- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #259.881
ne yaparsan yap başkalarının yerleşmiş düşüncesini değişemezsin o yüzden diyorum kiii enerji vampirleri kim olursa olsun kendini koruyacaksın , elinden bir şey geliyor mu fikirlerini değişmek için yoook demi o zaman benim yapacağım bir şey yoksa neden üzüleyim diyeceksin mutlu ve huzurlu olmayı seçiyorum diyeceksin gülüminşallah kuzum
inşallah kardeş defneye iyi gelir de ben de kızlarım için doğru kararları veririm de açıkcası annem bile olsa başkasının ne düşündüğü umrumda olmaz
onlar kötü düşündükçe bana da karamsarlık çöküyor
çok geçmiş olsun yataktan çıkma zaten iyice dinlenmeden geçmiyor bu ortalık giripleri gülümKızlar yataktan kalkacak halim gözümü açacak durumum bile yok doktor rapor verdi salgın malum. Yatiyorum biraz iyi olunca tekrar geleceğim ara ara girmeye çalışıyorum
vahh gülüm çok geçmiş olsun yaa ben herkese tarifi veriyorum allahın izniyle iyileşeceksiniz diyorum erinip yapmıyorlar belki sen yaparsın astım bronşit için saf zeytin yağı ve damla sakızı tarifiHerkese iyi haftalar, günaydınlar...
Maalesef hastalık sezonum açıldı. Dün geceye kadar acildeydim. Bronşit, astım, ürtiker atağı derken iyice yorgun düştüm. Şimdi evde dinleniyorum kutu kutu ilaçlarımla...
Sizler nasılsınız napıyorsunuz bakayım? Birazcık geçmişe dalayım gücüm yettiğince...
kız emir vermeee günün kalanı da iyi geçmez yoksa şimdi hemen kendi kendine şunu söyleSabah çıkmadan bitki çayı yaptım. Gece 2.30dan beri uyanığım. Çay biraz iyi geldi ama gene de çok iyi sayılmam. Son 1 gün sonra regl bitecek.
Sabah 6 dan beri de yoldayım. Yoruldum şimdiden.
Tekstil işi yapıyorum ben. Üretim planlama ve takip. Teşekkür ederim. Bugün hiç iyi geçmiyor benim için.
Bizim isler biraz yogun bu ara. Yazdiklarinizi takip ediyorum ama birsey yazmaya firsat kalmiyor simdi de yemege gececegim insallah guzel hafif seyler vardir menude
Brokoli yogurt onu unutmuşum abla bugün öğlen brokoli yogurtlayacam akşam kabak var artım çok diye üzülüyordum 100 gr artidayim cumaya iyiyi bir sonuç gelir insallah hazırlıklar yapıldı bileGuzellll butun silahlar alinmis:)))
Turk firini demiyom guzelim
Burda almanlarin firin gibi biseyleri var
Hem pasta hem herturlu ekmek satiliyor
Haftaya güzel sonuç gelecek gibi rakibemMeraba kizlar kilo bildirimi
Cuma 74.8
P.tesi 74.7
Fark:-100
gece iyi uyuyamadınız mı canooom ondandır artı takma kafana ekside bile olabilirsinCuma:83,8
Bugun:84,3
+500
Çok bisey değil canımKilo bildirimi
Cuma 71.6
Bugün 71.7
+100
Eksi candırMeraba kizlar kilo bildirimi
Cuma 74.8
P.tesi 74.7
Fark:-100
ödem gidiyordur ablacuma o kadar artıyı görünce ben de tartıldım bu gün normalde pazartesileri tartılmıyorum ama cumadan beri her gün tartıldım bu defa :))
cuma 84.4
pazartesi 83.1 ödem mi neyse gidiyor usulca cumaya kadar daha da tartılmam
kız sen 5 dk nefes egzersizi yapsan o 100 gram hemen gider neyine üzülüyorsunnnnBrokoli yogurt onu unutmuşum abla bugün öğlen brokoli yogurtlayacam akşam kabak var artım çok diye üzülüyordum 100 gr artidayim cumaya iyiyi bir sonuç gelir insallah hazırlıklar yapıldı bile
bu gece daha rahattı abla aslında yarına gider inşallah artigece iyi uyuyamadınız mı canooom ondandır artı takma kafana ekside bile olabilirsin
bak gülüm kilo başına 1 tirilyon hücremiz var ve o hücreler ne düşünüyorsan ona göre çalışıyor her birin de hafıza DNA su var ona göre sözler büyüdür unutma yarına kesin eksi olur de ki o tirilyonlarca hücre ona göre davransınbu gece daha rahattı abla aslında yarına gider inşallah arti
Canım yüzde bir oranı Yok ileri derecede işitme kaybı varkuzum kızın yüzde yüz işitme engelle mi eskişehir de tedavi ve eğitimi iyi diyorlar memurlardan çocukları işitme engelli olanlar hep eskişehiri istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?