Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende tatlıya saldırmamak için bol su ve bitki çayı iciyorum
İki kaşının ortasına bastırarak masaj yap
Birde kulak hizasından burun hizasından başının tam ortasını bul oraya bastır akupunktur da vücuttaki tüm sinirlerin birleştiği yer orası bastırarak masaj yap 1 dk tatlı krizini önlüyor 1 haftadır bu yöntemle olumlu sonuç alıyorum

İlgincmis yaa

canım bize yüzdeyle ifade etmiyorlar kaybını
80 desibel yukarısındaki sesleri duyabiliyor kızım bu da ileri derecede işitme kaybı demek
aslında bir numaralı ameliyat adayı ama cihazla da duyması iyi konuşması da aynı şekilde
şöyle anlatayım çok sesli ortamlarda duyması azalıyor ve zorlaşıyor ve seslerden aşırı rahatsız oluyor
ama normal sesli bir ortamda duyması iyi, bazen sesimi yükseltmem gerekebiliyor duyması için konuşması için de gerek eğitim aldığı yerde olsun gerek sosala ortamlarda olsun herkes defnenin gayet anlaşılır olduğunu söylüyor
başkalarının adına konuşuyorum çünkü bana göre ve babasına göre işitmesi ve konuşması iyi biz anlıyoruz ne dediğini ama acaba biz alıştık o yüzden anlaşılır geliyor diye kafamda soru işareti olabiliyor o yüzden başkalarının ne dediğini referans gösteriyorum

her şey karşılıklı sevgimiz samimiyetimiz ama sen olmadan toplaşamadıkk:) cidden büyük boşluk oldu benim için de döndüğünüzde o yüzden elim ayağım sevinçten buz kesti titredim :))
20 dk önce geldim eve hemen pilav koydum çünkü benimkiler eve gelmiş bile komşum gittim ki daha içi hazırlamamış o namaz kılmaya gitti ben de kalanı hallettim ben sardım o da tül taktı süpürge açtı akşam yemeğini yaptı misafirleri perşembe ya da cuma gelecekmiş , çarşamba da poğaça yap bana dedi çocuğu otistik bazı günler okulu tam gün kadın da ne yapsın o yokken şimdiden hazırlık yapayım demiş de çok erken başlamış canı sağ olasıca :)

Eeee kizlar planlari anlatin bakalim

Benim planim aslinda bugun baskaydi ama o malzeme yokmus evde
O yuzden dunku gibi bi menu olacak
Ekmeksiz kahvalti
Minik ara
Aksamda dunden kiymali pirasa var onu yerim yogurtla
benim plan da yattı kendime mis gibi zeytin yağlı pırasa yapacaktım ..akşama da bizimkilere etli nohut pilav salata olacak ben de bol salata biraz da nohut yerim protein iyidirrr :)

Bazi kizlarla da konustuk cok dusunduk, olctuk tarttik cnm ama hepinizin sevgisi gururumuzdan fazla geldi :))

Yazik kadina
Iyi olmus yardima gittigin

Seninkiler senin plani bozmus ama daha bugun pazartesi biraz nohut yiyebilin :)

Ablamin bi arkadasi gelicek bizde suanda otogar geldik onu bekliyoruz 1 gun bizde kalicak bakalim nasil olcak

Esimde karanliga kalmayin dedi onlar bekar sen evlisin ona gore falan bugun moralimi bozdu sanki hemen bisey olcak ah ah bu erkekler
bebiş var ya sizi düşünüyordur canım birde ablanda hiç görüşmemis ya tedirginlik vardir

Bende yaptım çok kötü oldu ya sütü az koydum galiba
Tam resimdekini yap
Relaks ol
Bak bende artidayim nenkadar rahatim
Evet hayret birşey yalniz nasıl oldu bu relax
hangi mesaji nerde ne zaman tinlamadim ki
Bir sürü bir sürü :)
Biraz once kuruma baklava dagittilar ilk defa reddettim almadim bende gelisme var bence
Süpersin canım
Bu alıntılar neden gidiyor ?
Kara delik var sayfada kesin
Oo Edibe hanım hem börek ye hem eksi çık :)
Cuma: 92.2
Bugün: 92.0
Fark:-200 gr

Ben senden hamilelik haberi gelecek diye bekliyorum sen ip atladım diyordum. 8 gün gecikme ne demek
yok kuzu geldi şükür beklenen

Aslında akşam +400’dü. Ama evde hala iş yapmaktan harcıyorum galiba. Bugün yürüyüş de yaptım. Cuma’ya iyi bir eksi bekliyorum. Lütfen herkes dikkat etsin
İşlerden sonra da spora baslarsin artık :)
ayyyyyy ekranı ısıracaktım tipe bakkk
:)
kız sen bizim dagyoluymussun ya ben yeni öğrendim

Şurda kalmis yilbasina 1 hafta

Sonra ocak subat mart derken yaz gelivermis

O yuzden simdiden planli programli gidelim
Once haftalik sonra aylik hedeflerimize ulasmak icin elimizden geleni yapalim

1 dk lik zevk icin hem ruhumuza hemde bedenimize iskence yapmiyalim

Evet hayret birşey yalniz nasıl oldu bu relax
Bize guveniyorum tatlim :)) sonra oyle aman aman bi hatamizda yok
Mutlaka gidecek
Cok vermem gerekir diye kendini zorlama sartlandirma
senin hedefin - 500
Fazlasi olursa ne ala
Olmazsa bu da yeter bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…