- 27 Kasım 2018
- 4.964
- 16.025
- 128
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #260.361
3 hurma cok gibi ama geneli guzel:)Menumu yazayim geçmiş donerim
10 gibi
Kahve 1 bitter
2.30
1 yumurta
2 d.ekmek
Havuç turp
2 kasik lor peynir
Ara 16
Yeşil çay 3 hurma
19.00
Havuç 1 kırmızı biber lor peynir (tavada yağsız sebzeleri kavurdum)
2 kaşık yoğurt
3 lt yakın su
35 dk eliptik 150 ip atlama
Pazartesiden sonra yenmesin diyoruz aslindaBen son 2 gün yenmeyecek diye hatırlıyordum. Yanlış mı hatırlıyorum
Canım bizimde çok giden gelen oluyor çevre geniş akraba var biraz da titizlik her seyle genelde ben ilgileniyorum zaman bulamıyorum eşim de ilgi istiyor tlfon görunce:)hayirdir cnm yogunlugun neden
Gelemedigin icin pek kaynasamadik
Teşekkür canımAfiyet olsun, gayet iyi
Afiyet olsun canım güzel menuMenüm
Sabah 11 gibi
2 yumurta ile maydonozlu dereotlu keten tohumlu peynirli omlet
Akşam 19
İnce 1 dl avakado dışarda durumca tadı bişeye benzedi tadına bakmak için yedim
2 tane çiğ köfte ekstra acılı wc problemim var
1 porsiyon uskumru
Salata
1 dl ekmek
2.5 litre su alkali
Spor yok
Afiyet olsun menun super spor harikaMenü
Sabah (10:00)
1 çay bardağı süt
1 kahve
20 dk eliptik
Kahvaltı (11:30)
2 yumurta
2 parça peynir
2 füme hindi
Akşam(18:30)
100g tavuk
100 g yogurt baharatlı
Spor: 20 dk elitpik spor yapacağım yerde baba oğul minder atmış güreş yapıyoronlar üşenmezsem yapacağım Leslie Mehlikatun 80 puan
Afiyet olsun güzel menu CanımSelam,
Menü yazıp siz ne yediniz ne yaptınız bakayım.
Sabah 9
1 haşlanmış yumurta
Domates
2 dilim tb ekmek
1 dilim peynir
Ara 11
1 muz
1 çay bardağı süt
1 yk yulaf
Öğle 2
5 hurma
2 ceviz
10 tane yer fıstığı
Akşam 6
4 kaşık et kavurma
3 kaşık bulgur pilavı
Yoğurtlu kereviz salatası
Salata
Su 2 lt
Spor yok
Canım yediklerimizde takımı etkiliyor inan yani eskiden etkilenirdim ben sinirim bozulurdu şimdi torpuledim kendimi ama birileri uğraşırken birileri yerse motive düşüyor bu sadece senin için değil herkes için söylediğim birşeyAcayip pismanim://
Tek avuntum listede olmadigim icin takimi etkilemiyor olmak..
