Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sabaha yumurta yesillik falan eklesene cnm
1 incir 1 porsiyon meyve yerine geciyor aklinda olsun
Balik turu ve nasil pisirdigimizide yazalim

Cay sekersiz degilmi
Dun sivri biber vardı kahvaltı da unutmuşum :)
İncirde ayak eklem ağrılarına iyi geliyormuş diye hergün tuketmeğe çalışıyorum tmm kaptanım balik konusunuda yazarım artık

gelen geri gitmis :)
Dikkat edersen baslangicta guzel verirsin cnm
Sana kardelenle rakip olurmusun dedim sesin cikmadi
İnşallah dikkat etmeğe çalişacağım çünkü denemediğim şey kalmadı kilo vermek için kaptanım rakip dediğin mesajı yeni gördüm bu aralar çok yoğunum çok az girebiliyorum tlfona kusura bakma canım

hoş geldin gülüm maşallah iyi gitmiş cumaya 86 yı bile görebilirsin
Hoşbuldum Canım inşallah görurum Ağustos ayında en son 86 idim hep beraber fazlalıklardan kurtuluruz inşallah:)

Teşekkür ediyorum canım

Olsun ekşi iyidir moral verir cumaya 2 kg garanti
Evet eksi hemde çok iyidir inşallah canım cumaya beraber veririz

Bana da hurafe geliyor boy ve kilo arasında farkın 10 olması

Zekaları bana çeksin boyları uzun olsun bebelerin :)))

Menulerim
Cmts
Sabah 10:30
Ceyrek yufkadan soba uzerinde yapilmis tereyagli cokelekli borek gibi bisey ve 1yumurta 7zrytin

Ogle14:30
Ne kadar yefigimi bilmiyorum cunku ayri bi tabakta yenmedi altinda citir yufka uzerine keklik eti ama cok yiyemedim

Aksam18:00
1kase topalak
Salata yogurt

Su 1.5
Spor bol temizlik koydeki evimi temizledim bayadir gitmiyordum

Dun
Sabah9.00
Yarim corek

Ogle12
Kuzu kavurma salata

Aksam18
3yk bulgir pilavi 2yk patlican yemegi salata yogurt

Su 2 lt
Spor yok

Bugun
Sabah7:30
2d ekmek az tereyagi peynir biber domates

Ogle12
3yk barbunya
Salata yogurt

Aksam18
1 cipura oglumla yedik
Salata az corba

Su 2.5 oldu simdi 3 olur

Spor 2 mil leslie

Menum
Kahvaltı 12.00
Yağsız keçi peyniri iki dilim
Zeytin beştane
Bol yeşilik
İki dilim tt ekmeği

Saat 16
Ara öğün iki incir iki parça kuru elma

Akşam 18 30
Bir kase yoğurt iki kaşık haşlanmış nohut
Bol salata
Su iki lt
Sekersiz tarcin ve limonlu acik cay iciyorum simdi:)

Aksam minik oglanin yasgunu var 1 yasinda oldu bugun :))

Yasgunu =pasta
yiycenmi abla

bence gayet guzel

Vucuttaki kilo dagilimina ve kas oranina bagli cnm
Tugcenin yag orani dusuktu zaten bide siki spor yapiyor senelerdir
Eminim kilosundan cok daha ince duruyodur
kilo azalınca yağ da azalıyor tabi spor yapmak sartiyla da boydan 5-10 rakam az olunca ideal aralik olmuyormu
Gelemedigine gore isleri cok yogun cnm santiyede falan heralde
@seydan94
ya ben rakibimin sesini duymak istiyorum

Neyi söylemedim canım anlamadım
boyunu oda sonunda ogrendim 163 boya kilon 58 ideal aralikta benimde boy 164-163 59 kiloyu 2 sene önce görmüştüm hedefim 57 bu sene bol sporla

Yağ oranın baya iyiymiş tebrik ederim canım demek hedefin 55 bende bir 57 göreyim belki sonra iyice düşerim

Karbon çok olursa kilo yapar diye biliyorum canım karbon ve yağlaryeni anda alinirsa vücutta depolanır cumadan bu yana artidayim
canım günlük alınması gereken protein karbon meyve yağ miktarı var ya bunlardan hangisini fazla alırsak kilo olur

Açlıktan tansiyon düştü şeker düştü
midemin beynimi kontrol etmesine müsade etmedim tabi
Maydonozlu dereotlu bol acılı peynirli omlet yaptım
Ve ben kazandım
maşallah

pes yani bende diyorum bu bahar bana niye böyle iyi davranıyor bu arada nasil ogrendin

zaman hızlı ömür kısa yapilacak çok is var uyan ey gözlerim gafletten
çok iyi

süper

çok guzel

Aksam minik oglanin yasgunu var 1 yasinda oldu bugun :))

