Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #259.441
Herhalde free takılıyodrum ama onu hatırlıyorum neyse geçmiş geçmişte kaldı önümüze bakalım :)Yok listede degildin
Yemeğine yada içeceğine konup verilmezmi acabaAh ah hic sorma abla kız iyileşti çok şükür hoplayım zipliyorda doktor antibiyotik yazdı 1 hafta kullanması lazım en tatlı şurubu yazdı bizim inat kız içmiyor içmiyor elini kolunu tutuyorum ağzını actiriyorum siringayla ağzına sıkıyorum basbas bağırıyor mecbur içmesi lazım yoksa enfeksiyon tekrarlar antibiyotik 1 hafta kullanılması lazımmış
Aynen cnmHerkese free takılıyodrum ama onu hatırlıyorum neyse geçmiş geçmişte kaldı önümüze bakalım :)
Tadından anlıyor abla :) geçen bdv de birisi konu açmıştı çocuğuna ilaç iciremiyormus çikolatayla vermiş Bendemi konu açsam :) sonra konu açtığıma pişman olmayımdaYemeğine yada içeceğine konup verilmezmi acaba
Yok çok şükür canımYürümekte zorlaniyormusun tatlım
Sağol canim:)Güzel menü afiyet olsun canim
Dışarda işim vardı çok acıktığım için brunch gibi oldu aslında çekirdeği hiç aramam ama görünce de dayanamiyorum evet iki avuç fazla diye akşam dikkat ettim :)Kahvalti baya geç olmuş cnm
If falanmi yapiyosun
Yoksa keyfimi :)) 1 ana öğün gibi olmuş
Siz ailece çekirdeği seviyosunuz heralde :))
Ama 100 gr 600 kalori unutma
O yüzden cok sık ve fazla olmasin
2 avuç fazla
Ayy bana bdv deme:) kendi derdimiz bize yeter hiç orda vakit harcayamamTadından anlıyor abla :) geçen bdv de birisi konu açmıştı çocuğuna ilaç iciremiyormus çikolatayla vermiş Bendemi konu açsam :) sonra konu açtığıma pişman olmayımda
ohhh iyi bari sevindimYok çok şükür canım
böyle durumlarda ya evden yiyip çıkalım yada yanımıza bişeyler alalim cnmDışarda işim vardı çok acıktığım için brunch gibi oldu aslında çekirdeği hiç aramam ama görünce de dayanamiyorum evet iki avuç fazla diye akşam dikkat ettim
Teşekkür ederim.HER zaman bekleriz mezuniyetin hayırlı olsun ne zaman oldun koruyormusun kilonu
Doğru baya farkla geçtim siziEdibe baharla benim toplamımızdan fazla vermiş ağlanacak haline gülen yüzsüz emojisi
As canım as sana yaptım :)
Çocuk korkar kız delirme telefonuna ana ekran yap ne evi dolabı kahkaha emojisi
Bu arada kızın 3 yaşında güvenli bağlanma olmadıysa kreşe zor gider sende onunla git kapısında bekle belli bir dönem orda olduğunu bilince rahat eder ben 1 sene kapısında bekledim 5 yaşında benden ayrılabildi adem güneşin videolarını izlemeni tavsiye ederim canım kalp emojisi
Ben de yazınca fark ettim nasıl kahvaltı öyleSabah sadece karbon aldığın için aciktin tabi
Su, aksam güzel cnm
Sen söyleyince fark ettim çok olduğunu niyeyse hurmayı meyveden saymamışımabla çok güzel bir paylaşım olmus emeğine sağlık uyarıların alınmıştır
Canim haklısın bugün böyle oldu ama lahanin içinde kıyma vardi
meyve bi tık fazlami olmuş
Çiğ köfte ne Bahar ya senin menülerde bir sorun var bence sonra da metabolizmaya suç atıyorsun. Sen Dukan'ı neden sevmiyordun? İçimden bir ses üç gün Dukan yapsan metabolizman kendine gelecek diyor senin için. Bilemiyorum...çiğ köfte yedim ya kız daha ne yeyim
Hadi bakalım başlıyoruz o zaman. Sıkı bir yarış olsun, takım içi 1.ben 2. sen olamin canım olur yarışalım bu hafta
Hadi İnşallah hem siz anne kız daha iyi olur ikiniz içindeBu ara boyle oldu ama yakin zamanda duzene sokucam uykuyu Ins:)
Evet canim benim en korktugum sey o
Mesela ozellikle tahil ekmegi yiyorum iyi gelir diye aslinda arada 1 hurma vardi yazmayi unutmusum
Yarin turp falan alsak kis sebzeleriyle daha saglikli menuler yaparim Ins:)
baya gece kalmış en azından evden çıkmadan 2 kayısı 2 ceviz yeyip çık ablaBugün kahvaltı çok geç yaptım
Menüm16
uç dilim tandır ekmeği
Beş tane zeytin
İki kk peynir