2 gun saf protein mi yapayim yada bildiginiz detoks var mi kizlar
kız abin doktor değil mi daha iyi anlaması lazım seni ve anneni sonuçta sağlıklı birbeden için bu yola çıktınızAbim yakinda ayriliyor yanimizdan uzmanliga gidecek yemege goturdu bizi. Ben 1 tek lahmacun yicem dedim ama cok kalbi kaldi. Kiramadim porsiyon soyledim sonrasi boyle iste://
yok kız bizimkiler sadece boğuşmak değil ki atlamalı ziplamali koltuklar niye değişti :)Sende güreş yapsana oda bi sporumuz hemde ata sporu
Beninkiler güreşirlen hemen dalıyom aralarına tabi büyük oğlan alıp alıp kenara atıyo beni ama genede yılmadan girişiyom hepsine
erken kapatmanın anlamı bedenine ceza vermek oluyor buda ters tepiyor , neden bir paket hemde büyükçe yapma bunu kendine ne güzel almamış eksilmissin bu süreçte daha da hızlanıp çarçabuk kurtulsanMenüm
Sabah 2 yumurtalı chia tohumlu omlet 5 zeytin 3 ceviz 1 .5 kk peynir
Ara 1 çikolata
Akşam 15.00 kurufasulyeli salata
Yedim ama kesmedi
2 kepçe kuru fasulye 2 kaşık pilav
18.00 yarım kornişon turşu 1 tatlı k ev yapımı puding
22.00 7 dal maydonoz
Spor yok
Şu 2 lt (yarısı tarçınlı su)
Netten bulup atayım canımHayırlı olsun bahar sorun halledilmiş nasıl modeli kaça aldın bende düşünüyorum resim koysana nette varsa
kalorisi çok değil canım kakaodan daha az ben arada tatlılara katıyorumPaztesi Menüm
Sabah 9.0
1 yumurta
1 kk peynir
Yarım salatalık
Ara 1 elma
Öğle 13:0
1 kase ot kavurma
3 kaşık karnıbahar
Akşam 17:0
1 bardak süte 1 t.k Keçiboynuzu unu
Bu inanılmaZ tok tuttu, kalorisi hakkında henüz tam bilgiye sahip değilim
Su 1,5 lt
Üstüne limon yada peynirle baby inan daha güzel olacakValla zuhal abla bahar bide hayyal yiyor onlardan gördüm tadı berbattı ilk aldığımda
Bahar dışarıda beklet yazmış bekletince olgunlaştı evet yağlı faydalı şifa olsun erisin yağlarım diye yiyorum
Savaşta herşey mübahtır hesabı
öğlen hem makarna hem eppek olmasa iyiymiş canımBugün kü menüm
Sabah 1 az pişmiş yumurta
1 kk peynir
1 dl ekmek
3 zeytin
Öğle 13:00
2 kasık yoğurtlu nakarna
1 dlm ekmek
1 kase salata
Ara bir portakal
Akşam 18:00
1 küçük dilim soğanlı somon balığı
1 kase salata
1 dlm ekmek
1 kepçe mercimek çorba
Su 2 lt
Spor 30 dk yürüyüş
Oyhh kaptanım bu da öldürmedi yaff
Silah isten mi ateş et de ölüyüm
Benim kadar az yeme ama ben hep disardaydim ya az yedim bugün ve basım baya ciddi ağrıyorgönder abla gönder valla gına geldi bana eşimin iş kıyafetlerinden utule utule bitmiyor
Sende gönder kuzum başlayınca utuleniyor
İnşallah wc ye faydalı olur canim
Yarın bende mi saf pro yapsam ne güzel olmuş
Rakibem hedef kaç bu hafta bugün artıları yok ettim ben haberin olsun yarın eksiye geçerim muhtemelen
Hadi İnşallah
hemde ne artı 2 kilo artı yaptı bana daha yemem o kadar sisirecek şey
Çıkolata kuru fasulye fazla olmuş puding
Küçükken kızıma çok kek yapıyordum keçiboynuzu unundan gayette güzel oluyordu
hem makarna hem ekmek
He ya ben napiyim adam pastacıHadi bakalım
Sen bizim tuğçeyle tanıştınmı
Kız adanalı annesi neler neler döktürüyor ama mutfağı kilitletiyordu yememek için
