Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

paskalya çöreği hiç sevmemm :)))
onun yerine paçanga böreği olsa

O zaman hemen folik asit başla =))) gebe kalmadan 3 ay öncesinden başlanabiliyor..
İnş. canım inş. çoooooooooook güzel bir duygu anlatması ya da anlaşılması pek mümkün değil tatmadan =))
Olsun değer ahhh ağladı yineeeeeeeeeeeee gidiyorum kızlar..

paskalya çöreği hiç sevmemm :)))
onun yerine paçanga böreği olsa

paçanga böreği nasıl oluyor ben bilmiyorum =)
paskalyayı bir çok insan sevmiyor evet. ama ben babama çekmişim. örgülü oluyor böyle tadı hem tatlı hem tuzlu bir de dana gibi oluyor böyle şişko şişko ağzıma layık bir çörek ahah.

hzır yufkadaniçine sucuk yada pastırma domates+ biber kaşar peynir keyfine göre yapıp yagda kızartıyosun ımmmmm

:) bugün doktor folik asit verdi zaten :) başlıcam bakalım

selam kizlar, cidden bugun herkes burada
dun tembel tembel oturup sonra gece 12de leslie 5 mil yapmaya karar verdim. esim de playstationda oyun oynuyordu. bendeki azmi gorunce hem sasirdi hem de kendisi de gaza geldi. artik beraber leslie yapiyoruz heheh
diyete de basladi bugun
eh 5 kilo verdim hafiften de belli oldu, ona da motivasyon oldu boylece
gerci o zaten 75 kilo :/ o kilo da gobeginde toplanmis adeta.
neyse kari koca spor yapiyoruz artik hergun sevdim bu isi.
bugun henuz sadece kahvalti edebildim o da tam tahilli gevrek ile light sut
bu arada hergun agirliklarla kol omuz sirt falan calisiyorum acaba ondan mi cok yavasladi su an kilo vermem. birakayim desem biryerim sarkar diye korkuyorum.
neyse sayiya degil goruntuye takicam bu sefer diye kendime sozum vardi onu tutmaya calisiyorum

hzır yufkadaniçine sucuk yada pastırma domates+ biber kaşar peynir keyfine göre yapıp yagda kızartıyosun ımmmmm

vuuuu süpermiş gerçekten edda. bende istiyoruuum =(

bu folik asit nedir kızlar neden hamilelik öncesinde veriliyor?

merhaba =)
haydi hayırlısı eşin ve senin adına çok sevindim. böyle devam umarım istikrarlı devam eder sonuçtan memnun kalırsınız=) takım çalışması olmıuş sizin ki. çok güzel.

bence kocana spor yaptırma aranızdaki kilo farkını kapat o şişko kalsın sen zayıflaa aynı kiloya inince yaparsınız spor sen zayıflarken o da zayıflarsa aradaki fark sabit kalır sen gizlice yap spor :))

bence kocana spor yaptırma aranızdaki kilo farkını kapat o şişko kalsın sen zayıflaa aynı kiloya inince yaparsınız spor sen zayıflarken o da zayıflarsa aradaki fark sabit kalır sen gizlice yap spor :))

canim zaten caktirmadan veriodum 2 haftadir kilolari da spor yaptigimi saklayamiyorum malesef bilgisayar karsisinda yaptigim icin, ayni odada olmasak da biliyor yani.
aman olsun yapsin simdi istiyorsa onemli degil zaten her zamanki gibi en fazla 1 hafta yapip birakir ben malimi biliyorum
eglenceli ama hoplayip ziplamak beraber

Oyyy bu nee yirim ben bunuuu.... Koymayın gözümün önnüünee...... Edaaaa çok fenasın seen ama yaaa.....

canım sezeryandan 6 ay sonra başlanabiliyor sanırım değil mi mekiğe..ben dolun hemen başlamak istiyorum..sezeryandna sonra göbişte tuhaf bir şişlik oluyor..

Aaaa hemen bakıyorummm :)) Ne guzel takıp ederım senı artık ))

Ne demeek cnm bebekler soz konusu oldumu akan sular duruyor :) tabı yaa kendı topıgımız dıe demıyorum burası super bı yerrr :))

Senı bırakan kım zatenm kuzzzuuummm ... Senı lısteye eklemeyız ama hergun paylasımada bulunur kılo bıldırımı yaparsın ))

lionesse hoşgeldin cnm...bugün takımımız bıcır bıcır maaşallah..

Masallah yaa Pek guzel oldu buralar...

Eddaaaa

Hadı hayırlısı :)))

Ayyy ne guzel ıns emelınıze ulasırsınız :))) Cok romantık yanlız haa :)

paskalyayi ben de cok severim, yillaaarrdir yemedim nasil canim cekti simdi
bu arada gazeteye internetten goz attim ama bulamadim sizi :26:

tam leslie 5mile baslayacaktim esim ben de geliyorum bekle dedi. unuttu sanmistim ne guzel
simdi komik olcaz sisko sisko hoplayip ziplayan iki tip. disaridan gecenler gormese bari haha

Günaydın kızlarrrr...

Süper enerjik az kcl bo neşeli bir gün olsun hepimize...

Herkesin dünkü hassasıyetınden ve katılımdan dolayı teşekkurlerimi bir borç bilirim :2:

Dünkü Menüm ;

Sabah ;

1 bardak yarım yaglı sut(Nesquıklı)

Öğle;

1 Porsiyon pırınc lapası
1 Porsıyon yourt

Akşam;

Yarım bardak süt (Nesquıklı)

1 litre su

günaydın mursh bende bitane bayandan ögrendim sirke diyeti yapıyorum bakalım işe yarıcakmı kadın incecik olmuş .benim arkadaşlarımın içinde var fotolara bir bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…