gene temizlikli bir ev günü beni bekliyor..e dolap düzenlemesi yapmam lazım..
dün eşimle alışverişteydik..şişman olmanın üzüntüsüyle içiç içimi yedim..eşim zayıf oldugu için kendine çok güzel kıyafetler alabildi ama ben baktım kaldım..
bisikletim gelsin hemen de kullanayımm
mursh canım takıma önceye göre daha az katılmamın sebebi...2 haftadır çok fazla misafirimin olmasıydı..4 aylık bebeğimle hem temizlik hem ikram hazırlıgı zor oluyor...pc acınca da böyle zamanlarda işim kalıyor..ama bunun yanında diet e ihanet ettiğim için motivasyonumun düşmesi de var...ama bundan sonra gene eskisi gibi olucam söz...
kızlar kondisyon bisikletim çrş gelicek sanırım..gelse de cumaya kadar bir kaç saat binsem..hihihiiii yazması ne basit bir kaç saat binsem die
Selammm kızlar nasılsnız..Kış geldi..Yeşil sebzeler gelsiiiiiiiiiiiiiiin ıspanaklar pırasalar ohhh missssss
anlayışının için teşekkür ederim mursh. eda sana da teşekkürler. bu günden itibaren eskisi gibi yine düzenli katılım yapacağım.
eheh valla ne dert oldu keşke girseymişim yahu =) ya valla mursh o kadar bunalmıştım ki. hiç olmaz mı size ya? canım hiç bir şey yapmak istemedi inan 3 haftadır ne yaptın diye sor evden bile çıkmadım hafta sonu. iş arıyordum iş de bulamadım =( yine babamın yanında çalışıyorum. halbu ki istediğim bu değil. bi sürü sorunlar sorunlar. kimse kimsenin içsel durumunu bilemez değil mi.. sakin olmak gerek. yalan mı söyleseydim kaza mı geçirdm deseydim ya da benzeri bahaneler mi üretseydim. samimi oldum. ben sizleri özlediğimi hissettiğim için bu gün girdim inan ki. neden saldım kendimi bu kadar diye düşündüm. motivenize ihtiyacım vardı yeniden adapte olmak için foruma girdim ama aksi oldu.
olumlu düşünen arkadaşlara teşekkürler.
neyse merve nerelerde o ne yaptı onu da merak ediyorum iyi mi?
sen iyimisin peki mursh bir değişiklik var mı görüşmeyeli hayatında?
Yok kısss...severler beni.... bensiz napar onlar sonra :))) başka çatlak nerden bulcaklar..... sadece yeni insanlara alışmakta zorlanıyorum hele bir de herşeye burunlarını sokup mevcut düzeni bozuyorlarsa..... ama zamanla onlarda bana uyum sağlıyo ehehehehhh.....
eda cım biz senl çok benziyoruz...bazen böyle bir hafta acayip hamarat oluyorum diğer hafta çok rahatıma düşkün oluyorum..bu aralar çok rahatıma düştüm gene..akşama yemek yapmadım henğz karnıyarık ve tarhana çorba yapıcam..belki pilav da yaparım...
Ev işi yapmayı hiç sevmiyorum ben..
OHH OOHHH MAŞALLAH TAKIMIZIN ÇOĞU BURDA
HOPPİŞŞŞ FADİME NERDESİNİZ KIZLARRRRR
aynenn
bazen öyle bi hamarat oluyorumkiii ev iş iyemek gün içinde 1 hafalık işi bitiriyorumm
ama bazende bi rehavet çöküyo üstümee dokunmayın bana hazır çorba bile yapacak hal olmuyo içimde..
Ama ev işini sonrası için çok seviyorumm
evimi temizleyince varyaa dünyanın en mutlusu oluyorum
evime yeni şeyler almayı çok seviyorumm
böyle evimi süslemeyi filan :))
dün heryeri yıkadım saolsun kayınvalşidemde bendeydi ütülermi yaptı balkonumu yıkadı
kocam evi süpürdü
bende sildim balkon tuvalet yıkadımm
evim miss olduu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?