Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kendimle ilgili konularda İnan öyleyimdir balım kimsenin ne dediği umrumda olmaz
Ben kendimi biliyorum ya derim
Ama söz konusu evladım olunca zaten endişelerim hiç bitmiyor bi de annem babam böyle davranınca acaba bi yerde gerçekten hata mı ediyorum diye düşünmeden edemiyorum

Canım yüzde bir oranı Yok ileri derecede işitme kaybı var
Evet Eskişehir'i ben de duymuştum ama gitme şansımız olmadı
hiç duymayanların derinin altından bir operasyonla bir şey yerleştirip kulağada cihaz takılarak duyması sağlanıyor hatta bir video izlemiştim kocaman kadın doğuştan sağır ona yapmışlar ilk defa cihazı takıp da duymaya başlarken nasıl ağlıyordu tabi ben de hüngür hüngür ağlıyordum , inşallah o teknoloji ülkemiz de her yerde yapılır da senin yavrun da duyar , rabbimin sonsuz kudreti varken biz dua edip istediklerimizi mi yapamayacak haşaa bol bol dua kuzum ben de dua edicem rabbim size de şifa kapılarını sonuna kadar açsın inşallah

Benim dunku artimin birazi gitmis
Aksam tartilinca sabaha daha fazla gider sandim ama neyse
Zaten cuma guzel bi eksi gelecek :))
Bide kalkinca hemen tartildim beklemedim
Normale gore birazdaha erken oldu

Cuma 98.8
Bugun 99.3
Fark +500

Sifir kacamakli bol sporlu devammm :))

bak hamilesin diye kibar kibar yazmıştım şimdi dellendim kızgın kızgın yazıcam
yaaav çocuk yapmayı siz yada annenler kendi eliniz de olan bir şey mi sanıyorsunuz rabbim ol demeden yaprak kıpırdamaz ne kadar çok çocuk isteyip sorunları olmadığı halde çocukları olmayanlar var neden rabbim onlara şimdi nasip etmiyor da ondan rabbimin gücü kudretini unutuyorsunuz sen istemesen bile rabbim o çocuğu senin rahmine düşürecekti istediğin tedbirleri alsan da yine de olacakdı rabbimin yarattığı hiç bir şey amaçsız boş boşuna değildir bir karıncanın da bir yaprağın da amacı vardır bu birrrr
bebiş doğduktan sonra en çok seven 1 gün görmezse özledimmmm diyen de annenler olmazsa ahada gel bana söyle bu da ikiii :)))
kız kardeşimin 2. çocuğu kızıl saçlı kaşlı kızı olduğun da ben fotoğraflara v.s. bakıyorum sonrada istanbula gittim gördüm zaten ama ballı kaymak gibi öpmeye doyamıyor insan eşim habire elin çocuğunu ne diye bu kadar seviyorsun diyor ona da videoları fotoları gösterip duruyorum sonra bu ilk baharda annem ben de kız kardeşim de gelecek , eşim ben elin bebesini sevmem diyor yine yarı şaka yarı ciddi kız kardeşim geldi 2. gün biz mutfaktayız içerden sesler geliyor usulca annemle gittik baktık eşim yerde kızın etrafında kırlentler dizili onunla oynuyor gittiler benim ki bu kız bağımlılık yapıyor insan hemen özlüyor diyor :))) kan bağı bile yok nasıl sevip oynadı özlüyor kan bağı olanın içi erirrrr

az beklesen artı falan görmezdin eksi bile olabilirdi sultanım ama sen böyle şeylere takılıp moral bozmazsın zaten

transvers miyelit diye bi hastalıkmis abla boynundan aşağısıni hareket ettiremiyor omuriligini olduğu gibi sarmış
ooo bilmediğimiz ne çok hastalık var ilk defa duydum az sonra nasıl bir şey diye araştırırım netten şükür tedavisi oluyormuş yaa ama bunu öğrenen kadar hepiniz mahfoldunuz tabi kuzum rabbim evlatlarımız canıyla hiçbirimizi sınamasın inşallah

çok geçmiş olsun yataktan çıkma zaten iyice dinlenmeden geçmiyor bu ortalık giripleri gülüm

eyledi kuzum sana da geçmiş olsun. Hemen iyileş inşallah

eyledi tugcetugcem gecmis olsun bu aralar heryerde salgin var umarim hemen atlatirsiniz

Teşekkür ederim canım

Damla sakızını bugün anneme aldırıp, yapıyorum hemen. Teşekkür ederim :)

Bu arada çok şükür teyzemin kızı tedaviye cevap veriyormus birazda olsa moralim düzeldi

Gözünüz aydın tatlım. İnşallah hep iyi sağlıklı haberlerini verirsin. Dualarımız sizinle

Hanımlar, kendime verdiğim yetkiye dayanarak takıma yasaklamalar getiriyorum

Sürekli tartılma ve küçük kaçamaklar olayına son verin artık.

Pazartesi sabahları kontrol, cuma günleri de durum bildirimleri dışında tartılmayı yasaklıyorum size.

Misafirliğe gitme, gün, düğün yemeği, zekeriya sofrası, size misafir gelme hangi şartlarda donanmış masa olursa olsun sadece beslenmenize uygun olanları seçeceksiniz. Yemezsem ayıp olur düşüncesinden vazgeçin. Asıl yerseniz bedeninize ayıp olur. Ha, ben bunları yedim ana yaptığım sporlarla ! ( öyle leslie, yürüyüş, eliptik yakmaz o yedikleriniz) dengeleyeceğim, bir sonraki ve ertesi günkü menüme de çok dikkat edeceğim, hiç bahanem olmayacak diyorsanız yiyin, patlayana kadar yiyin...

