- 16 Temmuz 2017
- 1.909
- 5.600
- 108
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #259.921
ablacım inan hiçbirşeyi annemlere yansıtmadım bu zamana kadar ama geçen yaz eşim evi tekedip boşanacağım diye ortaya dökülünce ben blöf yaptığını düşünmediğim için annemlere anlatmak zorunda kaldımSonraki mesajlarinida okudum cnm
Defne ellerinde buyudugu icin onun yerine basjasini koyamiyolardir:) bizde de oyleydi kiz ilk goz agrimiz olunca 2.le basta duygusal bag kuramiyosun ama zamanla degisiyor emin ol
Ama 2. cocuk olmasi ilkine haksizlik diye birsey tabiki olamaz
Hatta aman kiskanclik yapmasin uzulmesin diye iinsan daha ozenli oluyor
Kiz bebekleri bereketiyle gelir derler ya
Ins. Size maddi olarakda guzel kapilar acilir
Keske problemler annelere yansimasa
Esler birbirini affedip unutuyorda
Anneler evlatlarina kiyamadiklari icin unutamiyolar
şükür yeğenin tedaviye cevap vermiş gülüm ne kadar şükretsek azValla abla bizde yeni öğrendik aslında bilindik bir tedavisi yok abla kortizon ve plazma ile tedavi etmeye çalışıyorlar kimi buna cevap veriyormus kimi vermiyor
Sagol canım
amin canım inşallah
gülüm ben seni çok iyi anlıyorum yazdıklarımı da zaten bildiğini bilerek yazdım bazen kendini sorgulayıp yıpratmaktan vaz geçmek için birinin seni omuzlarından tutup sarsıp kendine getirmesi gerekir ben de seni sarsmaya çalıştım sen zaten iyi bir annesin bu kadar çok düşünüp kafaya takmandan belli ama gereksiz kaygılar yaşıyorsun hem de şu iki canlı halinle SİRKELEN KENDİNEE GELLL SANA ŞAH DAMARINDAN YAKIN RABBİN VARbiliyorum bilmez miyim, ilk paragrafında dediklerinin birebir şahidiyim ben
kaç arkadaşım senelerce uğraştı hamile kalabilmek için ki ortada büyük sebeplerde yoktu olmaması için
ya özlemesinler gelmesinler görmesinler inan çok önemli değil
evet üzülürüm ama çok takar mıyım bilmiyorum
tek derdim kızlarımın herşeyine yetebilmek
iyi bir anne olmak
maddi manevi arkalarında tam destek olmak
annem böyle davranınca kendimi yetersiz hissediyorum ve korkuyorum
bilmem anlatabiliyor muyum kendimi ama
Cumaya eksilere iner rakibem inaniyorum ben sana:))Kilo bildirimi
Cuma 71.6
Bugün 71.7
+100
Ay hadi insallah:))Haftaya güzel sonuç gelecek gibi rakibem
Dimi yaEksi candır
Aa cok sevindim canim Rabb’im sifasini versinBu arada çok şükür teyzemin kızı tedaviye cevap veriyormusbirazda olsa moralim düzeldi
Cok hakli bi yazi canim kendimize bahane bulmaya son vermemiz lazimHanımlar, kendime verdiğim yetkiye dayanarak takıma yasaklamalar getiriyorum
Sürekli tartılma ve küçük kaçamaklar olayına son verin artık.
Pazartesi sabahları kontrol, cuma günleri de durum bildirimleri dışında tartılmayı yasaklıyorum size.
Misafirliğe gitme, gün, düğün yemeği, zekeriya sofrası, size misafir gelme hangi şartlarda donanmış masa olursa olsun sadece beslenmenize uygun olanları seçeceksiniz. Yemezsem ayıp olur düşüncesinden vazgeçin. Asıl yerseniz bedeninize ayıp olur. Ha, ben bunları yedim ana yaptığım sporlarla ! ( öyle leslie, yürüyüş, eliptik yakmaz o yedikleriniz) dengeleyeceğim, bir sonraki ve ertesi günkü menüme de çok dikkat edeceğim, hiç bahanem olmayacak diyorsanız yiyin, patlayana kadar yiyin...
