Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Babam mı herkesler kendi gibi yoğurt yesin ıstiyor
Ama öyle olmuyor :))))
Aradım biraz önce.annemi aradım babam çıktı :) demek ki o kadar sorun yok. Tripli gitti sadece.bu zamanda adını deliye verdin mi iyisin.akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine deli ol dünya seni çeksin

Zaten cuma gunleri cok sikmiyoruz cnm hatta isteyen sevdigi bi ciss yiyebilir

Rakip istemiyordum aslinda ama kendimi baska takimdan bi yarisin icinde buldum heralde

Herrrrrr şeye karışıyor herrrrrşey onun dediği gibi olsun istiyor gerek yok deyince de çok duygusal kırılıveriyor
Ah ah o büyükler Allah başımızdan eksik etmesinde benim babamda oyle sabah aradı bal almaya gidiyoruz size alakmi diye ben istemiyorum var diyom annem ordan kışın almican ne zaman alacan diyor çocuklar yer diyor en son dedim almak istemiyorum niye zorluyorsunuz var dedim babam biraz bozuldu kapattık giderken eşimide zorla götürdüler adam işten gelmişti yemeğin başından kalktı gitti :)

Rakip istemiyordum aslinda ama kendimi baska takimdan bi yarisin icinde buldum heralde
Ya kaptanim aslinda hedefe ulasanlar mi o cisstan yese bir ogun yada bir tek sey abattmamak sartiyla ama:)
En azindan hedefe ulasmak icin daha bi motive eder bence ödul babinda

Ben o gunlerin kiymetini bilemedim :)
Tabi guzelim saglikli beslenmek en guzeli
Defneyi emzirdinmiydi
Olacaksa yine oluyor
Bazende ne yapsan olmuyir

Hee ozlesmeniz guzelde
Ben rakip olarak sorduydum:)
Defneyi 5,5 ay emzirebildim abla
4 aylıkken çalışmaya başladığım için sütüm erken bitti

Abla sana bir takım yetmiyor mu :) başka takimlardada mi yarış yapıyorsun :)

Evet canım ilki normaldi Allah izin verirse bunu da normal istiyorum

Ya kaptanim aslinda hedefe ulasanlar mi o cisstan yese bir ogun yada bir tek sey abattmamak sartiyla ama:)
En azindan hedefe ulasmak icin daha bi motive eder bence ödul babinda
Zaten hedefe ulaşınca yemek lazım yoksa ceza cis yok :)

Evet bol bol koşturmalı bir cumartesi oldu yine.
Migren için tedaviye başlicam, bu aralar çok fazla atak gelmeye başladı. İlaç önerilerini düşünüp karar vereceğim, antidepresan türü olduğu için.

Size yazdıktan sonra da uyumuşum, yeni uyandım. Çok iyi geldi valla :)))
Sen gece niye uyuyamadın abla.
Hava kapalı olunca beyin de kapanıyor ya, günlerdir gün ışığı görmemişim hasret kalmışım resmen

kızlar yeni bir şey öğrendim DNA mız açılıp kapanabiliyor ve atıyorum sülalemiz şişman olsa da biz doğru beslenmeyle yada sporla v.s. o geni kapatıp iyi genleri açabiliyoruz bunun için beden bilinç altı bilinç uyumu da lazım yani huzurlu olup mutlu olmayı sevmeyi seçmemiz lazım
genlerinizi uyandırın gizli güçlerinizi keşfedin diye bir kitaba başladım orada yazıyor ve bu bilim camiasın da çoktan kanıtlanmış atmasyon değillll:))

Naber kizlar
Bizim misafir gelicek az sonra biraz evi temizledik simdi yemege baslicaz
Ama aksam yemegi gecikti biraz yinede 8 den once yerim Ins
Kendimi tutmam lazim nohutlu pilav cok seviyorum ama hic yemicem Ins

Menum gelsin bugün mercimek günü oldu canım hiç bisey hazırlamak istemedi

10:30
1kase mercimek salatasi

16:00
2kase mercimek salatasi
1 çatal sutlu tatli

Su şimdilik 2 litre
En azindan kahvaltini yapmis olsaydin canim cok dengesiz olmus boyle

İnşallah bu hafya ukaşabilirim abla.
Ah yazık :))
Biz de sofradaydık .kendi kalktı .sen yerime geç dedi.sandım ki benim ufaklığı besleyecek.sevşndim kaydım hemen.sonra oturmak yerine sandalyeyi aldı.mama sandalyesini sandalye yerine koydu.sonra da eşime dedi ki sen şöyle kay.yani önce de eşimle aramızda olan çocuğun yerini değiştirip eşimi de kaydıracak.e zaten çocuk eşinle benim aramdaydı aynı şey. Herkesi satranç taşı gibi oynatçak.(Önceden de bir ikü vukuatı varsı)benimki gerek yok dedi .o da küstü gitti.bir de uzaktan anneme el kol yapıyor sen de kalk diye :-\
Tadımız kaçtı yani.hiç birşey yokken.
Neyse aman .

Süpersin ekimcim.
Bizi se hep aydınlatıyorsun böyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…