- Konu Sahibi Handandandan
-
- #259.541
Bugun böyle oldu canım yarın toparlarim inşallahEn azindan kahvaltini yapmis olsaydin canim cok dengesiz olmus boyle
Annende yemeyecek demiNaber kizlar
Bizim misafir gelicek az sonra biraz evi temizledik simdi yemege baslicaz
Ama aksam yemegi gecikti biraz yinede 8 den once yerim Ins
Kendimi tutmam lazim nohutlu pilav cok seviyorum ama hic yemicem Ins
evde diyet yapmayan olunca cok sikinti oluyor ya iyi yapmissin onlari da baslatmakla. Bizdede esim ayni ama diyete de sokamam 65 kg zatenBugün çok sinirlendim evdekilere kızla eşim akşama ne tatlısı yapsak diye dolanıp duruyorlar
Yeter artık didim
1 ocak itibariyle hepinizi diyete sokuyorum ona göre bu hafta ne yiyorsanız yiyin kusana kadar yiyin haftaya yemekler diyet olacak dedim
Tamam dediler
kızımın 10 kilo fazlası eşimin 15 kilo fazlası var beraber yapacaz artık yoksa ben delirecem
çok beğendim sağol bacımÇÖP KAMYONU KANUNU
Kadın taksiye binmiş ve hava alanına gitmek istediğini söylemişti. Sağ şeritte yol alırken siyah bir araba park ettiği yerden aniden yola, önlerine çıktı.
Şoförü çarpmamak için sert şekilde frene bastı. Taksi kaydı, ama diğer arabaya çarpmaktan kıl payı farkla kurtuldu. Siyah arabanın sürücüsü camdan başını çıkarıp bağırmaya ve küfretmeye başladı.
Taksi şoförü ise gayet sakin ona gülümsedi ve içten bir şekilde el salladı.
Kadın bütün bu olanları şokunu yaşarken, taksi şoförünün tavrına daha da şaşırmıştı.
Sordu:
"Neden böyle davrandınız? Adam neredeyse arabanızı mahvedip ikimizi de hastanelik edecekti."
Taksi şoförü gülümsemeye devam ederek:
"Çöp Kamyonu Kanunu" dedi.
Kadın:
"Çöp Kamyonu Kanunu?" diye sordu, anlamamıştı.
Şoför açıkladı:
"Pek çok insan, çöp kamyonu gibidir.
Her tarafta içleri çöp dolu olarak dolaşıyorlar; kızgınlığı, öfkeyi ve hayal kırıklığını biriktiriyorlar. Ancak doldukça çöpleri bırakacak bir yere ihtiyaç duyuyorlar. Bu bazen ben, bazen de siz olabilirsiniz. Kişisel almayın. Sadece gülümseyin, onlar için iyi şeyler temenni edin ve yolunuza devam edin. Onların çöpünü alıp işyerinize, evinize veya sokaktaki diğer insanlara dağıtmayın."
Başarılı insanlar, çöp kamyonlarının günlerini mahvetmesine ve ellerine geçirmesine izin vermezler.
Hayat sabahları pişmanlıklarla uyanmak için çok kısa, dolayısıyla "size iyi davranan insanları sevin, iyi davranmayanlar için iyi temennilerde bulunun."
Hayat, "%10 " onunla ne yaptığınız, "%90 "onu nasıl alıp karşıladığınızdır...
Aynen ablacim yarın misafir bizim taraf belkide iptal ederiz haftaya kalırgecmis olsun tatlim ins. Ilerlemez
aksam yemegi cok erken olmus tatlim nasil duruxon acikmadan
Sonrasinda bisey gormedim:))
haftasonunu kacamaksiz atlatalim cnm
Misafir buna engel olmasin
cok guzel ve cok dogru
Abla sende çok güzel tarifler var karnıbahar kisirini senden öğrenmiştim çok beğendim beğenildi şimdide bu tarifleri yapacağımkuzum cigden normal salataya koyabilirsin
Ispanak cok hassas oldugu icin aslinda pisince baya bi deger kaybediyor
Yumurta peynir biraz yulaf ezmesi karistirarak firinda borek gibi de olur
Ben bu tarifin pirasalisini seviyorum
Once tavada sebzeyi biraz yumusatacan
Sonra malzemelerle karistirip borcam gibi biseye koyup firina
Istersen ustune az kasar
bana da yetmezde mecbur:))
Bisey yemicegimden emin olduktan sonra yaziyorum :))
Evet haklisin yada az yogurt yeseydim
Kahvaltida ekmeksiz olmuyor diye bisey yok :) )) ama yenmesindede bi sakinca yok :))
heralde salata yeşil mercimek ten doydunmu mervecimMenum gelsin bugün mercimek günü oldu canım hiç bisey hazırlamak istemedi
10:30
1kase mercimek salatasi
16:00
2kase mercimek salatasi
1 çatal sutlu tatli