Ayrıca bugünden iyibaren tek kaçamağıbız 31 Aralık pazartesi günü olsun, o da ölçülü kaçamak.
Su tüketiminizi de az buluyorum. Birkaç bardak daha artırabilirsiniz. Günlük ortalama 2,5-3 litre su içmelisiniz.
Çok renkli yeşil salatalarla (sosu sadece limon, biraz tuz, 1 tk zeytinyağı ve sumak bane gibi baharatlar olcak) menülerinizi çeşitlendirin.
Hepinizi çok ama çok seviyorum. Tüm bunları da samimiyetinize inanarak ve 103 kilodan 58 kiloya düşerken edindiğim tecrübelere göre yazıyorum.
Umarım bana kızmamışsınızdır
Sagol kaptanim:)eksi olman guzel cnm
Guzel :)Kilo bildirimim
77,5
77,3
-200 fark ))
Abla sorma ya gittim alintiladim cvpladim gonderemeden bi ciglik kavga gurultu sonrada sakinlestirmek icin youtube actik tele el kondu gelenefim bi turluE ElbetOlacak kamileeee gecmise gidiyom dedin bidaha gorunmedin
Zaman makinenmi bozuldu
@eyledi
Ses 1-2
Ses1-2
9.takimdan eyleme
9.takimdan eylemee
Sesim geliymiii
daha fazladan çıkan 3kilo 400 gramın yarısı bile gitmedi cumaya inşallah 81 i küsürlü de olsa görürüm diye geçiyor içimden :)haftaya guzel bi eksiyle baslamak cok guzellll
Sonraki mesajlarinida okudum cnm
Defne ellerinde buyudugu icin onun yerine basjasini koyamiyolardir:) bizde de oyleydi kiz ilk goz agrimiz olunca 2.le basta duygusal bag kuramiyosun ama zamanla degisiyor emin ol
Ama 2. cocuk olmasi ilkine haksizlik diye birsey tabiki olamaz
Hatta aman kiskanclik yapmasin uzulmesin diye iinsan daha ozenli oluyor
Kiz bebekleri bereketiyle gelir derler ya
Ins. Size maddi olarakda guzel kapilar acilir
Keske problemler annelere yansimasa
Esler birbirini affedip unutuyorda
Anneler evlatlarina kiyamadiklari icin unutamiyolar
kuzum siskinlik yapacak seyler yiyip direnc vardi demeyin yinede eksi olman guzel
masallah devami gelsin cnm
3 mil lesliyle baslasaydinya
Vucut biraz spora alissin o zaman eliptige gec
Cok gecmis olsun bitanem
Ne oldu birden bire
Ins. Cabuk gecer
oyyy kuzum cok gecmis olsun cnm iyice dinlen
Rapor aldinmi
Tabi reglininde etkisi var cnm kendini biliyosun zaten
Ama senin bunye odeme cok musait
Menudeki ufak hatalar artinin daha fazla olmasina yol acmis
islerinde kolay gelsin cnm
Ne zamana doneceksin
Hem yorgun hem uykusuzsun artilar gidecektir
su cok az olmus cnm nohutlada birkesince odem olmasi normal
oglen yemegini is yerimi veriyor cnm
eksi olman guzel cnm
Masallah guzel gitmis cnm
Keske listedekilerde de bukadar gitse :) )
cok degilmis cnm
InsI.cuma en az 1 gelir
sen halledersin mervecim
Biraz dikkat :)
uyuyabilirsem benimde dusuyor
Ama uyumazsam bisey yemesem bile dusmuyor
Ohhhh cok sukur cnm ins.daha iyii olsun
afiyet şifa olsun bol enerji kas olsun sultanımEsim gececi calisti yeni geldi
Kahvalti yapip gelecem
ayy ben çok kızdım senii seniiiiiHanımlar, kendime verdiğim yetkiye dayanarak takıma yasaklamalar getiriyorum
Pazartesi sabahları kontrol, cuma günleri de durum bildirimleri dışında tartılmayı yasaklıyorum size.
