Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Siz taniyomusunuz arkadasi

Sanki disarda bekarlara bisey olmuyor evlilere oluyor :)))

Ay sorma abla
Ben tanimiyorum da ablam da ilkdefa goruscek bayadir konusuyorlarmis. Ondanda esim kim nedir belli degl dedi ama ablam tanimisdir omca zaman herhalde.
Benim esim biraz onyargili insanlara karsi ondanda kaynaklaniyor

canım, kızım o kadar arada bir hasta ki doktorlar için kesinlikle ameliyat olmalı diyemiyorlar
Allahıma binlerce şükür cihazdan aldığı verim gayet iyi doktorumuzun söylediğine göre o yüzden ameliyat olursa aynı da kalabilir ama çok çok iyi de olabilir siz karar verin ameliyata deyip bize bıraktı
biz de çok arada kaldık eşimle yani aynı şekilde kalacaksa ameliyat ettirmek istemiyoruz ama bi yandan endişeleniyoruz çok daha iyi olabilecekken engel mi oluyoruz diye
senin oğlunun ameliyattan önce nasıldı, cihaz hiç kullandı mı
yoksa teşhis konar konmaz ameliyat mı oldu

Anahh bende tavuk haşladım
Döner yapicam akşama
Sporda yapabildim şükür

Ablamin bi arkadasi gelicek bizde suanda otogar geldik onu bekliyoruz 1 gun bizde kalicak bakalim nasil olcak

Esimde karanliga kalmayin dedi onlar bekar sen evlisin ona gore falan bugun moralimi bozdu sanki hemen bisey olcak ah ah bu erkekler

Haha hiç gülesim yoktu
Sen evli olunca noluyormuş?ah Bu erkeklerimn bu düşünceleri

Bilmem ben adanali degilim
Benim gorumcemler daha kisa 153 falan heralde onlarda konyali
Hatta akrabayiz
Konyalilardami kısa eyvah :) biz milletçe kisayiz desene türk kadını genelde kısa boylu balık etli :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ay sorma abla
Ben tanimiyorum da ablam da ilkdefa goruscek bayadir konusuyorlarmis. Ondanda esim kim nedir belli degl dedi ama ablam tanimisdir omca zaman herhalde.
gelen arkadasiniz erkek mi ondan belki pimpiriklenmistir

Konyalarilardami kısa eyvah :) biz milletçe kisayiz desene türk kadını genelde kısa boylu balık etli :)

Senin vasıtanla tüm evrene sesleniyorum... Ailesi ve kendisi uzun boylu bir koca arıyorum kü önce sağlıklı sonra uzun boylu bebelerimiz olsun .D

Mide bulantın ne cabuk geçti kız ben 4. Aya kadar herseyden tiksinmistim çikolata hariç senin hamilelik rahat geçecek galiba keyfini çıkar canim

Ay sorma abla
Erkekmi arkadas ::)))

Senin vasıtanla tüm evrene sesleniyorum... Ailesi ve kendisi uzun boylu bir koca arıyorum kü önce sağlıklı sonra uzun boylu bebelerimiz olsun .D
Benim eşim uzun oğlanın boyda uzun her kes yaşına göre uzun diyor bana çekse kısa olurdu iyiki bana çekmemiş :) Sende aradığın talibi bulursun inşallah canım Allah gönlüne göre versin
Ben yirtmisim pacayi :))
Sen kactin abla :)

Bide ben 5 cm ni daha yemisim :)))

Çok kolay ve lezzetli oluyor bahar
Ben yulaf kepeğinden sütlaç yaptım şeker yerine bal koyarak 1 tk bal oda güzel oluyor
Yarın migrosa gidersem yulaf kepeği alıp yulaf ekmeği yapacağım kek kalıbında

ca
Canim bizimki dogustan yuzde yuz isitme kaybi var bir yasina kadar cihaz kullandik sonra implant ameliyati oldu biz cok memnunuz sizin kaybiniz azsa ve suan konusup iletisim kurabiliyorsa neden okadar problem ediyorsunuz ama bizimkinde su var su pelteklik oluyor ya bazilarinda net bi konusma olmuyor bizde oyle birsey yok konusma cok net isitmede ayni sekilde senin kizin net olarak durumunu yazarmisin konusmasi ne kadar cevresindekiler anlayabiliyormu isitmede yeterlimi goruyorsunuz ona gore fikir soylemek isterim

Açlıktan tansiyon düştü şeker düştü
midemin beynimi kontrol etmesine müsade etmedim tabi
Maydonozlu dereotlu bol acılı peynirli omlet yaptım
Ve ben kazandım
Bende tatlıya saldırmamak için bol su ve bitki çayı iciyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…