- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #260.141
Tşk ederim geldim bileneHiç çekinme canım bizim takım tüm takımlarla sohbet içinde misafirimiz eksik olmaz
Ayrıca zayıflama sürecinde sporun nasıl motive ettiği konusunda çok haklısın
Güzel canım. Doktor filan uğraşınca su da normalBugünün menüsünü de yazayım
Sabah 9.30
1 tane beyaz peynirli domatesli tost
Öğlen (3 gibiydi)
Yarım kase sebze çorbası
Akşam 20.30
1 but fırında
Salata
Su 1.5 falan anca olmuştur hiç saymasın bugün
Emin’im senin gibi renkli bir kişilik kolayca çevre edinirKendi işlerimden işe fırsatm kalıyo ki ))
İstanbuldan geldiğimden bu yana pek kaynaşamamıştım kimseyle, şimdi ise çevre edindikçe gelende oluyor davet eden de ))
Bugün faturalar, alışveriş vs için çıkmıştım, telefonda internet yoktu bizimkilerden alıp buraya girdim ))
Şimdi aklıma geldide kk açık kaldı kızın telefonda girerse birdeı
Senin torunlarına da geçmiş olsun, bir defa hasta olunca zor toparlıyor çocuklarOfff cnm yaaa cok gecmis olsunbogazimi iltihaplanmis
İnşallah cabuk gecer
Bu ara gercekten butun cocuklar hasta
Bizimkilerde bi hafta iyiler bi hafta hastalar
Guya yeni iyilestilerdi yine bugun atesi vardi
Bugün güzelMenulerim
Cmts
Sabah 10:30
Ceyrek yufkadan soba uzerinde yapilmis tereyagli cokelekli borek gibi bisey ve 1yumurta 7zrytin
Ogle14:30
Ne kadar yefigimi bilmiyorum cunku ayri bi tabakta yenmedi altinda citir yufka uzerine keklik eti ama cok yiyemedim
Aksam18:00
1kase topalak
Salata yogurt
Su 1.5
Spor bol temizlik koydeki evimi temizledim bayadir gitmiyordum
Dun
Sabah9.00
Yarim corek
Ogle12
Kuzu kavurma salata
Aksam18
3yk bulgir pilavi 2yk patlican yemegi salata yogurt
Su 2 lt
Spor yok
Bugun
Sabah7:30
2d ekmek az tereyagi peynir biber domates
Ogle12
3yk barbunya
Salata yogurt
Aksam18
1 cipura oglumla yedik
Salata az corba
Su 2.5 oldu simdi 3 olur
Spor 2 mil leslie
Afiyet olsun, gayet iyiMenum
Kahvaltı 12.00
Yağsız keçi peyniri iki dilim
Zeytin beştane
Bol yeşilik
İki dilim tt ekmeği
Saat 16
Ara öğün iki incir iki parça kuru elma
Akşam 18 30
Bir kase yoğurt iki kaşık haşlanmış nohut
Bol salata
Su iki lt
Sekersiz tarcin ve limonlu acik cay iciyorum simdi:)
iyi olmuş böyletelden giriyorum gecen baktim bulamadim nerden degistirecegim
İlginç, deneyeyim Bu hafta. İnşallah işe yarar çok ihtiyacım var benimİki kaşının ortasına bastırarak masaj yap
Birde kulak hizasından burun hizasından başının tam ortasını bul oraya bastır akupunktur da vücuttaki tüm sinirlerin birleştiği yer orası bastırarak masaj yap 1 dk tatlı krizini önlüyor 1 haftadır bu yöntemle olumlu sonuç alıyorum
Evet spor yapmak istiyorum bakalım hava soğukta olsa yürüyüş çok iyi geliyor.Bende yaptım çok kötü oldu ya sütü az koydum galiba
Evet hayret birşey yalniz nasıl oldu bu relax
Bir sürü bir sürü :)
Süpersin canım
Kara delik var sayfada kesin
Oo Edibe hanım hem börek ye hem eksi çık :)
yok kuzu geldi şükür beklenen
İşlerden sonra da spora baslarsin artık :)
:)
kız sen bizim dagyoluymussun ya ben yeni öğrendim
Çok doğruŞurda kalmis yilbasina 1 hafta
Sonra ocak subat mart derken yaz gelivermis
O yuzden simdiden planli programli gidelim
Once haftalik sonra aylik hedeflerimize ulasmak icin elimizden geleni yapalim
1 dk lik zevk icin hem ruhumuza hemde bedenimize iskence yapmiyalim
Ooo rakibem başarılı bir menüİlk menü benden gelsin
12:00
2haslanmis yumurta
1 kk peynir
3 ceviz
1 zeytin
Yarım salatalik
15:00
1mandalina
2 yk yoğurt
18:00
1 bardak ayran
1 tabak patlıcan yemeği
1 kepçe Tarhana çorbası
Su:suan 2 lt yatana kadar 3 olur
Ne süper bir kaptanımız varBize guveniyorum tatlim :)) sonra oyle aman aman bi hatamizda yok
Mutlaka gidecek
Cok vermem gerekir diye kendini zorlama sartlandirma
senin hedefin - 500
Fazlasi olursa ne ala
Olmazsa bu da yeter bize
Kahvaltı fazla olmuş. İki yumurta olunca peynir bu kadar olmamalıMenum
Sabah 11
2 kuru kayisi
1 minik dilim kuru elma
Kahvalti12
2yumurtadan menemen
2 dilim suzme 1dilimden az keci peyniri
3 zeytin
Maydanoz
1 yaprak marul
