- 20 Aralık 2018
- 610
- 1.698
- 33
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #259.421
Hoşbuldum Canım teşekkür ediyorum geçen yıl ameliyat oldum Dr yuk binmesin kilo ver dedi Ammin hep beraber inşallah :))Hoşgeldin aramıza abla
geçmiş olsun, ayağında ne var
sağlıklı bol eksiler
Hoş buldum Teşekkürler ammin inşallah :)Hoşgeldin canım
Ana kız düğüne incecik gidin inşallah
Hoşbuldum Canım evet abla diyebilirsin evet kızımla beraber iyi motive oluyorum inşallah:))Aramıza hoşgeldin sana da abla diyebiliriz sanırım ne güzel anne kız maşallah
Hoşbuldum şeydacığım teşekkür ederim malesef ağağına yuk binmesin diye kilo ver diyor Dr maşallah sana darısı başımıza inşallah:))Hoşgeldin aramıza bende Şeyda çok geçmiş olsun inşallah tüm kilolardan kurtulursun burda çabucak ayağa yük yapar maalesef kilolar
Ben 107 ile falan başlamıştım buraya ilk sanırım isteyince herşey oluyor
Hoşbuldum canım inşallah çok umutluyum:))Hosgeldin canim insallah guzel kilolar verirsin
Hoşbuldum Canım teşekkürler :)Hoşgeldin canım
Pınarım seni biliyoruz cnmKizlar bugun fazla ugrayamadim ama elimden geldigince katilmaya calistim gecmis de yaptm zaman buldukca smdi uyuycam iyi geceler herkezee
kahvaltıda ben de eğer dünden iyi yemek kalmissa yerim yani yerdimHava da karada her zaman
Onu biliyorum canım ama işte 3 hafta seni ve listeyi sabote etmek carla biraz carlabak Zuhal ablaya kirbaciyla geziyor çektiğinizi bir biz bir Allah bilir birde takiptekiler
kahvaltı ile ögleyi birleştirmisskn galiba abla
Kiz 3 gündür aç olunca bu ne ki sistim bile
Ama ben bu hafta takım içi eşimi bulmadım onda da tutacak misin
Zuhal ablaya katılıyorum canım kuru kuru olmuş birde özellikle diyet basladrinda kabızlığı önlemek için salata ve sebze sart
Aman tanrimmmmm gözlerime inanamıyorum ben ben ben mi
menü güzel afiyet olsun
Yok abla ya artık 26 aya kadar eskiden di yaşına gelince kesmek 26 ay emzirmis biri olarak daha da emzirebilirdim sırf emzirmek için bı çocuk daha mı yapsamanne ile en güzel bağ
Aa ilk üçe mi girmisiz hiç beğenmemiştim ortalamayı bakmadım bile sonuçlara
Kız deme neyse sen bu hafta sebebini yaz bende haftaya birinciliğimin sırrını yazacağım
çiğ köfte yedim ya kız daha ne yeyim
Napıyor senin ufaklık sancılar bittimi
İyi ki takımlardan birine denk gelmiş ya bdv den sorunu olana denk gelseydi abooo gelde uğraş
Isınma turları diyorsun :)
Ay senin sabah kahvaltısı gibi biri daha vardı bizde bildiğin yemek yiyordu kahvaltıda sende sanırım öyle üstten atıştırmalık yaptın
Güzel bence
Aynen bizde seninle peşpeşe gidiyoruz o tartı o rakam buraya gelecek bu haftaki slogan
Haha ben geçen hafta @_Rosebud_ yerine hep başkasını etiketlemisim sanırım aktif değildi yoksa oda carlardi çünkü bir değil iki değil :)
biber kuru ne oluyor acaba
iyi olan kazanacakta keşke taraf tutaydinAmin canım
Sağol tatlım amin
Amin canım
İyi olan kazansın canım
amin canım olur yarışalım bu hafta
