Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ne yaparsan yap başkalarının yerleşmiş düşüncesini değişemezsin o yüzden diyorum kiii enerji vampirleri kim olursa olsun kendini koruyacaksın , elinden bir şey geliyor mu fikirlerini değişmek için yoook demi o zaman benim yapacağım bir şey yoksa neden üzüleyim diyeceksin mutlu ve huzurlu olmayı seçiyorum diyeceksin gülüm

Kızlar yataktan kalkacak halim gözümü açacak durumum bile yok doktor rapor verdi salgın malum. Yatiyorum biraz iyi olunca tekrar geleceğim ara ara girmeye çalışıyorum
çok geçmiş olsun yataktan çıkma zaten iyice dinlenmeden geçmiyor bu ortalık giripleri gülüm

vahh gülüm çok geçmiş olsun yaa ben herkese tarifi veriyorum allahın izniyle iyileşeceksiniz diyorum erinip yapmıyorlar belki sen yaparsın astım bronşit için saf zeytin yağı ve damla sakızı tarifi
50 gr damla sakızı ezilecek
150 gr zeytin yağıyla kavanoza konacak
güneş ışığı almayan bir yerde muhafaza edilecek
her sabah 1 kere karıştırılıp kapağı kapatılacak
9 gün sonra 10. gün yetişkinler 1 yemek kaşığı çocuklar 1 tatlı kaşığı aç karnına içecek

kız emir vermeee günün kalanı da iyi geçmez yoksa şimdi hemen kendi kendine şunu söyle
günüm mutluluk bolluk bereketle geçiyor şükürler olsun

Guzellll butun silahlar alinmis:)))

Turk firini demiyom guzelim
Burda almanlarin firin gibi biseyleri var
Hem pasta hem herturlu ekmek satiliyor
Brokoli yogurt onu unutmuşum abla bugün öğlen brokoli yogurtlayacam akşam kabak var artım çok diye üzülüyordum 100 gr artidayim cumaya iyiyi bir sonuç gelir insallah hazırlıklar yapıldı bile

@nanekekik gülüm sabah hemen tartılınca fazla çıkıyor artık eminin bu sabah da tartıldım 83.5 çıktı benimkileri yedirdim yolladım yattım öğleye doğru kalkınca bir daha tartıldım 400 gr eksik çıktı bazen 900 gram bile eksik çıkıyordum sen de sporu yapmışsın sabah sabah biraz daha uyuyabilseydin sporla beraber daha güzel eksi olurdu yani artı fazla yok inanma tartıya hemen gülümm

Kilo bildirimi
Cuma 71.6
Bugün 71.7
+100
Çok bisey değil canım

Meraba kizlar kilo bildirimi
Cuma 74.8
P.tesi 74.7
Fark:-100
Eksi candır
ödem gidiyordur abla

Brokoli yogurt onu unutmuşum abla bugün öğlen brokoli yogurtlayacam akşam kabak var artım çok diye üzülüyordum 100 gr artidayim cumaya iyiyi bir sonuç gelir insallah hazırlıklar yapıldı bile
kız sen 5 dk nefes egzersizi yapsan o 100 gram hemen gider neyine üzülüyorsunnnn

bu gece daha rahattı abla aslında yarına gider inşallah arti
bak gülüm kilo başına 1 tirilyon hücremiz var ve o hücreler ne düşünüyorsan ona göre çalışıyor her birin de hafıza DNA su var ona göre sözler büyüdür unutma yarına kesin eksi olur de ki o tirilyonlarca hücre ona göre davransın

kuzum kızın yüzde yüz işitme engelle mi eskişehir de tedavi ve eğitimi iyi diyorlar memurlardan çocukları işitme engelli olanlar hep eskişehiri istiyor
Canım yüzde bir oranı Yok ileri derecede işitme kaybı var
Evet Eskişehir'i ben de duymuştum ama gitme şansımız olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…