- 13 Eylül 2017
- 2.131
- 7.781
- 158
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #260.081
Sen daha yakin mesafedesin bana
sen duyarsinda tugceye sesim gitmez :))
Dun sivri biber vardı kahvaltı da unutmuşum :)Sabaha yumurta yesillik falan eklesene cnm
1 incir 1 porsiyon meyve yerine geciyor aklinda olsun
Balik turu ve nasil pisirdigimizide yazalim
Cay sekersiz degilmi
İnşallah dikkat etmeğe çalişacağım çünkü denemediğim şey kalmadı kilo vermek için kaptanım rakip dediğin mesajı yeni gördüm bu aralar çok yoğunum çok az girebiliyorum tlfona kusura bakma canımgelen geri gitmis :)
Dikkat edersen baslangicta guzel verirsin cnm
Sana kardelenle rakip olurmusun dedim sesin cikmadi
Hoşbuldum Canım inşallah görurum Ağustos ayında en son 86 idim hep beraber fazlalıklardan kurtuluruz inşallah:)hoş geldin gülümmaşallah iyi gitmiş cumaya 86 yı bile görebilirsin
Teşekkür ediyorum canımoooo harikasin
Evet eksi hemde çok iyidirOlsun ekşi iyidir moral verir cumaya 2 kg garanti
Canım sadece semiz değil yanında proteinde olsun canım
Hslletmissiniz
Haha ben Bolu luyum
Eskiden di canım o hurafeler yok kilo boy arası 10 olacak mankenlerin öyleymiş diye konuşulduğu için artık teknoloji var gidip yağını kasini olcuturuyorsun
Ameliyatın riski var mı illa ki vardır her ameliyatta ama kar zarar oranı ne onun gelecekteki hayatını da dusunmek gerekli vs vs zor karar gerçekten
kız yorma kendini o kadar :)
Haha ya sana çekerse bebeler :)
Kız benim ki rezillikti çöpe attım ya tarif kötüydü
azcigini bana ver
yiycenmi ablaAksam minik oglanin yasgunu var 1 yasinda oldu bugun :))
Yasgunu =pasta
bence gayet guzelMenum
Kahvaltı 12.00
Yağsız keçi peyniri iki dilim
Zeytin beştane
Bol yeşilik
İki dilim tt ekmeği
Saat 16
Ara öğün iki incir iki parça kuru elma
Akşam 18 30
Bir kase yoğurt iki kaşık haşlanmış nohut
Bol salata
Su iki lt
Sekersiz tarcin ve limonlu acik cay iciyorum simdi:)
kilo azalınca yağ da azalıyor tabi spor yapmak sartiyla da boydan 5-10 rakam az olunca ideal aralik olmuyormuVucuttaki kilo dagilimina ve kas oranina bagli cnm
Tugcenin yag orani dusuktu zaten bide siki spor yapiyor senelerdir
Eminim kilosundan cok daha ince duruyodur
ya ben rakibimin sesini duymak istiyorumGelemedigine gore isleri cok yogun cnm santiyede falan heralde
@seydan94
boyunu oda sonunda ogrendim 163 boya kilon 58 ideal aralikta benimde boy 164-163 59 kiloyu 2 sene önce görmüştüm hedefim 57 bu sene bol sporlaNeyi söylemedim canım anlamadım
Yağ oranın baya iyiymiş tebrik ederim canım demek hedefin 55 bende bir 57 göreyim belki sonra iyice düşerimHe boyumu sormuşsun. Pardon. Boyum 163
Yağ oranım 17
İdeal kilo aralığım endokrin doktorlarına ve diyetisyenlere göre 57-60 aralığı
Benim hedefim 55. Ama kendimi çok sıktığım için bir süre daha bu kilolarda gezmeyi planlıyorum.
Kilı boy arasındaki farkın 10 olması olayına ben inanmıyorum. İnsan kendini rahat, sağlıklı olmak istediği kiloda olmalı ki araştırmalar da aynı şeyi söylüyor.