amin canım inşallah spora en yakın zamanda inşallah yoksa sarkicam
Diz kapağı falanmi cnmHoşbuldum Canım teşekkür ediyorum geçen yıl ameliyat oldum Dr yuk binmesin kilo ver dedi Ammin hep beraber inşallah
Kimbilir kaçta eve gitti seydacik sonrada ikizler@seydan94 benim güzel rakip nerelerdesin yoksa açlıktan erkenden uyudunmu
Kiz nasıl oldu cnm geçtimi ateşiiyu akşamlar kızlar çocukları zor yatırdım kız oglen bile uyumadığım halde zor yattı geçmiş yapipost menü yazıp yatacam çok uykum var
Sevdiğim bisey olursa bende yerim :)kahvaltıda ben de eğer dünden iyi yemek kalmissa yerim yani yerdim
Iyi geceler canım soda ayran kuruBende artık horlama makamına doğru yol alirrr
Elimden geldiği kadar paylaşım yapıp menü yazmaya çalışıyorum abla@nanekekik
@Sweetyy83
@seydan94
@Mehlikatun
@Habinar
@askrhpozitif
@eyledi
istikrar1986
@Edibe12
@kkkmevsim5
@__badem__
@Hayyal
@Yonahime
biricik1272
@kardelelen321
Cok değerli can dostlarım, kader yoldaşlarım
Sizinle beni huzursuz eden bir konuyu paylaşmak istiyorum.
Biz burada birbirimize destek olmak için bulunuyoruz. Zaten gönül birliği yaptığımız için, onca şey yaşadıktan sonra tekrar biraraya gelip birbirimizi sarıp sarmaladik.
Bazı arkadaslarimiz hem menü yorumu hemde paylasim olarak gerekli hassasiyeti gostermiyolar.Yapanlar ustune alınmasın :)
Biliyorum herkesin kendine göre işi gücü yoğunluğu var.Ama bazılarımız pek cok seyden fedakarlik yapip burda arkadaslarina vakit ayiriyorsa eminim herkes yapabilir.
Zaten özel bi durum olduğunda haber edilirse anlayış gösterilir.
Bu hafta genelde paylaşım azdı ve takımın enerjisi düşüktü. Sahsen bu durum benim modumu düşürdü ,eminim bazı arkadaşlarımız da ayni sekilde hissetmistir.
O yüzden sizden rica ediyorum
Buraya emek veren arkadaşlarımızın emeklerini karşılıksız bırakmayalım.
Sabah gelin bi selam verin gunluk planınızı soyleyin, isiniz varsa ben şunu yapicam bu zaman gelirim gibi haber edinki, birbirimizden bihaber olmayalim.
Arkadaslarimizin menulerini elimizden geldigince yorumluyalim.
Gerisi sohbet muhabbet zaten :)
Yeni arkadaslarda ne kadar çok paylasim yapabilirlerse okadar çok motive olur ayni zamanda takimla kaynasip takim ruhunu benimseyebilirler. Lütfen çekinmeyin, sizlerden de aynı sekilde katılım yapmanızı , menuleri yorumlamanizi bekliyorum
Takım motivasyonu adına önerileriniz varsa alabilirim.
Yada takımda bir sorunu olan, rahatsız olduğu bir konu vs.
Ilk bikac hafta alışma dönemi dedim kuralları uygulamaya koymadım . Lale devri sona erdi :)) mazaretsiz menü yazmayan, yeterli paylaşımı olmayan sari kart alacaktır. 3 sarı kart 1 kırmızı eder o da diskalifiye demektir .
Bizden desteklerini esirgemeyen free canlarimiz
@ekim2009
@tugcekrblt gönülden tesekkurler
Ayrıca takimizin hamislerini burada daha cok görmekten mutluluk duyariz
@Keseli kanguru
@Poni Bon
@Pufuduks
@_Rosebud_
@Pnrrr-20
Başka ne diyim, gerisi sağlık güzellik :) )
Bide artık, kas kaybetmek istemiyorsak duzenli spor yapalım.
