- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #260.021
170Sen kactin abla :)
Açlıktan tansiyon düştü şeker düştü
midemin beynimi kontrol etmesine müsade etmedim tabi
Maydonozlu dereotlu bol acılı peynirli omlet yaptım
Ve ben kazandım
İki kaşının ortasına bastırarak masaj yapBende tatlıya saldırmamak için bol su ve bitki çayı iciyorum
İlgincmis yaaİki kaşının ortasına bastırarak masaj yap
Birde kulak hizasından burun hizasından başının tam ortasını bul oraya bastır akupunktur da vücuttaki tüm sinirlerin birleştiği yer orası bastırarak masaj yap 1 dk tatlı krizini önlüyor 1 haftadır bu yöntemle olumlu sonuç alıyorum
canım bize yüzdeyle ifade etmiyorlar kaybınıca
Canim bizimki dogustan yuzde yuz isitme kaybi var bir yasina kadar cihaz kullandik sonra implant ameliyati oldu biz cok memnunuz sizin kaybiniz azsa ve suan konusup iletisim kurabiliyorsa neden okadar problem ediyorsunuz ama bizimkinde su var su pelteklik oluyor ya bazilarinda net bi konusma olmuyor bizde oyle birsey yok konusma cok net isitmede ayni sekilde senin kizin net olarak durumunu yazarmisin konusmasi ne kadar cevresindekiler anlayabiliyormu isitmede yeterlimi goruyorsunuz ona gore fikir soylemek isterim
her şey karşılıklı sevgimiz samimiyetimiz ama sen olmadan toplaşamadıkk:) cidden büyük boşluk oldu benim için de döndüğünüzde o yüzden elim ayağım sevinçten buz kesti titredim :))Ben cok onemsenedim zaten cnm yukarda yazdigim sebeplerden olabilir
Menulerime ve kendime guveniyorum :))
guzelim biz burda sadece kilo konusalim diye bulunmuyoruzki eskiden de dedigim gibi hayati paylasiyoruz
Icine doldurup yuk yapma kendine
Istedigin zaman anlat derdini
Hem bosa seyler icinde uzme tatli canini
Uzun sure spor yapilmayinca daha cok etkiliyor cnm vucut alisik olmadigi icin
Ohhh ne guzel imkanlar varmis
Cesit cok olunca mutlaka kendine gore bi secenek bulursun
bak aglarim haaaa
Hersey karsilikli bitanem
Eger samimiyeti ictenligi hissedip birlikte olmasaydik tekrar birarayada gelmezdik
Resmen hayatimda bosluk vardi sizler olmadan
bak sen hatunaaa
Hic bisey den de geri kalmaz :)) )
kolay gelsin yardimsever melegim
belki de yemekden de değildir:) o şişlik değil bebek bebekkkBende bildirim yapayim 66.0 kg suanda cok sukur fazl arti yokama siskinlik var
benim plan da yattı kendime mis gibi zeytin yağlı pırasa yapacaktım ..akşama da bizimkilere etli nohut pilav salata olacak ben de bol salata biraz da nohut yerim protein iyidirrr :)Eeee kizlar planlari anlatin bakalim
Benim planim aslinda bugun baskaydi ama o malzeme yokmus evde
O yuzden dunku gibi bi menu olacak
Ekmeksiz kahvalti
Minik ara
Aksamda dunden kiymali pirasa var onu yerim yogurtla
Yemek olarakmi yoksa salatami yaotiniz cnnSemizotu yemegimi yedim ohh miss:))
Bikac bisey okudum burda basari hikayesi falan tam moda girdim:))
anaammm çok tatlı beeeee45dk leslie yaptım +100 de ip atladim 100 de yatarken atlayacağım ee ben daha ne yapayım Eki Görüntüle 2218424
helal olsun sanaaa helal olsun sanaaaBiraz once kuruma baklava dagittilar ilk defa reddettim almadim bende gelisme var bence