Boyumun daha uzun olmasını isterdim ama maalesef bodur baba sülaleme çekmişim
canım günlük alınması gereken protein karbon meyve yağ miktarı var ya bunlardan hangisini fazla alırsak kilo olurKarbon çok olursa kilo yapar diye biliyorum canım karbon ve yağlaryeni anda alinirsa vücutta depolanır cumadan bu yana artidayim
maşallahAçlıktan tansiyon düştü şeker düştü
midemin beynimi kontrol etmesine müsade etmedim tabi
Maydonozlu dereotlu bol acılı peynirli omlet yaptım
Ve ben kazandım
pes yani bende diyorum bu bahar bana niye böyle iyi davranıyorBende yaptım çok kötü oldu ya sütü az koydum galiba
Evet hayret birşey yalniz nasıl oldu bu relax
Bir sürü bir sürü :)
Süpersin canım
Kara delik var sayfada kesin
Oo Edibe hanım hem börek ye hem eksi çık :)
yok kuzu geldi şükür beklenen
İşlerden sonra da spora baslarsin artık :)
:)
kız sen bizim dagyoluymussun ya ben yeni öğrendim
zaman hızlı ömür kısa yapilacak çok is var uyan ey gözlerim gaflettenŞurda kalmis yilbasina 1 hafta
Sonra ocak subat mart derken yaz gelivermis
O yuzden simdiden planli programli gidelim
Once haftalik sonra aylik hedeflerimize ulasmak icin elimizden geleni yapalim
1 dk lik zevk icin hem ruhumuza hemde bedenimize iskence yapmiyalim
çok iyiİlk menü benden gelsin
12:00
2haslanmis yumurta
1 kk peynir
3 ceviz
1 zeytin
Yarım salatalik
15:00
1mandalina
2 yk yoğurt
18:00
1 bardak ayran
1 tabak patlıcan yemeği
1 kepçe Tarhana çorbası
Su:suan 2 lt yatana kadar 3 olur
süperMenu gelsin ( dikkat ağır protein içerir)
Sabah (8:30)
1 sade kahve
30 dk eliptik
Kahvalti(10:00)
2 yumurtadan omlet yagsiz
3 parmak kadar peynir
Ara(15:30)
1 kase baharatlı yoğurt
Akşam(17:00)
200 g tavuk ızgara
30 g peynir
Su: şuan 1.5 2.5 olur spor: 200 ip atlama +45 dk leslie 5k + 30 dk eliptik
40+135+120 = 295 puan @Mehlikatun
çok guzelBugünki menum
Sabah 10.30
Tereyagda 2 yumurta zeytin peynir domates küçük bir krep çocuklardan otlandim :)
Ara
2 yulafli bisküvi 1 şekersiz kahve
Öğlen 13.30
Bir tabak yoğurtlu brokoli
Aksam 17.30
1tb kabak yemeği salata yarım kase yoğurt
2 lt su
30 dk yürüyüş 30 puan @Mehlikatun
yaspastada çok sağlıksızAksam minik oglanin yasgunu var 1 yasinda oldu bugun :))
Yasgunu =pasta
KarataydamiyizMenu gelsin ( dikkat ağır protein içerir)
1 sade kahve
30 dk eliptik
3 parmak kadar peynir
1 kase baharatlı yoğurt
200 g tavuk ızgara
30 g peynir
biskuvi olmasa cok guzelBugünki menum
Sabah 10.30
Tereyagda 2 yumurta zeytin peynir domates küçük bir krep çocuklardan otlandim :)
Ara
2 yulafli bisküvi 1 şekersiz kahve
Öğlen 13.30
Bir tabak yoğurtlu brokoli
Aksam 17.30
1tb kabak yemeği salata yarım kase yoğurt
2 lt su
30 dk yürüyüş 30 puan @Mehlikatun
canim gercekten zor bizim oglanin kulaginin yapisi biraz farkliymis cihaz degisik oturdu kafaya arti ameliyattan sonra bu yapi farkliligindan dolayi cok ugrastiklari icin yiz kaslarini kesmemualer ama yipratmislar ugradirken iki ay gibi bi sure yuz felci gecirdi oglum kalici olacak diye odumuz koptu hergun olduk olduk dirildik bu ihtimalde binde bir olan bisey bize denk geldi okadar insamla tanistim hic boyle bisey yasayan yok ama bize oldu ameliyatin sonucunu kestirmek cok zor genelde basarili oluyor ama dedigim gibi biz verim aldik ama gercektwn cok buyuk imtihanlara maruz kaldik simfi iyiki yaptirmisiz diyorum diyorum