- 19 Haziran 2017
- 2.285
- 7.113
- 108
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #259.481
Baya baya geç olmuş. Metabolizmanı yavaşlatma böyle canım.Bugün kahvaltı çok geç yaptım
Menüm16
uç dilim tandır ekmeği
Beş tane zeytin
İki kk peynir
Bir yemek kaşığı bal
Bir sahanda yumurta
Ara. 18
İki avuç kabak çekirdeği
Aksam20
İki kaşık çorba iki kare bitter yarım havuç
Su
2lt
Afiyet olsun. İnsan yazınca kendi de fark ediyor hatasını di mi?Bugünki menu
Menüm biraz karbonlu oldu cuma olduğu için biraz kendimi bıraktım yarın karbonsuz yapmaya calisacam
Sabah
2 tere yağda kızarmış yumurta peynir zeytin 2 dilim pide ekmeği
Öğlen
1 domatesli soğanlı sandviç 1 bardak ayran
Aksam
1 tb kabak yemeği Yoğurt 1 dilim ekmek
2 lt su
Afiyet olsun mefkurem. Ispanak salatası nasıl yapılıyor? Ben sadece yemek yapıyorum.Ben menumu yazmayi unutmusum :))
6. 00 gibi
2 hurma 1 ceviz
11.30
2 dil. Arpa cavdar ekm.
2 yumurtali omlet 1 dil. Kasar
Domates
6 zeytin
15.00
3 brezilya cevizi
17.30
6 kofte -( ekmek yok yulaf var icinde)
Ispanakli salata
1 ayran
Sogan domates biber
Aksam benim icin erken olunca baya aciktim aksam 3 kofte yedim
Su 2 lt den fazla
Geçmiş olsun canım.Kuzeyin biraz ateşi vardı şimdi düşürdüm tekrar uykuya sabah gelen lütfen çay demlesin
Her hafta ya birinci ya ikincisin de ondan. Bu hafta üçüncü ol lütfen, 1. Ben 2.MerveO hiç belli olmaz diyorum canım
Sağol canım
Artı ile başlayınca eksiye düşürmek çok zor tatlım zaten
Sağol
Anladım ablacımm moral bozmak yok güzel bir hafta olsun inşallah
Hahahahahnerden bildin yok yani erken uyumadım aslında ama açlık kısmı doğru yazcsm şimdi menü anlicwn
Hahahaha niye
Erişte çok olmuş. Bira da çok geç.Dünkü menüm
Sabah 9.00
2 yumurtadan menemen
2 dilim ekmek
Beyaz peynir
Öğleden sonra 15.00
4 - 5 kaşık patlıcan yemeği(kıymalı, kızartmadan çiğden)
5 6 kaşık köy eriştesi
Akşam 22.00
1 tane siyah bira
Su 2.5 lt
Uygularsan iyi plan ama ben bir lahmacunla yetinemem o yüzden hiç bulaşmıyorum.Mutlu huzurlu saglikli enerjik bi haftasonu canlar
Bugun yemek planim
Ekmeksiz bi kahvalti
Kucuk bi ara
Aksamda 1 lahmacun salata ayran
Kolay gelsin. Eşine de geçmiş olsun.Valla evi bile toplayamadim abla eşim hasta huma kabız olmuş sanırım popom açıyor diye inmiyor kucağımdan pek planladığım gibi gitmiyor
Abla çok geç yazıyor yorum yapamıyorum geç saatte köfte olmasa iyiydi afiyet olsun; )Ben menumu yazmayi unutmusum :))
6. 00 gibi
2 hurma 1 ceviz
11.30
2 dil. Arpa cavdar ekm.
2 yumurtali omlet 1 dil. Kasar
Domates
6 zeytin
15.00
3 brezilya cevizi
17.30
6 kofte -( ekmek yok yulaf var icinde)
Ispanakli salata
1 ayran
Sogan domates biber
Aksam benim icin erken olunca baya aciktim aksam 3 kofte yedim
Su 2 lt den fazla
yani 700 g la yenebilecegimi hic dusunmemistim
benim 1hafta erken oldu anlamdim bile
[
ins abla haftaya 78 gelicek insbir kilo dan azini kabul etmiycem kendime
Valla boyle erken yiyip dayananlari cok takdir ediyorumHahah bence de görme abla :d
Yaaaa hemde nasıl acıktım bi bilsen abla gece ama 9 10 san sonra acıktım o saatte de yemek istemedim tuttum kendimi
offokotu olmus cnm yaaValla evi bile toplayamadim abla eşim hasta huma kabız olmuş sanırım popom açıyor diye inmiyor kucağımdan pek planladığım gibi gitmiyor
balik guzel cnm tabi kizartma olmasinGünaydın,
Birazdan alışverişe çıkacağız size selam vereyim dedim. Bugün balık mı pişirsem acaba? Gerçekten işin sırrı haftasonu dikkat etmekten geçiyor. Ben artık sadece Cuma biraz rahat yiyeceğim. Haftasonu normal düzen.
