- 4 Şubat 2008
- 5.999
- 14.165
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #259.461
Çok iyi vermişsin tebrikler ideal kilo için uğraşacaksın artık inşallah canım atalım şu fazlalıkları üzerimizdenTeşekkür ederim.
94 le nisanda başlamıştım. 79 ilk hedefimdi ağustosta ilk hedefime ulaşıp mezun oldum. Haftaya tekrar giriş yapmayı düşünüyorum. Asıl hedefim 60, şu anda 79.2 yim.
İnşallah canım sen ne durumdasın.Çok iyi vermişsin tebrikler ideal kilo için uğraşacaksın artık inşallah canım atalım şu fazlalıkları üzerimizden
birinciliği kimseye vermem canım benim heveslenme::))Doğru baya farkla geçtim siziValla menüleriniz de kötü değil ama sizin metabolizmaları nasıl düzelteceğiz bilmiyorum. Benim yol uzun sen mezun olmadan yarışalım tekrar . Bu sefer taşınmaya denk geldi sayılmaz
Ben de yazınca fark ettim nasıl kahvaltı öyle
Sen söyleyince fark ettim çok olduğunu niyeyse hurmayı meyveden saymamışım
Çiğ köfte ne Bahar ya senin menülerde bir sorun var bence sonra da metabolizmaya suç atıyorsun. Sen Dukan'ı neden sevmiyordun? İçimden bir ses üç gün Dukan yapsan metabolizman kendine gelecek diyor senin için. Bilemiyorum...
Hadi bakalım başlıyoruz o zaman. Sıkı bir yarış olsun, takım içi 1.ben 2. sen olYalnız @seydan94 'ı sabote etmeliyiz
geçmiş olsun kuzumKuzeyin biraz ateşi vardı şimdi düşürdüm tekrar uykuya sabah gelen lütfen çay demlesin
usaklarda daha bir özlem içindedirlerKimbilir kaçta eve gitti seydacik sonrada ikizler
vay bu da güzelSevdiğim bisey olursa bende yerim :)
Mesela kıymalı patlıcanı çok severim ama ekmekle
Akşam ekmek yememek için patlıcanı sabah yerim :)))
sonuçta tüm gün içiliyor demiIyi geceler canım soda ayran kuru
Elimden geldiği kadar paylaşım yapıp menü yazmaya çalışıyorum abla
Iyi geceler canım soda ayran kuru için bişey yazmışsın bence körlerin içinde iyi içilen o kur ayrana milletce alışığız :)
Guzel menu afiyet olsun tatlim
Şu yazımı şubatta yazmisim vay be 62 yi göremedim ama sabitimyine kilo verecem inşallah gurup kapanmasaydi belki 5 li rakamlarıda görürdüm
sağol canımGüzel menü afiyet olsun canim
Afiyet olsun guzel menü
Afiyat olsun guzel menu
Keşke almasını bilmesekAynen cnm
Sonucta kendimiz yidik yidik şişti, kimse zorlamadi bizi ) )
Almasını bildiğimiz gibi vermesinide biliriz :)
keşke gece yogurt yeseydinBen menumu yazmayi unutmusum :))
6. 00 gibi
2 hurma 1 ceviz
11.30
2 dil. Arpa cavdar ekm.
2 yumurtali omlet 1 dil. Kasar
Domates
6 zeytin
15.00
3 brezilya cevizi
17.30
6 kofte -( ekmek yok yulaf var icinde)
Ispanakli salata
1 ayran
Sogan domates biber
Aksam benim icin erken olunca baya aciktim aksam 3 kofte yedim
Su 2 lt den fazla
aç aç gezme seydacim yoğun bir hayatın var ikizlerin varO hiç belli olmaz diyorum canım
Sağol canım
Artı ile başlayınca eksiye düşürmek çok zor tatlım zaten
Sağol
Anladım ablacımm moral bozmak yok güzel bir hafta olsun inşallah
Hahahahahnerden bildin yok yani erken uyumadım aslında ama açlık kısmı doğru yazcsm şimdi menü anlicwn
Hahahaha niye
kız yarışma stresinden mi kafayı dağıttınDünkü menüm
Sabah 9.00
2 yumurtadan menemen
2 dilim ekmek
Beyaz peynir
Öğleden sonra 15.00
4 - 5 kaşık patlıcan yemeği(kıymalı, kızartmadan çiğden)
5 6 kaşık köy eriştesi
Akşam 22.00
1 tane siyah bira
Su 2.5 lt
Kaptanın yanlış etiketi sayesinde bi yol arkadaşı daha bulduk :)İnşallah canım sen ne durumdasın.
himm güzel bir hikayeymis canimÇÖP KAMYONU KANUNU
Kadın taksiye binmiş ve hava alanına gitmek istediğini söylemişti. Sağ şeritte yol alırken siyah bir araba park ettiği yerden aniden yola, önlerine çıktı.
Şoförü çarpmamak için sert şekilde frene bastı. Taksi kaydı, ama diğer arabaya çarpmaktan kıl payı farkla kurtuldu. Siyah arabanın sürücüsü camdan başını çıkarıp bağırmaya ve küfretmeye başladı.
Taksi şoförü ise gayet sakin ona gülümsedi ve içten bir şekilde el salladı.
Kadın bütün bu olanları şokunu yaşarken, taksi şoförünün tavrına daha da şaşırmıştı.
Sordu:
"Neden böyle davrandınız? Adam neredeyse arabanızı mahvedip ikimizi de hastanelik edecekti."
Taksi şoförü gülümsemeye devam ederek:
"Çöp Kamyonu Kanunu" dedi.
Kadın:
"Çöp Kamyonu Kanunu?" diye sordu, anlamamıştı.
