Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

3 hurma cok gibi ama geneli guzel:)

hayirdir cnm yogunlugun neden

Gelemedigin icin pek kaynasamadik
Canım bizimde çok giden gelen oluyor çevre geniş akraba var biraz da titizlik her seyle genelde ben ilgileniyorum zaman bulamıyorum eşim de ilgi istiyor tlfon görunce:)

Afiyet olsun, gayet iyi
Teşekkür canım
Afiyet olsun canım güzel menu

Afiyet olsun menun super spor harika

Afiyet olsun güzel menu Canım

Kahvalti:07.00
1.5 sahanda yumurta
1 dilim tb ekmegi
1 dilim peynir
7 tane yesil zeytin

Aralarda,sekersiz cay ve turk kahvesi

Ogle:12.00
1 tabak soganli biberli tavuk sote
1 kase yogurtlu bugday

Aralarda, sekersiz cay, turk kahvesi ve tarcinli yesil cay, 1 adet mandalina

Aksam:19.00
6 tane lahana sarmasi
Salata
1 kase yogurt

Su.2.0 lt

Spor yok

Menum
Kahvaltı 12
Bir dilim keçi peyniri
Uç zeytin
Marol maydanoz bol
Üç çatal kıymalı yumurta
Şekersiz çay

Ara 15
Bir incir
Çay açık limonlu

Akşam 17 30

1.5 tek lahmacun
Bir dilim pide
Çeyrek kebap yarım dilim ekmek
Bol salata
1yemek k irmik helvası

Su 2.5 lt

Acayip pismanim://
Tek avuntum listede olmadigim icin takimi etkilemiyor olmak..
2 gun saf protein mi yapayim yada bildiginiz detoks var mi kizlar
Canım yediklerimizde takımı etkiliyor inan yani eskiden etkilenirdim ben sinirim bozulurdu şimdi torpuledim kendimi ama birileri uğraşırken birileri yerse motive düşüyor bu sadece senin için değil herkes için söylediğim birşey
Abim yakinda ayriliyor yanimizdan uzmanliga gidecek yemege goturdu bizi. Ben 1 tek lahmacun yicem dedim ama cok kalbi kaldi. Kiramadim porsiyon soyledim sonrasi boyle iste://
kız abin doktor değil mi daha iyi anlaması lazım seni ve anneni sonuçta sağlıklı birbeden için bu yola çıktınız

Sende güreş yapsana oda bi sporumuz hemde ata sporu
Beninkiler güreşirlen hemen dalıyom aralarına tabi büyük oğlan alıp alıp kenara atıyo beni ama genede yılmadan girişiyom hepsine
yok kız bizimkiler sadece boğuşmak değil ki atlamalı ziplamali koltuklar niye değişti :)

erken kapatmanın anlamı bedenine ceza vermek oluyor buda ters tepiyor , neden bir paket hemde büyükçe yapma bunu kendine ne güzel almamış eksilmissin bu süreçte daha da hızlanıp çarçabuk kurtulsan

Hayırlı olsun bahar sorun halledilmiş nasıl modeli kaça aldın bende düşünüyorum resim koysana nette varsa
Netten bulup atayım canım
kalorisi çok değil canım kakaodan daha az ben arada tatlılara katıyorum

Üstüne limon yada peynirle baby inan daha güzel olacak
öğlen hem makarna hem eppek olmasa iyiymiş canım

Oyhh kaptanım bu da öldürmedi yaff
Silah isten mi ateş et de ölüyüm

Benim kadar az yeme ama ben hep disardaydim ya az yedim bugün ve basım baya ciddi ağrıyor
He ya ben napiyim adam pastacı
Menüne bayıldım bol protein :)
Sağol canım
Sesim kisildi artik :)))

Kız sabahtan 2,30 a kadar kahve bitter ile nasıl durdun açıkmadın mi spora Mehlikatun u ekle canım
Ve okullar tatil kendi adima sevindim okul adina uzuldum harfler biteydi icin rahat olacakti ya neyse yapacak bisey yok gari tadini cikarayim dimi
sizin harfler bitmedi mi canım bizim yeğenler okumaya geçti kutlamalar vs sizde de var mı çok abartı ama ya herkesin ailesi tek tek pasta yaptırıp 26 çocuğa hediye alıyor her güne biri yapıyor bir ay parti sürüyor bebeler okumayı unutacak yeniden

Pazartesiden sonra yenmesin diyoruz aslinda
Tabi yiyincede olcuyu kacirmamak gerekiyor
Sen zaten kac gundur dikkat etmedigin icin daha dikkatli olmaliydin
Öyle olmuyor be abla yedikçe daha çok yiyorsun .
Yenmedikçe alışıyorsun öyle devam etmek daha kolay.
Bana öyle geliyor yani.
Şimdi düzen oturtmaya çalışıyorum işte.
Hergün bidaha başlıyorum.
Totalde ekşi olsam da çok çok yavaş ilerliyorum.pes etmiyorum .
Geçen ayın 27 sinde 71.7 imişim .
1 ay geçti ancak 1 kilo vermişim.
Böyle işte

