- Konu Sahibi Handandandan
-
- #26.021
Aaaa hemen bakıyorummm :)) Ne guzel takıp ederım senı artık))
:)[/B]
paskalyayi ben de cok severim, yillaaarrdir yemedim nasil canim cekti simdi
bu arada gazeteye internetten goz attim ama bulamadim sizi :26:
Günaydın kızlarrrr...
Süper enerjik az kcl bo neşeli bir gün olsun hepimize...
Herkesin dünkü hassasıyetınden ve katılımdan dolayı teşekkurlerimi bir borç bilirim :2:
Dünkü Menüm ;
Sabah ;
1 bardak yarım yaglı sut(Nesquıklı)
Öğle;
1 Porsiyon pırınc lapası
1 Porsıyon yourt
Akşam;
Yarım bardak süt (Nesquıklı)
1 litre su
yukarda yazdıklarımı denemeni isterim ben 3 gündür başladım benim çoooook verilcek kilom var ama yaşım 35 4 çocuk annesiyim biraz dogumlarla kiloları aldım
Günaydınnnnnnnnnnnnn Kızlar bol neşeli günler dilerimmmmm =))
buarada günaydın kızlarr
bugün çok yogunum bilgi olsun
taçsızprensescimm oğluşun nasıl..cnm biz 4.5 aylık olduk..sen ek gıdaya ne zaman başlamıştın ve neyle başladın..
bir de bu arada sezeryandan 6 ay sonra mekik çekmeye başlasam erken olur mu sence?
Kızlarr merhabaaa
Bugun ofıste yanlızım sabahtan hızlı hızlı ıslerımı bıtırdım ve hemen kendıme zaman ayırdım:) 72. koğusu ızledım ne flım yapmıslar ama cok etkılendım ızleyın tavsıye ederım.Sımdı lıonessanın tavsıye ettıgı flımı ızlıycem.Ne zamandır flım ızlemıyordum super oldu bu :))
Bu arada menumu az bulmussunuz dedıgınız gıbı ısler youn olunca aclıgı gelmıyo ınsanın aklına.Dun bende cok youndum yıyemedım cok bısey :) İsabet oldu bugun tartıda 79.5 cıktım 600 gr gıtmıs cumadan berı :)))
fadimecim sen sabah sirke diyetiyle bir arkadasım çok kilo verdi demiştin..biraz ayrıntılı anlatabilirmisin cnm..çok merak ettim...nasıl yapılıyor
Kızlarr merhabaaa
Bugun ofıste yanlızım sabahtan hızlı hızlı ıslerımı bıtırdım ve hemen kendıme zaman ayırdım:) 72. koğusu ızledım ne flım yapmıslar ama cok etkılendım ızleyın tavsıye ederım.Sımdı lıonessanın tavsıye ettıgı flımı ızlıycem.Ne zamandır flım ızlemıyordum super oldu bu :))
Bu arada menumu az bulmussunuz dedıgınız gıbı ısler youn olunca aclıgı gelmıyo ınsanın aklına.Dun bende cok youndum yıyemedım cok bısey :) İsabet oldu bugun tartıda 79.5 cıktım 600 gr gıtmıs cumadan berı :)))
fadimecim sen sabah sirke diyetiyle bir arkadasım çok kilo verdi demiştin..biraz ayrıntılı anlatabilirmisin cnm..çok merak ettim...nasıl yapılıyor
bir ara burada arkadaşlar sirke diyeti zararlı falan demişlerdi. doktor söylemişti sanırım içimizden birine. ama yanılıyor da olabilirim kızlar.
yanlız size bahsetmek istediğim bir şey var. geçenlerde okudum bir kız kiloluymuş spora başlamış ve spor hocası tartıdaki rakamla zayıf gözükmenin alakası olmadlığını söylemiş. vücut kitle yağ indeksimidir nedir onu kasa çevirerek hem az kilo verip hem çok zayıf gözükmek mümkünmüş sanırım.
fitness hocası demişki tartıda çok aşırı bir değişim görmesende atıyorum verdiğin 5 kiloya oranla vücudundan eksilttiğimiz yağ oranı seni daha biçimli gösterecek demiş. yani az yemektense çok egzersiz daha önemli arkadaşlar.
ya simdi gordum bu yaziyi, sanirim benim durumum da su an bu.. incelme var ama kilo pek eksilmedi, kas o zaman ya, kas kas... :18:
kadın şöyle başlık atmış .........20 kilo verdim çıtır bir anneyim
merhaba TrulyScrumptious =) evet bence de sende ki durum bu. sen de kasa çeviriyorsun ama güzel bir şey. en azından kilolar iyice gittiğinde vücudun sarkmayacak. amaçta bu zaten. ben haftada 3 gün step yapıyorum akşamları 30 dk. o bileçok yesem de kilo almamı engelliyor en azından. sıkı bir vücudun olacak inşallah.
canım ama ben sirkeyle ilgili bir şey okuyamadım..ben mi kaçırdım yoksa..sirkeli su mu içmiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?