Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yaş şimdilik 28 bir ay sonra 29 olcam..... evde kaldığımı belirtmiş miydimdi :))))

Kitabın başı baya bi laf salatası yani.... Mesut Yarın da kitabını aldım oda acı biberle zayıflamış ya.... nerden bulcaksam artık samandağı biberini..... Hep imkansızı istiyorlar.... Herşeyi denicem....

Cadı oldurtmasınlar nabalııım dimi ama....

Ooohh bu öğlen bir koca tabak pilav yanınada nohut yedim.... Ham ham ham...... Artık durmam lazıım.....

ay bak unutmuşum karnıbahar bayılırım çok severim =)

valla sorma mursh dedim ya önce akrabamıza gidicem ordan nişanlımı görmeye gidicem ama annemlere söylemicektim ya. vazgeçtim içim rahat etmedi annemlere söyledim. bu güne kadar hiç güvenlerini sarsmadım ailemin. değmez dedim yalan söylemeye. nasıl olsa nişanlıyız ne kadar kötü olabilir ki durum. ve bir gün kaldım orda. ben bursadaydım. kütahya 2,5-3 saat sürüyor zaten bindim yanına gittim. tatilimin son gününü sadece nişanlımla geçirdim. buna da şükür çok özlemiştim. ağladım çok zaten otobüse binerken. eve döndüm uyuyamadım üzüntüden. o da çok üzüldü. ya bir yandan bu da canımı çok sıkıyor. bekleyiş içerisindeyim. sürekli yanyana olup sonra o gidince boşluğa düştüm. nişanlım öğretmen olabilmek için kütahya da formasyon alıyor haziranda biticek. öyle yani karışık. geçenlerde özel bir kurstan çağırdılar benide öğretmenlik yapmam için. başvurumu kabul ettiler ama ücrette anlaşamadık. bu da ayrı bir dert. ben bunları anlatıp mazeret etmek istememiştim açıkçası içimden gelmedi rejimdi bilmem neydi uğraşmak. hani insanlara dert yanarsın yada onlar sana dert yanar, birbirimizi anladığımızı söyleriz ya. öyle bir şey yok. kimse kimseyi aynı duyguyu yaşamadan anlayamaz..

neyse işte. senin tatilin iyi geçtiyse ne mutlu. rejime yine dört elle sarılalım mursh. bu hafta yine salata yapalım getirelim iş yerimize. =)

ayyyyyyyyy kızlar sabahtan beri şu inşaatçıların gitmesini bekliyorum üst katıma kaynıma ev yapıyorlar direkleri dikmişlerdi bugün beton kamyonu gelip doldurdu .adamlar harcı kocamın üstüne dökmüşler biraz ayyyyy sinir olsum şimdide merdivenleri batırmışlar benim gidip yıkamam lazım bir rahat yok bana

boşver nişanlıyken çekilen özlem bile güzel hiç üzülme uzaklıgaaaöyle günler gelecekkii her an yanyana olacaksınız :)))

hoşgeldin nerelerdeydin kız seni nişanlınla kaçtı sandık

evlen kuşum evlennn
senide topikimizdeyken evlendircezzz

İnş cnm inş hayırlısıyla nasıpse bas goz olmak gıbı bı nıyetım var :)))

Aaa o evde kaldım evde kaldım dıen senmıydın ? Sayfa devamlı acık goz atıyorum ama ıslerın younlugundan cvp veremıyordum...Cnm yaa deme oyle evde kalmıs dıe bısey yok.Senınde nasıbın bıyerlerde senı beklıyo.İyi bak etrafına :))

Aslında kıtap felan bahane sen kafanda bıtıreceksın sonrası gelıo zaten :))))

Tahmın edebılıyorum cnm o ayrılıklar cok zor.Sen gıdersın o arkandan el sallar ooofff oofff ama bıde soyle dusun hedefe ulasmak ıcın cekılen cıle kutsaldır.Oda ıkınız ıcın cabalıyor.İlerıde hep beraber olacagınız gunlerın bıran once gelmesı ıcın cabalıyor.İnş en yakın zamanda kavusursunuz cnmm...

Bumlar hayatın ıcınde olan sıkıntılar zaman herseyın ılacı zamana bırak bence...

