- 4 Şubat 2008
- 5.999
- 14.165
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #260.401
Benim gibiside olamaz senin gibisi olmalı ablaCok pasif olanda bi is beceremezki :)) herjesin dedigine uyacam diye
Simdi ikilemde kaldim onceki mesajina istinadenBenim gibiside olamaz senin gibisi olmalı abla
Abla tatlı tatlı işini hallediyorsun ya onu demek istedimSimdi ikilemde kaldim onceki mesajina istinaden
Ben nasilim
Ben normalde sessiz sakin biri olarak bilinirimAbla tatlı tatlı işini hallediyorsun ya onu demek istedim
Mülayim ama kimseyi takmayan
Ben çok takıyorum ve direk tartışma çıkıyor sonra sözünü dinletirsin bize yaptığın gibi o anlamda dedim
Bahar da benim gibi oda tersler milleti
ayyyy evet abla terapi gibi yaOhhhh masallah iyice stres atmisinizdir
Kar bozulmadan once bembeyaz cok huzur veriyor insana
Siki giyinin usutmeyin cnm
canım benim kızım da karın yağdığını gördüğü an başladı kartopu oynayalım demeyegünaydın canım benim sıpa bol bol kâr bekliyor bizim buraya yağan kesmiyor onu sabaha kadar da buz oluyor zaten ama iki üç gün daha karlı alıyor bakalim
yok canım aksine dişli biri lazım sınıf annesi olmak içinAman bahar sınıf annesi bir kere oldum bir daha da tövbe ettim velilerle uğraşmak öyle zorki herkesin fikri var bişey alınacak hesap soran sorana dolandırıcı gözüyle bakıyorlar arkandan kulisler dönüyor ben çok sinirleniyorum böyle şeylere gayet sakin ve mülayim herşeyi içine atacak biri olmalı bence bu dediklerim de bende yok malesef
Yok abla sen işini biliyon yerinde ve kararındaBen normalde sessiz sakin biri olarak bilinirim
Ama yeri geldimi hazir cevabim dir
Burda icimden canavar cikiyor heralde
Yok guzelim burda birbirimizi sevdigimizden bide samimiyet ictenlik varYok abla sen işini biliyon yerinde ve kararında
Hala tırsıyom senden
Öylede olması gerekiyor bu da bir meziyet bence herkes yapamaz
Gunun aydin az kalorili olsun taze hamisim :)Gunaydin kızlarr
abla eskiden daha çok Karatay yaptim rahat verdim ama bu beslenme şekline korumada devam edemiyorum 5 kilo rahat geri dönüyor yani ben karbonhidrat siz yapamiyorum aslında toplumumuz beslenme şekli böyle eğer istediğim sonuçlar i alamazsam yine başlarımOhhh cok sukur netini bitirme baska yerlerde
Bu esneda canan kimbilir neler goturdu :))
Artik duzenli menu bekliyorum
Sen hep sikayet et en iyisii:))
kiz sen niye mizikcilik yapiyon
Goruyon seydanin menulerini
Sende dogru şeyler ye
Lahana yersin Pekmez yersin sonra kilo dusmuyor :)))
Hem oyle aman aman bi spor yapmadinki sislik olsun
Sifir ekmek, meyve yap sadece pro sebze
Istiyorsanda saf pro
Eskiden guzel verdigin zamanlarda neler yapiyodun
begendim cnm sagolsin
Kolay olmasi daha da guzel :) herkese tavsjye ederim
Hem kolay hem lezzetli hemde diyetlik
aksam la ikindi arasi biraz yakin ama zararli bisey degil icerik guzel cnm
Kahvaltiyi erken yapinca tek kefir doyurmaz seni biseyler daha ekle yanina
Ins. Olmasin cnm ama biri hasta olunca genelde oburude oluyor
Allah baska dert vermesin
hem kuru hem karnibahar iyice sisecem diyon yani :)))
bende pekmezini kansizlik icin çocuklara yesiriyordm şimdide ununu alayimSağolasın canım, bende geçenlerde gıdaların içeriğini inceleyen bir hesapta dikaktimi çekti, hani şu çikolatalı tozlar varya ismi lzım değil, her ne kadar çocuklar için de olsa, içeriğinde katkı maddeleri de var.
