- 4 Şubat 2008
- 5.999
- 14.165
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #259.501
Wuu çok hızlı gördüm seniCancağızım 3 ay uzun süre :) hayırlısıyla doğum yapayım bi hafta 10 gün zaman veriyorum kendime sonra beslenmeme dikkat etmeye başlayacağım ve listeye gireceğim :)
Ben bunu okumuştum insanlara güzel bir dersÇÖP KAMYONU KANUNU
Kadın taksiye binmiş ve hava alanına gitmek istediğini söylemişti. Sağ şeritte yol alırken siyah bir araba park ettiği yerden aniden yola, önlerine çıktı.
Şoförü çarpmamak için sert şekilde frene bastı. Taksi kaydı, ama diğer arabaya çarpmaktan kıl payı farkla kurtuldu. Siyah arabanın sürücüsü camdan başını çıkarıp bağırmaya ve küfretmeye başladı.
Taksi şoförü ise gayet sakin ona gülümsedi ve içten bir şekilde el salladı.
Kadın bütün bu olanları şokunu yaşarken, taksi şoförünün tavrına daha da şaşırmıştı.
Sordu:
"Neden böyle davrandınız? Adam neredeyse arabanızı mahvedip ikimizi de hastanelik edecekti."
Taksi şoförü gülümsemeye devam ederek:
"Çöp Kamyonu Kanunu" dedi.
Kadın:
"Çöp Kamyonu Kanunu?" diye sordu, anlamamıştı.
Şoför açıkladı:
"Pek çok insan, çöp kamyonu gibidir.
Her tarafta içleri çöp dolu olarak dolaşıyorlar; kızgınlığı, öfkeyi ve hayal kırıklığını biriktiriyorlar. Ancak doldukça çöpleri bırakacak bir yere ihtiyaç duyuyorlar. Bu bazen ben, bazen de siz olabilirsiniz. Kişisel almayın. Sadece gülümseyin, onlar için iyi şeyler temenni edin ve yolunuza devam edin. Onların çöpünü alıp işyerinize, evinize veya sokaktaki diğer insanlara dağıtmayın."
Başarılı insanlar, çöp kamyonlarının günlerini mahvetmesine ve ellerine geçirmesine izin vermezler.
Hayat sabahları pişmanlıklarla uyanmak için çok kısa, dolayısıyla "size iyi davranan insanları sevin, iyi davranmayanlar için iyi temennilerde bulunun."
Hayat, "%10 " onunla ne yaptığınız, "%90 "onu nasıl alıp karşıladığınızdır...
BurdayımHabinar nerde kızlar bilen var mı pek ugramiyor neredesin kız eski rakibem :)
Bak sen kurnaza ben bunu dusunmediydim:))Wuu çok hızlı gördüm seni
Tabi emzirmenin nimetlerinden yararlanmak istiyorsun bizden önce mezun olursun sen
Bende zencefil içiyorum afiyet olsun canimBurdayım
Yeşil çay içiyorum gel beraber 0
8
Nasıl da anladın hemen zeki insanın hali başka oluyor tabiWuu çok hızlı gördüm seni
Tabi emzirmenin nimetlerinden yararlanmak istiyorsun bizden önce mezun olursun sen
evet ablacım yukarıda Allah var yalan söyleyememBak sen kurnaza ben bunu dusunmediydim:))
Yasemin eskidende cok azimliydi
Minik kilosuyla guzel eksilerle gelirdi
Bende bi rakip istiyorum:/
Sagol canim InsallahHadi İnşallah hem siz anne kız daha iyi olur ikiniz içinde
Ben olabilrim kilolarimiz yakin sayilirHaftaya benle rakip olmak isteyen var mı
Ben o gunlerin kiymetini bilemedim :)evet ablacım yukarıda Allah var yalan söyleyemem
Emzirmek gibi süper kalori yakan bişe varken ıvır zıvır şeylerle buna engel olmak istemem
İnşallah sütün olur da hem bebişim faydalanır bol bol hem de ben :)
Hee ozlesmeniz guzeldemerak ettim bisey mi oldu diye biz böyle gurubuz işte birbirimizi gelmeyince merak ederiz abla hepimiz ayniyiz
Sevilayda isterse ikiniz olun o zamanBen olabilrim kilolarimiz yakin sayilir
Tmm tatlim rakip olalimBende bi rakip istiyorum:/
Sagol canim Insallah
Ben olabilrim kilolarimiz yakin sayilir
Normal miydi canım ilki oda etkiliyordur doğumu biliyor ya vücut hazırlıyorUfak ufak vuruyor sancı tatlım ama şimdi evdeyim ya yok sancım sanırım işte yoruluyorum ya o da etkiliyor bebişi
Benim planda değişti tavuk çorbası yapıyorum hastalık hepimize yayılmadan önlem alıyim brokoli karnabahar haslarim yanında yoğurtlaben onu semiz otuyla karıştırıpta yapıyorum yada marul salatasina marul gibi dogruyorum oda güzel oluyor
Meyve yiyor bol bol canımda suyu azalttı sanırım bende kontrol edemedim icirm tutmasa yapacak aslında da geri gönderiyor
akşama bende tavuk yapayım diyorum ama daha karar veremedim buzluktan çıkartmam lazim
Dur kız baban niye küstü kime küstüSelam :)
Biz de balık yiyecek gibiyiz.
Yanında bol salata .
Dün annemler geldi.
Babam da küstü gitti zaten .artist yaa
Ben kızıyorum hem de içime dert oluyor.
Plan değişti tavuk çorbası brokoli karnabahar haşlamasıkefir demi iciyor senin oglan :))
Alirsan plan guzel :)
hele bi hayirlisiyla gelsin de bebis liste burda zaten tatlim :)
bide kizin pesinde koşturuyon tabi
aynen
Bende marul yerine ispanak koydum
bugunbtakimda balik gunu heralde :))baban niye kustu ki
içiyor canım alıştı seviyordaBenim buzlukta var bende yarın yapıyım o zaman :) senin ogaan kefir mi iciyor keşke benimkilerde icse sindirim sistemi için çok faydalı
Aynen aynen zaten kendi halinde kalınca saçma sapan beslenip bunalıma giriyor insanevet ablacım yukarıda Allah var yalan söyleyemem
Emzirmek gibi süper kalori yakan bişe varken ıvır zıvır şeylerle buna engel olmak istemem
İnşallah sütün olur da hem bebişim faydalanır bol bol hem de ben :)
Yeni sloganimiz :))
Cumanin gelisi hafta sonundan belli olur
Ben kendime sadece cuma tartidan sonra sevdigim biseye izin verecem diğer günler yine aynı diyete devam öncedende öyle yapıyordum cuma günleri kendime Free veriyordum yoksa diyet çekilmez motivasyon icin diyetisyenlerde haftada bir gun kendineze isteğimiz biseyi yiyebilirsiniz diyor abla haftaya sen kimle rakipsinYeni sloganimiz :))
Cumanin gelisi hafta sonundan belli olur
Herrrrrr şeye karışıyor herrrrrşey onun dediği gibi olsun istiyor gerek yok deyince de çok duygusal kırılıveriyorAfiyet olsun tatlim baban niye kustu
2 guzel haber icinde cok sevindim cnmSelam herkesee cumartesi uyku günüm gerçi bu güzellik 10a kadar anca sürdü
Bugün tartılabildim
Geçen hafta 85 kiloydum
Bugün 84.2
Ekside olmak beni sevindirdi çonkü çok artıdaydım
Günün en g0zel haberi annem geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?