Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

amiinnnn canım
çok teşekkür ederim

Çok rahatsızım üşütmüşüm astim olunca bide beni perisan etti kortizonlu iğnelerle zor nefes alıyorum iki gündür dermansız yatiyorum. Hiç bişey yemedim. Umarım bu hafta iyilesirim
Çok geçmiş olsun abla
@seydan94 kız rakibem nerdesin ben bugün -200 ya. sen daha fazlasındir hadi beni biraz hirslandir dünkü menün paylaş
Ekşi ile baslamissin çok iyi
Günaydın kizlar
Günaydın canım
anam sende mi geçmiş olsun kuzum

Günaydın herkese. İyi haftalar şimdiden. Sabah tartıldım, 62.7
+1.1 ile yola devam :) regl şişkinliği devam ediyor.
Bugün iş dolayısıyla İzmir yolcusuyum fakat görüş yetersizliği nedeniyle Dalaman’a indik, hala izmire varamadım işlerimi tamamlayacak mıyım muamma. Gece de uyuyamadım. Sancım vardı epeyce. Bugün işlerim rast gitmeye başlasa ne iyi olur hayırlısıyla...

sıcak birşeyler iç canım iyi gelir sen ne iş yapıyordun

sıcak birşeyler iç canım iyi gelir sen ne iş yapıyordun
Sabah çıkmadan bitki çayı yaptım. Gece 2.30dan beri uyanığım. Çay biraz iyi geldi ama gene de çok iyi sayılmam. Son 1 gün sonra regl bitecek.
Sabah 6 dan beri de yoldayım. Yoruldum şimdiden.
Tekstil işi yapıyorum ben. Üretim planlama ve takip. Teşekkür ederim. Bugün hiç iyi geçmiyor benim için.

Geçmiş olsun yeni haftaya hepimiz pert başladık :)

Mefkurem canım ben dün gelemedim. Bugün gelip telafi edeyim :)
Kusura bakma uyarı mesajı da vermişsin. Şimdi gördüm.
Pazar: 11.00 sabah 2 dilim ekmek biraz peynir birkaç zeytin, tereyağı şekersiz çay.
Ara: yok
Öğlen: yok
Akşam 18.00 100 gr kuzu eti, çeyrek tavuk göğüs eti, 1 kaşık kısır, 5 kaşık nohut yemeği.
Su: 1 lt
Spor: 100p Mehlikatun

Sen Karadenizli misin

Kızlar ben malesef artiyim artı gelmek istemezdim ama reglinde etkisi var tabi sabah 74 çıktım moralim bozuldu bı kahve içip 30dk elitpik yaptım 73.2 ye indi +1.2 hala
Ahh bu artılar

kuzum kızın yüzde yüz işitme engelle mi eskişehir de tedavi ve eğitimi iyi diyorlar memurlardan çocukları işitme engelli olanlar hep eskişehiri istiyor

Kızlar ben malesef artiyim artı gelmek istemezdim ama reglinde etkisi var tabi sabah 74 çıktım moralim bozuldu bı kahve içip 30dk elitpik yaptım 73.2 ye indi +1.2 hala
CumaYa daha iyiyi olur inşallah canim morelan bozmak yok diyete devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…