Misafirliğe gitme, gün, düğün yemeği, zekeriya sofrası, size misafir gelme hangi şartlarda donanmış masa olursa olsun sadece beslenmenize uygun olanları seçeceksiniz. Yemezsem ayıp olur düşüncesinden vazgeçin. Asıl yerseniz bedeninize ayıp olur. Ha, ben bunları yedim ana yaptığım sporlarla ! ( öyle leslie, yürüyüş, eliptik yakmaz o yedikleriniz) dengeleyeceğim, bir sonraki ve ertesi günkü menüme de çok dikkat edeceğim, hiç bahanem olmayacak diyorsanız yiyin, patlayana kadar yiyin...
Ayrıca bugünden iyibaren tek kaçamağıbız 31 Aralık pazartesi günü olsun, o da ölçülü kaçamak.
Su tüketiminizi de az buluyorum. Birkaç bardak daha artırabilirsiniz. Günlük ortalama 2,5-3 litre su içmelisiniz.
Çok renkli yeşil salatalarla (sosu sadece limon, biraz tuz, 1 tk zeytinyağı ve sumak bane gibi baharatlar olcak) menülerinizi çeşitlendirin.
Hepinizi çok ama çok seviyorum. Tüm bunları da samimiyetinize inanarak ve 103 kilodan 58 kiloya düşerken edindiğim tecrübelere göre yazıyorum.
yazdıkların içimi ısıtıyor yaa, çok teşekkür ederim...gülüm ben seni çok iyi anlıyorum yazdıklarımı da zaten bildiğini bilerek yazdım bazen kendini sorgulayıp yıpratmaktan vaz geçmek için birinin seni omuzlarından tutup sarsıp kendine getirmesi gerekir ben de seni sarsmaya çalıştım sen zaten iyi bir annesin bu kadar çok düşünüp kafaya takmandan belli ama gereksiz kaygılar yaşıyorsun hem de şu iki canlı halinle SİRKELEN KENDİNEE GELLL SANA ŞAH DAMARINDAN YAKIN RABBİN VAR
sen maddi açıdan da tam bağımsız olamadığınız için de kaygılısın bundan sonra kaygılı olma herkes nasibini alır bu dünyada içini rahat tut rabbime güven veee her gün hem sağlık hem zenginlik olumlaması yap sanki her istediğini düşünmeden alıyormuşsun çantan para doluymuş gibi duygularını katarak imajinasyon yap ( hayal et)
Yok tatlım 100 gr artidayim diye üzülmedim aksine çok sevindim çünkü dün baya artidayim çoğu gitmiş :)kız sen 5 dk nefes egzersizi yapsan o 100 gram hemen gider neyine üzülüyorsunnnn
Inşallah rakibemCumaya eksilere iner rakibem inaniyorum ben sana:))
Ay hadi insallah:))
Cumaya düzelir inşallah canım bol su iç ödemde olabilirBildirimimi yapayim unutmadan +200 cumaya gore haftasonu biraz kacti menude yazamdim
Tebrikler canımKilo bildirimim
77,5
77,3
-200 fark ))
Tebrikler tatlimCuma 89.2
Bugün 88.3
Fark - 900
Persembe diyette olmayip fazla yedigim icin cuma baya arti cikmistim.ondan 900 gr gitti sanirim
Cumaya düzelir inşallahKızlar hazırlanıp çıkmam lazım sabahtan beri telefon trafiği dersten sonra plates var bugün
+100
Akşama görüşürüz
Cumaya gider inşallah canımCuma:83,8
Bugun:84,3
+500
CumaYa düzelir inşallah abla dunki Menün çok iyiydi amaBenim dunku artimin birazi gitmis
Aksam tartilinca sabaha daha fazla gider sandim ama neyse
Zaten cuma guzel bi eksi gelecek :))
Bide kalkinca hemen tartildim beklemedim
