- Konu Sahibi Handandandan
-
- #25.961
walla oyle masallah
Ohh mıs valla heves ettırdın valla edda evlencem sımdı :)))
Ahahah bızım burda geveze olmak makbuldur cancazımmm :)) Cnm senın yasın kac ben orayı kacırdım sanırsam :))
Kıtabı bende okudum ortalalra dogru zevklenıyo sabret:)
Al bendende o kadar.İş yerıne yenı gelen kımseyı hemen benımseyemem.Cadı cadı derler bana :))
Sızeee oohhh mısss ben hıc sebze yemeyen bırı olaraktan sevınemıycem sadece karnıbahara sevınıyorum o kadar...
Olmazmı cnm yaaa herkes yasıyor o evrelerı sende atlatmıssın gecmıs.Aksıne zamanlaman harıka yerıne bır kısı alsaydık gırmen zor olurdu takıma gerı.Neyse onemlı olan boyle zamanlarda beraber olmak.Eger sıkıldıgında acıp bıze 2 yazsaydın mıskınlıgını alıverırdı usutnden:)
Eeee nısanlınla tatıl nasıl gectı guzeldır elbette...Ben ıyıyım cnm bıraktıgın gıbıyım malesef:) Bı hafta ıst kactım ızınde o kadar iyi geldı ama :)) Mervee ıse basladı cok gıremıyor o yuzden ıyı o da
ay bak unutmuşum karnıbahar bayılırım çok severim =)
valla sorma mursh dedim ya önce akrabamıza gidicem ordan nişanlımı görmeye gidicem ama annemlere söylemicektim ya. vazgeçtim içim rahat etmedi annemlere söyledim. bu güne kadar hiç güvenlerini sarsmadım ailemin. değmez dedim yalan söylemeye. nasıl olsa nişanlıyız ne kadar kötü olabilir ki durum. ve bir gün kaldım orda. ben bursadaydım. kütahya 2,5-3 saat sürüyor zaten bindim yanına gittim. tatilimin son gününü sadece nişanlımla geçirdim. buna da şükür çok özlemiştim. ağladım çok zaten otobüse binerken. eve döndüm uyuyamadım üzüntüden. o da çok üzüldü. ya bir yandan bu da canımı çok sıkıyor. bekleyiş içerisindeyim. sürekli yanyana olup sonra o gidince boşluğa düştüm. nişanlım öğretmen olabilmek için kütahya da formasyon alıyor haziranda biticek. öyle yani karışık. geçenlerde özel bir kurstan çağırdılar benide öğretmenlik yapmam için. başvurumu kabul ettiler ama ücrette anlaşamadık. bu da ayrı bir dert. ben bunları anlatıp mazeret etmek istememiştim açıkçası içimden gelmedi rejimdi bilmem neydi uğraşmak. hani insanlara dert yanarsın yada onlar sana dert yanar, birbirimizi anladığımızı söyleriz ya. öyle bir şey yok. kimse kimseyi aynı duyguyu yaşamadan anlayamaz..
neyse işte. senin tatilin iyi geçtiyse ne mutlu. rejime yine dört elle sarılalım mursh. bu hafta yine salata yapalım getirelim iş yerimize. =)
valla sorma mursh dedim ya önce akrabamıza gidicem ordan nişanlımı görmeye gidicem ama annemlere söylemicektim ya. vazgeçtim içim rahat etmedi annemlere söyledim. bu güne kadar hiç güvenlerini sarsmadım ailemin. değmez dedim yalan söylemeye. nasıl olsa nişanlıyız ne kadar kötü olabilir ki durum. ve bir gün kaldım orda. ben bursadaydım. kütahya 2,5-3 saat sürüyor zaten bindim yanına gittim. tatilimin son gününü sadece nişanlımla geçirdim. buna da şükür çok özlemiştim. ağladım çok zaten otobüse binerken. eve döndüm uyuyamadım üzüntüden. o da çok üzüldü. ya bir yandan bu da canımı çok sıkıyor. bekleyiş içerisindeyim. sürekli yanyana olup sonra o gidince boşluğa düştüm. nişanlım öğretmen olabilmek için kütahya da formasyon alıyor haziranda biticek. öyle yani karışık. geçenlerde özel bir kurstan çağırdılar benide öğretmenlik yapmam için. başvurumu kabul ettiler ama ücrette anlaşamadık. bu da ayrı bir dert. ben bunları anlatıp mazeret etmek istememiştim açıkçası içimden gelmedi rejimdi bilmem neydi uğraşmak. hani insanlara dert yanarsın yada onlar sana dert yanar, birbirimizi anladığımızı söyleriz ya. öyle bir şey yok. kimse kimseyi aynı duyguyu yaşamadan anlayamaz..
