Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Cancağızım 3 ay uzun süre :) hayırlısıyla doğum yapayım bi hafta 10 gün zaman veriyorum kendime sonra beslenmeme dikkat etmeye başlayacağım ve listeye gireceğim :)
Wuu çok hızlı gördüm seni
Tabi emzirmenin nimetlerinden yararlanmak istiyorsun bizden önce mezun olursun sen

Ben bunu okumuştum insanlara güzel bir ders

Wuu çok hızlı gördüm seni
Tabi emzirmenin nimetlerinden yararlanmak istiyorsun bizden önce mezun olursun sen
Nasıl da anladın hemen zeki insanın hali başka oluyor tabi
Aynen kuzumm o kadar kalori yakabilecekken boş boş şeylerle karnımı tıkamaktansa sağlıklı beslenmeye hemen başlarım bebişe daha faydalı hem
Diyet gibi olmaz benimki daha çok sağlıklı beslenme :)

Bak sen kurnaza ben bunu dusunmediydim:))
Yasemin eskidende cok azimliydi
Minik kilosuyla guzel eksilerle gelirdi
evet ablacım yukarıda Allah var yalan söyleyemem
Emzirmek gibi süper kalori yakan bişe varken ıvır zıvır şeylerle buna engel olmak istemem
İnşallah sütün olur da hem bebişim faydalanır bol bol hem de ben :)

Ben o gunlerin kiymetini bilemedim :)
Tabi guzelim saglikli beslenmek en guzeli
Defneyi emzirdinmiydi
Olacaksa yine oluyor
Bazende ne yapsan olmuyir
merak ettim bisey mi oldu diye biz böyle gurubuz işte birbirimizi gelmeyince merak ederiz abla hepimiz ayniyiz
Hee ozlesmeniz guzelde
Ben rakip olarak sorduydum:)

Ufak ufak vuruyor sancı tatlım ama şimdi evdeyim ya yok sancım sanırım işte yoruluyorum ya o da etkiliyor bebişi
Normal miydi canım ilki oda etkiliyordur doğumu biliyor ya vücut hazırlıyor
Benim planda değişti tavuk çorbası yapıyorum hastalık hepimize yayılmadan önlem alıyim brokoli karnabahar haslarim yanında yoğurtla
Selam :)
Biz de balık yiyecek gibiyiz.
Yanında bol salata .

Dün annemler geldi.
Babam da küstü gitti zaten .artist yaa
Ben kızıyorum hem de içime dert oluyor.
Dur kız baban niye küstü kime küstü
Plan değişti tavuk çorbası brokoli karnabahar haşlaması
Evet çok sever kefiri bitteri kuru meyve yemişi
Benim buzlukta var bende yarın yapıyım o zaman :) senin ogaan kefir mi iciyor keşke benimkilerde icse sindirim sistemi için çok faydalı
içiyor canım alıştı seviyorda

Aynen aynen zaten kendi halinde kalınca saçma sapan beslenip bunalıma giriyor insan
Yeni sloganimiz :))

Cumanin gelisi hafta sonundan belli olur

Yeni sloganimiz :))

Cumanin gelisi hafta sonundan belli olur
Ben kendime sadece cuma tartidan sonra sevdigim biseye izin verecem diğer günler yine aynı diyete devam öncedende öyle yapıyordum cuma günleri kendime Free veriyordum yoksa diyet çekilmez motivasyon icin diyetisyenlerde haftada bir gun kendineze isteğimiz biseyi yiyebilirsiniz diyor abla haftaya sen kimle rakipsin

Son düzenleyen: Moderatör:
2 guzel haber icinde cok sevindim cnm
Ne kadar kalacak annen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…