Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yok tatlım 100 gr artidayim diye üzülmedim aksine çok sevindim çünkü dün baya artidayim çoğu gitmiş :)
ben yine yarım yamalak okuyup ona göre mi yazmışım kız kendime gülerken maske yaptıydım yüzüme iş yapmaya başlamadan kendime bakayım dediydim soyulmaya başladı :)))

Kilo bildirimim
77,5
77,3
-200 fark ))
bence gayet iyi

Cuma 89.2
Bugün 88.3
Fark - 900
Persembe diyette olmayip fazla yedigim icin cuma baya arti cikmistim.ondan 900 gr gitti sanirim
oooo harikasin

tamam abla

mefkuşum sizden öğrendim ya spor yapınca ertesi günü fazla gösteriyor baskül eşim de yürüyüş yaptığı zaman ertesi sabah fazla çıkıyor ya artık ona da söyleye söyleye öğrenmiş adam dün yürüdüm yaa ondan diyor
sen de dün birden yüklenince kaslar az suyu alıyım tutayım demiş :)

Yok canim ne kizmasi keske sik sik uyarsak birbirimizi cok daha iyi olur

ben yine yarım yamalak okuyup ona göre mi yazmışım kız kendime gülerken maske yaptıydım yüzüme iş yapmaya başlamadan kendime bakayım dediydim soyulmaya başladı :)))
Olur öyle şeyler canım :) ne maskesi yaptın bende siyah maske aldım daha yapamadim cildi temizliyormuş bugün belki yaparim

Mefkurem evet abla isyerinde yiyorum 3 4 cesit salata cikiyor tavuk kofte et yemekleri oluyor cesit fazla ama bazen hep agir seyler oluyor. Bugun sansima tavuklu salata vardi ondan aldim yanina da eksili kofte aldim onunda sadece koftelerini yedim suyunu ve patateslerini yemedim

ben de sizi çok seviyorum iyiki varsınız içimi o kadar ferahlatıyorsunuz ki
rabbim kulunu darda koymaz gülüm bak etrafın da derdini anlatacağın kimse olmasa da netten yüzümüzü bile görmeden bilmeden kalpten birbirimizi sevip önemsediğimiz bir yerde buluştuk biz gerçek gönül dostları olduk birbirimize
ayy bu kadını iyice sevesim geldi yine Mefkurem sultanımmmm iyi ki geldin de toparladın bizi başına seni yaradana kurban oluruuum

öyle öyle, Allah razı olsun hepinizden

ayyy di mi ya ablam iyiki getirdin bizi biraraya

Olur öyle şeyler canım :) ne maskesi yaptın bende siyah maske aldım daha yapamadim cildi temizliyormuş bugün belki yaparim
o kadar çok maske aldım ki sıkılaştırıcı temizleyinci aydınlatıcı v.s. :) geçen çay ağacı kil maskesi yaptım bu gün de sıkılaştırıcıydı galiba sürdüm birini
siyah maskeden memnun kalırsan bana da yaz gülüm ben de aldım bir markanınkini burun üstüne denedik kız kardeşim de vardı o zaman ben de pek menun kalmadık meğer tüm sersini kullanmak lazımmış temizleyici tonik v.s. 4 ürün birdenmiş

ohh ohh çok güzel olmuş bol protein yansınnn yağlarrr güçlensin kaslarr şifa olsun gülüm

ben kalktım salonun yarısını temizledim gerisi duruyordu komşum yardıma gel dedi misafiri gelecek sarma sarıcaz canı sağ olasıcaya önceden haber ver ki gelip yardım edeyim demiştim şimdi söylüyor yarım saate içi hazır eder ararım dedi işi bitirip yemeği koyayım hemen ben de akşama görüşürüz canparelerimmm

CumaYa düzelir inşallah abla dunki Menün çok iyiydi
Ben cok onemsenedim zaten cnm yukarda yazdigim sebeplerden olabilir
Menulerime ve kendime guveniyorum :))
çok teşekkür ederim ablacım
iyiki varsınız o kadar iyi geliyorsunuz ki bana
konular o kadar hassas ki kimseye anlatamıyorum derdimi de doldukça doluyorum böyle
guzelim biz burda sadece kilo konusalim diye bulunmuyoruzki eskiden de dedigim gibi hayati paylasiyoruz
Icine doldurup yuk yapma kendine
Istedigin zaman anlat derdini
Hem bosa seyler icinde uzme tatli canini

Uzun sure spor yapilmayinca daha cok etkiliyor cnm vucut alisik olmadigi icin
Ohhh ne guzel imkanlar varmis
Cesit cok olunca mutlaka kendine gore bi secenek bulursun
bak aglarim haaaa

Hersey karsilikli bitanem
Eger samimiyeti ictenligi hissedip birlikte olmasaydik tekrar birarayada gelmezdik

Resmen hayatimda bosluk vardi sizler olmadan

bak sen hatunaaa
Hic bisey den de geri kalmaz :)) )

kolay gelsin yardimsever melegim

Eeee kizlar planlari anlatin bakalim

Benim planim aslinda bugun baskaydi ama o malzeme yokmus evde
O yuzden dunku gibi bi menu olacak
Ekmeksiz kahvalti
Minik ara
Aksamda dunden kiymali pirasa var onu yerim yogurtla
Disardayim ben birazdan eve gecer bi ara ogun yerim aksamida hic bilmiyorum ama hafif biseyler yerim:)

Kızlar hazırlanıp çıkmam lazım sabahtan beri telefon trafiği dersten sonra plates var bugün
+100
Akşama görüşürüz
Hiçbirsey değil cumaya güzel ekşi gelir
Sabah çıkmadan spor kayıtlarını aldım, menü yaxmaya vaktim yetmedi, emanet telefon aldım girdim ))
Menü mü yazayım eve geçince girerim yine ))
Noldu kız senin tele emanet tel aldın
abla haksızlık değil mi ama bu hani en kotu menüler benim olsa anlayacağım ama insanı çok yıpratıyor bu durum listeyi etkilerse zaten free ye geçerim hiç sorun değil

Kilo bildirimim
77,5
77,3
-200 fark ))
Oo cuma -1 kesin
Bildirimimi yapayim unutmadan +200 cumaya gore haftasonu biraz kacti menude yazamdim
Halledersin senin, birde Jasminium84 ile iletişim kursaniz siz oğlanı Eskişehir'de tedavi ettirmiştiniz dimi
Cuma 89.2
Bugün 88.3
Fark - 900
Persembe diyette olmayip fazla yedigim icin cuma baya arti cikmistim.ondan 900 gr gitti sanirim
Olsun ekşi iyidir moral verir cumaya 2 kg garanti
Asla taka deneme ne igrenctir o ya petrol resmen ve ince tüyleri bile çekip alıyor Habinar da aynı fikirde
Eeee kizlar planlari anlatin bakalim

Benim planim aslinda bugun baskaydi ama o malzeme yokmus evde
O yuzden dunku gibi bi menu olacak
Ekmeksiz kahvalti
Minik ara
Aksamda dunden kiymali pirasa var onu yerim yogurtla
akşam için tavuk hasladim onu tost makinasında cizlatip yoğurt yada ayranla tüketecegim birde şimdi şu yulaf kepegi krebine bakacağım nasıl yapılıyor hiç denemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…