harika bi diymadi muhtes bi konusmasi cok cok mukemmel bi algisi var hatta saglikli cocuklara degismeyecegim bir zejasi ama o zansn sor jeske yaptirmadaydim diye cok agladim dr gecici dedi felc icin ama bizim icin iki ay on yila bedel oldu oyuzden bekleyin cocugun buyusun duserse isitme orani yaptirirsinz ki guzel bi haber vereyim japonyada isitme engelliler ivin kok hucre tedavisini uygulamaya baslayacaklarmis bizede gelir yakinda ins ozaman ne cihaza nede baska seye ihtiyacimiz kalmaz ibs tek umudum bi an once tamamlayip uygulamaya sunmalari en azindan diger kulagi icinTabii her ameliyatın bi riski var
Bunda da işe yaşamama gibi bir ihtimal her daim var
İstisna olsa da geriye gitme gibi bi ihtimal de
O yüzden kesinlikle olmalı demedikçe doktoru ameliyat ettirmek istemiyoruz
ben kendi elcazlarimla yaptim servise haxirladim bakiyorum kenardanKızlar 4 gün atsk yapıyorum o nedenle fazla protein , eşimde biraz önce oğluna ve kendine fırın sütlaç yaptıev nasıl kokuyor anlatamam
Teessuf ederim hakaret kabul ederimYiyecen mi abla
kilo azalınca yağ da azalıyor tabi spor yapmak sartiyla da boydan 5-10 rakam az olunca ideal aralik olmuyormu ya ben rakibimin sesini duymak istiyorum
boyunu oda sonunda ogrendim 163 boya kilon 58 ideal aralikta benimde boy 164-163 59 kiloyu 2 sene önce görmüştüm hedefim 57 bu sene bol sporla
Yağ oranın baya iyiymiş tebrik ederim canım demek hedefin 55 bende bir 57 göreyim belki sonra iyice düşerim
canım günlük alınması gereken protein karbon meyve yağ miktarı var ya bunlardan hangisini fazla alırsak kilo olur
maşallah
pes yani bende diyorum bu bahar bana niye böyle iyi davranıyorbu arada nasil ogrendin
zaman hızlı ömür kısa yapilacak çok is var uyan ey gözlerim gafletten
çok iyi
süper
çok guzel
yaspastada çok sağlıksız
Afiyet olsunMenu gelsin ( dikkat ağır protein içerir)
1 sade kahve
30 dk eliptik
3 parmak kadar peynir
1 kase baharatlı yoğurt
200 g tavuk ızgara
30 g peynir
Yok yaa bebeler çok izin vermiyo zatenCanım sadece semiz değil yanında proteinde olsun canım
Hslletmissiniz
Haha ben Bolu luyum
Eskiden di canım o hurafeler yok kilo boy arası 10 olacak mankenlerin öyleymiş diye konuşulduğu için artık teknoloji var gidip yağını kasini olcuturuyorsun
Ameliyatın riski var mı illa ki vardır her ameliyatta ama kar zarar oranı ne onun gelecekteki hayatını da dusunmek gerekli vs vs zor karar gerçekten
kız yorma kendini o kadar :)
Haha ya sana çekerse bebeler :)
Kız benim ki rezillikti çöpe attım ya tarif kötüydü
azcigini bana ver
Siz aynı evde niye farklı yiyorsunuz sabah yumurta olsa tok tutar abla akşam kız sana semiz bırakmamış galibaMenum
Kahvaltı 12.00
Yağsız keçi peyniri iki dilim
Zeytin beştane
Bol yeşilik
İki dilim tt ekmeği
Saat 16
Ara öğün iki incir iki parça kuru elma
Akşam 18 30
Bir kase yoğurt iki kaşık haşlanmış nohut
Bol salata
Su iki lt
Sekersiz tarcin ve limonlu acik cay iciyorum simdi:)
Bende diyorum bunu tanımıyorum alınır kırılır birde at olayı vardı yakilo azalınca yağ da azalıyor tabi spor yapmak sartiyla da boydan 5-10 rakam az olunca ideal aralik olmuyormu ya ben rakibimin sesini duymak istiyorum
boyunu oda sonunda ogrendim 163 boya kilon 58 ideal aralikta benimde boy 164-163 59 kiloyu 2 sene önce görmüştüm hedefim 57 bu sene bol sporla
