- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #259.901
ben kaçırmışım gülüm neyi vardı bilmiyorum ama rabbime şükür o da iyi olacak allahın izniyleBu arada çok şükür teyzemin kızı tedaviye cevap veriyormusbirazda olsa moralim düzeldi
Kendimle ilgili konularda İnan öyleyimdir balım kimsenin ne dediği umrumda olmazne yaparsan yap başkalarının yerleşmiş düşüncesini değişemezsin o yüzden diyorum kiii enerji vampirleri kim olursa olsun kendini koruyacaksın , elinden bir şey geliyor mu fikirlerini değişmek için yoook demi o zaman benim yapacağım bir şey yoksa neden üzüleyim diyeceksin mutlu ve huzurlu olmayı seçiyorum diyeceksin gülüm
hiç duymayanların derinin altından bir operasyonla bir şey yerleştirip kulağada cihaz takılarak duyması sağlanıyor hatta bir video izlemiştim kocaman kadın doğuştan sağır ona yapmışlar ilk defa cihazı takıp da duymaya başlarken nasıl ağlıyordu tabi ben de hüngür hüngür ağlıyordum , inşallah o teknoloji ülkemiz de her yerde yapılır da senin yavrun da duyar , rabbimin sonsuz kudreti varken biz dua edip istediklerimizi mi yapamayacak haşaa bol bol dua kuzum ben de dua edicem rabbim size de şifa kapılarını sonuna kadar açsın inşallahCanım yüzde bir oranı Yok ileri derecede işitme kaybı var
Evet Eskişehir'i ben de duymuştum ama gitme şansımız olmadı
bak hamilesin diye kibar kibar yazmıştım şimdi dellendim kızgın kızgın yazıcamKendimle ilgili konularda İnan öyleyimdir balım kimsenin ne dediği umrumda olmaz
Ben kendimi biliyorum ya derim
Ama söz konusu evladım olunca zaten endişelerim hiç bitmiyor bi de annem babam böyle davranınca acaba bi yerde gerçekten hata mı ediyorum diye düşünmeden edemiyorum
az beklesen artı falan görmezdin eksi bile olabilirdi sultanım ama sen böyle şeylere takılıp moral bozmazsın zatenBenim dunku artimin birazi gitmis
Aksam tartilinca sabaha daha fazla gider sandim ama neyse
Zaten cuma guzel bi eksi gelecek :))
Bide kalkinca hemen tartildim beklemedim
Normale gore birazdaha erken oldu
Cuma 98.8
Bugun 99.3
Fark +500
Sifir kacamakli bol sporlu devammm :))
transvers miyelit diye bi hastalıkmis abla boynundan aşağısıni hareket ettiremiyor omuriligini olduğu gibi sarmışben kaçırmışım gülüm neyi vardı bilmiyorum ama rabbime şükür o da iyi olacak allahın izniyle
ooo bilmediğimiz ne çok hastalık var ilk defa duydum az sonra nasıl bir şey diye araştırırım netten şükür tedavisi oluyormuş yaa ama bunu öğrenen kadar hepiniz mahfoldunuz tabi kuzum rabbim evlatlarımız canıyla hiçbirimizi sınamasın inşallahtransvers miyelit diye bi hastalıkmis abla boynundan aşağısıni hareket ettiremiyor omuriligini olduğu gibi sarmış
Gecmis olsun canim ne olduki Rabbim şifa versin inşallahBu arada çok şükür teyzemin kızı tedaviye cevap veriyormusbirazda olsa moralim düzeldi
çok geçmiş olsun yataktan çıkma zaten iyice dinlenmeden geçmiyor bu ortalık giripleri gülüm
vahh gülüm çok geçmiş olsun yaa ben herkese tarifi veriyorum allahın izniyle iyileşeceksiniz diyorum erinip yapmıyorlar belki sen yaparsın astım bronşit için saf zeytin yağı ve damla sakızı tarifi
50 gr damla sakızı ezilecek
150 gr zeytin yağıyla kavanoza konacak
