Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bu günkü menümü yazayım;

08:30 lavaş arasına sarılmış peynir tam rejim menüsü oldu yani.... Sabah sabah lavaşı nerden buldun demeyin... Bim diye bişi var her girişimde kilo alıp çıkıyorum :))) Allah tan bir tane yedim....
+ 1 yovita yedim

10:00 1 elma 1 b form çayı

13:00 4 adet sarma dolma, 1 yovita

14:00 1 elma, 1 b yeşil çay yedim

16:00 1 elma, 1 b yeşil çay

18:00 1 elma, 1 b yeşil çay

dahada yemem.... birde sirkeli su içerim az sonra....

bende yapçam bende bendeee.....

bence sen hiç spor yapma yapınca daha çabuk geçicen beni sen biraz dinlen kocanla güzel yemekler yapın yiyin

asıl korkum köye gidince kilo alırım korkusu sarmış beni .gidince akrabalar eşimi çok severler beni fazla tanımazlar ben 5 yılda bir giderim yemege davet ederler az yedigimde hemen 1 haftada kilo almadan gelseydim çok mutlu olurdum eşimin halası oglunu nişanlandırıyormuş tamda bayramın son günü köydeki nişanlar hep yemekli tatlılı olur ALLAH YARDIM ETSİN BANA .

eywah eywahh... yemesende kasıntı derler... sen yalan at onlara ben öyle yapıyorum çok ısrar ederlerse midemde problem doktor yeme dedi napalım mecbur bırakıyolar insanı :)))) Bunlar beyaz yalancıklar....

Kızlar anca geldimm
napıyonuzz bakımm
geçmişi okudum sirkelı su yazmışsınızz
aslında üşenmesekde her gün içsek
bu arada dikkat ettim hoppidik hiç gelmemiş dün küstümü acabaaa
hoppişimmm neredesin kuşummm gellllllllllllll

bence küsmüştür .küstürdünüz arkadaşımı kim kızdırdı çabuk söyleyin gelip topugundan vurayım

bende çikolata yemiyordum 2 gün önce çooook yedim ama deli gibi tatlı istiyor canım puding yaptım üstüne de ohhh yedim rengli oldum sebebi çıktı ortaya

Yeşil çaya ara verdim paşazadem hastalığında ben dağıttım hepten kendimi

çoooooook fena karnım belim ağrıyor rengli ağrıları evlenince geçer dediler geçmedi..çocuk doğurunca geçer dediler ee yine geçmediiiii

hopişşşşşşşşşşşş ahan bende küstüm sana okadar çagırdım duymadınmı bende küstüm sana
yettim bacımmmm...

herkeze küserim sana küsmem kuşummm...ben geldim ama herkes gitmiş...

tşk ederim fadimecim..evet diette en önemli şey yemeği erken kesmek ve akşam yemeğini hafif geçiştirmek..ben de bu akşam salatayla geçişirmek istiyorum bol limonlu..bayrama kadar hiç kaçamak yapmamam lazım..77 yalan oldu..belki 81 olabilirim

puding mi oof of... benim de canim tatli istiyor esim de karsimda cayina batira batira yedi kremali biskuvileri az once.. ben anca kalorisine bakmak icin paketi elime aldim tanesi 67 kalori aman bosveer dedim sonradan yasayacagin vicdan azabina degmez simdi ispanak pisiriyorum...

çoooooook fena karnım belim ağrıyor rengli ağrıları evlenince geçer dediler geçmedi..çocuk doğurunca geçer dediler ee yine geçmediiiii

yok canim ben de kendimi oyle avutuyordum ama malesef degisen birsey yok yine ilk gun felaket agriyor hatta bazen son gun de agriyor, arasi normal illa ilac aliyorum ama her ay yoksa dayanamiyorum..

tamam canım..sonuçta kaptan sensin..(senin bu sözü sevmediğini biliyorum amaa)...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…