Benim eşim yılmaz usanmaz üşenmeden gece 12 de poaça yapar tatlı yapar evi mis gibi mahlep kokusu sarar ama yemem 3 çocuk var bende onlara ayrı kendime ayrı yapıyorum özenerek öyle güzel bir tabak hazırlıyorum ki hepsi annem kendine ne yapmış diye gözleri dönüyor :) eğlenceli hale getir öğünlerini geçiştirme hayatının tam merkezine koy sabah gözünü açınca günün planını yap anneni sen desteklemelisin canım çünkü bi sözüm var burada bir sorumluluğum var
Böyle gidersen listeye almaz seni kaptan yerinde sayarsın haberin olsun canım
Sağol canımMenüne bayıldım bol protein :)
Sesim kisildi artik :)))
Kız sabahtan 2,30 a kadar kahve bitter ile nasıl durdun açıkmadın miMenumu yazayim geçmiş donerim
10 gibi
Kahve 1 bitter
2.30
1 yumurta
2 d.ekmek
Havuç turp
2 kasik lor peynir
Ara 16
Yeşil çay 3 hurma
19.00
2 kaşık yoğurt
3 lt yakın su
sizin harfler bitmedi mi canım bizim yeğenler okumaya geçti kutlamalar vs sizde de var mı çok abartı ama ya herkesin ailesi tek tek pasta yaptırıp 26 çocuğa hediye alıyor her güne biri yapıyor bir ay parti sürüyor bebeler okumayı unutacak yenidenVe okullar tatil kendi adima sevindim okul adina uzuldum harfler biteydi icin rahat olacakti ya neyse yapacak bisey yok gari tadini cikarayim dimi
Öyle olmuyor be abla yedikçe daha çok yiyorsun .Pazartesiden sonra yenmesin diyoruz aslinda
Tabi yiyincede olcuyu kacirmamak gerekiyor
Sen zaten kac gundur dikkat etmedigin icin daha dikkatli olmaliydin
Bizim kocalarda öyleydiCanım bizimde çok giden gelen oluyor çevre geniş akraba var biraz da titizlik her seyle genelde ben ilgileniyorum zaman bulamıyorum eşim de ilgi istiyor tlfon görunce:)
Teşekkür canım
Afiyet olsun canım güzel menu
Afiyet olsun menun super spor harika
Afiyet olsun güzel menu Canım
Ne diyim o kadar haklisin ki .. tekrar tum takimdan ozur dilerimCanım yediklerimizde takımı etkiliyor inan yani eskiden etkilenirdim ben sinirim bozulurdu şimdi torpuledim kendimi ama birileri uğraşırken birileri yerse motive düşüyor bu sadece senin için değil herkes için söylediğim birşey
Oyle canim gidicek duygusala bagladi bi ogunden bisi olmaz falan derken oyle oldukız abin doktor değil mi daha iyi anlaması lazım seni ve anneni sonuçta sağlıklı birbeden için bu yola çıktınız
Bizim harflerde bitmedi daha bahar 3 harf kaldı onlar erken bitirmiş benceCanım yediklerimizde takımı etkiliyor inan yani eskiden etkilenirdim ben sinirim bozulurdu şimdi torpuledim kendimi ama birileri uğraşırken birileri yerse motive düşüyor bu sadece senin için değil herkes için söylediğim birşey
kız abin doktor değil mi daha iyi anlaması lazım seni ve anneni sonuçta sağlıklı birbeden için bu yola çıktınız
yok kız bizimkiler sadece boğuşmak değil ki atlamalı ziplamali koltuklar niye değişti :)
erken kapatmanın anlamı bedenine ceza vermek oluyor buda ters tepiyor , neden bir paket hemde büyükçe yapma bunu kendine ne güzel almamış eksilmissin bu süreçte daha da hızlanıp çarçabuk kurtulsan
Netten bulup atayım canım
kalorisi çok değil canım kakaodan daha az ben arada tatlılara katıyorum
Üstüne limon yada peynirle baby inan daha güzel olacak
öğlen hem makarna hem eppek olmasa iyiymiş canım
Benim kadar az yeme ama ben hep disardaydim ya az yedim bugün ve basım baya ciddi ağrıyor