Bir yemek kaşığı bal
Bir sahanda yumurta
Ara. 18
İki avuç kabak çekirdeği
Aksam20
İki kaşık çorba iki kare bitter yarım havuç
Su
2lt
Amanın ne çektik biz o ilaç olayından son çare dozu doğru alamadığı için iğneye başladık resmen bir kış boyu iğne yedi sonunda pes etti ilaç içiyor ama önce ilaç peşine pekmez ve su hazırda bekliyorAh ah hic sorma abla kız iyileşti çok şükür hoplayım zipliyorda doktor antibiyotik yazdı 1 hafta kullanması lazım en tatlı şurubu yazdı bizim inat kız içmiyor içmiyor elini kolunu tutuyorum ağzını actiriyorum siringayla ağzına sıkıyorum basbas bağırıyor mecbur içmesi lazım yoksa enfeksiyon tekrarlar antibiyotik 1 hafta kullanılması lazımmış
çok kötü değil ki sadece ekmek çok olmuş arada şaşırtmış sayBugünki menu
Menüm biraz karbonlu oldu cuma olduğu için biraz kendimi bıraktım yarın karbonsuz yapmaya calisacam
Sabah
2 tere yağda kızarmış yumurta peynir zeytin 2 dilim pide ekmeği
Öğlen
1 domatesli soğanlı sandviç 1 bardak ayran
Aksam
1 tb kabak yemeği Yoğurt 1 dilim ekmek
2 lt su
bence de büyük dert bu açsan yeri :)Tadından anlıyor abla :) geçen bdv de birisi konu açmıştı çocuğuna ilaç iciremiyormus çikolatayla vermiş Bendemi konu açsam :) sonra konu açtığıma pişman olmayımda
Afiyet olsun abla güzelBen menumu yazmayi unutmusum :))
6. 00 gibi
2 hurma 1 ceviz
11.30
2 dil. Arpa cavdar ekm.
2 yumurtali omlet 1 dil. Kasar
Domates
6 zeytin
15.00
3 brezilya cevizi
17.30
6 kofte -( ekmek yok yulaf var icinde)
Ispanakli salata
1 ayran
Sogan domates biber
Aksam benim icin erken olunca baya aciktim aksam 3 kofte yedim
Su 2 lt den fazla
ben dukani sevmiyor değilim de bilmiyorum birde öyle yağ hesabı filan işime gelmiyor ama yapacağım sırf senin içinDoğru baya farkla geçtim siziValla menüleriniz de kötü değil ama sizin metabolizmaları nasıl düzelteceğiz bilmiyorum. Benim yol uzun sen mezun olmadan yarışalım tekrar . Bu sefer taşınmaya denk geldi sayılmaz
Ben de yazınca fark ettim nasıl kahvaltı öyle
Sen söyleyince fark ettim çok olduğunu niyeyse hurmayı meyveden saymamışım
Çiğ köfte ne Bahar ya senin menülerde bir sorun var bence sonra da metabolizmaya suç atıyorsun. Sen Dukan'ı neden sevmiyordun? İçimden bir ses üç gün Dukan yapsan metabolizman kendine gelecek diyor senin için. Bilemiyorum...
Hadi bakalım başlıyoruz o zaman. Sıkı bir yarış olsun, takım içi 1.ben 2. sen olYalnız @seydan94 'ı sabote etmeliyiz
Evet cuma günü kendime ödül verdim. Gerçi haketmedim ama verdim işte:)) yarın gerekeni yaparımBu menü cuma sebebiyle idi değil mi
Biraz fazla olmuş
Yarın dengeleyeceğini düşünüyorum
Tamam beybisiHava da karada her zaman
Onu biliyorum canım ama işte 3 hafta seni ve listeyi sabote etmek carla biraz carlabak Zuhal ablaya kirbaciyla geziyor çektiğinizi bir biz bir Allah bilir birde takiptekiler
kahvaltı ile ögleyi birleştirmisskn galiba abla
Kiz 3 gündür aç olunca bu ne ki sistim bile
Ama ben bu hafta takım içi eşimi bulmadım onda da tutacak misin
Zuhal ablaya katılıyorum canım kuru kuru olmuş birde özellikle diyet basladrinda kabızlığı önlemek için salata ve sebze sart
Aman tanrimmmmm gözlerime inanamıyorum ben ben ben mi
menü güzel afiyet olsun
Yok abla ya artık 26 aya kadar eskiden di yaşına gelince kesmek 26 ay emzirmis biri olarak daha da emzirebilirdim sırf emzirmek için bı çocuk daha mı yapsamanne ile en güzel bağ
Aa ilk üçe mi girmisiz hiç beğenmemiştim ortalamayı bakmadım bile sonuçlara
Kız deme neyse sen bu hafta sebebini yaz bende haftaya birinciliğimin sırrını yazacağım
çiğ köfte yedim ya kız daha ne yeyim
Napıyor senin ufaklık sancılar bittimi
İyi ki takımlardan birine denk gelmiş ya bdv den sorunu olana denk gelseydi abooo gelde uğraş
Isınma turları diyorsun :)