Iyi geceler canım soda ayran kuru için bişey yazmışsın bence körlerin içinde iyi içilen o kur ayrana milletce alışığız :)Bende artık horlama makamına doğru yol alirrr
Guzel menu afiyet olsun tatlimMenü
Sabah 12 ye geliyordu sanırım
2 yumurta
Biraz peynir
1 dl ekmek
Kırmızı biber kürü
Öğlen 15
1 bar kefir çiğ fındık biraz
Akşam 19
1 kase tavuk çor
6 köfte
Salata
3 kare bitter
Su 2 litre
Spor jilian level 3 120 p @Mehlikatun
Şu yazımı şubatta yazmisim vay be 62 yi göremedim ama sabitimGünaydın kızlar
Kilo bildirimi
Geçen cuma 63.3
Bugün 63.3 sabit
Bu hafta 62 yi göremedim ama en azından artıda değilim haftaya 62 yi görürüm inşallah
Ayak bileği evet ağrılarım arada oluyor kontrol e gidecem en kısa zamanda inşallah iyi haber alırım Canım:)Diz kapağı falanmi cnm
Șu anda bi şikayetin varmi
o kadar dustunmuydu sen.Şuan yazımızı şubatta yazmisim vay be 62 yi göremedim ama sabitimyine kilo verecem inşallah gurup kapanmasaydi belki 5 li rakamlarıda görürdüm
Yürümekte zorlaniyormusun tatlımAyak bileği evet ağrılarım arada oluyor kontrol e gidecem en kısa zamanda inşallah iyi haber alırım Canım:)
Güzel menü afiyet olsun canimBugün kahvaltı çok geç yaptım
Menüm16
uç dilim tandır ekmeği
Beş tane zeytin
İki kk peynir
Bir yemek kaşığı bal
Bir sahanda yumurta
Ara. 18
İki avuç kabak çekirdeği
Aksam20
İki kaşık çorba iki kare bitter yarım havuç
Su
2lt
Afiyet olsun guzel menüBugunki menüm
Sabah 10 gibi
2 lokma ballı terayagli ekmek
1 kaşık yoğurtlu arpa pilavı
10 -15 fındık
5 hurma
16.00
1 kupa sütlü kahve
18.00
1 tabak kabuska
havuç soğan salatası
yoğurt
1 d.ekmek
2 lt su spor yok malesef
Afiyat olsun guzel menuSabah 9
1 muz
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı bal-kaymak
Ara 11
Sütlü kahve
3 hurma
1 avuç kabak çekirdeği
Öğle 2
2 dilim tb ekmek
4 kaşık tavuk kıyma kavurması
Ara 5
1 armut
Akşam 8
Tavuklu salata
Su 2.5 lt Spor yok
Kahvalti baya geç olmuş cnmBugün kahvaltı çok geç yaptım
Menüm16
uç dilim tandır ekmeği
Beş tane zeytin
İki kk peynir
Bir yemek kaşığı bal
Bir sahanda yumurta
Ara. 18
İki avuç kabak çekirdeği
Aksam20
İki kaşık çorba iki kare bitter yarım havuç
Su
2lt
Kendi geçmişime baktım abla 63.3 te kalmışım yok gelemicem demedim Free takılıyodrum sonra listeye geri döndüm mü bilmiyom hatırlamıyorum :)o kadar dustunmuydu sen.
Kiz sonra kendin dedinya gelemicem diye :))
Neyse yine veririz biz
Yok listede degildinKendi geçmişime baktım abla 63.3 te kalmışım yok gelemicem demedim Free takılıyodrum sonra listeye geri döndüm mü bilmiyom hatırlamıyorum :)
Ah ah hic sorma abla kız iyileşti çok şükür hoplayım zipliyorda doktor antibiyotik yazdı 1 hafta kullanması lazım en tatlı şurubu yazdı bizim inat kız içmiyor içmiyor elini kolunu tutuyorum ağzını actiriyorum siringayla ağzına sıkıyorum basbas bağırıyor mecbur içmesi lazım yoksa enfeksiyon tekrarlar antibiyotik 1 hafta kullanılması lazımmışKiz nasıl oldu cnm geçtimi ateşi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?