- Konu Sahibi Handandandan
-
- #260.041
Aylık hedefi ben biraz yüksek koymuşum sanırım abla ocak ayını daha makul koyacamŞurda kalmis yilbasina 1 hafta
Sonra ocak subat mart derken yaz gelivermis
O yuzden simdiden planli programli gidelim
Once haftalik sonra aylik hedeflerimize ulasmak icin elimizden geleni yapalim
1 dk lik zevk icin hem ruhumuza hemde bedenimize iskence yapmiyalim
Tokat yemis gibi oldum ya cidden yaz geldi gelecek..Şurda kalmis yilbasina 1 hafta
Sonra ocak subat mart derken yaz gelivermis
O yuzden simdiden planli programli gidelim
Once haftalik sonra aylik hedeflerimize ulasmak icin elimizden geleni yapalim
1 dk lik zevk icin hem ruhumuza hemde bedenimize iskence yapmiyalim
Bencede mantikli Hedefler koyalim cnmAylık hedefi ben biraz yüksek koymuşum sanırım abla ocak ayını daha makul koyacam
Su ve spor ilaveli :))Tokat yemis gibi oldum ya cidden yaz geldi gelecek..
İnsallah takimca yaza degil bahara incecik gireriz:)
Ama bunun icin sifir kacamakli dengeli menuler lazim
Yavas yavas bu hafta baslamayi dusunuyorum eger kotu etkilemezse beni haftaya hep yurumeyi dusunuyorum:)Su ve spor ilaveli :))
Cunku biz zayif degil fit olmak istiyoruz
Senin gozun nasil oldu
Yürüyüs falan yapamazmisin
Soguk etkiliyosa evde leslie yapycnmYavas yavas bu hafta baslamayi dusunuyorum eger kotu etkilemezse beni haftaya hep yurumeyi dusunuyorum:)
Canim durum dedigin gibiyse bekleyin cocuk biraz buyusun ozaman ben bununla duyamiyorum derse karari kendisine birakin olmak isterse yaptirirsiniz benimki hic duymuyordu 95 desibelde bile cvp alinamadi ki zaten diger cihazi takmiyor simdi duzgun duymadigi icin bence bekleyin kendine birakin zaten konusuyor duyuyorsa suan gerek yok 20 yasinda bile ameliyat olan tanidigim var kendini germe bu durumdan dolayi cocugunun durumu anlattigina gore gayet iyi hergun teknoloji gelisyir bakarsin daha baska bi cozum gelisir biz mecbur olmasaydik belki tereddutte kalirdik senin gibi ama bizim baska caremiz yoktucanım bize yüzdeyle ifade etmiyorlar kaybını
80 desibel yukarısındaki sesleri duyabiliyor kızım bu da ileri derecede işitme kaybı demek
aslında bir numaralı ameliyat adayı ama cihazla da duyması iyi konuşması da aynı şekilde
şöyle anlatayım çok sesli ortamlarda duyması azalıyor ve zorlaşıyor ve seslerden aşırı rahatsız oluyor
ama normal sesli bir ortamda duyması iyi, bazen sesimi yükseltmem gerekebiliyor duyması için konuşması için de gerek eğitim aldığı yerde olsun gerek sosala ortamlarda olsun herkes defnenin gayet anlaşılır olduğunu söylüyor
başkalarının adına konuşuyorum çünkü bana göre ve babasına göre işitmesi ve konuşması iyi biz anlıyoruz ne dediğini ama acaba biz alıştık o yüzden anlaşılır geliyor diye kafamda soru işareti olabiliyor o yüzden başkalarının ne dediğini referans gösteriyorum
şuan hedefin yarını anca verdimBencede mantikli Hedefler koyalim cnm
Benimki cok yuksek degildi aslinda
Ilk ay diye guvendim ama su 2 hafta az vermem kotu oldu
Hayir soguktan degilSoguk etkiliyosa evde leslie yapycnm
Anladım kuzum, yok defne kulaklığıyla duyabiliyor ama takip ediyoruz tabii kulaklık verimi düşerse o zaman daha ciddi düşüneceğizCanim durum dedigin gibiyse bekleyin cocuk biraz buyusun ozaman ben bununla duyamiyorum derse karari kendisine birakin olmak isterse yaptirirsiniz benimki hic duymuyordu 95 desibelde bile cvp alinamadi ki zaten diger cihazi takmiyor simdi duzgun duymadigi icin bence bekleyin kendine birakin zaten konusuyor duyuyorsa suan gerek yok 20 yasinda bile ameliyat olan tanidigim var kendini germe bu durumdan dolayi cocugunun durumu anlattigina gore gayet iyi hergun teknoloji gelisyir bakarsin daha baska bi cozum gelisir biz mecbur olmasaydik belki tereddutte kalirdik senin gibi ama bizim baska caremiz yoktu
Bak yasayan biri olarak ne guzel demis kamileAnladım kuzum, yok defne kulaklığıyla duyabiliyor ama takip ediyoruz tabii kulaklık verimi düşerse o zaman daha ciddi düşüneceğiz
Benim eşim uzun oğlanın boyda uzun her kes yaşına göre uzun diyor bana çekse kısa olurdu iyiki bana çekmemiş :) Sende aradığın talibi bulursun inşallah canım Allah gönlüne göre versin
Sen kactin abla :)
Bide ben 5 cm ni daha yemisim :)))
Açlıktan tansiyon düştü şeker düştü
midemin beynimi kontrol etmesine müsade etmedim tabi
Maydonozlu dereotlu bol acılı peynirli omlet yaptım
Ve ben kazandım
Yoğurtlu brokoli mi yedim kahvemi içtim akşamda kabak var yanında salata yada yoğurt iyi gider
Bende yaptım çok kötü oldu ya sütü az koydum galiba
Evet hayret birşey yalniz nasıl oldu bu relax
Bir sürü bir sürü :)
Süpersin canım
Kara delik var sayfada kesin
Oo Edibe hanım hem börek ye hem eksi çık :)
yok kuzu geldi şükür beklenen
İşlerden sonra da spora baslarsin artık :)
:)
kız sen bizim dagyoluymussun ya ben yeni öğrendim
tugcetugcem tugceeee sende benim mesajlarimi gormuyon :)))
Hem gecmis olsun dedim hem sabah yazdigina cevap verdim
Bide seni ovdum yag orani dusuk siki spor yapar diye:)))
Canım sadece semiz değil yanında proteinde olsun canımAynen canim yoğurtlu semiz otu yemeye karar verdik:)
Artik babamlara napariz bilmiyorum
HslletmissinizNe olmus ben gecmisi tam okuyamadim kurarim tabiki
Haha ben Bolu luyumAdanalilar kısamı oluyor acaba bende 158 im :)
Eskiden di canım o hurafeler yok kilo boy arası 10 olacak mankenlerin öyleymiş diye konuşulduğu için artık teknoloji var gidip yağını kasini olcuturuyorsunHe boyumu sormuşsun. Pardon. Boyum 163
Yağ oranım 17
İdeal kilo aralığım endokrin doktorlarına ve diyetisyenlere göre 57-60 aralığı
Benim hedefim 55. Ama kendimi çok sıktığım için bir süre daha bu kilolarda gezmeyi planlıyorum.
