- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #260.381
Kiz ne isin vardi o kadar gecmisteGeçmişe daldım saat 1 olmuş geçmiş derken taa 2017 ye gittim :) yasemin kaptanmış :) çok geç oldu ben yatiyim herkese hayırlı geceler yarına güzel eksilerle uyanın inşallah
gunaydin fistikHerkese gunaydin
kar topu oynayakmi :)) bizim burasi buz keske kar yagsa ama gorunmuyorGünaydın kızlar, sabaha karla ıyanmak harika oldu, görsel güzel soğuk fena
Çocukları yollayıp yatağauyumasammda ısınıyorum napim )))
Bugün ve yarın sebze ağırlıklı beslenmeyi düşünüyorum. Umarım güzel eksiler görürüm
Bence eksiler boş degilde bol olsun :) ))Günaydın
Boş eksili bir gün olması dileğiyle
Sanki benimde kucuk cocugum varGunaydin guzeller bugun tatil ama vcut alisinca uyunmuyor kalktim erkenden bol eksili gunler olsun
Ohhhh masallah iyice stres atmisinizdirgünaydın kızlar
karı nasıl özlemişim nasıl özlemişim
dün geceyi dışarda geçirdik kızım eşim ve arkadaşlarla kartopu oynadık, bembeyazdı her taraf
güzel bir gün diliyorum hepimize
Eşler alışıyor abla zamanla hatta biz bu dönem burda değildik adamlara sarınca daha iyi anladılarCanım bizimde çok giden gelen oluyor çevre geniş akraba var biraz da titizlik her seyle genelde ben ilgileniyorum zaman bulamıyorum eşim de ilgi istiyor tlfon görunce:)
Teşekkür canım
Afiyet olsun canım güzel menu
Afiyet olsun menun super spor harika
Afiyet olsun güzel menu Canım
Güzel listeden önce yemişsin lahanalaridaKahvalti:07.00
1.5 sahanda yumurta
1 dilim tb ekmegi
1 dilim peynir
7 tane yesil zeytin
Aralarda,sekersiz cay ve turk kahvesi
Ogle:12.00
1 tabak soganli biberli tavuk sote
1 kase yogurtlu bugday
Aralarda, sekersiz cay, turk kahvesi ve tarcinli yesil cay, 1 adet mandalina
Aksam:19.00
6 tane lahana sarmasi
Salata
1 kase yogurt
Su.2.0 lt
Spor yok
Kızına demiştik aynı durum abla akşam içinMenum
Kahvaltı 12
Bir dilim keçi peyniri
Uç zeytin
Marol maydanoz bol
Üç çatal kıymalı yumurta
Şekersiz çay
Ara 15
Bir incir
Çay açık limonlu
Akşam 17 30
1.5 tek lahmacun
Bir dilim pide
Çeyrek kebap yarım dilim ekmek
Bol salata
1yemek k irmik helvası
Su 2.5 lt
Yani hep beraber olurda herkes tek tek çok çok abartı beni şimdiden tembihliyotlsr Kamile ya sivrilme okulda diye bence ben direk sınıf annesi olup kuralları kendim getiriyim ne dersin :)Benimkilerde okuyor canim hepsi sadece iki harf kaldi yazimini falan gosteriyorum yarin bitcekti tamamen tabi bide bu okul biraz kenar mahalle oyizden veli destegi cok yok ona ragmen gayet iyiyiz biz oasta isine girmiycez ama ikinci donem okuma bayrami yapcaknisiz emir oyle geldi mudurden bos yere vakit harciycaz ya yapacak bisey yok artik
El deliye biz akilliya hasretGeçmişe daldım saat 1 olmuş geçmiş derken taa 2017 ye gittim :) yasemin kaptanmış :) çok geç oldu ben yatiyim herkese hayırlı geceler yarına güzel eksilerle uyanın inşallah
Günaydın canımHerkese gunaydin
:)
Günaydın canımGünaydın kızlar, sabaha karla ıyanmak harika oldu, görsel güzel soğuk fena
Çocukları yollayıp yatağauyumasammda ısınıyorum napim )))
Bugün ve yarın sebze ağırlıklı beslenmeyi düşünüyorum. Umarım güzel eksiler görürüm
Günaydın canancimGünaydın
Boş eksili bir gün olması dileğiyle
Günaydın kamilecimGunaydin guzeller bugun tatil ama vcut alisinca uyunmuyor kalktim erkenden bol eksili gunler olsun
Az sonra geleceğim bi tartiliyim bakalım durum neGunaydinnnnnnnn
Dışı topbik ici pambık fistik adaylarim
Nasiliz hersey yolundami
Ne yesem diye kararsiz olan,
tarti problemi olan varsa
yada baska derdi tasasi
7/24 hizmetinizdeyim efemmmmmm
günaydın canım benim sıpa bol bol kâr bekliyor bizim buraya yağan kesmiyor onu sabaha kadar da buz oluyor zaten ama iki üç gün daha karlı alıyor bakalimgünaydın kızlar
karı nasıl özlemişim nasıl özlemişim
dün geceyi dışarda geçirdik kızım eşim ve arkadaşlarla kartopu oynadık, bembeyazdı her taraf
güzel bir gün diliyorum hepimize
Stres oluyosan tartilma bebegimAz sonra geleceğim bi tartiliyim bakalım durum ne
Aman bahar sınıf annesi bir kere oldum bir daha da tövbe ettim velilerle uğraşmak öyle zorki herkesin fikri var bişey alınacak hesap soran sorana dolandırıcı gözüyle bakıyorlar arkandan kulisler dönüyor ben çok sinirleniyorum böyle şeylere gayet sakin ve mülayim herşeyi içine atacak biri olmalı bence bu dediklerim de bende yok malesefEşler alışıyor abla zamanla hatta biz bu dönem burda değildik adamlara sarınca daha iyi anladılar
Güzel listeden önce yemişsin lahanalarida
Kızına demiştik aynı durum abla akşam için
Yani hep beraber olurda herkes tek tek çok çok abartı beni şimdiden tembihliyotlsr Kamile ya sivrilme okulda diye bence ben direk sınıf annesi olup kuralları kendim getiriyim ne dersin :)
El deliye biz akilliya hasret
Günaydın canım
:)
Günaydın canım
Günaydın canancim
Günaydın kamilecim
Az sonra geleceğim bi tartiliyim bakalım durum ne
günaydın canım benim sıpa bol bol kâr bekliyor bizim buraya yağan kesmiyor onu sabaha kadar da buz oluyor zaten ama iki üç gün daha karlı alıyor bakalim
Cok pasif olanda bi is beceremezki :)) herjesin dedigine uyacam diyeAman bahar sınıf annesi bir kere oldum bir daha da tövbe ettim velilerle uğraşmak öyle zorki herkesin fikri var bişey alınacak hesap soran sorana dolandırıcı gözüyle bakıyorlar arkandan kulisler dönüyor ben çok sinirleniyorum böyle şeylere gayet sakin ve mülayim herşeyi içine atacak biri olmalı bence bu dediklerim de bende yok malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?