Bizim kocalarda öyleydi
Yanında telefon alamazdık elimize hatta tuvaletten seslenenler vardı kadınşar kulübü eşlerin kuması mübarek
Alışır zamanla zayıflıyorum liste yapmalıyım menü yazmalıyım de takımı anlat sendeki değişimi görünce hiç karışmaz bile

Ne diyim o kadar haklisin ki .. tekrar tum takimdan ozur dilerim

kız abin doktor değil mi daha iyi anlaması lazım seni ve anneni sonuçta sağlıklı birbeden için bu yola çıktınız
Oyle canim gidicek duygusala bagladi bi ogunden bisi olmaz falan derken oyle oldu

Bizim harflerde bitmedi daha bahar 3 harf kaldı onlar erken bitirmiş bence
Hem ne öyle herkese hediye felan b...nu çıkardılar artık ya
Bir tane kocaman pasta bütün çocuklara aynı hediye alınır kıza erkeğe göre bitti gitti
Benim koltukta kırıldı zaten alttan tahtasını çıkardım sen bizim güreşleri bi görsen danalar baba zaten gümbür gümbür göbeğiyle :) kız arada ciyaklıyor saçım saçım diye Furkan zaten güçlü ya muatai biliyo bide herkese hücum
Enerjiyi boşaltıyorlar işte birbirlenin üzerinde arada kayraya bişey olacak diye korkuyorum ondan dalıyom bende aralarına

Valla bence de bu velilerin gövde gösterisi hayır özelde değil devlet bunu yapan olur yapamayan olur yapamayanda sivrilmemek için ses etmiyor buna izin vermemeli öğretmenler bence veliler malesef son yıllarda öğretmenleri yönetiyor

Sende yimeyeydin
Bide aksam 2 dil ek. Yemis :)) )

Abla masallah bura haric heryeri takip ediyorsn ben teminden beri anca gecmis yaptim
Neyseki 3 gune kendi duzenime gecicem aslinda iyi oldu ablamla geziyoruz hasret gideriyoruz ama cok duzenim bozuldu yemek konusunda o yuzden kendime de kiziyorum
Yarin balik dusunuyorum insallah degismez

Bi ara eşime anlatayım inşallah haklısınız canım zaten konu kilo vermek olursa inanmaz diye söylemedim zayıflama için denemediğim şey kalmadı eksiler gözle fark edilsin ki supriz yaparım diye düşündüm

Ne dimek bura hariç kizzzz
Anacim nerdeyse burda yatip kalkiyom
Neyse ablan gidince eski duzenine geri donersin

Benimkilerde okuyor canim hepsi sadece iki harf kaldi yazimini falan gosteriyorum yarin bitcekti tamamen tabi bide bu okul biraz kenar mahalle oyizden veli destegi cok yok ona ragmen gayet iyiyiz biz oasta isine girmiycez ama ikinci donem okuma bayrami yapcaknisiz emir oyle geldi mudurden bos yere vakit harciycaz ya yapacak bisey yok artik

Ne dimek bura hariç kizzzz
Anacim nerdeyse burda yatip kalkiyom
Neyse ablan gidince eski duzenine geri donersin

Ay abla bura haric degil buraa birlikte demek istedim iste baska dusunup baska yazmisim
Yoksaa takim icin nekadar emek sarfediyorsun goruyoruz hepimiz herkezin ne yiyip ictigini naptigini biliyorsun, bunu gercekten soluyorm nekadar kizsanda menulere gercekten senin sayende zayiflayan biri olarak cok degerlisin abla takim kapaliyken bile aklimdan geciyordu hep acaba napiyolardir diye zuhal abla acaba baska biyerde uyemidir diye neler neler kuruyodum

Yanlis ifade kullandigini anladim zaten kuzucum, yinede espiri olsun diye trip atayim dedim

Yok kizzz oyle bisey aklimin ucundan bile gecmedi hem siz olmadan yapamazdimki
Biz hep birlikte guzeliz, güçlüyüz

bu menu biraz az olmus

Miktari cok olmadigi surece keciboynuzu tozu kullanilabilir
Bende gecen gun browniye koymustum

aksam hem corba hem ekmek, oglende makarna olmamis

Ama abla 15.00 de kapattım.baksana telafi olmuştur inşallah.evet çok yemişim de .o sopayı haketçek kadar kötü mü
Hem cukulata yiyip bide kotumu diyor :) )

Kahvalti baya gec olmus cnm
Zaten bitteri yiyerek leptini bozmus oluyosun niye o kadar bekliyon

Aksam az geldi bana
Bide havuc pisince gi si yukseliyor o yuzden cig yemek lazim
Madem yogurdu 1 kase yeseydin

Su spor guzel

Canım bizimde çok giden gelen oluyor çevre geniş akraba var biraz da titizlik her seyle genelde ben ilgileniyorum zaman bulamıyorum eşim de ilgi istiyor tlfo
Yetiskin kizin var tatlim
At isleri ona burda sohbet edelim :)))

Herkesin kendine gore yogunlugu oluyor
Hele kucuk cocuklu olanlar, calisanlar var
Onlar bile ellerinden geldigince burda olup takima destek olmaya calisiyolar
listede olsan bugun o sarmalara takabilirdim :))

aksama nasil yorum yapsam bilemedim
Ama gercekten zayiflamak isteyen birinin boyle yapmamasi gerektigini biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…