güneş ışığı almayan bir yerde muhafaza edilecek
her sabah 1 kere karıştırılıp kapağı kapatılacak
9 gün sonra 10. gün yetişkinler 1 yemek kaşığı çocuklar 1 tatlı kaşığı aç karnına içecek
Bu arada çok şükür teyzemin kızı tedaviye cevap veriyormusbirazda olsa moralim düzeldi
Valla abla bizde yeni öğrendik aslında bilindik bir tedavisi yok abla kortizon ve plazma ile tedavi etmeye çalışıyorlar kimi buna cevap veriyormus kimi vermiyorooo bilmediğimiz ne çok hastalık var ilk defa duydum az sonra nasıl bir şey diye araştırırım netten şükür tedavisi oluyormuş yaa ama bunu öğrenen kadar hepiniz mahfoldunuz tabi kuzum rabbim evlatlarımız canıyla hiçbirimizi sınamasın inşallah
Sagol canımGecmis olsun canim ne olduki Rabbim şifa versin inşallah
amin canım inşallaheyledi kuzum sana da geçmiş olsun. Hemen iyileş inşallah
Teşekkür ederim canım
Damla sakızını bugün anneme aldırıp, yapıyorum hemen. Teşekkür ederim :)
Gözünüz aydın tatlım. İnşallah hep iyi sağlıklı haberlerini verirsin. Dualarımız sizinle
amiiinnnn, Allah razı olsunhiç duymayanların derinin altından bir operasyonla bir şey yerleştirip kulağada cihaz takılarak duyması sağlanıyor hatta bir video izlemiştim kocaman kadın doğuştan sağır ona yapmışlar ilk defa cihazı takıp da duymaya başlarken nasıl ağlıyordu tabi ben de hüngür hüngür ağlıyordum , inşallah o teknoloji ülkemiz de her yerde yapılır da senin yavrun da duyar , rabbimin sonsuz kudreti varken biz dua edip istediklerimizi mi yapamayacak haşaa bol bol dua kuzum ben de dua edicem rabbim size de şifa kapılarını sonuna kadar açsın inşallah
biliyorum bilmez miyim, ilk paragrafında dediklerinin birebir şahidiyim benbak hamilesin diye kibar kibar yazmıştım şimdi dellendim kızgın kızgın yazıcam
yaaav çocuk yapmayı siz yada annenler kendi eliniz de olan bir şey mi sanıyorsunuz rabbim ol demeden yaprak kıpırdamaz ne kadar çok çocuk isteyip sorunları olmadığı halde çocukları olmayanlar var neden rabbim onlara şimdi nasip etmiyor da ondan rabbimin gücü kudretini unutuyorsunuz sen istemesen bile rabbim o çocuğu senin rahmine düşürecekti istediğin tedbirleri alsan da yine de olacakdı rabbimin yarattığı hiç bir şey amaçsız boş boşuna değildir bir karıncanın da bir yaprağın da amacı vardır bu birrrr
bebiş doğduktan sonra en çok seven 1 gün görmezse özledimmmm diyen de annenler olmazsa ahada gel bana söyle bu da ikiii :)))
kız kardeşimin 2. çocuğu kızıl saçlı kaşlı kızı olduğun da ben fotoğraflara v.s. bakıyorum sonrada istanbula gittim gördüm zaten ama ballı kaymak gibi öpmeye doyamıyor insan eşim habire elin çocuğunu ne diye bu kadar seviyorsun diyor ona da videoları fotoları gösterip duruyorum sonra bu ilk baharda annem ben de kız kardeşim de gelecek , eşim ben elin bebesini sevmem diyor yine yarı şaka yarı ciddi kız kardeşim geldi 2. gün biz mutfaktayız içerden sesler geliyor usulca annemle gittik baktık eşim yerde kızın etrafında kırlentler dizili onunla oynuyor gittiler benim ki bu kız bağımlılık yapıyor insan hemen özlüyor diyor :))) kan bağı bile yok nasıl sevip oynadı özlüyor kan bağı olanın içi erirrrr
haftaya guzel bi eksiyle baslamak cok guzellllIlk kilo bildirimi benden gelsin.
