Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Daha uyuyanlarmi var saat 10 oldu orda :))

Kalkin 2 yumurta peynir zeytin bol yesillikli kahvaltinizi yapin yaninada 2-3 ceviz yada 10 bedem,findik kondurun :))

Simdi ikilemde kaldim onceki mesajina istinaden

Ben nasilim
Abla tatlı tatlı işini hallediyorsun ya onu demek istedim
Mülayim ama kimseyi takmayan
Ben çok takıyorum ve direk tartışma çıkıyor sonra sözünü dinletirsin bize yaptığın gibi o anlamda dedim
Bahar da benim gibi oda tersler milleti

Ben normalde sessiz sakin biri olarak bilinirim
Ama yeri geldimi hazir cevabim dir

Burda icimden canavar cikiyor heralde

günaydın canım benim sıpa bol bol kâr bekliyor bizim buraya yağan kesmiyor onu sabaha kadar da buz oluyor zaten ama iki üç gün daha karlı alıyor bakalim
canım benim kızım da karın yağdığını gördüğü an başladı kartopu oynayalım demeye
Allahtan tuttu da gece çıkıp oynadık
inşallah sizi oralarda da tutar da bıdıkla çıkarsınız oynamaya
iyi enerji atıyorlar çünkü

yok canım aksine dişli biri lazım sınıf annesi olmak için
bu dediğin özellikler fazlasıyla var bende, bana zarar verecek kadar, beni bi seçtiler sınıf annesi burnumdan geldi
en ufacık şeyde bile kaos oluyordu
en sonunda bıraktım başkasına
şimdi konuşmaları sonuna kadar dinleyip öyle cevap veriyorum
hatta çoğunda cevap vermeme gerek kalmıyor karar alamadıkları için

Yok abla sen işini biliyon yerinde ve kararında
Hala tırsıyom senden
Öylede olması gerekiyor bu da bir meziyet bence herkes yapamaz
Yok guzelim burda birbirimizi sevdigimizden bide samimiyet ictenlik var

Bazen de ablalik kontenjanini kullaniyor olabilirim

abla eskiden daha çok Karatay yaptim rahat verdim ama bu beslenme şekline korumada devam edemiyorum 5 kilo rahat geri dönüyor yani ben karbonhidrat siz yapamiyorum aslında toplumumuz beslenme şekli böyle eğer istediğim sonuçlar i alamazsam yine başlarım
Eskiden diyete başlayanlara bir süre karatayi yapmalarimi tavsiye ediyirdum bir insülin direnciniz varsa kırılsn o kadar kitabını alıp okudumki belki yine dönüş yaparim

Şeyma başka ya anladigim o yemegi zihninde bitirmiş yaşamak için yiyor ona keşke benzemeye calissam

Doğru haklısın tartıda eksiyi görmek istiyorsam doğru beslenmem gerekli

bende pekmezini kansizlik icin çocuklara yesiriyordm şimdide ununu alayim

3 hurma cok gibi ama geneli guzel:)
yok kız ya yaş hurma ya sertlerinden olsa da yine 3 bana mantıklı geliyor

canım o arada 1 lt den fazla su gıda takviyeleri evi usakalri ayarla derken saat geçiyor

olacak ins abla

valla ol senin kim tutar
Benim sinif annem yok hic sevmiyorum oyle isleri 13 yildirda isime kimseye burnunu sokturmam sinif anneleri kendini ikinci ogretmen saniyor mudur olmasa okuma bayramida yapmam zaten bu cocuklar anasinifinda fazlasiyla etkinlik su bu yapiyor olursa ilerleyen siniflarda yine yapsinlar ama birinci sinifta temel atarken boyle seylerle ugrasmak bana zaman israfi gibi geliyor bana kalsa. Okuduklari gun bi misir esliginde film izletirim birde hepsine kurdele madalya vs tamam veliyi hiiiiiic karistirmam suyunu cikariyorlar cunku deee yapcak bisey yok yapalim bakalim okuma bayramini nolcak gorecez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…