- 24 Eylül 2016
- 10.492
- 25.381
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #260.101
Bugün tam 17.Ay bitti canımSiz aynı evde niye farklı yiyorsunuz sabah yumurta olsa tok tutar abla akşam kız sana semiz bırakmamış galiba
Bende diyorum bunu tanımıyorum alınır kırılır birde at olayı vardı yadedim Zuhal abla bu kız kimdir nedir eskilerden de kim bu dedim ya gıcık oldum dedim nerden çıkarmış protein sayiyor manken arıyor valla dedim bende yalan yok Allah'ın bildiğini senden niye sakalayim demez mi dagyolu diye dedim bizim kızmış bu :)
Bakalım canım inan kuzeyden arttı şimdi kaşığı bile değiştirmeden verdim hemen eşime ye bitir diye
ikizler vardı dimi kız senin ne kadsrlik
Yoğurt yada sütlaç yap canım geçen gün bende dolapta unutmuşum tarihı geçmiş iki litrelik iki bidon sütü döktüm çocuklar sütlaç seviyor keşke tarihi gecmeden sütlaç yapsaydım unutmuşum dolaptaEşime light süt al dedim (ki normalde karşıyım light ürünlere ) bu atak için tam olsun herşey diye yine abartmis iki tane 4 lu almış ya bı sürüde tam yağlı var5 lt de ben sütcumden almistim
Ne güzel :) hem evde hem burda birbirinize destek olursunuz :)Evet canim biricik1272 benim annem mefkurem abla oda gelip yarissin deyince anneme sordum oda Insallah bu sefer daha motive olur kilolarimi veririm dedi:)
Simdi takimdas olduk iste
senin adamın azı yok bahar eli bol masallahhEşime light süt al dedim (ki normalde karşıyım light ürünlere ) bu atak için tam olsun herşey diye yine abartmis iki tane 4 lu almış ya bı sürüde tam yağlı var5 lt de ben sütcumden almistim
Kuzum fazlasını açmadan buzluğa atEşime light süt al dedim (ki normalde karşıyım light ürünlere ) bu atak için tam olsun herşey diye yine abartmis iki tane 4 lu almış ya bı sürüde tam yağlı var5 lt de ben sütcumden almistim
Ona da büyük bir dondurucu lazım bazen eşimin köyünden gönderiyorlar 3 tane 5 lik koyacak yer sıkıntı oluyor vallaKuzum fazlasını açmadan buzluğa at
Kullancaginda 1 gün önceden çıkar erişin
Misss
Biz 15 lt süt alıyoruz
Yarım litrelik su şişelerine pişmiş olan sütü
Koyuyorum
5 lt yoğurt olacak olanı pişirmeden bidonuyla atıyorum
Çok iyi oluyor
Deniyecem canım teşekkür :)İki kaşının ortasına bastırarak masaj yap
Birde kulak hizasından burun hizasından başının tam ortasını bul oraya bastır akupunktur da vücuttaki tüm sinirlerin birleştiği yer orası bastırarak masaj yap 1 dk tatlı krizini önlüyor 1 haftadır bu yöntemle olumlu sonuç alıyorum
Yaaaa mükemmel bi haber buKarataydamiyiz
biskuvi olmasa cok guzel
canim gercekten zor bizim oglanin kulaginin yapisi biraz farkliymis cihaz degisik oturdu kafaya arti ameliyattan sonra bu yapi farkliligindan dolayi cok ugrastiklari icin yiz kaslarini kesmemualer ama yipratmislar ugradirken iki ay gibi bi sure yuz felci gecirdi oglum kalici olacak diye odumuz koptu hergun olduk olduk dirildik bu ihtimalde binde bir olan bisey bize denk geldi okadar insamla tanistim hic boyle bisey yasayan yok ama bize oldu ameliyatin sonucunu kestirmek cok zor genelde basarili oluyor ama dedigim gibi biz verim aldik ama gercektwn cok buyuk imtihanlara maruz kaldik simfi iyiki yaptirmisiz diyorum diyorum harika bi diymadi muhtes bi konusmasi cok cok mukemmel bi algisi var hatta saglikli cocuklara degismeyecegim bir zejasi ama o zansn sor jeske yaptirmadaydim diye cok agladim dr gecici dedi felc icin ama bizim icin iki ay on yila bedel oldu oyuzden bekleyin cocugun buyusun duserse isitme orani yaptirirsinz ki guzel bi haber vereyim japonyada isitme engelliler ivin kok hucre tedavisini uygulamaya baslayacaklarmis bizede gelir yakinda ins ozaman ne cihaza nede baska seye ihtiyacimiz kalmaz ibs tek umudum bi an once tamamlayip uygulamaya sunmalari en azindan diger kulagi icin