neyse işte. senin tatilin iyi geçtiyse ne mutlu. rejime yine dört elle sarılalım mursh. bu hafta yine salata yapalım getirelim iş yerimize. =)
evlen kuşum evlennn
senide topikimizdeyken evlendircezzz
Yaş şimdilik 28 bir ay sonra 29 olcam..... evde kaldığımı belirtmiş miydimdi :))))
Kitabın başı baya bi laf salatası yani.... Mesut Yarın da kitabını aldım oda acı biberle zayıflamış ya.... nerden bulcaksam artık samandağı biberini..... Hep imkansızı istiyorlar.... Herşeyi denicem....
Cadı oldurtmasınlar nabalııım dimi ama....
Ooohh bu öğlen bir koca tabak pilav yanınada nohut yedim.... Ham ham ham...... Artık durmam lazıım.....
aynenn
bazen öyle bi hamarat oluyorumkiii ev iş iyemek gün içinde 1 hafalık işi bitiriyorumm
ama bazende bi rehavet çöküyo üstümee dokunmayın bana hazır çorba bile yapacak hal olmuyo içimde..
Ama ev işini sonrası için çok seviyorumm
evimi temizleyince varyaa dünyanın en mutlusu oluyorum
evime yeni şeyler almayı çok seviyorumm
böyle evimi süslemeyi filan :))
dün heryeri yıkadım saolsun kayınvalşidemde bendeydi ütülermi yaptı balkonumu yıkadı
kocam evi süpürdü
bende sildim balkon tuvalet yıkadımm
evim miss olduu
ayyyyyyyyy kızlar sabahtan beri şu inşaatçıların gitmesini bekliyorum üst katıma kaynıma ev yapıyorlar direkleri dikmişlerdi bugün beton kamyonu gelip doldurdu .adamlar harcı kocamın üstüne dökmüşler biraz ayyyyy sinir olsum şimdide merdivenleri batırmışlar benim gidip yıkamam lazım bir rahat yok bana
boşver nişanlıyken çekilen özlem bile güzel hiç üzülme uzaklıgaaaöyle günler gelecekkii her an yanyana olacaksınız :)))
hoşgeldin nerelerdeydin kız seni nişanlınla kaçtı sandık
aynenn
bazen öyle bi hamarat oluyorumkiii ev iş iyemek gün içinde 1 hafalık işi bitiriyorumm
ama bazende bi rehavet çöküyo üstümee dokunmayın bana hazır çorba bile yapacak hal olmuyo içimde..
Ama ev işini sonrası için çok seviyorumm
evimi temizleyince varyaa dünyanın en mutlusu oluyorum
evime yeni şeyler almayı çok seviyorumm
böyle evimi süslemeyi filan :))
dün heryeri yıkadım saolsun kayınvalşidemde bendeydi ütülermi yaptı balkonumu yıkadı
kocam evi süpürdü
bende sildim balkon tuvalet yıkadımm
evim miss olduu
Tahmın edebılıyorum cnm o ayrılıklar cok zor.Sen gıdersın o arkandan el sallar ooofff oofff ama bıde soyle dusun hedefe ulasmak ıcın cekılen cıle kutsaldır.Oda ıkınız ıcın cabalıyor.İlerıde hep beraber olacagınız gunlerın bıran once gelmesı ıcın cabalıyor.İnş en yakın zamanda kavusursunuz cnmm...
