- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #26.041
triendy21 kullanıcısından alıntı
canım şimdi sen bi bardağa garanti olsun diye 2 tatlı kaşığı koy sabah kalkınca iç..yarım saat sonra falan kahvaltını et,,dikkatli besleniyosundur umarım artık..kahvaltıdan sonra yarım bardak bidaha iç ılık suya bu sefer 1 tatlı kaşığı kat ama...sonra ara yapıcaksın bitane meyve yiyebilirsin,,öğle yemeğini yiyceksin,,sebze yemeği salata,,et yemeği olabilir tavuk olabilir ızagara köfte yada bu şekilde beslen ve yoğurt mutlaka olsun.tekrar 10dk falan sonraa yarım bardak sirkeli su iç ..tekrar ara yap bi meyveylee...akşam yemeği çok önemli akşam hafif kapatısan sabah tartıda eksilmiş görürsün kendini...çorba salata en iyi böyle kapatırsın ve akşamları tek çeşit ye çorba salata yada et salata sebze yemeği salata,,yoğurt olsun yine yanındaa..tekrar ardından yarım bardak içebilirsin yada gece yatmadan ben öyle yapıyorum akşam yemekten sonra yarım bardak yatarkende 1 bardak 2 kaşıklı içiyorum..aralarda yeşil çay biberiye ve 7 otlu çay içiyorum...yine aralarda 1 tane armut bazen mandalina yiyorum akşam en geç 7de bitmiş olsun öğünün.bak nasıl kilo veriyosun..incelmek için spor şart canım..mesela oklavayla sağ sol dönme hareketi yapabilirsin ben 80tane yapıyorum 40-40,,yanlara eğilme yapabilirsin sağına soluna yine 80tane..e bide en önemlisi mekik,,ben sabah akşam 50tane çekiyorum..inanki ççok faydası olduu,,istersen albümümde fotolarım var bakabilirsin ilk halimle son hallerim var motive amaçlıı..ha bide 4kasıma 92 olman için 2 haftan var ve haftada 2.5 kilo vermen gerekiyo bu senin kilonda olan biri için hiçte zor değil hatta baştaki haftalarda su ödem falan atıyo vücut çabuk gidiyoo..dediklerimi uygularsan çok kolay kilo verebilirsin ama yeşil çay mutlaka içmeni öneririm metabolizmamızı hızlandırıyoo yağ yakımı yapıyoo,,biberiye çayıda öylee...
birden hergun yapmaya basladim acaba cok mu diyorum cunku odem yapti gibi hissediyorum. agrisa da sizlasa da her gun leslie 5mil yapiyorum 1 saat, cogu zaman agirlik da calisiyorum kollarim omuzlarim sirtim icin. birer gun ara mi versem veya aralarda daha hafif bir egzersiz mi yapsam. ne yapayim dersin.. bu kiloda bunyemi de asiri strese sokmak istemiyorum odemden de korktum bugun ara vermeyi dusunuyordum vereyim mi..
bende yapçam bende bendeee.....
asıl korkum köye gidince kilo alırım korkusu sarmış beni .gidince akrabalar eşimi çok severler beni fazla tanımazlar ben 5 yılda bir giderim yemege davet ederler az yedigimde hemen 1 haftada kilo almadan gelseydim çok mutlu olurdum eşimin halası oglunu nişanlandırıyormuş tamda bayramın son günü köydeki nişanlar hep yemekli tatlılı olur ALLAH YARDIM ETSİN BANA .