He ya ben napiyim adam pastacı
Sağol canım
Kız sabahtan 2,30 a kadar kahve bitter ile nasıl durdun açıkmadın mispora Mehlikatun u ekle canım
sizin harfler bitmedi mi canım bizim yeğenler okumaya geçti kutlamalar vs sizde de var mı çok abartı ama ya herkesin ailesi tek tek pasta yaptırıp 26 çocuğa hediye alıyor her güne biri yapıyor bir ay parti sürüyor bebeler okumayı unutacak yeniden
Valla bence de bu velilerin gövde gösterisi hayır özelde değil devlet bunu yapan olur yapamayan olur yapamayanda sivrilmemek için ses etmiyor buna izin vermemeli öğretmenler bence veliler malesef son yıllarda öğretmenleri yönetiyorBizim harflerde bitmedi daha bahar 3 harf kaldı onlar erken bitirmiş bence
Hem ne öyle herkese hediye felan b...nu çıkardılar artık ya
Bir tane kocaman pasta bütün çocuklara aynı hediye alınır kıza erkeğe göre bitti gitti
Benim koltukta kırıldı zaten alttan tahtasını çıkardım sen bizim güreşleri bi görsen danalar baba zaten gümbür gümbür göbeğiyle :) kız arada ciyaklıyor saçım saçım diye Furkan zaten güçlü ya muatai biliyo bide herkese hücum
Enerjiyi boşaltıyorlar işte birbirlenin üzerinde arada kayraya bişey olacak diye korkuyorum ondan dalıyom bende aralarına
Sende yimeyeydin
Bide aksam 2 dil ek. Yemis :)) )
Bi ara eşime anlatayım inşallah haklısınız canım zaten konu kilo vermek olursa inanmaz diye söylemedim zayıflama için denemediğim şey kalmadı eksiler gözle fark edilsin ki supriz yaparım diye düşündümBizim kocalarda öyleydi
Yanında telefon alamazdık elimize hatta tuvaletten seslenenler vardı kadınşar kulübü eşlerin kuması mübarek
Alışır zamanla zayıflıyorum liste yapmalıyım menü yazmalıyım de takımı anlat sendeki değişimi görünce hiç karışmaz bile
Ne dimek bura hariç kizzzzAbla masallah bura haric heryeri takip ediyorsnben teminden beri anca gecmis yaptim
Neyseki 3 gune kendi duzenime gecicem aslinda iyi oldu ablamla geziyoruz hasret gideriyoruz ama cok duzenim bozuldu yemek konusunda o yuzden kendime de kiziyorum
Yarin balik dusunuyorum insallah degismez
Benimkilerde okuyor canim hepsi sadece iki harf kaldi yazimini falan gosteriyorum yarin bitcekti tamamen tabi bide bu okul biraz kenar mahalle oyizden veli destegi cok yok ona ragmen gayet iyiyiz biz oasta isine girmiycez ama ikinci donem okuma bayrami yapcaknisiz emir oyle geldi mudurden bos yere vakit harciycaz ya yapacak bisey yok artikCanım yediklerimizde takımı etkiliyor inan yani eskiden etkilenirdim ben sinirim bozulurdu şimdi torpuledim kendimi ama birileri uğraşırken birileri yerse motive düşüyor bu sadece senin için değil herkes için söylediğim birşey
kız abin doktor değil mi daha iyi anlaması lazım seni ve anneni sonuçta sağlıklı birbeden için bu yola çıktınız
yok kız bizimkiler sadece boğuşmak değil ki atlamalı ziplamali koltuklar niye değişti :)
erken kapatmanın anlamı bedenine ceza vermek oluyor buda ters tepiyor , neden bir paket hemde büyükçe yapma bunu kendine ne güzel almamış eksilmissin bu süreçte daha da hızlanıp çarçabuk kurtulsan
Netten bulup atayım canım
kalorisi çok değil canım kakaodan daha az ben arada tatlılara katıyorum