Şoför açıkladı:
"Pek çok insan, çöp kamyonu gibidir.
Her tarafta içleri çöp dolu olarak dolaşıyorlar; kızgınlığı, öfkeyi ve hayal kırıklığını biriktiriyorlar. Ancak doldukça çöpleri bırakacak bir yere ihtiyaç duyuyorlar. Bu bazen ben, bazen de siz olabilirsiniz. Kişisel almayın. Sadece gülümseyin, onlar için iyi şeyler temenni edin ve yolunuza devam edin. Onların çöpünü alıp işyerinize, evinize veya sokaktaki diğer insanlara dağıtmayın."
Başarılı insanlar, çöp kamyonlarının günlerini mahvetmesine ve ellerine geçirmesine izin vermezler.
Hayat sabahları pişmanlıklarla uyanmak için çok kısa, dolayısıyla "size iyi davranan insanları sevin, iyi davranmayanlar için iyi temennilerde bulunun."
Hayat, "%10 " onunla ne yaptığınız, "%90 "onu nasıl alıp karşıladığınızdır...
gecmis olsun tatlim ins. IlerlemezKuzeyin biraz ateşi vardı şimdi düşürdüm tekrar uykuya sabah gelen lütfen çay demlesin
aksam yemegi cok erken olmus tatlim nasil duruxon acikmadanDünkü menüm
Sabah 9.00
2 yumurtadan menemen
2 dilim ekmek
Beyaz peynir
Öğleden sonra 15.00
4 - 5 kaşık patlıcan yemeği(kıymalı, kızartmadan çiğden)
5 6 kaşık köy eriştesi
Akşam 22.00
1 tane siyah bira
Su 2.5 lt
haftasonunu kacamaksiz atlatalim cnmDün tartı yüzümü guldurmedi bugün mutlaka spor yapmam lazım detoksada dun taze zencefil markette bulamadım pazartesi büyük ihtimal başlarım çünkü yarımada misafir var
cok guzel ve cok dogruÇÖP KAMYONU KANUNU
Kadın taksiye binmiş ve hava alanına gitmek istediğini söylemişti. Sağ şeritte yol alırken siyah bir araba park ettiği yerden aniden yola, önlerine çıktı.
Şoförü çarpmamak için sert şekilde frene bastı. Taksi kaydı, ama diğer arabaya çarpmaktan kıl payı farkla kurtuldu. Siyah arabanın sürücüsü camdan başını çıkarıp bağırmaya ve küfretmeye başladı.
Taksi şoförü ise gayet sakin ona gülümsedi ve içten bir şekilde el salladı.
Kadın bütün bu olanları şokunu yaşarken, taksi şoförünün tavrına daha da şaşırmıştı.
Sordu:
"Neden böyle davrandınız? Adam neredeyse arabanızı mahvedip ikimizi de hastanelik edecekti."
Taksi şoförü gülümsemeye devam ederek:
"Çöp Kamyonu Kanunu" dedi.
Kadın:
"Çöp Kamyonu Kanunu?" diye sordu, anlamamıştı.
Şoför açıkladı:
"Pek çok insan, çöp kamyonu gibidir.
Her tarafta içleri çöp dolu olarak dolaşıyorlar; kızgınlığı, öfkeyi ve hayal kırıklığını biriktiriyorlar. Ancak doldukça çöpleri bırakacak bir yere ihtiyaç duyuyorlar. Bu bazen ben, bazen de siz olabilirsiniz. Kişisel almayın. Sadece gülümseyin, onlar için iyi şeyler temenni edin ve yolunuza devam edin. Onların çöpünü alıp işyerinize, evinize veya sokaktaki diğer insanlara dağıtmayın."
Başarılı insanlar, çöp kamyonlarının günlerini mahvetmesine ve ellerine geçirmesine izin vermezler.
Hayat sabahları pişmanlıklarla uyanmak için çok kısa, dolayısıyla "size iyi davranan insanları sevin, iyi davranmayanlar için iyi temennilerde bulunun."
Hayat, "%10 " onunla ne yaptığınız, "%90 "onu nasıl alıp karşıladığınızdır...
Masallah sabah sabah yapmadigin kalmamis:)) dr ziyaretinde ne olduHerkese merhabalar
Koşturmalı bir cumartesi sabahından sonra nihayet evimde çay keyfi yapıyorum...
Sabah nöroloji doktorunda randevum vardı ona gittim. Ardından gözlüğümü almaya gittim, markete uğrayıp annemin isteklerini aldım eve geldim.
Öğleden sonra misafir varmış bizde, kısır yapılacakmış. Ve bayılırım kısıra. Muhtemelen hüpletecem. Öğlen akşam yemeğini bir arada çıkarır, üzerine de kickboks yaparsam günü tamamlarım sanırım.
Sizde ne var ne yok...
Hakettin cnm dinlen iyiceGünaydın kızlar bugun Bi planım yok evi toplayıp dinlenmeyi düşünüyorum
gecmis olsun tatlim ins. Ilerlemez
aksam yemegi cok erken olmus tatlim nasil duruxon acikmadan
Sonrasinda bisey gormedim:))
haftasonunu kacamaksiz atlatalim cnm
Misafir buna engel olmasin
cok guzel ve cok dogru
Valla evi bile toplayamadim abla eşim hasta huma kabız olmuş sanırım popom açıyor diye inmiyor kucağımdan pek planladığım gibi gitmiyorHakettin cnm dinlen iyice
usaklarda daha bir özlem içindedirler
vay bu da güzel
sonuçta tüm gün içiliyor demi
sağol canım
Keşke almasını bilmesek
keşke gece yogurt yeseydin
aç aç gezme seydacim yoğun bir hayatın var ikizlerin var
kız yarışma stresinden mi kafayı dağıttın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?