Ay senin sabah kahvaltısı gibi biri daha vardı bizde bildiğin yemek yiyordu kahvaltıda sende sanırım öyle üstten atıştırmalık yaptın
Güzel bence
Aynen bizde seninle peşpeşe gidiyoruz o tartı o rakam buraya gelecek bu haftaki slogan
Haha ben geçen hafta @_Rosebud_ yerine hep başkasını etiketlemisim sanırım aktif değildi yoksa oda carlardi çünkü bir değil iki değil :)
biber kuru ne oluyor acaba
Tamam ben koyuyorumKuzeyin biraz ateşi vardı şimdi düşürdüm tekrar uykuya sabah gelen lütfen çay demlesin
Yeşil topuk.stesinde evet arınma
aşkolsun senin için aradım taradim detoks bulmusum seni diyorsun beni unutmabu hafta çok iyi vermişsn ama haftaya çok umutlu olamadım senin adına üzgünüm
Tebrikler canım
abla ödem olabiliyor takma kafana elinden geleni yaptıysan gerisi önemli değil
Cekmekoy deyim canım sen
Her eksi can eksileri beğenmeyip kizdirmiyoruz
Tebrikler
Çok sevindim abla
Tebrikler bu hafta daha iyi Bi rakam bekliyorum ben senden
Aferin be edibem eski Edibe olsa taşınma telaşında artiyla gelirdi olacak bu sefer olacak
Tebrikler canim
Abla sisliktir o iner ilaçlarda var
tebrikler tatlım
Çok iyi Sevilay
Öyle canım ama özellikle son ucgun o kadar urastim artılar ancak gitti işte
Bir daha pazartesi artinin gelmek yok
Eksi candır ama sana karşı beklentim daha çoktu
Çok iyi edibecim
O nasıl birseymis
Oo süper gitmiş
Ben hep aynı yerde parkede tartiliyoruz ve diyetisyende de aynı çıkıyordu önemli olan yerinizi değiştirmeyin işaret koyan bile vardı
bendeki etkisine bakma şuan canım normalde 3.5 kg gidiyor haftada daha önceden yaptığımda ama benim bu hafta inat etti
Belki tartı bozuldu abla herşey aynı iken nerden gelmiş o +3 ağzını burnunu kirsaydin
Beni de al yanına
Olsun yasemin biz elimizden geleni yaptık
Tebrikler tatlim iyi gitmiş
Haftaya daha iyi olur inşallah canim
Tebrikler
Koruma süper tebrikler canim
bazı şeylere cnm sıkıldı cnm
çok iyi seydam sonucuda güzel oldu zaten :)
Dün açlıktan bide tartıdan moralim bozulmustu
Zaten büyük hedef koymuyoruz cnm
Benim ilk hedefim hep 5-6 kilo olur
hic Bi zaman :))
süper gitmiş mervecim cok sevindim
oyle aman amanda bi kaçamak yapmadikki cnm
Benim cuma 3 kurabiye vardı tek
şükür kötü bisey yokmus
Şaka degil bence menulerinin karşılığıdır :))
hedef tutmasa da güzel gitmiş cnm ama haftaya daha iyi bekliyorum senden :)
Teşekkür ederim bitanem
Ama inan buradaki herkes birbirimizinden guc aliyoruz
Bak hafta içi biraz paylaşım düştü moralim bozuldu benim
Zamanla kaynastikca insan birbirine gönül bagi kuruyor merak ediyor
senin troid vs. Sorunun varmi cnm Bi ilaç falan kullaniyomusun
Hee valla bukadarr olur :) ) sanki tartilar sozlesmis
asıl ben seni tebrik ederim bitanecim
Elimden geleni yaptım ama gitmedi
Özleniyorsun kuzum
Sanki kimse derdini yazmiyormu burda
Tabiki herseyi paylasicaz
Nasıl merak ettim biliyon mu senn
Netini başka yerlerde harcama bidaha
Kucugude gecmis olsun
@seydan94 benim güzel rakip nerelerdesin yoksa açlıktan erkenden uyudunmu
Doğru baya farkla geçtim siziValla menüleriniz de kötü değil ama sizin metabolizmaları nasıl düzelteceğiz bilmiyorum. Benim yol uzun sen mezun olmadan yarışalım tekrar . Bu sefer taşınmaya denk geldi sayılmaz
Ben de yazınca fark ettim nasıl kahvaltı öyle
Sen söyleyince fark ettim çok olduğunu niyeyse hurmayı meyveden saymamışım
Çiğ köfte ne Bahar ya senin menülerde bir sorun var bence sonra da metabolizmaya suç atıyorsun. Sen Dukan'ı neden sevmiyordun? İçimden bir ses üç gün Dukan yapsan metabolizman kendine gelecek diyor senin için. Bilemiyorum...
Hadi bakalım başlıyoruz o zaman. Sıkı bir yarış olsun, takım içi 1.ben 2. sen olYalnız @seydan94 'ı sabote etmeliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?