Normale gore birazdaha erken oldu
Cuma 98.8
Bugun 99.3
Fark +500
Sifir kacamakli bol sporlu devammm :))
tabiki bozmam tazlimaz beklesen artı falan görmezdin eksi bile olabilirdi sultanım ama sen böyle şeylere takılıp moral bozmazsın zaten
Sacmalama bebrgim ne kizmasiHanımlar, kendime verdiğim yetkiye dayanarak takıma yasaklamalar getiriyorum
neyseki fazla degilmis cnmKızlar hazırlanıp çıkmam lazım sabahtan beri telefon trafiği dersten sonra plates var bugün
+100
Akşama görüşürüz
kuzum sen ise girdinde bizim haberimiz mi yokSabah çıkmadan spor kayıtlarını aldım, menü yaxmaya vaktim yetmedi, emanet telefon aldım girdim ))
Menü mü yazayım eve geçince girerim yine ))
gecende demistim cnm ekm. Olmayinca 2 yumurta ye cok azaltma menuleriniSabah
Yeşil sogan maydonoz limonla bir hasl. yumurta
Ara 1 mandalina
İkindi17 gibi
1 kase Kıymalı karnıbaKar yemeği
1 kase salata
Saat 8 de 1 bardak tarçınlı süt
Su 2 lt
Spor 30 dk leslie
hedef tutacakmi ne dersin :))Kilo bildirimim
77,5
77,3
-200 fark ))
o durum tabi farkliymis cnmablacım inan hiçbirşeyi annemlere yansıtmadım bu zamana kadar ama geçen yaz eşim evi tekedip boşanacağım diye ortaya dökülünce ben blöf yaptığını düşünmediğim için annemlere anlatmak zorunda kaldım
ilk ve sondur eşimle ilgili bişe anlattığım
ama eşim ben geri adım atmayıp herşeye tamam deyince sanırım hatayı farkedip çok uzatmadan geri dönmek istedi
sonrasında da toparlanmaya başladık çok şükür şu anda da ufak tefek şeyler dışında bi problemimiz yok ama dediğin gibi anneler unutmuyor
amin ablacımm güzel duan için teşekkür ederim.
Menuleri gorelim cnmBildirimimi yapayim unutmadan +200 cumaya gore haftasonu biraz kacti menude yazamdim
aynen cnm yaadaha fazladan çıkan 3kilo 400 gramın yarısı bile gitmedi cumaya inşallah 81 i küsürlü de olsa görürüm diye geçiyor içimden :)
evet yaa uyku ne kadar önemli bedenimiz için tek kiloyla da ilgili değil ruh halinden ağrı v.s. in iyileşmesine kadar çok önemli
gelen geri gitmis :)Cuma 89.2
Bugün 88.3
Fark - 900
Persembe diyette olmayip fazla yedigim icin cuma baya arti cikmistim.ondan 900 gr gitti sanirim
hoş geldin gülümCuma 89.2
Bugün 88.3
Fark - 900
allah razı olsuuun gülüüm , yazdıklarım da samimi olduğum için hissediyorsun çünkü en az kendimi sevip değer verdiğim kadar benim için herkes değerli ve seviyoruuumm sizi daa:)))yazdıkların içimi ısıtıyor yaa, çok teşekkür ederim...
ne kadar temiz kalplisin ne kadar pozitifsin
Allah hep gönlüne göre versin
çok teşekkür ederim ablacımo durum tabi farkliymis cnm
Bitanecik hassas yaseminim guzel kalplim
Senin nasil iyi bi anne oldugunu biz ekrandan bile anliyabiliyoruz
Sadece annen negatif psikolojik baski kurmus sanki
Bunun etkisinde kalmisin
Ekimin dedigi gibi olumlamalar yap
Sen elinden gelenin en iyisini yapiyorsun !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?