Bumlar hayatın ıcınde olan sıkıntılar zaman herseyın ılacı zamana bırak bence...
Dıyet konusundada kesınlıkle katılıyorum bol bol salata yıyelım bende bugun ıcebrg marul kırmızı lahana havuc felan alıcam karısık bı salata getırıcem yarın :))
ohhh ohh ne şanlısın kv lide ütünü yapmış...evet ev temiz oldu mu..değme keyfime insan çk iyi hissediyor kendini..ben de çok severim evimi süslmeyei mumluklarla falan..dün paşabahçeden kırmıızı üzeri beyaz büyük puantiyeli tabak aldım pasta tabagı olarak 6 tane..12 ye tamamlıyım diyorum:)
evet o yüzden sabrediyorum. herşeyin hayırlısı. genelde mantıklı düşünen biriyim. ama dönem dönem sıkıntı yapıyorum işte poliyanna değilim o olsa o da çatlardı zaten =)))
yarın ben de mısırlı peynirli salata yapmayı düşünüyorum. tam buğday ekmeğide alıcam.
bu arada arkadaşlar daha önce söyledimmi bilmiyorum ama ben bir köşe yazarıyım 4 senedir. yerel bir gazetede yazıyorum. SADABAD HABER diye bir gazete. internet sitesi var takip edebilirsiniz. artık kim olduğumu resmimden anlarsınız sanırım =)
burbery şal var üstünde senmisin o :)))
bu arada kızlar benim facede selin diye biri var kimdi o unuttummm ???
sanki içinizden birinin kardeşiydi ama kimin
selen benim kız kardeşim edda =) evet üstünde şal olan benim. senin nöbetler ne oldu edda ya? bir ara nöbette kalıyordun ?
selen benim kız kardeşim edda =) evet üstünde şal olan benim. senin nöbetler ne oldu edda ya? bir ara nöbette kalıyordun ?
evet börek yediysen akşam fazla yeme
hiç açta kalma ama kendine bol marul salata yapabilirsin ..
ben ıspanak hiç yapmadım ama
çok yıkanmalı biliyom
normalde salata için marul utam 1 saatte yıkarım yıkarım yıkarım sonra sirkeli suya batırırtım bekletirim ne biliyimm
oyüzde ıspanak kaç saatimi alır diye üşenşiyom yapmayaa
taçsız prens bende aynı öyle 80-81 gidip geliyorum. boyum uzun ama çok iri ve hantal gözüküyorum. benim de hedefim 75. bu arada ameliyat için çok geçmiş olsun. inşallah güzelce kilolarını verirsin gönlünce olursun. biliyormusun ben eskiden 97 kiloydum şu an 81 olmam mucize.
ben nişanlıyım ve nişanlım da kilo ver biraz diyor ilerde hamile olunca iki katı olucaksın diyor
Saol tatlım..Evet malesef kilo alıyorsun ben 22 aldım..Hem amelyat hem sezeryan mekik vs. çekemiyorum..Olsun ALlah'In da izni ile bizde veririz..Rabbim tamamına erdirsin inş. canım..
Saol kaptan şimdi şimdi biraz daha iyi bütün gün pc açık uyuyunca hemen 2 dk da olsa uğramaya çalışacağım..Burası beni motive ediyor.. =))
lionesse hoşgeldin cnm...bugün takımımız bıcır bıcır maaşallah..
hala kalıyorum
9 günde bir var nöbetim sabahlıyorum burda
salı nöbetçiyim mesela çarşamba iznim liseden arkadaşım gelecek kahvaltıya :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?