Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sabah aç karnına 1 yemek kaşıgı sirke sıcaga yakın su 1 bardaga koyup içiceksin 30 dakika sonra 2 dilim çavdar ekmek peynir 4 zeytin domates salatalık şekersiz çayla kahvaltını yapıcan kahvaltıdan 15 dakika sonra 1 tatlı kaşıgı sirke bir bardak su yine yapıp tok içiceksin 2 saat sonra bir meyve yiceksin öglen tavuk yada balık istedigin kadar bol salatayla yiceksin salataya yag koyma .yemekten sonra 1 bardaga yine 1 tatlı kaşık sirke yap 15 dakika sonra iç 2 saat sonra yine bir meyve ye sonra yeşil çay iç akşam yemegini 6da ye sebze yogurt çorba 1 dilim çavdar ekmek .sonra yine 1 tatlı kaşıgı sirkeli su .saat 8 de meyve ye dahada bişe yemicekmişsin sadece yatmadan 30 dakika önce 1 su bardagı 1 yemek kaşıgı sirkeli su yapıp içiceksin günde 2.5 lt su içilcekmiş kadın hiç spor yapmamış

menün güzerl murchh

benim dünkü menüm

Sabah beyaz peynir
kaşar peynşr
domates
1 dilim bol kepekli ekmek

ara yok

öğle zeytinyaglı pilaki
1 ince dilim ekmek

ara nescafe

akşam 1 bardak süt
1 muz
2 kuru incir

su

Son düzenleme:

mursh ne kadar da az şey yemişsin sen öyle...hımmm çokkk obur gördüm kendimi:)

EDA cım bebeğin en hayırlı zamanda gelsin cnm inşaallah..çok güzel bir duygu anlatmak isterdim ama kelimeler kifayetsiz kalıyor..
KİLO konusuna gelince bence bu konuya çok da takılma cnm..ben de zayıflamam gerek diye bir süre ertelemiştim beebeği..ama çok da korktugum gibi olmadı..kişiden kişiye değişiyor bu süreç..ben her aklıma geleni yediğim halde 14 kilo almıştım ve doğumdan eve geldiğimde 10 kg si gitmiştim..4 kiloda kırkım çıkana kadar gitti ama ben müthiş bir yeme performansı gösteerek bir kısmını geri alıp vermiycem diye direniyorum..ve ayrıca hamileyken insan kiloyu da önemsemiyor..çok güzel ve tılsımlı bir süreçç

inşallah canım bende öyle olmasını umuyorum
bazıları çok az kilo alıyo görünce oh ne güzel diyorum ama bazılarıdaaa davul gibi oluyolar
e kendime bakınca bünyem elverişli gibi görüp korkuyom ama ozaman kiloyu dfüşünmem belkidee

günaydın canım tam ben kalkıyordum ev işleri beni bekliyor saat 2 anca işlerim biter sonra ugrarım

Valla bende süpürgeyi çıkardım salona koydum bir merhaba diyeyim dedim oğluma reklam açtım 2 dk uğramak için..

günaydın canım..aman da aman neşeliyizz neşeliii

Günaydınnn =)) Neşeli olalım tabiii Rabbim huzurlu mutlu ve bollllllllllllllllllll yağ eritmeli günler nasip etsin inş.

Heeeyyy nerdesiniz ben rejimi bozdum kimse kulağımı çekmedi amaaa....

Neyse bozdumki ne bozmak öyle böyle diil yani 1 kilomuda geri aldım..... Bu gün sabahta çok yedim ama şimdi elmalarıma geri dönücem... Ooof offf niye böyle oldum ben yaaa....Gene ayarlarım bozuldu. Tam diyorum tamam alıştım bu süzene sonra bişi oluyo lambır lumbur sil başştan.... Ben adam olmam anadım bunu...

Kendini kötü hissetme ve çok da kasma diet diet die sonra bu patlamalar çoğalır mesela ben diet yapmıyorum sadece dikkat ediyorum..Arada evet kaçamak oluyor ama hemen aklıma burası geliyor ve kontrol alıyorum e tabi bazen alamadığım zamanlar da yok değil

betülcüm bu hepimizde oluyor..önemli olan sonra toprlayabilmek..ben de 2 hatta 3 hafta düzenli giden diyetimi acayip sekteye ugrattım...kaçamak yaptım diye salıverdim iyice..bazı zamanlar çok katı rejimler yaptıgımız içinde oluyor bence bu..ben bundan sonra haftada bir gün hafif kaçamk günü yapıcam kendime..çünkü yolum çok uzun..yoksa dayanamıyorum tamamen bırakıyorum..

Aslında haklısın bu iki haftanın patlaması oldu.... Bir günde bir buçuk litre kola içerek rejimi bozmamı kutladım. Sonrasa sabaha kadar uyuyamadım midem bulandı da :)))) Bakalım ben tekrar kontrolü ele geçirebilecek miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…