- Konu Sahibi Handandandan
-
- #26.001
Ya ben 2010 senedinde tam 6 kilo verdim ama şimdi 7 kilo aldım veremiyorum nasıl verebilirim lütfen yardım
Kadınlar doğar... rejim yapar...ölür... :))))
Günaydınnnnnnnnnnnnn Kızlar bol neşeli günler dilerimmmmm =))
Günaydınnnnnnnnnnnnn Kızlar bol neşeli günler dilerimmmmm =))
Günaydın kızlarrrr...
Süper enerjik az kcl bo neşeli bir gün olsun hepimize...
Herkesin dünkü hassasıyetınden ve katılımdan dolayı teşekkurlerimi bir borç bilirim :2:
Dünkü Menüm ;
Sabah ;
1 bardak yarım yaglı sut(Nesquıklı)
Öğle;
1 Porsiyon pırınc lapası
1 Porsıyon yourt
Akşam;
Yarım bardak süt (Nesquıklı)
1 litre su
Günaydın kızlarrrr...
Süper enerjik az kcl bo neşeli bir gün olsun hepimize...
Herkesin dünkü hassasıyetınden ve katılımdan dolayı teşekkurlerimi bir borç bilirim :2:
Dünkü Menüm ;
Sabah ;
1 bardak yarım yaglı sut(Nesquıklı)
Öğle;
1 Porsiyon pırınc lapası
1 Porsıyon yourt
Akşam;
Yarım bardak süt (Nesquıklı)
1 litre su
eda cım bebeğin en hayırlı zamanda gelsin cnm inşaallah..çok güzel bir duygu anlatmak isterdim ama kelimeler kifayetsiz kalıyor..
Kilo konusuna gelince bence bu konuya çok da takılma cnm..ben de zayıflamam gerek diye bir süre ertelemiştim beebeği..ama çok da korktugum gibi olmadı..kişiden kişiye değişiyor bu süreç..ben her aklıma geleni yediğim halde 14 kilo almıştım ve doğumdan eve geldiğimde 10 kg si gitmiştim..4 kiloda kırkım çıkana kadar gitti ama ben müthiş bir yeme performansı gösteerek bir kısmını geri alıp vermiycem diye direniyorum..ve ayrıca hamileyken insan kiloyu da önemsemiyor..çok güzel ve tılsımlı bir süreçç
günaydın canım tam ben kalkıyordum ev işleri beni bekliyor saat 2 anca işlerim biter sonra ugrarım
günaydın canım..aman da aman neşeliyizz neşeliii
Kadınlar doğar... rejim yapar...ölür... :))))
Heeeyyy nerdesiniz ben rejimi bozdum kimse kulağımı çekmedi amaaa....
Neyse bozdumki ne bozmak öyle böyle diil yani 1 kilomuda geri aldım..... Bu gün sabahta çok yedim ama şimdi elmalarıma geri dönücem... Ooof offf niye böyle oldum ben yaaa....Gene ayarlarım bozuldu. Tam diyorum tamam alıştım bu süzene sonra bişi oluyo lambır lumbur sil başştan.... Ben adam olmam anadım bunu...
Heeeyyy nerdesiniz ben rejimi bozdum kimse kulağımı çekmedi amaaa....
Neyse bozdumki ne bozmak öyle böyle diil yani 1 kilomuda geri aldım..... Bu gün sabahta çok yedim ama şimdi elmalarıma geri dönücem... Ooof offf niye böyle oldum ben yaaa....Gene ayarlarım bozuldu. Tam diyorum tamam alıştım bu süzene sonra bişi oluyo lambır lumbur sil başştan.... Ben adam olmam anadım bunu...
Kendini kötü hissetme ve çok da kasma diet diet die sonra bu patlamalar çoğalır mesela ben diet yapmıyorum sadece dikkat ediyorum..Arada evet kaçamak oluyor ama hemen aklıma burası geliyor ve kontrol alıyorum e tabi bazen alamadığım zamanlar da yok değil
Aslında haklısın bu iki haftanın patlaması oldu.... Bir günde bir buçuk litre kola içerek rejimi bozmamı kutladım. Sonrasa sabaha kadar uyuyamadım midem bulandı da :)))) Bakalım ben tekrar kontrolü ele geçirebilecek miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?