Bazi kizlarla da konustuk cok dusunduk, olctuk tarttik cnm ama hepinizin sevgisi gururumuzdan fazla geldi :))her şey karşılıklı sevgimiz samimiyetimiz ama sen olmadan toplaşamadıkk:) cidden büyük boşluk oldu benim için de döndüğünüzde o yüzden elim ayağım sevinçten buz kesti titredim :))
20 dk önce geldim eve hemen pilav koydum çünkü benimkiler eve gelmiş bile komşum gittim ki daha içi hazırlamamış o namaz kılmaya gitti ben de kalanı hallettim ben sardım o da tül taktı süpürge açtı akşam yemeğini yaptı misafirleri perşembe ya da cuma gelecekmiş , çarşamba da poğaça yap bana dedi çocuğu otistik bazı günler okulu tam gün kadın da ne yapsın o yokken şimdiden hazırlık yapayım demiş de çok erken başlamış canı sağ olasıca :)
Yemek olarak canim simdi menu yazicam zaten:)Yemek olarakmi yoksa salatami yaotiniz cnn
bebiş var ya sizi düşünüyordur canım birde ablanda hiç görüşmemis ya tedirginlik vardirAblamin bi arkadasi gelicek bizde suanda otogar geldik onu bekliyoruz 1 gun bizde kalicak bakalim nasil olcak
Esimde karanliga kalmayin dedi onlar bekar sen evlisin ona gore falan bugun moralimi bozdusanki hemen bisey olcak ah ah bu erkekler
Bende yaptım çok kötü oldu ya sütü az koydum galibakiz bak agzina bi cakacam gorucen free olmayi
Ben en kotu menuler seninmi dedim
Metobolizma farki iste bende ayni sekildeyim azcik kacamak olsa devasa artilar geliyor
Hem kendin demedinmi menulerim iyi degildi diye
Buna bide regli eklenince tuz biber oldu ustune
Guzel plan
Ben 2 yumurta az sut 1 ks kepekle yapiyorum
Evet hayret birşey yalniz nasıl oldu bu relaxTam resimdekini yap
Relaks ol
Bak bende artidayim nenkadar rahatim
Bir sürü bir sürü :)hangi mesaji nerde ne zaman tinlamadim ki
Süpersin canımBiraz once kuruma baklava dagittilar ilk defa reddettim almadim bende gelisme var bence
Kara delik var sayfada kesinBu alıntılar neden gidiyor ?
Oo Edibe hanım hem börek ye hem eksi çık :)-200 dostum
Cuma: 92.2
Bugün: 92.0
Fark:-200 gr
yok kuzu geldi şükür beklenenBen senden hamilelik haberi gelecek diye bekliyorum sen ip atladım diyordum. 8 gün gecikme ne demek
İşlerden sonra da spora baslarsin artık :)Aslında akşam +400’dü. Ama evde hala iş yapmaktan harcıyorum galiba. Bugün yürüyüş de yaptım. Cuma’ya iyi bir eksi bekliyorum. Lütfen herkes dikkat etsin
:)ayyyyyy ekranı ısıracaktım tipe bakkk
kız sen bizim dagyoluymussun ya ben yeni öğrendimAma böyle düşük beklemiyordum
sağol canım ama bu ekşi birşey değil
baharcim moral bozarsan devamı gelir
Bende düşündüm de olmadi tebrikler
Bu tarifi Zuhal Ablada yapsa
Odemdir o gider inşaallah
inşaallah
Bu artı Bol eksiye donecek İnşaallah
canım yazın için çok sağol da sen bana bir boyun söylemedin
ya canım ben seni hiç etiketlemedm o zaman toplam paylasiyim
abla bana kizmissin yazini okurken anlaşılıyor haklisan artık lahana kardeşe hayır
Leslieyi ilk yapılmasını niye tavsiye ediyorsun abla
Bize guveniyorum tatlim :)) sonra oyle aman aman bi hatamizda yokEvet hayret birşey yalniz nasıl oldu bu relax
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?