Ayrıca bugünden iyibaren tek kaçamağıbız 31 Aralık pazartesi günü olsun, o da ölçülü kaçamak.

Su tüketiminizi de az buluyorum. Birkaç bardak daha artırabilirsiniz. Günlük ortalama 2,5-3 litre su içmelisiniz.

Çok renkli yeşil salatalarla (sosu sadece limon, biraz tuz, 1 tk zeytinyağı ve sumak bane gibi baharatlar olcak) menülerinizi çeşitlendirin.

Hepinizi çok ama çok seviyorum. Tüm bunları da samimiyetinize inanarak ve 103 kilodan 58 kiloya düşerken edindiğim tecrübelere göre yazıyorum.

Umarım bana kızmamışsınızdır

Valla abla bizde yeni öğrendik aslında bilindik bir tedavisi yok abla kortizon ve plazma ile tedavi etmeye çalışıyorlar kimi buna cevap veriyormus kimi vermiyor

Gecmis olsun canim ne olduki Rabbim şifa versin inşallah
Sagol canım
amin canım inşallah

amiiinnnn, Allah razı olsun
inşallah, teknoloji çok ilerliyor belki de çözümü bulunur

biliyorum bilmez miyim, ilk paragrafında dediklerinin birebir şahidiyim ben
kaç arkadaşım senelerce uğraştı hamile kalabilmek için ki ortada büyük sebeplerde yoktu olmaması için

ya özlemesinler gelmesinler görmesinler inan çok önemli değil
evet üzülürüm ama çok takar mıyım bilmiyorum
tek derdim kızlarımın herşeyine yetebilmek
iyi bir anne olmak
maddi manevi arkalarında tam destek olmak
annem böyle davranınca kendimi yetersiz hissediyorum ve korkuyorum
bilmem anlatabiliyor muyum kendimi ama

Ilk kilo bildirimi benden gelsin.

Cuma.77.00 kg
Bugun 76.6 kg
Fark 400 gr
haftaya guzel bi eksiyle baslamak cok guzellll

Sonraki mesajlarinida okudum cnm
Defne ellerinde buyudugu icin onun yerine basjasini koyamiyolardir:) bizde de oyleydi kiz ilk goz agrimiz olunca 2.le basta duygusal bag kuramiyosun ama zamanla degisiyor emin ol

Ama 2. cocuk olmasi ilkine haksizlik diye birsey tabiki olamaz
Hatta aman kiskanclik yapmasin uzulmesin diye iinsan daha ozenli oluyor
Kiz bebekleri bereketiyle gelir derler ya
Ins. Size maddi olarakda guzel kapilar acilir

Keske problemler annelere yansimasa
Esler birbirini affedip unutuyorda
Anneler evlatlarina kiyamadiklari icin unutamiyolar
ablacim bu hafta bence bir direnç var dunki hatam hariç 3 gundur yerimde sayiyorum iki gündur lahanalar da yaptıgini düşünüyorum. iki gündür sporada başladım acaba odami yaptı bir şişkinlik var bugün -
kuzum siskinlik yapacak seyler yiyip direnc vardi demeyin yinede eksi olman guzel
ablacim kalkıp aşırı yorgun olmama ragmen spor yaptm 20 dk beni affettin
masallah devami gelsin cnm
3 mil lesliyle baslasaydinya
Vucut biraz spora alissin o zaman eliptige gec

Çok rahatsızım üşütmüşüm astim olunca bide beni perisan etti kortizonlu iğnelerle zor nefes alıyorum iki gündür dermansız yatiyorum. Hiç bişey yemedim. Umarım bu hafta iyilesirim
Cok gecmis olsun bitanem
Ne oldu birden bire
Ins. Cabuk gecer
oyyy kuzum cok gecmis olsun cnm iyice dinlen
Rapor aldinmi

Kızlar ben malesef artiyim artı gelmek istemezdim ama reglinde etkisi var tabi sabah 74 çıktım moralim bozuldu bı kahve içip 30dk elitpik yaptım 73.2 ye indi +1.2 hala
Tabi reglininde etkisi var cnm kendini biliyosun zaten
Ama senin bunye odeme cok musait
Menudeki ufak hatalar artinin daha fazla olmasina yol acmis
islerinde kolay gelsin cnm
Ne zamana doneceksin
Hem yorgun hem uykusuzsun artilar gidecektir

su cok az olmus cnm nohutlada birkesince odem olmasi normal

Bizim isler biraz yogun bu ara. Yazdiklarinizi takip ediyorum ama birsey yazmaya firsat kalmiyor simdi de yemege gececegim insallah guzel hafif seyler vardir menude
oglen yemegini is yerimi veriyor cnm

Meraba kizlar kilo bildirimi
Cuma 74.8
P.tesi 74.7
Fark:-100
eksi olman guzel cnm

Masallah guzel gitmis cnm
Keske listedekilerde de bukadar gitse :) )
Brokoli yogurt onu unutmuşum abla bugün öğlen brokoli yogurtlayacam akşam kabak var artım çok diye üzülüyordum 100 gr artidayim cumaya iyiyi bir sonuç gelir insallah hazırlıklar yapıldı bile
cok degilmis cnm
InsI.cuma en az 1 gelir

Cuma:83,8
Bugun:84,3
+500
sen halledersin mervecim
Biraz dikkat :)

uyuyabilirsem benimde dusuyor
Ama uyumazsam bisey yemesem bile dusmuyor

Bu arada çok şükür teyzemin kızı tedaviye cevap veriyormus birazda olsa moralim düzeldi
Ohhhh cok sukur cnm ins.daha iyii olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…