Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Baya baya geç olmuş. Metabolizmanı yavaşlatma böyle canım.
Afiyet olsun. İnsan yazınca kendi de fark ediyor hatasını di mi?
Afiyet olsun mefkurem. Ispanak salatası nasıl yapılıyor? Ben sadece yemek yapıyorum.
Kuzeyin biraz ateşi vardı şimdi düşürdüm tekrar uykuya sabah gelen lütfen çay demlesin
Geçmiş olsun canım.
Her hafta ya birinci ya ikincisin de ondan. Bu hafta üçüncü ol lütfen, 1. Ben 2.Merve
Erişte çok olmuş. Bira da çok geç.
Mutlu huzurlu saglikli enerjik bi haftasonu canlar

Bugun yemek planim
Ekmeksiz bi kahvalti
Kucuk bi ara
Aksamda 1 lahmacun salata ayran
Uygularsan iyi plan ama ben bir lahmacunla yetinemem o yüzden hiç bulaşmıyorum.
Valla evi bile toplayamadim abla eşim hasta huma kabız olmuş sanırım popom açıyor diye inmiyor kucağımdan pek planladığım gibi gitmiyor
Kolay gelsin. Eşine de geçmiş olsun.

Abla çok geç yazıyor yorum yapamıyorum geç saatte köfte olmasa iyiydi afiyet olsun; )

Günaydın kızlar.

yani 700 g la yenebilecegimi hic dusunmemistim

benim 1hafta erken oldu anlamdim bile

[

ins abla haftaya 78 gelicek insbir kilo dan azini kabul etmiycem kendime

Tebrikler kamilecim

Haftaya görüşürüz ama

Yenilen pehlivan güreşe doymazmış

Hahah bence de görme abla :d
Yaaaa hemde nasıl acıktım bi bilsen abla gece ama 9 10 san sonra acıktım o saatte de yemek istemedim tuttum kendimi
Valla boyle erken yiyip dayananlari cok takdir ediyorum
Belkide benim oncesinde gece yeme aliskanligim oldugu icin cok zorlaniyorum

Valla evi bile toplayamadim abla eşim hasta huma kabız olmuş sanırım popom açıyor diye inmiyor kucağımdan pek planladığım gibi gitmiyor
offokotu olmus cnm yaa
Kiza kurumeyve puresi falan yapsan suyuna biraz yag koysan olurmu acaba

balik guzel cnm tabi kizartma olmasin

Bitki caylarini su yerine saymiyoruz
Ayni sey olmuyor
Ben sicak icecekleri hep sekersiz oldugu icin yazmiyorum
Sut seker iceren bisey olursa yazilir

Afiyet olsun mefkurem. Ispanak salatası nasıl yapılıyor? Ben sadece yemek yapıyorum.
kuzum cigden normal salataya koyabilirsin
Ispanak cok hassas oldugu icin aslinda pisince baya bi deger kaybediyor

Yumurta peynir biraz yulaf ezmesi karistirarak firinda borek gibi de olur
Ben bu tarifin pirasalisini seviyorum
Once tavada sebzeyi biraz yumusatacan
Sonra malzemelerle karistirip borcam gibi biseye koyup firina
Istersen ustune az kasar
Uygularsan iyi plan ama ben bir lahmacunla yetinemem o yüzden hiç bulaşmıyorum
bana da yetmezde mecbur:))

Abla çok geç yazıyor yorum yapamıyorum geç saatte köfte olmasa iyiydi afiyet olsun; )
Bisey yemicegimden emin olduktan sonra yaziyorum :))
Evet haklisin yada az yogurt yeseydim

Günaydın kızlar nasılsınız bugün mumumkun oldugunca karbonsuz gecirecem sabah hariç kahvaltı ekmeksiz olmuyor sizin plan ne
Kahvaltida ekmeksiz olmuyor diye bisey yok :) )) ama yenmesindede bi sakinca yok :))

canım meyve yedir çorbasına da bas zeytinyağını hatta direk içir 1 tatlı kaşığı yetiyor onlara

yok edibecim onlar ayrı

Tekrar günaydın herkese kahvaltı geç yapıldı kuzey hemen yemek istemedi bende evi şupur topla yaptım 12 de yedik simdk kahvemi aldım geldim ikinci evime
Oğluma da kefir ısmarladim pek keyifci zaten yanına da bitter yer sizin planlar ne benim aksama balık yapma fikrim var ama bakalim gidip almaya üşeniyorum şuan

Cancağızım 3 ay uzun süre :) hayırlısıyla doğum yapayım bi hafta 10 gün zaman veriyorum kendime sonra beslenmeme dikkat etmeye başlayacağım ve listeye gireceğim :)

Ufak ufak vuruyor sancı tatlım ama şimdi evdeyim ya yok sancım sanırım işte yoruluyorum ya o da etkiliyor bebişi

kuzum cigden normal salataya koyabilirsin
Ispanak cok hassas oldugu icin aslinda pisince baya bi deger kaybediyor
ben onu semiz otuyla karıştırıpta yapıyorum yada marul salatasina marul gibi dogruyorum oda güzel oluyor

canım meyve yedir çorbasına da bas zeytinyağını hatta direk içir 1 tatlı kaşığı yetiyor onlara
Meyve yiyor bol bol canımda suyu azalttı sanırım bende kontrol edemedim icirm tutmasa yapacak aslında da geri gönderiyor
akşama bende tavuk yapayım diyorum ama daha karar veremedim buzluktan çıkartmam lazim

kefir demi iciyor senin oglan :))
Alirsan plan guzel :)

Cancağızım 3 ay uzun süre :) hayırlısıyla doğum yapayım bi hafta 10 gün zaman veriyorum kendime sonra beslenmeme dikkat etmeye başlayacağım ve listeye gireceğim :)
hele bi hayirlisiyla gelsin de bebis liste burda zaten tatlim :)

Ufak ufak vuruyor sancı tatlım ama şimdi evdeyim ya yok sancım sanırım işte yoruluyorum ya o da etkiliyor bebişi
bide kizin pesinde koşturuyon tabi

onu semiz otuyla karıştırıpta yapıyorum yada marul salatasina marul gibi dogruyorum oda güzel oluyor
aynen
Bende marul yerine ispanak koydum

Selam :)
Biz de balık yiyecek gibiyiz.
Yanında bol salata .

Dün annemler geldi.
Babam da küstü gitti zaten .artist yaa
Ben kızıyorum hem de içime dert oluyor.
bugunbtakimda balik gunu heralde :))baban niye kustu ki

Benim buzlukta var bende yarın yapıyım o zaman :) senin ogaan kefir mi iciyor keşke benimkilerde icse sindirim sistemi için çok faydalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…