Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Stres oluyosan tartilma bebegim
Yok yok sonuç iyi abla eksildim biraz Hepfitim duymasın
Biliyorum canım ya ablamda gördüm ablamda carladi çoğuna bı kere mesela kadınla kocası meğer evde küsmüş wp grubunda adamın no varmış çünkü adam o okulda memurmus o ilgileniyor kadın aramış ablana trip atıyor biz kusus sen niye ona dedin bana demedin diye bir zımbırtı varmış da çocuklarla ilgili delilik bence
Ama eğer ki varsa böyle birşey sırf her dedikleri olmasın diye öğretmeni biguyorlar ya amaç eğitim öğretim değil kadın gününe dönmüş
ben karlı havada çıkmıyorum zaten heryer buz oldu kuzey var birde sende yürü kız işte ekstra spor

Benim gibiside olamaz senin gibisi olmalı abla
Benden hiç olmaz
Buz oldu canım heryer belki üstüne yağarsa birde Ankara ne kadar kara hasretse bebeklerden önce koca koca amcalar dökülüyor bitiyor yaganda

Karatay bende de baya bir dönem duraklama yaptı önemli olan Karatay değilde güne mesela bı bardak süt ve kuru meyve ile de baslayabilirsin
ay ne güzel hayalimdeki öğretmen ben bebeği sana gönderiyim iki senesi var ama olsun belki sen o zamana kadar Ankara'ya gelirsin
Yeğenim orta okul ilkokulda ablamdi sınıf annesi bu sene müdür aramis 2-3 sınıfta sınıf annesi kavgası çıkmış gelip ücretli sınıf anneliği yapar mısın diye oha dedim artık saçmalamanin dibi

Gunaydinnnnnnnn

Dışı topbik ici pambık fistik adaylarim

Nasiliz hersey yolundami

Ne yesem diye kararsiz olan,
tarti problemi olan varsa
yada baska derdi tasasi
7/24 hizmetinizdeyim efemmmmmm
Çok tatlısın abla
Kaçırmışım herhalde artık ev hanımıyım :))
Evde olunca irade daha da zorlanıyor onu anladım.

Hastalık hastası Tuğçe’ den herkese merhabalar...

Pazartesi akşam toparlandım, sanırım iyileşiyorum derken dün sabah lavaboda başım döndü ve yüz üstü yere düştüm. Ağzım burnum yarıldı, dişim yamuldu. Düşmenin etkisiyle kulağım ve yüz kemiklerim zonkluyor. Akşam 20.30 a kadar acildeydim yine. Serum, beyin tomogrofisi, ateş takibi vs

Birileri yaşadıklarımın rüya olduğunu söylesin diyorum ama değil. Yataktan hiç çıkamıyorum. Biraz gözümü açmışken size haber vereyim dedim.

Sizler nasılsınız? Umarım herşey yolundadır. Sağlığınıza dikkat edin

Geçmiş olsun .çok üzüldüm vertigo mu bu neden kaynaklanıyor

Etiketli gıybet en sevdiğim

Valla kadınlarla işmyapmak zor canım
Sınıf annesi seçiyorsan ona yetkiyi vermişsin az kendini geri çek bırak fikir vermeyi şöyle olsun bunu al şunu al demeyi Çiçek alınacak cinsinden buketin şeklinden renginden tut hepsine karışıyorlar çiçek bu ya maksadını neden aşıyor
Ben gelemiyorum böyle şeylere şimdiki sınıf annemiz de lüks düşkünü saolsun öğretmenler gününde hafif altın alalım diye teklif getirdi Allahtan altın yasakmış
Sonra marka saat alalım dedi michaelkors saatlere bakıyor sertifikalı felan 1000 lirayı aşmasın diyor bide brunch ayarlayacakmış birde pastası çiçeği nerden baksan bir çocuk 100 lirayı geçiyordu
Karşı çıktık tabiki saatte tutturdu gitti aldı ama daha uygun marka şükür
Ortak bir para toplanır o parayı aşmadan git ne istiyorsan al abartma değilmi

Günaydın :)
Salı menüsü ile karşınızdayım.
11.00- 1 bardak Yeşilçay

11.30- 3 kaşık menemen biraz peynir 1 dilim ekmek. Domates salatalık 2 bardak şekersiz çay.

18.30- fırında mantar, 4 adet lahana sarması, yarım kase tavuk suyu çorba, 2 kaşık sarımsaklı yoğurt, 2 adet fırında kanat.

Su: 1.5 lt

Spor: yok.

Hasta oluyorum galiba baş ağrosından uyuyamadım bile.

Çok çok haklısın ikinci öğretmen değil de velilerin öğretmeni oluyor oda aklı sıra
Bence kendimizi olduğumuzdan daha farklı göstermek çok yanlış geçen seneki öğretmene çiçek alınacak orkide çanta eşarp pasta birde organizasyon malzemeleri tabak felan öyle plastik değil tutturdu sınıf annesi ya sana hayatında kaç kere orkide aldılar da öğretmene kendini farklı göstermeye çalışıyorsun aileler bu kadar para veremez ki insanları zor durumda bırakıyorsun oturduğum semt öyle lüks değil sıradan bi mahalle herkes memur işçi kendi halinde diyeyim
ne güzel düşünmüşsün film mısır madalya işte bu
Sizin gibi öğretmen bulmak da zor cidden
Bu da benim sloganım
"AZ YİYİP ÇOK TEPİNEN KAZANSIN"

Oyyy kuzum geçmiş olsun canım
Vertigomu diyecektim bende
Nasılsın şimdi
Geçen yaz kötü bi olay atlattık ailecek bende de vertigo çıktı şimdi iyiyim çok şükür ben bunu yenerim dedim hiç takmadım denge bozukluğunu ve şükür atlattım beyinde bitirmek gerekiyormuş

bugun kendi kendimize is cikardik onlari yapiyoruz. Bakalim ogleden sonraya biyerden bisey cikmazsa bostayiz yine. Simdide yemege gececegim firsat bulursam bakarim menulere :))

Free canlarimiz nerdeler acaba

ekim2009

tugcetugcem
saklambaç oynuyoruz saklanıyoruz bizi kim bulacak diye
ev temizliğle uğraştım dün öğleden sonra da misafirim vardı pc yi açıyorum kk ye geliyorum tık pc kendiliğinden kapanıyor inşallah bu yazıyı yollamadan kapanmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…