- Konu Sahibi Handandandan
-
- #259.521
Babam mıNormal miydi canım ilki oda etkiliyordur doğumu biliyor ya vücut hazırlıyor
Benim planda değişti tavuk çorbası yapıyorum hastalık hepimize yayılmadan önlem alıyim brokoli karnabahar haslarim yanında yoğurtla
Dur kız baban niye küstü kime küstü
Plan değişti tavuk çorbası brokoli karnabahar haşlaması
Evet çok sever kefiri bitteri kuru meyve yemişi
içiyor canım alıştı seviyorda
Aynen aynen zaten kendi halinde kalınca saçma sapan beslenip bunalıma giriyor insan
Zaten cuma gunleri cok sikmiyoruz cnm hatta isteyen sevdigi bi ciss yiyebilirBen kendime sadece cuma tartidan sonra sevdigim biseye izin verecem diğer günler yine aynı diyete devam öncedende öyle yapıyordum cuma günleri kendime Free veriyordum yoksa diyet çekilmez motivasyon icin diyetisyenlerde haftada bir gun kendineze isteğimiz biseyi yiyebilirsiniz diyor abla haftaya sen kimle rakipsin
Ah ah o büyükler Allah başımızdan eksik etmesinde benim babamda oyle sabah aradı bal almaya gidiyoruz size alakmi diye ben istemiyorum var diyom annem ordan kışın almican ne zaman alacan diyor çocuklar yer diyor en son dedim almak istemiyorum niye zorluyorsunuz var dedim babam biraz bozuldu kapattık giderken eşimide zorla götürdüler adam işten gelmişti yemeğin başından kalktı gitti :)Herrrrrr şeye karışıyor herrrrrşey onun dediği gibi olsun istiyor gerek yok deyince de çok duygusal kırılıveriyor
Ya kaptanim aslinda hedefe ulasanlar mi o cisstan yese bir ogun yada bir tek sey abattmamak sartiyla ama:)Zaten cuma gunleri cok sikmiyoruz cnm hatta isteyen sevdigi bi ciss yiyebilir
Rakip istemiyordum aslinda ama kendimi baska takimdan bi yarisin icinde buldum heralde
Defneyi 5,5 ay emzirebildim ablaBen o gunlerin kiymetini bilemedim :)
Tabi guzelim saglikli beslenmek en guzeli
Defneyi emzirdinmiydi
Olacaksa yine oluyor
Bazende ne yapsan olmuyir
Hee ozlesmeniz guzelde
Ben rakip olarak sorduydum:)
Abla sana bir takım yetmiyor mu :) başka takimlardada mi yarış yapıyorsun :)Zaten cuma gunleri cok sikmiyoruz cnm hatta isteyen sevdigi bi ciss yiyebilir
Rakip istemiyordum aslinda ama kendimi baska takimdan bi yarisin icinde buldum heralde
Evet canım ilki normaldi Allah izin verirse bunu da normal istiyorumNormal miydi canım ilki oda etkiliyordur doğumu biliyor ya vücut hazırlıyor
Benim planda değişti tavuk çorbası yapıyorum hastalık hepimize yayılmadan önlem alıyim brokoli karnabahar haslarim yanında yoğurtla
Dur kız baban niye küstü kime küstü
Plan değişti tavuk çorbası brokoli karnabahar haşlaması
Evet çok sever kefiri bitteri kuru meyve yemişi
içiyor canım alıştı seviyorda
Aynen aynen zaten kendi halinde kalınca saçma sapan beslenip bunalıma giriyor insan
Zaten hedefe ulaşınca yemek lazım yoksa ceza cis yok :)Ya kaptanim aslinda hedefe ulasanlar mi o cisstan yese bir ogun yada bir tek sey abattmamak sartiyla ama:)
En azindan hedefe ulasmak icin daha bi motive eder bence ödul babinda
Masallah sabah sabah yapmadigin kalmamis:)) dr ziyaretinde ne oldu
Ben heralde kalktim :)) beynim yatiyor daha:) gece pek uyuyamadim
Sabah kizim geldi
O da cok yorulmus yatti simdi
Bende bitki cayimi icip biraz uyumaya calisirim
Aksamda cocuklar gelecek
Havada kapali yağmurlu
Butun negatif seyler sonunda kacamaksiz bi hafta olacak deyip guzel biseyle bagliyim :))))
kolay gelsin sultanımmBen alisverise gidiyom ufak tefek biseyler alicam
Gelince gelirim
Dimi oyle olmasi lazim:)Zaten hedefe ulaşınca yemek lazım yoksa ceza cis yok :)
Evet abla oyle oldu:))Yonahime gülümmm annen de mi kk ye katıldı dün sanki gözüme ilişti bakamadan benimkiler tepemde yemek dedi geçmişte çok kurcalayamadım
En azindan kahvaltini yapmis olsaydin canim cok dengesiz olmus boyleMenum gelsin bugün mercimek günü oldu canım hiç bisey hazırlamak istemedi
10:30
1kase mercimek salatasi
16:00
2kase mercimek salatasi
1 çatal sutlu tatli
Su şimdilik 2 litre
İnşallah bu hafya ukaşabilirim abla.
Ah yazık :))Ah ah o büyükler Allah başımızdan eksik etmesinde benim babamda oyle sabah aradı bal almaya gidiyoruz size alakmi diye ben istemiyorum var diyom annem ordan kışın almican ne zaman alacan diyor çocuklar yer diyor en son dedim almak istemiyorum niye zorluyorsunuz var dedim babam biraz bozuldu kapattık giderken eşimide zorla götürdüler adam işten gelmişti yemeğin başından kalktı gitti :)
kızlar yeni bir şey öğrendim DNA mız açılıp kapanabiliyor ve atıyorum sülalemiz şişman olsa da biz doğru beslenmeyle yada sporla v.s. o geni kapatıp iyi genleri açabiliyoruz bunun için beden bilinç altı bilinç uyumu da lazım yani huzurlu olup mutlu olmayı sevmeyi seçmemiz lazım
genlerinizi uyandırın gizli güçlerinizi keşfedin diye bir kitaba başladım orada yazıyor ve bu bilim camiasın da çoktan kanıtlanmış atmasyon değillll:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?