Cuma.77.00 kg
Bugun 76.6 kg
Fark 400 gr
Sonraki mesajlarinida okudum cnmyok ablacım anneme kızmıyorum zaten haklı bi yerde Allah razı olsun Defneyi de o büyüttü ama tavrı üzüyor beni doğacak çocuk onun torunu olmayacakmış gibi sevgisiz şu anda benimle de mümkün mertebe konuşmuyor zaten
aminnn önemli olan merhametli vicdanlı birini bulmak, Allah kızımın yüzüne bakar da öyle birini bulurum inşallah
kuzum siskinlik yapacak seyler yiyip direnc vardi demeyin yinede eksi olman guzelablacim bu hafta bence bir direnç var dunki hatam hariç 3 gundur yerimde sayiyorum iki gündur lahanalar da yaptıgini düşünüyorum. iki gündür sporada başladım acaba odami yaptı bir şişkinlik var bugün -
masallah devami gelsin cnmablacim kalkıp aşırı yorgun olmama ragmen spor yaptm 20 dk beni affettin
Cok gecmis olsun bitanemÇok rahatsızım üşütmüşüm astim olunca bide beni perisan etti kortizonlu iğnelerle zor nefes alıyorum iki gündür dermansız yatiyorum. Hiç bişey yemedim. Umarım bu hafta iyilesirim
oyyy kuzum cok gecmis olsun cnm iyice dinlenHerkese iyi haftalar, günaydınlar...
Maalesef hastalık sezonum açıldı. Dün geceye kadar acildeydim. Bronşit, astım, ürtiker atağı derken iyice yorgun düştüm. Şimdi evde dinleniyorum kutu kutu ilaçlarımla...
Sizler nasılsınız napıyorsunuz bakayım? Birazcık geçmişe dalayım gücüm yettiğince...
Tabi reglininde etkisi var cnm kendini biliyosun zatenKızlar ben malesef artiyim artı gelmek istemezdim ama reglinde etkisi var tabi sabah 74 çıktım moralim bozuldu bı kahve içip 30dk elitpik yaptım 73.2 ye indi +1.2 hala
islerinde kolay gelsin cnmGünaydın herkese. İyi haftalar şimdiden. Sabah tartıldım, 62.7
+1.1 ile yola devam :) regl şişkinliği devam ediyor.
Bugün iş dolayısıyla İzmir yolcusuyum fakat görüş yetersizliği nedeniyle Dalaman’a indik, hala izmire varamadım işlerimi tamamlayacak mıyım muamma. Gece de uyuyamadım. Sancım vardı epeyce. Bugün işlerim rast gitmeye başlasa ne iyi olur hayırlısıyla...
su cok az olmus cnm nohutlada birkesince odem olmasi normalMefkurem canım ben dün gelemedim. Bugün gelip telafi edeyim :)
Kusura bakma uyarı mesajı da vermişsin. Şimdi gördüm.
Pazar: 11.00 sabah 2 dilim ekmek biraz peynir birkaç zeytin, tereyağı şekersiz çay.
Ara: yok
Öğlen: yok
Akşam 18.00 100 gr kuzu eti, çeyrek tavuk göğüs eti, 1 kaşık kısır, 5 kaşık nohut yemeği.
Su: 1 lt
Spor: 100pMehlikatun
oglen yemegini is yerimi veriyor cnmBizim isler biraz yogun bu ara. Yazdiklarinizi takip ediyorum ama birsey yazmaya firsat kalmiyor simdi de yemege gececegim insallah guzel hafif seyler vardir menude
eksi olman guzel cnmMeraba kizlar kilo bildirimi
Cuma 74.8
P.tesi 74.7
Fark:-100
Masallah guzel gitmis cnmcuma o kadar artıyı görünce ben de tartıldım bu gün normalde pazartesileri tartılmıyorum ama cumadan beri her gün tartıldım bu defa :))
cuma 84.4
pazartesi 83.1 ödem mi neyse gidiyor usulca cumaya kadar daha da tartılmam
cok degilmis cnmBrokoli yogurt onu unutmuşum abla bugün öğlen brokoli yogurtlayacam akşam kabak var artım çok diye üzülüyordum 100 gr artidayim cumaya iyiyi bir sonuç gelir insallah hazırlıklar yapıldı bile
sen halledersin mervecimCuma:83,8
Bugun:84,3
+500
uyuyabilirsem benimde dusuyor@nanekekik gülüm sabah hemen tartılınca fazla çıkıyor artık eminin bu sabah da tartıldım 83.5 çıktı benimkileri yedirdim yolladım yattım öğleye doğru kalkınca bir daha tartıldım 400 gr eksik çıktı bazen 900 gram bile eksik çıkıyordum sen de sporu yapmışsın sabah sabah biraz daha uyuyabilseydin sporla beraber daha güzel eksi olurdu yani artı fazla yok inanma tartıya hemen gülümm
Ohhhh cok sukur cnm ins.daha iyii olsunBu arada çok şükür teyzemin kızı tedaviye cevap veriyormusbirazda olsa moralim düzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?