ben kendi elcazlarimla yaptim servise haxirladim bakiyorum kenardan
Işte pet şişelere dolduruyorumOna da büyük bir dondurucu lazım bazen eşimin köyünden gönderiyorlar 3 tane 5 lik koyacak yer sıkıntı oluyor valla
Pet şişe stoğu yapmam lazım sanırım Bi daha bende deneyeyimIşte pet şişelere dolduruyorum
Bulduğun boşluğa doldur
Benimki de normal dolap buzlugu
Evet 30 şişe lazımPet şişe stoğu yapmam lazım sanırım Bi daha bende deneyeyim
Sagol canim benim:) <3Ne güzel :) hem evde hem burda birbirinize destek olursunuz :)
sağol canım yazdıklarının çoğuna katılıyorumSağlıklı beslenirsen kilo verirken yağ kaybedersin. Şok diyetler, yanlış beslenme kas kaybına neden olarak kilo kybı sağlar. O da bir süre için. Ben düzenli ve sıkı yaptığım için kas kaybetmedim, aksine kas kazandım. Kas artışı olduğu zamanlar tartı artıyı gösteriyordu ama yağ kaybım oluyordu.
Önemli olan tartıdaki rakam değil, yağ oranın ve bel çevren. Bu da bol su ve dengeli beslenmekten geçer...
Küçük ama sağlam adımlarla hedefine ulaşacaksın canım. Hiç merak etme
kız bahar ya yumurtayı çok görünce ilk defa saydım mankenmi aramış oldum aşkolsun oturup saymışım emek vermisim gıcık olursn tamam daha saymamSiz aynı evde niye farklı yiyorsunuz sabah yumurta olsa tok tutar abla akşam kız sana semiz bırakmamış galiba
Bende diyorum bunu tanımıyorum alınır kırılır birde at olayı vardı yadedim Zuhal abla bu kız kimdir nedir eskilerden de kim bu dedim ya gıcık oldum dedim nerden çıkarmış protein sayiyor manken arıyor valla dedim bende yalan yok Allah'ın bildiğini senden niye sakalayim demez mi dagyolu diye dedim bizim kızmış bu :)
Bakalım canım inan kuzeyden arttı şimdi kaşığı bile değiştirmeden verdim hemen eşime ye bitir diye
ikizler vardı dimi kız senin ne kadsrlik
bana yolla bizim uskalara süt dayanmiyorEşime light süt al dedim (ki normalde karşıyım light ürünlere ) bu atak için tam olsun herşey diye yine abartmis iki tane 4 lu almış ya bı sürüde tam yağlı var5 lt de ben sütcumden almistim
boza karbonhidrat a mı giriyor çok iyi menumenümü yazayım, geçmiş yapmaya iki üç saat sonra ancak gelirim:
Sabah 9
1 haşlanmış yumurta
Marul domates salatalık
3 kaşık yulaf ezmesi
Ara 12
Yarım çay bardağı boza
5 hurma
2 ceviz
Ara 14
1 mandalina
Akşam 6
Izgara balık
Salata
Su 2 lt
Spor 30 dakika 30 puanMehlikatun
telden giriyorum gecen baktim bulamadim nerden degistirecegimAfiyet olsun canım
Amin amin inşallah
Tamam o zaman tatlım
Pinkyminkyy kız su nicke bir kolaylık bulalım su sondaki rakamları hep unutuyorum
hehe ben yapmıyorum ya bu bitince kazandibi yapacakmis , sonra keşkül , sonra tuil mi ne planlar geniş
sus kiz sen bizimmissin zatensağol canım yazdıklarının çoğuna katılıyorum
kız bahar ya yumurtayı çok görünce ilk defa saydım mankenmi aramış oldum aşkolsun oturup saymışım emek vermisim gıcık olursn tamam daha saymam
bana yolla bizim uskalara süt dayanmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?