Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #260.001
Karbon çok olursa kilo yapar diye biliyorum canım karbon ve yağlaryeni anda alinirsa vücutta depolanır cumadan bu yana artidayimo protein çok olmuş diye yorum yaptığım menü ertesimi çıktı
Siz taniyomusunuz arkadasi
Sanki disarda bekarlara bisey olmuyor evlilere oluyor :)))
canım, kızım o kadar arada bir hasta ki doktorlar için kesinlikle ameliyat olmalı diyemiyorlarCanim benim oglumu biz orda amwliyat ettirdik eskisehirde suan cok guzel duyuyor ve konusuyor arti eskisehire falan tasinmadik gidip geldik aydabir egitime ben tam bilmiyorum senin kizin dyrumunu cihaz kullaniyor diye biliyordum biz gercekten implanttan cok verim aldik yaptirmafiysaniz
Adanalilar kısamı oluyor acaba bende 158 im :)
Anahh bende tavuk haşladımHiçbirsey değil cumaya güzel ekşi gelir
Noldu kız senin tele emanet tel aldın
abla haksızlık değil mi ama bu hani en kotu menüler benim olsa anlayacağım ama insanı çok yıpratıyor bu durumlisteyi etkilerse zaten free ye geçerim hiç sorun değil
Oo cuma -1 kesin
Halledersin senin, birdeJasminium84 ile iletişim kursaniz siz oğlanı Eskişehir'de tedavi ettirmiştiniz dimi
Olsun ekşi iyidir moral verir cumaya 2 kg garanti
Asla taka deneme ne igrenctir o ya petrol resmen ve ince tüyleri bile çekip alıyorHabinar da aynı fikirde
akşam için tavuk hasladim onu tost makinasında cizlatip yoğurt yada ayranla tüketecegim birde şimdi şu yulaf kepegi krebine bakacağım nasıl yapılıyor hiç denemedim
Ablamin bi arkadasi gelicek bizde suanda otogar geldik onu bekliyoruz 1 gun bizde kalicak bakalim nasil olcak
Esimde karanliga kalmayin dedi onlar bekar sen evlisin ona gore falan bugun moralimi bozdusanki hemen bisey olcak ah ah bu erkekler
Konyalilardami kısa eyvah :) biz milletçe kisayiz desene türk kadını genelde kısa boylu balık etli :)Bilmem ben adanali degilim
Benim gorumcemler daha kisa 153 falan heralde onlarda konyali
Hatta akrabayiz
gelen arkadasiniz erkek mi ondan belki pimpiriklenmistirAy sorma abla
Ben tanimiyorum da ablam da ilkdefa goruscek bayadir konusuyorlarmis. Ondanda esim kim nedir belli degl dedi ama ablam tanimisdir omca zaman herhalde.
Benim esim biraz onyargili insanlara karsi ondanda kaynaklaniyor
Konyalarilardami kısa eyvah :) biz milletçe kisayiz desene türk kadını genelde kısa boylu balık etli :)
Mide bulantın ne cabuk geçti kız ben 4. Aya kadar herseyden tiksinmistim çikolata hariçIyiim canim cok sukur rahat geciyor ya mide bulantilarimda bay azaldi artik istahim acilmaya basliyor sanirim
Ablamda tuzu biberi oldu yiyip iciyom ama gidince gene dikkat edicem
Sende ne var ne yok iyimisn cnm 100gr artidasin sanirm cumaya iyi eksi gelir insallah
Onu okudum abla menuleri biraz sonra ucu bi arada yazacam bugunkuyle birlikteKizinin ameliyati icin karar veremiyolar ya onun icin
Sizin kini sigorta odemismiydi
Hani menuleri yazacaktin :))
Cuma gunu takima genel biseyler yazmistim okudunmu onu
Etiketliydin
Erkekmi arkadas ::)))Ay sorma abla
Ben tanimiyorum da ablam da ilkdefa goruscek bayadir konusuyorlarmis. Ondanda esim kim nedir belli degl dedi ama ablam tanimisdir omca zaman herhalde.
