Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Teşekkür ederim.
94 le nisanda başlamıştım. 79 ilk hedefimdi ağustosta ilk hedefime ulaşıp mezun oldum. Haftaya tekrar giriş yapmayı düşünüyorum. Asıl hedefim 60, şu anda 79.2 yim.
Çok iyi vermişsin tebrikler ideal kilo için uğraşacaksın artık inşallah canım atalım şu fazlalıkları üzerimizden

birinciliği kimseye vermem canım benim heveslenme::))

Kuzeyin biraz ateşi vardı şimdi düşürdüm tekrar uykuya sabah gelen lütfen çay demlesin
geçmiş olsun kuzum

Kimbilir kaçta eve gitti seydacik sonrada ikizler
usaklarda daha bir özlem içindedirler

Sevdiğim bisey olursa bende yerim :)
Mesela kıymalı patlıcanı çok severim ama ekmekle
Akşam ekmek yememek için patlıcanı sabah yerim :)))
vay bu da güzel

sonuçta tüm gün içiliyor demi

Güzel menü afiyet olsun canim

Afiyet olsun guzel menü

Afiyat olsun guzel menu
sağol canım

Aynen cnm
Sonucta kendimiz yidik yidik şişti, kimse zorlamadi bizi ) )
Almasını bildiğimiz gibi vermesinide biliriz :)
Keşke almasını bilmesek
keşke gece yogurt yeseydin

aç aç gezme seydacim yoğun bir hayatın var ikizlerin var

kız yarışma stresinden mi kafayı dağıttın

Dün tartı yüzümü guldurmedi bugün mutlaka spor yapmam lazım detoksada dun taze zencefil markette bulamadım pazartesi büyük ihtimal başlarım çünkü yarımada misafir var

ÇÖP KAMYONU KANUNU
Kadın taksiye binmiş ve hava alanına gitmek istediğini söylemişti. Sağ şeritte yol alırken siyah bir araba park ettiği yerden aniden yola, önlerine çıktı.

Şoförü çarpmamak için sert şekilde frene bastı. Taksi kaydı, ama diğer arabaya çarpmaktan kıl payı farkla kurtuldu. Siyah arabanın sürücüsü camdan başını çıkarıp bağırmaya ve küfretmeye başladı.

Taksi şoförü ise gayet sakin ona gülümsedi ve içten bir şekilde el salladı.
Kadın bütün bu olanları şokunu yaşarken, taksi şoförünün tavrına daha da şaşırmıştı.
Sordu:
"Neden böyle davrandınız? Adam neredeyse arabanızı mahvedip ikimizi de hastanelik edecekti."
Taksi şoförü gülümsemeye devam ederek:
"Çöp Kamyonu Kanunu" dedi.
Kadın:
"Çöp Kamyonu Kanunu?" diye sordu, anlamamıştı.

Şoför açıkladı:
"Pek çok insan, çöp kamyonu gibidir.
Her tarafta içleri çöp dolu olarak dolaşıyorlar; kızgınlığı, öfkeyi ve hayal kırıklığını biriktiriyorlar. Ancak doldukça çöpleri bırakacak bir yere ihtiyaç duyuyorlar. Bu bazen ben, bazen de siz olabilirsiniz. Kişisel almayın. Sadece gülümseyin, onlar için iyi şeyler temenni edin ve yolunuza devam edin. Onların çöpünü alıp işyerinize, evinize veya sokaktaki diğer insanlara dağıtmayın."

Başarılı insanlar, çöp kamyonlarının günlerini mahvetmesine ve ellerine geçirmesine izin vermezler.

Hayat sabahları pişmanlıklarla uyanmak için çok kısa, dolayısıyla "size iyi davranan insanları sevin, iyi davranmayanlar için iyi temennilerde bulunun."

Hayat, "%10 " onunla ne yaptığınız, "%90 "onu nasıl alıp karşıladığınızdır...

Herkese merhabalar

Koşturmalı bir cumartesi sabahından sonra nihayet evimde çay keyfi yapıyorum...

Sabah nöroloji doktorunda randevum vardı ona gittim. Ardından gözlüğümü almaya gittim, markete uğrayıp annemin isteklerini aldım eve geldim.

Öğleden sonra misafir varmış bizde, kısır yapılacakmış. Ve bayılırım kısıra. Muhtemelen hüpletecem. Öğlen akşam yemeğini bir arada çıkarır, üzerine de kickboks yaparsam günü tamamlarım sanırım.

Sizde ne var ne yok...

himm güzel bir hikayeymis canim

Kuzeyin biraz ateşi vardı şimdi düşürdüm tekrar uykuya sabah gelen lütfen çay demlesin
gecmis olsun tatlim ins. Ilerlemez

aksam yemegi cok erken olmus tatlim nasil duruxon acikmadan

Sonrasinda bisey gormedim:))

Dün tartı yüzümü guldurmedi bugün mutlaka spor yapmam lazım detoksada dun taze zencefil markette bulamadım pazartesi büyük ihtimal başlarım çünkü yarımada misafir var
haftasonunu kacamaksiz atlatalim cnm
Misafir buna engel olmasin

cok guzel ve cok dogru

Masallah sabah sabah yapmadigin kalmamis:)) dr ziyaretinde ne oldu

Ben heralde kalktim :)) beynim yatiyor daha:) gece pek uyuyamadim
Sabah kizim geldi
O da cok yorulmus yatti simdi
Bende bitki cayimi icip biraz uyumaya calisirim
Aksamda cocuklar gelecek
Havada kapali yağmurlu

Butun negatif seyler sonunda kacamaksiz bi hafta olacak deyip guzel biseyle bagliyim :))))

gecmis olsun tatlim ins. Ilerlemez

aksam yemegi cok erken olmus tatlim nasil duruxon acikmadan

Sonrasinda bisey gormedim:))

haftasonunu kacamaksiz atlatalim cnm
Misafir buna engel olmasin

cok guzel ve cok dogru

Hahah bence de görme abla :d
Yaaaa hemde nasıl acıktım bi bilsen abla gece ama 9 10 san sonra acıktım o saatte de yemek istemedim tuttum kendimi

Günaydın,
Birazdan alışverişe çıkacağız size selam vereyim dedim. Bugün balık mı pişirsem acaba? Gerçekten işin sırrı haftasonu dikkat etmekten geçiyor. Ben artık sadece Cuma biraz rahat yiyeceğim. Haftasonu normal düzen.
Bir de aklıma birşey takıldı. İçtiğiniz bitki çaylarını su olarak saymıyorsunuz di mi? Yoksa saymalı mıyım?

Ahahha yok canım ya öyle tartı günü olduğundan kendime izin verdim birazcık arkadaşlarımızlaydık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…