Kilı boy arasındaki farkın 10 olması olayına ben inanmıyorum. İnsan kendini rahat, sağlıklı olmak istediği kiloda olmalı ki araştırmalar da aynı şeyi söylüyor.
Boyumun daha uzun olmasını isterdim ama maalesef bodur baba sülaleme çekmişim
Ameliyatın riski var mı illa ki vardır her ameliyatta ama kar zarar oranı ne onun gelecekteki hayatını da dusunmek gerekli vs vs zor karar gerçektencanım, kızım o kadar arada bir hasta ki doktorlar için kesinlikle ameliyat olmalı diyemiyorlar
Allahıma binlerce şükür cihazdan aldığı verim gayet iyi doktorumuzun söylediğine göre o yüzden ameliyat olursa aynı da kalabilir ama çok çok iyi de olabilir siz karar verin ameliyata deyip bize bıraktı
biz de çok arada kaldık eşimle yani aynı şekilde kalacaksa ameliyat ettirmek istemiyoruz ama bi yandan endişeleniyoruz çok daha iyi olabilecekken engel mi oluyoruz diye
senin oğlunun ameliyattan önce nasıldı, cihaz hiç kullandı mı
yoksa teşhis konar konmaz ameliyat mı oldu
kız yorma kendini o kadar :)Anahh bende tavuk haşladım
Döner yapicam akşama
Sporda yapabildim şükür
Haha ya sana çekerse bebeler :)Senin vasıtanla tüm evrene sesleniyorum... Ailesi ve kendisi uzun boylu bir koca arıyorum kü önce sağlıklı sonra uzun boylu bebelerimiz olsun .D
Kız benim ki rezillikti çöpe attım ya tarif kötüydüÇok kolay ve lezzetli oluyor bahar
Ben yulaf kepeğinden sütlaç yaptım şeker yerine bal koyarak 1 tk bal oda güzel oluyor
Yarın migrosa gidersem yulaf kepeği alıp yulaf ekmeği yapacağım kek kalıbında
azcigini bana ver
Menün çok iyi rakibem afiyet olsunMenum
Sabah 11
2 kuru kayisi
1 minik dilim kuru elma
Kahvalti12
2yumurtadan menemen
2 dilim suzme 1dilimden az keci peyniri
3 zeytin
Maydanoz
1 yaprak marul
1 tk labne
Ara15
Yarim turp
1 yaprak marul
Aksam17.30
1 tabak bol yoğurtlu pulbiberli semizotu yemegi
Ara18.30
2 minik kuru elma 1 kuru kayisi
Su 2 lt
Bolbol sekersiz tarcinli cay iciyorum:)
Sifir karbonlu iyi bir menu oldugunu saniyorum İnsallah oyledir:)
Sporun ve Menün çok güzel afiyet olsun canimMenu gelsin ( dikkat ağır protein içerir)
Sabah (8:30)
1 sade kahve
30 dk eliptik
Kahvalti(10:00)
2 yumurtadan omlet yagsiz
3 parmak kadar peynir
Ara(15:30)
1 kase baharatlı yoğurt
Akşam(17:00)
200 g tavuk ızgara
30 g peynir
Su: şuan 1.5 2.5 olur spor: 200 ip atlama +45 dk leslie 5k + 30 dk eliptik
40+135+120 = 295 puanMehlikatun
sebze günü olmuş ama nacizane bisküvi yerine kayısı , hurma ceviz fındık yesen canımBugünki menum
Sabah 10.30
Tereyagda 2 yumurta zeytin peynir domates küçük bir krep çocuklardan otlandim :)
Ara
2 yulafli bisküvi 1 şekersiz kahve
Öğlen 13.30
Bir tabak yoğurtlu brokoli
Aksam 17.30
1tb kabak yemeği salata yarım kase yoğurt
2 lt su
30 dk yürüyüş 30 puanMehlikatun
Biraz daha bağır duyar ablatugcetugcem tugceeee sende benim mesajlarimi gormuyon :)))
Hem gecmis olsun dedim hem sabah yazdigina cevap verdim
Bide seni ovdum yag orani dusuk siki spor yapar diye:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?