Benim esim biraz onyargili insanlara karsi ondanda kaynaklaniyor
Ben yirtmisim pacayi :))Konyalarilardami kısa eyvah :) biz milletçe kisayiz desene türk kadını genelde kısa boylu balık etli :)
Benim eşim uzun oğlanın boyda uzun her kes yaşına göre uzun diyor bana çekse kısa olurdu iyiki bana çekmemiş :) Sende aradığın talibi bulursun inşallah canım Allah gönlüne göre versinSenin vasıtanla tüm evrene sesleniyorum... Ailesi ve kendisi uzun boylu bir koca arıyorum kü önce sağlıklı sonra uzun boylu bebelerimiz olsun .D
Sen kactin abla :)Ben yirtmisim pacayi :))
Bide ben 5 cm ni daha yemisim :)))He boyumu sormuşsun. Pardon. Boyum 163
Yağ oranım 17
İdeal kilo aralığım endokrin doktorlarına ve diyetisyenlere göre 57-60 aralığı
Benim hedefim 55. Ama kendimi çok sıktığım için bir süre daha bu kilolarda gezmeyi planlıyorum.
Kilı boy arasındaki farkın 10 olması olayına ben inanmıyorum. İnsan kendini rahat, sağlıklı olmak istediği kiloda olmalı ki araştırmalar da aynı şeyi söylüyor.
Boyumun daha uzun olmasını isterdim ama maalesef bodur baba sülaleme çekmişim
Çok kolay ve lezzetli oluyor baharHiçbirsey değil cumaya güzel ekşi gelir
Noldu kız senin tele emanet tel aldın
abla haksızlık değil mi ama bu hani en kotu menüler benim olsa anlayacağım ama insanı çok yıpratıyor bu durumlisteyi etkilerse zaten free ye geçerim hiç sorun değil
Oo cuma -1 kesin
Halledersin senin, birdeJasminium84 ile iletişim kursaniz siz oğlanı Eskişehir'de tedavi ettirmiştiniz dimi
Olsun ekşi iyidir moral verir cumaya 2 kg garanti
Asla taka deneme ne igrenctir o ya petrol resmen ve ince tüyleri bile çekip alıyorHabinar da aynı fikirde
akşam için tavuk hasladim onu tost makinasında cizlatip yoğurt yada ayranla tüketecegim birde şimdi şu yulaf kepegi krebine bakacağım nasıl yapılıyor hiç denemedim
cacanım, kızım o kadar arada bir hasta ki doktorlar için kesinlikle ameliyat olmalı diyemiyorlar
Allahıma binlerce şükür cihazdan aldığı verim gayet iyi doktorumuzun söylediğine göre o yüzden ameliyat olursa aynı da kalabilir ama çok çok iyi de olabilir siz karar verin ameliyata deyip bize bıraktı
biz de çok arada kaldık eşimle yani aynı şekilde kalacaksa ameliyat ettirmek istemiyoruz ama bi yandan endişeleniyoruz çok daha iyi olabilecekken engel mi oluyoruz diye
senin oğlunun ameliyattan önce nasıldı, cihaz hiç kullandı mı
yoksa teşhis konar konmaz ameliyat mı oldu
Canim bizimki dogustan yuzde yuz isitme kaybi var bir yasina kadar cihaz kullandik sonra implant ameliyati oldu biz cok memnunuz sizin kaybiniz azsa ve suan konusup iletisim kurabiliyorsa neden okadar problem ediyorsunuz ama bizimkinde su var su pelteklik oluyor ya bazilarinda net bi konusma olmuyor bizde oyle birsey yok konusma cok net isitmede ayni sekilde senin kizin net olarak durumunu yazarmisin konusmasi ne kadar cevresindekiler anlayabiliyormu isitmede yeterlimi goruyorsunuz ona gore fikir soylemek isterimcanım, kızım o kadar arada bir hasta ki doktorlar için kesinlikle ameliyat olmalı diyemiyorlar
Allahıma binlerce şükür cihazdan aldığı verim gayet iyi doktorumuzun söylediğine göre o yüzden ameliyat olursa aynı da kalabilir ama çok çok iyi de olabilir siz karar verin ameliyata deyip bize bıraktı
biz de çok arada kaldık eşimle yani aynı şekilde kalacaksa ameliyat ettirmek istemiyoruz ama bi yandan endişeleniyoruz çok daha iyi olabilecekken engel mi oluyoruz diye
senin oğlunun ameliyattan önce nasıldı, cihaz hiç kullandı mı
yoksa teşhis konar konmaz ameliyat mı oldu
Açlıktan tansiyon düştü şeker düştü
midemin beynimi kontrol etmesine müsade etmedim tabi
Maydonozlu dereotlu bol acılı peynirli omlet yaptım
Ve ben kazandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?