Onun yerine çocuklara bundan yapmalı en azından demir, vitaminD çinko vitaminC vb, bağışıklık kazandıran bişey içmiş olurlar tabi.
Denedim başta kakao gibi içirdim çocuklarda sevdi, söyleyince şaşırdılar )))
şeker vb katmıyorum çünkü tatlı kendisi ))
Umarım faydasını görürüz, artık evimde keçiboynuzu ununa da yer açtım ))
yok kız ya yaş hurma ya sertlerinden olsa da yine 3 bana mantıklı geliyor3 hurma cok gibi ama geneli guzel:)
canım o arada 1 lt den fazla su gıda takviyeleri evi usakalri ayarla derken saat geçiyorCanım yediklerimizde takımı etkiliyor inan yani eskiden etkilenirdim ben sinirim bozulurdu şimdi torpuledim kendimi ama birileri uğraşırken birileri yerse motive düşüyor bu sadece senin için değil herkes için söylediğim birşey
kız abin doktor değil mi daha iyi anlaması lazım seni ve anneni sonuçta sağlıklı birbeden için bu yola çıktınız
yok kız bizimkiler sadece boğuşmak değil ki atlamalı ziplamali koltuklar niye değişti :)
erken kapatmanın anlamı bedenine ceza vermek oluyor buda ters tepiyor , neden bir paket hemde büyükçe yapma bunu kendine ne güzel almamış eksilmissin bu süreçte daha da hızlanıp çarçabuk kurtulsan
Netten bulup atayım canım
kalorisi çok değil canım kakaodan daha az ben arada tatlılara katıyorum
Üstüne limon yada peynirle baby inan daha güzel olacak
öğlen hem makarna hem eppek olmasa iyiymiş canım
Benim kadar az yeme ama ben hep disardaydim ya az yedim bugün ve basım baya ciddi ağrıyor
He ya ben napiyim adam pastacı
Sağol canım
Kız sabahtan 2,30 a kadar kahve bitter ile nasıl durdun açıkmadın mispora Mehlikatun u ekle canım
sizin harfler bitmedi mi canım bizim yeğenler okumaya geçti kutlamalar vs sizde de var mı çok abartı ama ya herkesin ailesi tek tek pasta yaptırıp 26 çocuğa hediye alıyor her güne biri yapıyor bir ay parti sürüyor bebeler okumayı unutacak yeniden
Gunun aydin az kalorili olsun taze hamisim :)
olacak ins ablagunaydin fistik
Nasil iş varmi bugun
Canin sikilirsa dunku menulere bi goz atarsin :))
kar topu oynayakmi :)) bizim burasi buz keske kar yagsa ama gorunmuyor
Planda tam neler var cnm sebze derken ?
Sana sebzemi yoksa promu daha iyi geliyor
Bu arada senden de menu yorumlari alirsak memnun olacam
Bence eksiler boş degilde bol olsun :) ))
Canan gecende sorduydum
Ise gidiyonmu sen
Sanki benimde kucuk cocugum var
2 yi geciyodu uyudugum 6 da uyandim
Bugun evde olduguna gore spor olacak :))
valla ol senin kim tutarEşler alışıyor abla zamanla hatta biz bu dönem burda değildik adamlara sarınca daha iyi anladılar
Güzel listeden önce yemişsin lahanalarida
Kızına demiştik aynı durum abla akşam için
Yani hep beraber olurda herkes tek tek çok çok abartı beni şimdiden tembihliyotlsr Kamile ya sivrilme okulda diye bence ben direk sınıf annesi olup kuralları kendim getiriyim ne dersin :)
El deliye biz akilliya hasret
Günaydın canım
:)
Günaydın canım
Günaydın canancim
Günaydın kamilecim
Az sonra geleceğim bi tartiliyim bakalım durum ne
günaydın canım benim sıpa bol bol kâr bekliyor bizim buraya yağan kesmiyor onu sabaha kadar da buz oluyor zaten ama iki üç gün daha karlı alıyor bakalim
Yanlis ifade kullandigini anladim zaten kuzucum, yinede espiri olsun diye trip atayim dedim
Yok kizzz oyle bisey aklimin ucundan bile gecmedi hem siz olmadan yapamazdimki
Biz hep birlikte guzeliz, güçlüyüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?