Üstüne limon yada peynirle baby inan daha güzel olacak
öğlen hem makarna hem eppek olmasa iyiymiş canım
Benim kadar az yeme ama ben hep disardaydim ya az yedim bugün ve basım baya ciddi ağrıyor
He ya ben napiyim adam pastacı
Sağol canım
Kız sabahtan 2,30 a kadar kahve bitter ile nasıl durdun açıkmadın mispora Mehlikatun u ekle canım
sizin harfler bitmedi mi canım bizim yeğenler okumaya geçti kutlamalar vs sizde de var mı çok abartı ama ya herkesin ailesi tek tek pasta yaptırıp 26 çocuğa hediye alıyor her güne biri yapıyor bir ay parti sürüyor bebeler okumayı unutacak yeniden
Ne dimek bura hariç kizzzz
Anacim nerdeyse burda yatip kalkiyom
Neyse ablan gidince eski duzenine geri donersin
Yanlis ifade kullandigini anladim zaten kuzucum, yinede espiri olsun diye trip atayim dedimAy abla bura haric degil buraa birlikte demek istedim iste baska dusunup baska yazmisim
Yoksaa takim icin nekadar emek sarfediyorsun goruyoruz hepimiz herkezin ne yiyip ictigini naptigini biliyorsun, bunu gercekten soluyorm nekadar kizsanda menulere gercekten senin sayende zayiflayan biri olarak cok degerlisin ablatakim kapaliyken bile aklimdan geciyordu hep acaba napiyolardir diye zuhal abla acaba baska biyerde uyemidir diye neler neler kuruyodum
bu menu biraz az olmusPaztesi Menüm
Sabah 9.0
1 yumurta
1 kk peynir
Yarım salatalık
Ara 1 elma
Öğle 13:0
1 kase ot kavurma
3 kaşık karnıbahar
Akşam 17:0
1 bardak süte 1 t.k Keçiboynuzu unu
Bu inanılmaZ tok tuttu, kalorisi hakkında henüz tam bilgiye sahip değilim
Su 1,5 lt
aksam hem corba hem ekmek, oglende makarna olmamisBugün kü menüm
Sabah 1 az pişmiş yumurta
1 kk peynir
1 dl ekmek
3 zeytin
Öğle 13:00
2 kasık yoğurtlu nakarna
1 dlm ekmek
1 kase salata
Ara bir portakal
Akşam 18:00
1 küçük dilim soğanlı somon balığı
1 kase salata
1 dlm ekmek
1 kepçe mercimek çorba
Su 2 lt
Spor 30 dk yürüyüş
Hem cukulata yiyip bide kotumu diyor :) )Ama abla 15.00 de kapattım.baksana telafi olmuştur inşallah.evet çok yemişim de .o sopayı haketçek kadar kötü mü
Kahvalti baya gec olmus cnmMenumu yazayim geçmiş donerim
10 gibi
Kahve 1 bitter
2.30
1 yumurta
2 d.ekmek
Havuç turp
2 kasik lor peynir
Ara 16
Yeşil çay 3 hurma
19.00
2 kaşık yoğurt
3 lt yakın su
Yetiskin kizin var tatlimCanım bizimde çok giden gelen oluyor çevre geniş akraba var biraz da titizlik her seyle genelde ben ilgileniyorum zaman bulamıyorum eşim de ilgi istiyor tlfo
listede olsan bugun o sarmalara takabilirdim :))Kahvalti:07.00
1.5 sahanda yumurta
1 dilim tb ekmegi
1 dilim peynir
7 tane yesil zeytin
Aralarda,sekersiz cay ve turk kahvesi
Ogle:12.00
1 tabak soganli biberli tavuk sote
1 kase yogurtlu bugday
Aralarda, sekersiz cay, turk kahvesi ve tarcinli yesil cay, 1 adet mandalina
Aksam:19.00
6 tane lahana sarmasi
Salata
1 kase yogurt
Su.2.0 lt
Spor yok
aksama nasil yorum yapsam bilemedimMenum
Kahvaltı 12
Bir dilim keçi peyniri
Uç zeytin
Marol maydanoz bol
Üç çatal kıymalı yumurta
Şekersiz çay
Ara 15
Bir incir
Çay açık limonlu
Akşam 17 30
1.5 tek lahmacun
Bir dilim pide
Çeyrek kebap yarım dilim ekmek
Bol salata
1yemek k irmik helvası
Su 2.5 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?