Bir de aklıma birşey takıldı. İçtiğiniz bitki çaylarını su olarak saymıyorsunuz di mi? Yoksa saymalı mıyım?
yemezki abla herseye on yargılı ilacını verdim mecbur fayda eder inşallahoffokotu olmus cnm yaa
Kiza kurumeyve puresi falan yapsan suyuna biraz yag koysan olurmu acaba
kuzum cigden normal salataya koyabilirsinAfiyet olsun mefkurem. Ispanak salatası nasıl yapılıyor? Ben sadece yemek yapıyorum.
bana da yetmezde mecbur:))Uygularsan iyi plan ama ben bir lahmacunla yetinemem o yüzden hiç bulaşmıyorum
Bisey yemicegimden emin olduktan sonra yaziyorum :))Abla çok geç yazıyor yorum yapamıyorum geç saatte köfte olmasa iyiydi afiyet olsun; )
Kahvaltida ekmeksiz olmuyor diye bisey yok :) )) ama yenmesindede bi sakinca yok :))Günaydın kızlar nasılsınız bugün mumumkun oldugunca karbonsuz gecirecem sabah hariç kahvaltı ekmeksiz olmuyor sizin plan ne
canım meyve yedir çorbasına da bas zeytinyağını hatta direk içir 1 tatlı kaşığı yetiyor onlaraValla evi bile toplayamadim abla eşim hasta huma kabız olmuş sanırım popom açıyor diye inmiyor kucağımdan pek planladığım gibi gitmiyor
yok edibecim onlar ayrıGünaydın,
Birazdan alışverişe çıkacağız size selam vereyim dedim. Bugün balık mı pişirsem acaba? Gerçekten işin sırrı haftasonu dikkat etmekten geçiyor. Ben artık sadece Cuma biraz rahat yiyeceğim. Haftasonu normal düzen.
Bir de aklıma birşey takıldı. İçtiğiniz bitki çaylarını su olarak saymıyorsunuz di mi? Yoksa saymalı mıyım?
Cancağızım 3 ay uzun süre :) hayırlısıyla doğum yapayım bi hafta 10 gün zaman veriyorum kendime sonra beslenmeme dikkat etmeye başlayacağım ve listeye gireceğim :)Olsun bahar kıracaz bu direnci yol arkadaşım benim kalp emojisi
Tebrik ederim sevilaycım az kaldı yılbaşına 6 lı rakamlarla girersin
BEnde tebrik ediyorum ekimcim iyiki seni tanımışım çok renkli gökkuşağı gibisin öperim yanaklarından
Tebrikler edibe çok iyisin nazar boncuğu emojisi
Tebrik ederim canım haftayada böyle gider inşallah
Ayyy yavrum Allah anasına babasına bağışladın derdine tez zamanda derman bulsunlar inşallah
Mervecim süpersin motivasyonu kaptın gene artık kimse tutamaz seni bide spora başlasan inşallah dua emojisi
Tebrik ederim ablacım az oldun kalıcı olsun inşallah
Saolasın sevilay rakam emeklerime göre çok az ama hafta sonu artısının cezasını çekiyorum daha temkinli olacam artık
İnşallah poni çoğu bitti azı kaldı sağlıkla kucağına alınca unutursun bu günleri
Edibe baharla benim toplamımızdan fazla vermiş ağlanacak haline gülen yüzsüz emojisi
Seninde az kaldı adaşım unutma takımını şurda 3 aya kalmaz listelerdesin göz kırpma emojisi
Pınarım eline sağlık 2. Sıraya yükseldim haftaya tuğçe cadısını geçecem @tugcekrblt
Seni 55 yapacaz ideal kilon o bence göz kırpma emojisi
Az sonra yazarım pek bişi yoktu
Eline sağlık abla hakkını nasıl öderiz hepimizi düşünüp gedef belirliyorsun öpücük kalp sevgi pıtırcığı emojisi
Hoşgeldin dedimmi ben sana şimdi göz kırparak kalp koyarak bi daha deyim istedim
Kaptan haklı kadını duyun ve davete icabet edin parmak sallama emojisi
Tuğçe canım pancar smoothenin tarifini verirmisim dünde smoothe vardı sende
As canım as sana yaptım :)
Çocuk korkar kız delirme telefonuna ana ekran yap ne evi dolabı kahkaha emojisi
Bu arada kızın 3 yaşında güvenli bağlanma olmadıysa kreşe zor gider sende onunla git kapısında bekle belli bir dönem orda olduğunu bilince rahat eder ben 1 sene kapısında bekledim 5 yaşında benden ayrılabildi adem güneşin videolarını izlemeni tavsiye ederim canım kalp emojisi
Ufak ufak vuruyor sancı tatlım ama şimdi evdeyim ya yok sancım sanırım işte yoruluyorum ya o da etkiliyor bebişiHava da karada her zaman
Onu biliyorum canım ama işte 3 hafta seni ve listeyi sabote etmek carla biraz carlabak Zuhal ablaya kirbaciyla geziyor çektiğinizi bir biz bir Allah bilir birde takiptekiler
kahvaltı ile ögleyi birleştirmisskn galiba abla
