- Konu Sahibi Handandandan
-
- #25.981
hoşbulduk nurkelebek teşekkürler =) nasılsın? sen epey kilo vermiştin durum nasıl şimdi?
vuuu muhabbet fena olur öyleyse, şimdiden afiyet olsun =) allah kolaylık versin nöbet gününde de.
kızlar ya alaksız olacak ama günlerdir canım paskalya çöreği çekiyoooor =(( dün 3 pastane dolaştım yoktu
ay kızlar hadi doğurun hepiniz sıradan doğurun yaa bebişleri çok heyecanlandım valla =) dünyanın en güzel şeyi olmalı annelik.
bende bebek düşünmeye başladım bu ay taçsız prenses
bakalım hayırlısı Allah ne zaman verirse Artık
amaa eminim bende çok kilo alcam ve bu kilomu arıcamm((
düşününce üzülüyorumm..
Bu arada murchh eger bi gün hamile kalırsam topki bırakmıcam sakıncası olurmuDDD
hamilelikte kilo almaya çalışırım
paskalya çöreği hiç sevmemm :)))
onun yerine paçanga böreği olsa
paçanga böreği nasıl oluyor ben bilmiyorum =)
paskalyayı bir çok insan sevmiyor evet. ama ben babama çekmişim. örgülü oluyor böyle tadı hem tatlı hem tuzlu bir de dana gibi oluyor böyle şişko şişko ağzıma layık bir çörek ahah.
O zaman hemen folik asit başla =))) gebe kalmadan 3 ay öncesinden başlanabiliyor..
İnş. canım inş. çoooooooooook güzel bir duygu anlatması ya da anlaşılması pek mümkün değil tatmadan =))
Olsun değer ahhh ağladı yineeeeeeeeeeeee gidiyorum kızlar..
vuuuu süpermiş gerçekten edda. bende istiyoruuum =(hzır yufkadaniçine sucuk yada pastırma domates+ biber kaşar peynir keyfine göre yapıp yagda kızartıyosun ımmmmm
:) bugün doktor folik asit verdi zaten :) başlıcam bakalım
selam kizlar, cidden bugun herkes burada
dun tembel tembel oturup sonra gece 12de leslie 5 mil yapmaya karar verdim. esim de playstationda oyun oynuyordu. bendeki azmi gorunce hem sasirdi hem de kendisi de gaza geldi. artik beraber leslie yapiyoruz heheh
diyete de basladi bugun
eh 5 kilo verdim hafiften de belli oldu, ona da motivasyon oldu boylece
gerci o zaten 75 kilo :/ o kilo da gobeginde toplanmis adeta.
neyse kari koca spor yapiyoruz artik hergunsevdim bu isi.
bugun henuz sadece kahvalti edebildim o da tam tahilli gevrek ile light sut
bu arada hergun agirliklarla kol omuz sirt falan calisiyorum acaba ondan mi cok yavasladi su an kilo vermem. birakayim desem biryerim sarkar diye korkuyorum.
neyse sayiya degil goruntuye takicam bu sefer diye kendime sozum vardi onu tutmaya calisiyorum
dun tembel tembel oturup sonra gece 12de leslie 5 mil yapmaya karar verdim. esim de playstationda oyun oynuyordu. bendeki azmi gorunce hem sasirdi hem de kendisi de gaza geldi. artik beraber leslie yapiyoruz heheh
diyete de basladi bugun
bu arada hergun agirliklarla kol omuz sirt falan calisiyorum acaba ondan mi cok yavasladi su an kilo vermem. birakayim desem biryerim sarkar diye korkuyorum.
neyse sayiya degil goruntuye takicam bu sefer diye kendime sozum vardi onu tutmaya calisiyorum
bence kocana spor yaptırma aranızdaki kilo farkını kapat o şişko kalsın sen zayıflaa aynı kiloya inince yaparsınız spor sen zayıflarken o da zayıflarsa aradaki fark sabit kalır sen gizlice yap spor :))
hzır yufkadaniçine sucuk yada pastırma domates+ biber kaşar peynir keyfine göre yapıp yagda kızartıyosun ımmmmm
Saol tatlım..Evet malesef kilo alıyorsun ben 22 aldım..Hem amelyat hem sezeryan mekik vs. çekemiyorum..Olsun ALlah'In da izni ile bizde veririz..Rabbim tamamına erdirsin inş. canım..
Saol kaptan şimdi şimdi biraz daha iyi bütün gün pc açık uyuyunca hemen 2 dk da olsa uğramaya çalışacağım..Burası beni motive ediyor.. =))
evet o yüzden sabrediyorum. herşeyin hayırlısı. genelde mantıklı düşünen biriyim. ama dönem dönem sıkıntı yapıyorum işte poliyanna değilim o olsa o da çatlardı zaten =)))
yarın ben de mısırlı peynirli salata yapmayı düşünüyorum. tam buğday ekmeğide alıcam.
bu arada arkadaşlar daha önce söyledimmi bilmiyorum ama ben bir köşe yazarıyım 4 senedir. yerel bir gazetede yazıyorum. SADABAD HABER diye bir gazete. internet sitesi var takip edebilirsiniz. artık kim olduğumu resmimden anlarsınız sanırım =)
Saol tatlım..Evet malesef kilo alıyorsun ben 22 aldım..Hem amelyat hem sezeryan mekik vs. çekemiyorum..Olsun ALlah'In da izni ile bizde veririz..Rabbim tamamına erdirsin inş. canım..
Saol kaptan şimdi şimdi biraz daha iyi bütün gün pc açık uyuyunca hemen 2 dk da olsa uğramaya çalışacağım..Burası beni motive ediyor.. =))
bende bebek düşünmeye başladım bu ay taçsız prenses
bakalım hayırlısı Allah ne zaman verirse Artık
amaa eminim bende çok kilo alcam ve bu kilomu arıcamm((
düşününce üzülüyorumm..
Bu arada murchh eger bi gün hamile kalırsam topki bırakmıcam sakıncası olurmuDDD
hamilelikte kilo almaya çalışırım
lionesse hoşgeldin cnm...bugün takımımız bıcır bıcır maaşallah..
hzır yufkadaniçine sucuk yada pastırma domates+ biber kaşar peynir keyfine göre yapıp yagda kızartıyosun ımmmmm
:) bugün doktor folik asit verdi zaten :) başlıcam bakalım
diyete de basladi bugun
paçanga böreği nasıl oluyor ben bilmiyorum =)
paskalyayı bir çok insan sevmiyor evet. ama ben babama çekmişim. örgülü oluyor böyle tadı hem tatlı hem tuzlu bir de dana gibi oluyor böyle şişko şişko ağzıma layık bir çörek ahah.
günaydın mursh bende bitane bayandan ögrendim sirke diyeti yapıyorum bakalım işe yarıcakmı kadın incecik olmuş .benim arkadaşlarımın içinde var fotolara bir bakGünaydın kızlarrrr...
Süper enerjik az kcl bo neşeli bir gün olsun hepimize...
Herkesin dünkü hassasıyetınden ve katılımdan dolayı teşekkurlerimi bir borç bilirim :2:
Dünkü Menüm ;
Sabah ;
1 bardak yarım yaglı sut(Nesquıklı)
Öğle;
1 Porsiyon pırınc lapası
1 Porsıyon yourt
Akşam;
Yarım bardak süt (Nesquıklı)
1 litre su
günaydın mursh bende bitane bayandan ögrendim sirke diyeti yapıyorum bakalım işe yarıcakmı kadın incecik olmuş .benim arkadaşlarımın içinde var fotolara bir bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?