Yağ oranın baya iyiymiş tebrik ederim canım demek hedefin 55 bende bir 57 göreyim belki sonra iyice düşerim
canım günlük alınması gereken protein karbon meyve yağ miktarı var ya bunlardan hangisini fazla alırsak kilo olur
maşallah
pes yani bende diyorum bu bahar bana niye böyle iyi davranıyorbu arada nasil ogrendin
zaman hızlı ömür kısa yapilacak çok is var uyan ey gözlerim gafletten
çok iyi
süper
çok guzel
yaspastada çok sağlıksız
Bakalım canım inan kuzeyden arttı şimdi kaşığı bile değiştirmeden verdim hemen eşime ye bitir diyeKarataydamiyiz
biskuvi olmasa cok guzel
canim gercekten zor bizim oglanin kulaginin yapisi biraz farkliymis cihaz degisik oturdu kafaya arti ameliyattan sonra bu yapi farkliligindan dolayi cok ugrastiklari icin yiz kaslarini kesmemualer ama yipratmislar ugradirken iki ay gibi bi sure yuz felci gecirdi oglum kalici olacak diye odumuz koptu hergun olduk olduk dirildik bu ihtimalde binde bir olan bisey bize denk geldi okadar insamla tanistim hic boyle bisey yasayan yok ama bize oldu ameliyatin sonucunu kestirmek cok zor genelde basarili oluyor ama dedigim gibi biz verim aldik ama gercektwn cok buyuk imtihanlara maruz kaldik simfi iyiki yaptirmisiz diyorum diyorum harika bi diymadi muhtes bi konusmasi cok cok mukemmel bi algisi var hatta saglikli cocuklara degismeyecegim bir zejasi ama o zansn sor jeske yaptirmadaydim diye cok agladim dr gecici dedi felc icin ama bizim icin iki ay on yila bedel oldu oyuzden bekleyin cocugun buyusun duserse isitme orani yaptirirsinz ki guzel bi haber vereyim japonyada isitme engelliler ivin kok hucre tedavisini uygulamaya baslayacaklarmis bizede gelir yakinda ins ozaman ne cihaza nede baska seye ihtiyacimiz kalmaz ibs tek umudum bi an once tamamlayip uygulamaya sunmalari en azindan diger kulagi icin
ben kendi elcazlarimla yaptim servise haxirladim bakiyorum kenardan
ikizler vardı dimi kız senin ne kadsrlikAfiyet olsun
Giz ac kalma bak hele
Yok yaa bebeler çok izin vermiyo zaten
Kacak göcek yapiyom
Haha hiç gülesim yoktu
Sen evli olunca noluyormuş?ah Bu erkeklerimn bu düşünceleri
gelen arkadasiniz erkek mi ondan belki pimpiriklenmistir
Mide bulantın ne cabuk geçti kız ben 4. Aya kadar herseyden tiksinmistim çikolata hariçsenin hamilelik rahat geçecek galiba keyfini çıkar canim
Erkekmi arkadas ::)))
belki de yemekden de değildir:) o şişlik değil bebek bebekkk
bebiş var ya sizi düşünüyordur canım birde ablanda hiç görüşmemis ya tedirginlik vardir
Ay askolsun amaSiz aynı evde niye farklı yiyorsunuz sabah yumurta olsa tok tutar abla akşam kız sana semiz bırakmamış galiba
Kız birbirinize destek olun birlikte diyet daha güzel niye ayrı gayrı yiyonuz :)Ay askolsun ama
Gel yiyelim anne dedim yok ben ac degilim dedi
AaAaaa annendemi burda ne güzel :) evde de birbirimize destek oluyorsunuzdur :)Ay askolsun ama
Gel yiyelim anne dedim yok ben ac degilim dedi
Walla birlikte yiyoruzda bugun tok hissediyorum deyince ben tek yedimKız birbirinize destek olun birlikte diyet daha güzel niye ayrı gayrı yiyonuz :)
Evet canim biricik1272 benim annem mefkurem abla oda gelip yarissin deyince anneme sordum oda Insallah bu sefer daha motive olur kilolarimi veririm dedi:)AaAaaa annendemi burda ne güzel :) evde de birbirimize destek oluyorsunuzdur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?