Kiz 3 gündür aç olunca bu ne ki sistim bile
Ama ben bu hafta takım içi eşimi bulmadım onda da tutacak misin
Zuhal ablaya katılıyorum canım kuru kuru olmuş birde özellikle diyet basladrinda kabızlığı önlemek için salata ve sebze sart
Aman tanrimmmmm gözlerime inanamıyorum ben ben ben mi
menü güzel afiyet olsun
Yok abla ya artık 26 aya kadar eskiden di yaşına gelince kesmek 26 ay emzirmis biri olarak daha da emzirebilirdim sırf emzirmek için bı çocuk daha mı yapsamanne ile en güzel bağ
Aa ilk üçe mi girmisiz hiç beğenmemiştim ortalamayı bakmadım bile sonuçlara
Kız deme neyse sen bu hafta sebebini yaz bende haftaya birinciliğimin sırrını yazacağım
çiğ köfte yedim ya kız daha ne yeyim
Napıyor senin ufaklık sancılar bittimi
İyi ki takımlardan birine denk gelmiş ya bdv den sorunu olana denk gelseydi abooo gelde uğraş
Isınma turları diyorsun :)
Ay senin sabah kahvaltısı gibi biri daha vardı bizde bildiğin yemek yiyordu kahvaltıda sende sanırım öyle üstten atıştırmalık yaptın
Güzel bence
Aynen bizde seninle peşpeşe gidiyoruz o tartı o rakam buraya gelecek bu haftaki slogan
Haha ben geçen hafta @_Rosebud_ yerine hep başkasını etiketlemisim sanırım aktif değildi yoksa oda carlardi çünkü bir değil iki değil :)
biber kuru ne oluyor acaba
ben onu semiz otuyla karıştırıpta yapıyorum yada marul salatasina marul gibi dogruyorum oda güzel oluyorkuzum cigden normal salataya koyabilirsin
Ispanak cok hassas oldugu icin aslinda pisince baya bi deger kaybediyor
Meyve yiyor bol bol canımda suyu azalttı sanırım bende kontrol edemedim icirm tutmasa yapacak aslında da geri gönderiyorcanım meyve yedir çorbasına da bas zeytinyağını hatta direk içir 1 tatlı kaşığı yetiyor onlara
akşama bende tavuk yapayım diyorum ama daha karar veremedim buzluktan çıkartmam lazimTekrar günaydın herkese kahvaltı geç yapıldı kuzey hemen yemek istemedi bende evi şupur topla yaptım 12 de yediksimdk kahvemi aldım geldim ikinci evime
Oğluma da kefir ısmarladim pek keyifci zaten yanına da bitter yersizin planlar ne benim aksama balık yapma fikrim var ama bakalim gidip almaya üşeniyorum şuan
Afiyet olsun tatlim baban niye kustuSelam :)
Biz de balık yiyecek gibiyiz.
Yanında bol salata .
Dün annemler geldi.
Babam da küstü gitti zaten .artist yaa
Ben kızıyorum hem de içime dert oluyor.
kefir demi iciyor senin oglan :))Tekrar günaydın herkese kahvaltı geç yapıldı kuzey hemen yemek istemedi bende evi şupur topla yaptım 12 de yediksimdk kahvemi aldım geldim ikinci evime
Oğluma da kefir ısmarladim pek keyifci zaten yanına da bitter yersizin planlar ne benim aksama balık yapma fikrim var ama bakalim gidip almaya üşeniyorum şuan
hele bi hayirlisiyla gelsin de bebis liste burda zaten tatlim :)Cancağızım 3 ay uzun süre :) hayırlısıyla doğum yapayım bi hafta 10 gün zaman veriyorum kendime sonra beslenmeme dikkat etmeye başlayacağım ve listeye gireceğim :)
bide kizin pesinde koşturuyon tabiUfak ufak vuruyor sancı tatlım ama şimdi evdeyim ya yok sancım sanırım işte yoruluyorum ya o da etkiliyor bebişi
aynenonu semiz otuyla karıştırıpta yapıyorum yada marul salatasina marul gibi dogruyorum oda güzel oluyor
bugunbtakimda balik gunu heralde :))baban niye kustu kiSelam :)
Biz de balık yiyecek gibiyiz.
Yanında bol salata .
Dün annemler geldi.
Babam da küstü gitti zaten .artist yaa
Ben kızıyorum hem de içime dert oluyor.
O da dogru :))Mefkurem abla sana bir ipucu menüyü erken yazarsan menüyü yazdığının sorumluluğundan bişey yiyemezsin
Benim buzlukta var bende yarın yapıyım o zaman :) senin ogaan kefir mi iciyor keşke benimkilerde icse sindirim sistemi için çok faydalıTekrar günaydın herkese kahvaltı geç yapıldı kuzey hemen yemek istemedi bende evi şupur topla yaptım 12 de yediksimdk kahvemi aldım geldim ikinci evime
O da dogru :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?