bence sen hiç spor yapma yapınca daha çabuk geçicen beni sen biraz dinlen kocanla güzel yemekler yapın yiyin
cok kotusun fadimeeeeeeeeeee
kızlar anca geldimm
napıyonuzz bakımm
geçmişi okudum sirkelı su yazmışsınızz
aslında üşenmesekde her gün içsek
bu arada dikkat ettim hoppidik hiç gelmemiş dün küstümü acabaaa
hoppişimmm neredesin kuşummm gellllllllllllll
geçmez bacım geçmez....en azından benimki geçmedi...her ay iki ağrı kesici almazsam kıvrım kıvrım kıvranıyorum.çoooooook fena karnım belim ağrıyor rengli ağrıları evlenince geçer dediler geçmedi..çocuk doğurunca geçer dediler ee yine geçmediiiii
yettim bacımmmm...hopişşşşşşşşşşşş ahan bende küstüm sana okadar çagırdım duymadınmı bende küstüm sana
Kızlar anca geldimm
napıyonuzz bakımm
geçmişi okudum sirkelı su yazmışsınızz
aslında üşenmesekde her gün içsek
bu arada dikkat ettim hoppidik hiç gelmemiş dün küstümü acabaaa
hoppişimmm neredesin kuşummm gellllllllllllll
triendy21 kullanıcısından alıntı
canım şimdi sen bi bardağa garanti olsun diye 2 tatlı kaşığı koy sabah kalkınca iç..yarım saat sonra falan kahvaltını et,,dikkatli besleniyosundur umarım artık..kahvaltıdan sonra yarım bardak bidaha iç ılık suya bu sefer 1 tatlı kaşığı kat ama...sonra ara yapıcaksın bitane meyve yiyebilirsin,,öğle yemeğini yiyceksin,,sebze yemeği salata,,et yemeği olabilir tavuk olabilir ızagara köfte yada bu şekilde beslen ve yoğurt mutlaka olsun.tekrar 10dk falan sonraa yarım bardak sirkeli su iç ..tekrar ara yap bi meyveylee...akşam yemeği çok önemli akşam hafif kapatısan sabah tartıda eksilmiş görürsün kendini...çorba salata en iyi böyle kapatırsın ve akşamları tek çeşit ye çorba salata yada et salata sebze yemeği salata,,yoğurt olsun yine yanındaa..tekrar ardından yarım bardak içebilirsin yada gece yatmadan ben öyle yapıyorum akşam yemekten sonra yarım bardak yatarkende 1 bardak 2 kaşıklı içiyorum..aralarda yeşil çay biberiye ve 7 otlu çay içiyorum...yine aralarda 1 tane armut bazen mandalina yiyorum akşam en geç 7de bitmiş olsun öğünün.bak nasıl kilo veriyosun..incelmek için spor şart canım..mesela oklavayla sağ sol dönme hareketi yapabilirsin ben 80tane yapıyorum 40-40,,yanlara eğilme yapabilirsin sağına soluna yine 80tane..e bide en önemlisi mekik,,ben sabah akşam 50tane çekiyorum..inanki ççok faydası olduu,,istersen albümümde fotolarım var bakabilirsin ilk halimle son hallerim var motive amaçlıı..ha bide 4kasıma 92 olman için 2 haftan var ve haftada 2.5 kilo vermen gerekiyo bu senin kilonda olan biri için hiçte zor değil hatta baştaki haftalarda su ödem falan atıyo vücut çabuk gidiyoo..dediklerimi uygularsan çok kolay kilo verebilirsin ama yeşil çay mutlaka içmeni öneririm metabolizmamızı hızlandırıyoo yağ yakımı yapıyoo,,biberiye çayıda öylee...
bende çikolata yemiyordum 2 gün önce çooook yedim ama deli gibi tatlı istiyor canım puding yaptım üstüne de ohhh yedim rengli oldum sebebi çıktı ortaya
Yeşil çaya ara verdim paşazadem hastalığında ben dağıttım hepten kendimi
çoooooook fena karnım belim ağrıyor rengli ağrıları evlenince geçer dediler geçmedi..çocuk doğurunca geçer dediler ee yine geçmediiiii
tamam canım..sonuçta kaptan sensin..(senin bu sözü sevmediğini biliyorum amaa)...
Hopıss Püsküüt derki ;
3 hafta üst üste kilo bildirimi yapmayan üye diskalifiye olacaktır.Fakat takım içi durumu ve dönüş mazereti göz önünde bulundurularak takım içi kararı vermek takım üyelerinin insiyatifindedir.Diyor.
Böyle olunca karar bize kalıyor.Hepımız zaman zaman dıyetten sıkılıyoruz.Lionesse diyet yapmıyo olsanda katılımda bulunkı abartmadan o donemı atlat...Bence donmesınde bı sakınca yok.Karara karsı cıkan varsa gerekcesıyle bunu bıldırsın oylamaya sunalım ...
[((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?