- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #259.961
Disardayim ben birazdan eve gecer bi ara ogun yerim aksamida hic bilmiyorumama hafif biseyler yerim:)
sağ ol ablacımm, çok teşekkür ederimguzelim biz burda sadece kilo konusalim diye bulunmuyoruzki eskiden de dedigim gibi hayati paylasiyoruz
Icine doldurup yuk yapma kendine
Istedigin zaman anlat derdini
Hem bosa seyler icinde uzme tatli canini
kiz bak agzina bi cakacam gorucen free olmayiabla haksızlık değil mi ama bu hani en kotu menüler benim olsa anlayacağım ama insanı çok yıpratıyor bu durumlisteyi etkilerse zaten free ye geçerim hiç sorun
Guzel planakşam için tavuk hasladim onu tost makinasında cizlatip yoğurt yada ayranla tüketecegim birde şimdi şu yulaf kepegi krebine bakacağım nasıl yapılıyor hiç denemedim
Tam resimdekini yap45dk leslie yaptım +100 de ip atladim 100 de yatarken atlayacağım ee ben daha ne yapayım Eki Görüntüle 2218424
hangi mesaji nerde ne zaman tinlamadim ki
-200 dostumEdibe12 rakiibem tartı ne dedi bugün de bakalım
Ben senden hamilelik haberi gelecek diye bekliyorum sen ip atladım diyordum. 8 gün gecikme ne demek45dk leslie yaptım +100 de ip atladim 100 de yatarken atlayacağım ee ben daha ne yapayım Eki Görüntüle 2218424
Eeeee heralde bebegimBiraz once kuruma baklava dagittilar ilk defa reddettim almadim bende gelisme var bence
Beklenen misafir geldi :)))Ben senden hamilelik haberi gelecek diye bekliyorum sen ip atladım diyordum. 8 gün gecikme ne demek
Hamilelik nasıl gidiyor tatlim iyimisinBende bildirim yapayim 66.0 kg suanda cok sukur fazl arti yokama siskinlik var
Hem borek yerim hem eksi gelirim diyon yani :)))Cuma: 92.2
Bugün: 92.0
Fark:-200 gr
Sormadim :))Bu alıntılar neden gidiyor ?
Aslında akşam +400’dü. Ama evde hala iş yapmaktan harcıyorum galiba. Bugün yürüyüş de yaptım. Cuma’ya iyi bir eksi bekliyorum. Lütfen herkes dikkat etsinHem borek yerim hem eksi gelirim diyon yani :)))
Bide borek olmasa 500 gelecekti :)
Gittiiiii gitttiiiiiii guzelim eksiler
ayyyyyy ekranı ısıracaktım tipe bakkk45dk leslie yaptım +100 de ip atladim 100 de yatarken atlayacağım ee ben daha ne yapayım Eki Görüntüle 2218424
Ben hepimize guveniyorum eminim herkes elinden geleni degil fazlasini yapacaktirAslında akşam +400’dü. Ama evde hala iş yapmaktan harcıyorum galiba. Bugün yürüyüş de yaptım. Cuma’ya iyi bir eksi bekliyorum. Lütfen herkes dikkat etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?