Dıyet konusundada kesınlıkle katılıyorum bol bol salata yıyelım bende bugun ıcebrg marul kırmızı lahana havuc felan alıcam karısık bı salata getırıcem yarın :))

ay eddaaaa =) ekip çalışması olmuş maaşallah ne şanslısın yahu ahah. iş bölümü yapmışsınız. benimde evim olsun artık =(

fadime ablaaaamm çok özlemişim seni de ya.

boşver nişanlıyken çekilen özlem bile güzel hiç üzülme uzaklıgaaaöyle günler gelecekkii her an yanyana olacaksınız :)))

ya edda 4 yıldır çıkıyoruz biz bir de. ben epeydir özlem içindeyim hiç sorma =) ağzından bal aktı valla inşallah her an yanyana oluruz.

hoşgeldin nerelerdeydin kız seni nişanlınla kaçtı sandık

ay fadime abla hoşbulduk. dediğim gibi özlemişim seni de inanki içten söylüyorum bunu. güldürdün beni bu arada ahaha kaçmadım. kaçmayı bırak çocuğu doğru düzgün göremedim bile =) ahah geçen gün zaten anneme şakayla karışık dedim ki of yeter kaçarım valla dedim. annemde aynen şöyle dedi '' kaç kızım kaç düğünüde rüyanda yaparsın o zaman'' ahah. benim annem çok diktatör kadındır bakmayın kolay kolay izin vermez. nişanlımı seviyorlar babamda annemde. gerçekten iyi bir insandır. allah bozmasın inşallah. iyi bir kalbi var ben kaçmak istesem nişanlım izin vermez. sabrediyoruz bakalım. bu arada bana zayıflamışsın dedi. ben de yanına giderken en yakışan kıyafetimi giydim ahah içimde toparlayıcı bady de vardı

Son düzenleme:

ohhh ohh ne şanlısın kv lide ütünü yapmış...evet ev temiz oldu mu..değme keyfime insan çk iyi hissediyor kendini..ben de çok severim evimi süslmeyei mumluklarla falan..dün paşabahçeden kırmıızı üzeri beyaz büyük puantiyeli tabak aldım pasta tabagı olarak 6 tane..12 ye tamamlıyım diyorum:)

evet o yüzden sabrediyorum. herşeyin hayırlısı. genelde mantıklı düşünen biriyim. ama dönem dönem sıkıntı yapıyorum işte poliyanna değilim o olsa o da çatlardı zaten =)))
yarın ben de mısırlı peynirli salata yapmayı düşünüyorum. tam buğday ekmeğide alıcam.

bu arada arkadaşlar daha önce söyledimmi bilmiyorum ama ben bir köşe yazarıyım 4 senedir. yerel bir gazetede yazıyorum. SADABAD HABER diye bir gazete. internet sitesi var takip edebilirsiniz. artık kim olduğumu resmimden anlarsınız sanırım =)

:))
biliyorum o tabkları çok güzel oluyolarr
al al 12 ye tamamla kalablık misafirin olursa lazım olurr
benimde salonum hep kırmızı koltuklarım objelerim filan :)))

burbery şal var üstünde senmisin o :)))

bu arada kızlar benim facede selin diye biri var kimdi o unuttummm ???
sanki içinizden birinin kardeşiydi ama kimin

burbery şal var üstünde senmisin o :)))

bu arada kızlar benim facede selin diye biri var kimdi o unuttummm ???
sanki içinizden birinin kardeşiydi ama kimin

selen benim kız kardeşim edda =) evet üstünde şal olan benim. senin nöbetler ne oldu edda ya? bir ara nöbette kalıyordun ?

Son düzenleme:

hehehhe oldukça uzun sürebilir =))

Saol tatlım..Evet malesef kilo alıyorsun ben 22 aldım..Hem amelyat hem sezeryan mekik vs. çekemiyorum..Olsun ALlah'In da izni ile bizde veririz..Rabbim tamamına erdirsin inş. canım..

Saol kaptan şimdi şimdi biraz daha iyi bütün gün pc açık uyuyunca hemen 2 dk da olsa uğramaya çalışacağım..Burası beni motive ediyor.. =))

bende bebek düşünmeye başladım bu ay taçsız prenses
bakalım hayırlısı Allah ne zaman verirse Artık
amaa eminim bende çok kilo alcam ve bu kilomu arıcamm ((
düşününce üzülüyorumm..
Bu arada murchh eger bi gün hamile kalırsam topki bırakmıcam sakıncası olurmu DDD
hamilelikte kilo almaya çalışırım

lionesse hoşgeldin cnm...bugün takımımız bıcır bıcır maaşallah..

hoşbulduk nurkelebek teşekkürler =) nasılsın? sen epey kilo vermiştin durum nasıl şimdi?

hala kalıyorum
9 günde bir var nöbetim sabahlıyorum burda
salı nöbetçiyim mesela çarşamba iznim liseden arkadaşım gelecek kahvaltıya :)))

vuuu muhabbet fena olur öyleyse, şimdiden afiyet olsun =) allah kolaylık versin nöbet gününde de.
kızlar ya alaksız olacak ama günlerdir canım paskalya çöreği çekiyoooor =(( dün 3 pastane dolaştım yoktu

bebek muhabbetleri olunca akan sular durur.
ay kızlar hadi doğurun hepiniz sıradan doğurun yaa bebişleri çok heyecanlandım valla =) dünyanın en güzel şeyi olmalı annelik.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…