Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Geçmişe daldım saat 1 olmuş geçmiş derken taa 2017 ye gittim :) yasemin kaptanmış :) çok geç oldu ben yatiyim herkese hayırlı geceler yarına güzel eksilerle uyanın inşallah

Geçmişe daldım saat 1 olmuş geçmiş derken taa 2017 ye gittim :) yasemin kaptanmış :) çok geç oldu ben yatiyim herkese hayırlı geceler yarına güzel eksilerle uyanın inşallah
Kiz ne isin vardi o kadar gecmiste
Vaktin varsa spor yapsaydin :)))

Herkese gunaydin
gunaydin fistik
Nasil iş varmi bugun
Canin sikilirsa dunku menulere bi goz atarsin :))

kar topu oynayakmi :)) bizim burasi buz keske kar yagsa ama gorunmuyor

Planda tam neler var cnm sebze derken ?
Sana sebzemi yoksa promu daha iyi geliyor

Bu arada senden de menu yorumlari alirsak memnun olacam

Günaydın
Boş eksili bir gün olması dileğiyle
Bence eksiler boş degilde bol olsun :) ))

Canan gecende sorduydum
Ise gidiyonmu sen
Gunaydin guzeller bugun tatil ama vcut alisinca uyunmuyor kalktim erkenden bol eksili gunler olsun
Sanki benimde kucuk cocugum var
2 yi geciyodu uyudugum 6 da uyandim

Bugun evde olduguna gore spor olacak :))

günaydın kızlar
karı nasıl özlemişim nasıl özlemişim
dün geceyi dışarda geçirdik kızım eşim ve arkadaşlarla kartopu oynadık, bembeyazdı her taraf
güzel bir gün diliyorum hepimize
Ohhhh masallah iyice stres atmisinizdir
Kar bozulmadan once bembeyaz cok huzur veriyor insana
Siki giyinin usutmeyin cnm

Eşler alışıyor abla zamanla hatta biz bu dönem burda değildik adamlara sarınca daha iyi anladılar
Güzel listeden önce yemişsin lahanalarida
Kızına demiştik aynı durum abla akşam için
Yani hep beraber olurda herkes tek tek çok çok abartı beni şimdiden tembihliyotlsr Kamile ya sivrilme okulda diye bence ben direk sınıf annesi olup kuralları kendim getiriyim ne dersin :)
El deliye biz akilliya hasret
Herkese gunaydin
Günaydın canım
Mefkurem abla bende listeye girmeden yiyim demistim birdaha yemem mumkun degil.
:)
Günaydın canım
Günaydın
Boş eksili bir gün olması dileğiyle
Günaydın canancim
Gunaydin guzeller bugun tatil ama vcut alisinca uyunmuyor kalktim erkenden bol eksili gunler olsun
Günaydın kamilecim
Gunaydinnnnnnnn

Dışı topbik ici pambık fistik adaylarim

Nasiliz hersey yolundami

Ne yesem diye kararsiz olan,
tarti problemi olan varsa
yada baska derdi tasasi
7/24 hizmetinizdeyim efemmmmmm
Az sonra geleceğim bi tartiliyim bakalım durum ne
günaydın kızlar
karı nasıl özlemişim nasıl özlemişim
dün geceyi dışarda geçirdik kızım eşim ve arkadaşlarla kartopu oynadık, bembeyazdı her taraf
güzel bir gün diliyorum hepimize
günaydın canım benim sıpa bol bol kâr bekliyor bizim buraya yağan kesmiyor onu sabaha kadar da buz oluyor zaten ama iki üç gün daha karlı alıyor bakalim

Aman bahar sınıf annesi bir kere oldum bir daha da tövbe ettim velilerle uğraşmak öyle zorki herkesin fikri var bişey alınacak hesap soran sorana dolandırıcı gözüyle bakıyorlar arkandan kulisler dönüyor ben çok sinirleniyorum böyle şeylere gayet sakin ve mülayim herşeyi içine atacak biri olmalı bence bu dediklerim de bende yok malesef

Cok pasif olanda bi is beceremezki :)) herjesin dedigine uyacam diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…