- 31 Ekim 2013
- 21.692
- 72.973
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #259.861
amiinnnn canımJasminium84 tatlım bebek evüne bereketiyle gelir derler. Hiç üzme o tatlı canını, sağlıkla kucağına aldığında nasıl sevecek torununu. Kız anneleri her koşulda kızlarına destek olurlar. Belli bir yaş ve yaşanmışlıktan sonra tahammül gücü kalmıyor insanların. Umarım vicdanlı gönlüne ve maddi gücüne göre bir bakıcı bulursun.
Çok geçmiş olsun ablaÇok rahatsızım üşütmüşüm astim olunca bide beni perisan etti kortizonlu iğnelerle zor nefes alıyorum iki gündür dermansız yatiyorum. Hiç bişey yemedim. Umarım bu hafta iyilesirim
Ekşi ile baslamissin çok iyi@seydan94 kız rakibem nerdesin ben bugün -200 ya. sen daha fazlasındir hadi beni biraz hirslandir dünkü menün paylaş
Günaydın canımGünaydın kizlar
anam sende mi geçmiş olsun kuzumHerkese iyi haftalar, günaydınlar...
Maalesef hastalık sezonum açıldı. Dün geceye kadar acildeydim. Bronşit, astım, ürtiker atağı derken iyice yorgun düştüm. Şimdi evde dinleniyorum kutu kutu ilaçlarımla...
Sizler nasılsınız napıyorsunuz bakayım? Birazcık geçmişe dalayım gücüm yettiğince...
reglin etkisidir canımKızlar ben malesef artiyim artı gelmek istemezdim ama reglinde etkisi var tabi sabah 74 çıktım moralim bozuldu bı kahve içip 30dk elitpik yaptım 73.2 ye indi +1.2 hala
Bi kaç güne iner şişlik baharKızlar ben malesef artiyim artı gelmek istemezdim ama reglinde etkisi var tabi sabah 74 çıktım moralim bozuldu bı kahve içip 30dk elitpik yaptım 73.2 ye indi +1.2 hala
reglin etkisidir canım
cumaya kadar inersin bence
aynen kızlar ben zaten ilk iki üç gün sisiyorum cumaya iner eksiye geçerimBi kaç güne iner şişlik bahar
sıcak birşeyler iç canım iyi gelir sen ne iş yapıyordunGünaydın herkese. İyi haftalar şimdiden. Sabah tartıldım, 62.7
+1.1 ile yola devam :) regl şişkinliği devam ediyor.
Bugün iş dolayısıyla İzmir yolcusuyum fakat görüş yetersizliği nedeniyle Dalaman’a indik, hala izmire varamadım işlerimi tamamlayacak mıyım muamma. Gece de uyuyamadım. Sancım vardı epeyce. Bugün işlerim rast gitmeye başlasa ne iyi olur hayırlısıyla...
Sabah çıkmadan bitki çayı yaptım. Gece 2.30dan beri uyanığım. Çay biraz iyi geldi ama gene de çok iyi sayılmam. Son 1 gün sonra regl bitecek.sıcak birşeyler iç canım iyi gelir sen ne iş yapıyordun
Tebrik ederimSabah sabah spor yaptım demismiydim ?
Geçmiş olsun yeni haftaya hepimiz pert başladık :)Herkese iyi haftalar, günaydınlar...
Maalesef hastalık sezonum açıldı. Dün geceye kadar acildeydim. Bronşit, astım, ürtiker atağı derken iyice yorgun düştüm. Şimdi evde dinleniyorum kutu kutu ilaçlarımla...
Sizler nasılsınız napıyorsunuz bakayım? Birazcık geçmişe dalayım gücüm yettiğince...
Sen Karadenizli misinFasulye turşusunu az tereyağı ile soğanla kavuruyirsun canım Rize işi
Bowww edosum naptın kız , boşver tatlım ayıp olsun bedenimize ayıp değil mi bize ayıp değil mi 9. Takıma onlar hesap sormaz ama tartı hesap sorar Zuhal hesap sorar
günaydın ekşi ile başlamak çok güzel
Evet canım peynir ve ette çok fark ediyor prosiuon onları tarriyorum genelde
yani tmm da sen de cahil birşey değilsin evliliğin kötu gitse ikinciyi yapmazsın ki sen sevmişsin olay bitmiş , doğunca görürüm ben bak nasıl sevecek Ankara'nın neresi getir kız ben bakayım öyle de ise başlamadım bu sene
Ahh bu artılarKızlar ben malesef artiyim artı gelmek istemezdim ama reglinde etkisi var tabi sabah 74 çıktım moralim bozuldu bı kahve içip 30dk elitpik yaptım 73.2 ye indi +1.2 hala
kuzum kızın yüzde yüz işitme engelle mi eskişehir de tedavi ve eğitimi iyi diyorlar memurlardan çocukları işitme engelli olanlar hep eskişehiri istiyorYa kuzum hayallerindeki damat adayı değildi eşim, baştan beri hiç istemediler o yüzden
bi de geçen yaz sıkıntılar yaşadık ufacık bir konu çok büyüdü ailelere yansıdı biz çok şükür toparladık ama annemler zaten önyargılı oldukları için bu olay tuz biber ekti
bi de hala bi elleri bizim üzerimizde maddi olarak biraz da o yüzden zaten kendi kendinize yetemiyorsunuz 2. çocuk da neymiş kafasındalar
annem şu anda defneye haksızlık ettiğimi düşünüyor
bi de kızım işitme engelli, bütün imkanımızı ona harcayalım istiyorlar ikinci çocukla beraber onu 2. plana atarız falan gibi bi kafaları var
ahhh kuzum Allah razı olsun demen yeter, düşünmen yeter
CumaYa daha iyiyi olur inşallah canim morelan bozmak yok diyete devamKızlar ben malesef artiyim artı gelmek istemezdim ama reglinde etkisi var tabi sabah 74 çıktım moralim bozuldu bı kahve içip 30dk elitpik yaptım 73.2 ye indi +1.2 hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?