Yasgunu =pasta
yaspastada çok sağlıksız

Karataydamiyiz
biskuvi olmasa cok guzel

Tabii her ameliyatın bi riski var
Bunda da işe yaşamama gibi bir ihtimal her daim var
İstisna olsa da geriye gitme gibi bi ihtimal de
O yüzden kesinlikle olmalı demedikçe doktoru ameliyat ettirmek istemiyoruz
canim gercekten zor bizim oglanin kulaginin yapisi biraz farkliymis cihaz degisik oturdu kafaya arti ameliyattan sonra bu yapi farkliligindan dolayi cok ugrastiklari icin yiz kaslarini kesmemualer ama yipratmislar ugradirken iki ay gibi bi sure yuz felci gecirdi oglum kalici olacak diye odumuz koptu hergun olduk olduk dirildik bu ihtimalde binde bir olan bisey bize denk geldi okadar insamla tanistim hic boyle bisey yasayan yok ama bize oldu ameliyatin sonucunu kestirmek cok zor genelde basarili oluyor ama dedigim gibi biz verim aldik ama gercektwn cok buyuk imtihanlara maruz kaldik simfi iyiki yaptirmisiz diyorum diyorum harika bi diymadi muhtes bi konusmasi cok cok mukemmel bi algisi var hatta saglikli cocuklara degismeyecegim bir zejasi ama o zansn sor jeske yaptirmadaydim diye cok agladim dr gecici dedi felc icin ama bizim icin iki ay on yila bedel oldu oyuzden bekleyin cocugun buyusun duserse isitme orani yaptirirsinz ki guzel bi haber vereyim japonyada isitme engelliler ivin kok hucre tedavisini uygulamaya baslayacaklarmis bizede gelir yakinda ins ozaman ne cihaza nede baska seye ihtiyacimiz kalmaz ibs tek umudum bi an once tamamlayip uygulamaya sunmalari en azindan diger kulagi icin

Kızlar 4 gün atsk yapıyorum o nedenle fazla protein , eşimde biraz önce oğluna ve kendine fırın sütlaç yaptı ev nasıl kokuyor anlatamam
ben kendi elcazlarimla yaptim servise haxirladim bakiyorum kenardan

Sağlıklı beslenirsen kilo verirken yağ kaybedersin. Şok diyetler, yanlış beslenme kas kaybına neden olarak kilo kybı sağlar. O da bir süre için. Ben düzenli ve sıkı yaptığım için kas kaybetmedim, aksine kas kazandım. Kas artışı olduğu zamanlar tartı artıyı gösteriyordu ama yağ kaybım oluyordu.

Önemli olan tartıdaki rakam değil, yağ oranın ve bel çevren. Bu da bol su ve dengeli beslenmekten geçer...

Küçük ama sağlam adımlarla hedefine ulaşacaksın canım. Hiç merak etme

Afiyet olsun
Giz ac kalma bak hele

Yok yaa bebeler çok izin vermiyo zaten
Kacak göcek yapiyom

Siz aynı evde niye farklı yiyorsunuz sabah yumurta olsa tok tutar abla akşam kız sana semiz bırakmamış galiba
Bende diyorum bunu tanımıyorum alınır kırılır birde at olayı vardı ya dedim Zuhal abla bu kız kimdir nedir eskilerden de kim bu dedim ya gıcık oldum dedim nerden çıkarmış protein sayiyor manken arıyor valla dedim bende yalan yok Allah'ın bildiğini senden niye sakalayim demez mi dagyolu diye dedim bizim kızmış bu :)
Bakalım canım inan kuzeyden arttı şimdi kaşığı bile değiştirmeden verdim hemen eşime ye bitir diye
Afiyet olsun
Giz ac kalma bak hele

Yok yaa bebeler çok izin vermiyo zaten
Kacak göcek yapiyom
ikizler vardı dimi kız senin ne kadsrlik

Haha hiç gülesim yoktu
Sen evli olunca noluyormuş?ah Bu erkeklerimn bu düşünceleri

Ne bileyim anlamadımki iste bende

gelen arkadasiniz erkek mi ondan belki pimpiriklenmistir

Yok kız canim

Mide bulantın ne cabuk geçti kız ben 4. Aya kadar herseyden tiksinmistim çikolata hariç senin hamilelik rahat geçecek galiba keyfini çıkar canim

Vallahi arada nadiren oluyor ama ilk baslara gore cok iyiyim ya bazen hamile oldugumu unutuyorum

Erkekmi arkadas ::)))

Yok kız cnm erkek olsa zaten hic izin vermez eşim kendisi olmadan

belki de yemekden de değildir:) o şişlik değil bebek bebekkk

Dogru canim bebis buyuyor

bebiş var ya sizi düşünüyordur canım birde ablanda hiç görüşmemis ya tedirginlik vardir

Sanirim ondan canim ama bazen abartiyor benimde moralimi bozuyor boyle olunca aslinda bizi dusunuyor tabi

Eşime light süt al dedim (ki normalde karşıyım light ürünlere ) bu atak için tam olsun herşey diye yine abartmis iki tane 4 lu almış ya bı sürüde tam yağlı var 5 lt de ben sütcumden almistim

Kız birbirinize destek olun birlikte diyet daha güzel niye ayrı gayrı yiyonuz :)
Walla birlikte yiyoruzda bugun tok hissediyorum deyince ben tek yedim aynen evde biri oljnca diyet daha kolay:)
AaAaaa annendemi burda ne güzel :) evde de birbirimize destek oluyorsunuzdur :)
Evet canim biricik1272 benim annem mefkurem abla oda gelip yarissin deyince anneme sordum oda Insallah bu sefer daha motive olur kilolarimi veririm dedi:)
Simdi takimdas olduk iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…