Su şimdilik 2 litre
kızlar bizim tv yapılmış almaya gittiler benim leptapta aniden kapanıp duruyordu tam zamanın da tv yapıldı böylece yeni leptabı ben alabiliriiimmmmmmmm manyakkk manyakkkk seviniyorum şu an
Kolay gelsin ablacımmBen alisverise gidiyom ufak tefek biseyler alicam
Gelince gelirim
Bugün çok sinirlendim evdekilere kızla eşim akşama ne tatlısı yapsak diye dolanıp duruyorlar
Yeter artık didim
1 ocak itibariyle hepinizi diyete sokuyorum ona göre bu hafta ne yiyorsanız yiyin kusana kadar yiyin haftaya yemekler diyet olacak dedim
Tamam dediler
kızımın 10 kilo fazlası eşimin 15 kilo fazlası var beraber yapacaz artık yoksa ben delirecem
Canim Sabah ekmek yokmuMenüm
Sabah 10
2 yumurta lorlu maydonozlu soğanlı omlet
Biraz peynir
2 tk bal
Öğlen 15
1 bardak kefir
1 kase yağsız tuzsuz patlamış mısır
Akşam19
Tepsi kebabı 2 dl avuç içi kadar dilimler
2 dl ekmek
Salata
Cumartesiyi buşekilde kurtardım
Spor yok
Su 2 litre
güzel menü çorbayı bir kepçe dolmadan da iki tane benim tercihim olurduBugunku menum
Kahvalti.12.00
1 kase menemen
1 dilim tb ekmegi
1 dilim peynir
5 tane yesil zeytin
Ara. 1 bardak nescafe
1 avuc cig kuruyemis karisimi
Aksam. 2 kepce yesil mercimek corbasi
Yarim kabak dolma
1 kase yogurt
Salata
Su. 2 lt civari
Spor. Bugun aksama kadar disaridaydim baya yurudum kismen tempolu kismen nrmal ama hesaplama yapamadim
abla kitap okumayı çok seviyorsun anlaşılan bende delisiyim ama iki bebekle çok zor her fırsatı değerlendirmeye calissamda çok verimli olmuyor bu kitabı bende alıp okumak isterimkızlar yeni bir şey öğrendim DNA mız açılıp kapanabiliyor ve atıyorum sülalemiz şişman olsa da biz doğru beslenmeyle yada sporla v.s. o geni kapatıp iyi genleri açabiliyoruz bunun için beden bilinç altı bilinç uyumu da lazım yani huzurlu olup mutlu olmayı sevmeyi seçmemiz lazım
genlerinizi uyandırın gizli güçlerinizi keşfedin diye bir kitaba başladım orada yazıyor ve bu bilim camiasın da çoktan kanıtlanmış atmasyon değillll:))
ÇÖP KAMYONU KANUNU
Kadın taksiye binmiş ve hava alanına gitmek istediğini söylemişti. Sağ şeritte yol alırken siyah bir araba park ettiği yerden aniden yola, önlerine çıktı.
Şoförü çarpmamak için sert şekilde frene bastı. Taksi kaydı, ama diğer arabaya çarpmaktan kıl payı farkla kurtuldu. Siyah arabanın sürücüsü camdan başını çıkarıp bağırmaya ve küfretmeye başladı.
Taksi şoförü ise gayet sakin ona gülümsedi ve içten bir şekilde el salladı.
Kadın bütün bu olanları şokunu yaşarken, taksi şoförünün tavrına daha da şaşırmıştı.
Sordu:
"Neden böyle davrandınız? Adam neredeyse arabanızı mahvedip ikimizi de hastanelik edecekti."
Taksi şoförü gülümsemeye devam ederek:
"Çöp Kamyonu Kanunu" dedi.
Kadın:
"Çöp Kamyonu Kanunu?" diye sordu, anlamamıştı.
Şoför açıkladı:
"Pek çok insan, çöp kamyonu gibidir.
Her tarafta içleri çöp dolu olarak dolaşıyorlar; kızgınlığı, öfkeyi ve hayal kırıklığını biriktiriyorlar. Ancak doldukça çöpleri bırakacak bir yere ihtiyaç duyuyorlar. Bu bazen ben, bazen de siz olabilirsiniz. Kişisel almayın. Sadece gülümseyin, onlar için iyi şeyler temenni edin ve yolunuza devam edin. Onların çöpünü alıp işyerinize, evinize veya sokaktaki diğer insanlara dağıtmayın."
Başarılı insanlar, çöp kamyonlarının günlerini mahvetmesine ve ellerine geçirmesine izin vermezler.
Hayat sabahları pişmanlıklarla uyanmak için çok kısa, dolayısıyla "size iyi davranan insanları sevin, iyi davranmayanlar için iyi temennilerde bulunun."
Hayat, "%10 " onunla ne yaptığınız, "%90 "onu nasıl alıp karşıladığınızdır...
Kiz sen bu hafta baya kilo vercen:)Bugun Avmdeydik baya gezindik 10.000 adım atmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?