1 tk labne
Ara15
Yarim turp
1 yaprak marul
Aksam17.30
1 tabak bol yoğurtlu pulbiberli semizotu yemegi
Ara18.30
2 minik kuru elma 1 kuru kayisi
Su 2 lt
Bolbol sekersiz tarcinli cay iciyorum:)
Sifir karbonlu iyi bir menu oldugunu saniyorum İnsallah oyledir:)
Ne güzel bol sebzeli menü olmuşBugünki menum
Sabah 10.30
Tereyagda 2 yumurta zeytin peynir domates küçük bir krep çocuklardan otlandim :)
Ara
2 yulafli bisküvi 1 şekersiz kahve
Öğlen 13.30
Bir tabak yoğurtlu brokoli
Aksam 17.30
1tb kabak yemeği salata yarım kase yoğurt
2 lt su
30 dk yürüyüş 30 puanMehlikatun
Hamratmış eşinKızlar 4 gün atsk yapıyorum o nedenle fazla protein , eşimde biraz önce oğluna ve kendine fırın sütlaç yaptıev nasıl kokuyor anlatamam
Geçen yıl gelininin hamile olduğu zamanlar aklıma geldi. Hey gidi zaman nasıl geçiyor. Miniğin yeni yaşı hayırlı olsunAksam minik oglanin yasgunu var 1 yasinda oldu bugun :))
Yasgunu =pasta
Ben de 160 ve genel olarak Adanalıların kısa olduğunu düşünüyorum.Adanalilar kısamı oluyor acaba bende 158 im :)
Tez zamanda arzu ettiğin gibi biriyle karşılaşmanı dilerim.Senin vasıtanla tüm evrene sesleniyorum... Ailesi ve kendisi uzun boylu bir koca arıyorum kü önce sağlıklı sonra uzun boylu bebelerimiz olsun .D
Ahh be güzel iradenin hakkını vermişsin. Darısı başımaAçlıktan tansiyon düştü şeker düştü
midemin beynimi kontrol etmesine müsade etmedim tabi
Maydonozlu dereotlu bol acılı peynirli omlet yaptım
Ve ben kazandım
ca
Canim bizimki dogustan yuzde yuz isitme kaybi var bir yasina kadar cihaz kullandik sonra implant ameliyati oldu biz cok memnunuz sizin kaybiniz azsa ve suan konusup iletisim kurabiliyorsa neden okadar problem ediyorsunuz ama bizimkinde su var su pelteklik oluyor ya bazilarinda net bi konusma olmuyor bizde oyle birsey yok konusma cok net isitmede ayni sekilde senin kizin net olarak durumunu yazarmisin konusmasi ne kadar cevresindekiler anlayabiliyormu isitmede yeterlimi goruyorsunuz ona gore fikir soylemek isterim
Allah şifa versin yavrularınıza ve size de kolaylık ve gönül ferahlığı lütfetsin Rabbim. Çocukların sağlık problemleri zor ve yıpratıcı anne baba içincanım bize yüzdeyle ifade etmiyorlar kaybını
80 desibel yukarısındaki sesleri duyabiliyor kızım bu da ileri derecede işitme kaybı demek
aslında bir numaralı ameliyat adayı ama cihazla da duyması iyi konuşması da aynı şekilde
şöyle anlatayım çok sesli ortamlarda duyması azalıyor ve zorlaşıyor ve seslerden aşırı rahatsız oluyor
ama normal sesli bir ortamda duyması iyi, bazen sesimi yükseltmem gerekebiliyor duyması için konuşması için de gerek eğitim aldığı yerde olsun gerek sosala ortamlarda olsun herkes defnenin gayet anlaşılır olduğunu söylüyor
başkalarının adına konuşuyorum çünkü bana göre ve babasına göre işitmesi ve konuşması iyi biz anlıyoruz ne dediğini ama acaba biz alıştık o yüzden anlaşılır geliyor diye kafamda soru işareti olabiliyor o yüzden başkalarının ne dediğini referans gösteriyorum
Sagolasin tatlimSenin torunlarına da geçmiş olsun, bir defa hasta olunca zor toparlıyor çocuklar
aminn canım çok teşekkürler.Allah şifa versin yavrularınıza ve size de kolaylık ve gönül ferahlığı lütfetsin Rabbim. Çocukların sağlık problemleri zor ve yıpratıcı anne baba için
Tribimiz hafiften var canımHadi bebisim daha gelemedin
Oo baya baya en zor zamanları kız yakında onların 2 yaş tripleride başlar ama inan ozleniyor ya
Eşim sağolsun bugün bir kısmını sütlaç yaptı sonra kazsndibi filan oplanlar var yani yapıp yesin artık yoğurdum da var yeni mayaladim
Yok yok hiç yok hemde geçen dedim ki yumurta bitmiş markete gitmeyelim bugün bakkaldan al 4-5 tane yarın çıkarız sdams ayıp olur 4-5 yumurta diye usenmedi markete gittiayıp olur diye toplayıp geliyor
Mantıklı aslında bende çiğ atıyordum ama eskiden
Bozayi nereden buldun acaba te oralarda
15 de kriz mi tuttu kız en son pekmezle kapatmissin :)
ben beğendim normalde bezelye yanında pilav önerilmiyor ama emzirdiğin için eritirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?