- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #260.421
Yok yok sonuç iyi abla eksildim birazStres oluyosan tartilma bebegim
Biliyorum canım ya ablamda gördüm ablamda carladi çoğuna bı kere mesela kadınla kocası meğer evde küsmüş wp grubunda adamın no varmış çünkü adam o okulda memurmus o ilgileniyor kadın aramış ablana trip atıyor biz kusus sen niye ona dedin bana demedin diye bir zımbırtı varmış da çocuklarla ilgili delilik benceAman bahar sınıf annesi bir kere oldum bir daha da tövbe ettim velilerle uğraşmak öyle zorki herkesin fikri var bişey alınacak hesap soran sorana dolandırıcı gözüyle bakıyorlar arkandan kulisler dönüyor ben çok sinirleniyorum böyle şeylere gayet sakin ve mülayim herşeyi içine atacak biri olmalı bence bu dediklerim de bende yok malesef
Ama eğer ki varsa böyle birşey sırf her dedikleri olmasın diye öğretmeni biguyorlar ya amaç eğitim öğretim değil kadın gününe dönmüş
ben karlı havada çıkmıyorum zaten heryer buz oldu kuzey var birde sende yürü kız işte ekstra sporGünaydın herkese bir tatil sabahıyla kahvaltıya koyuldum ahali evde sporada gidemiyeceğim eşim benim arabayı götürdü mahsur kalmış gibi hissediyorum kendimi
Bir şarkı tutturdum işlere koyuldum
Herkes boğazını tutsun
Benden hiç olmazBenim gibiside olamaz senin gibisi olmalı abla
Buz oldu canım heryer belki üstüne yağarsa birde Ankara ne kadar kara hasretse bebeklerden önce koca koca amcalar dökülüyor bitiyor yagandacanım benim kızım da karın yağdığını gördüğü an başladı kartopu oynayalım demeye
Allahtan tuttu da gece çıkıp oynadık
inşallah sizi oralarda da tutar da bıdıkla çıkarsınız oynamaya
iyi enerji atıyorlar çünkü
RAKIPLERRRRRR
North River
Hepfitim
askrhpozitif
@Edibe12
@Sweetyy83
@Yonahime
@istikrar1986
@seydan94
@mefkurem
@Antepia27
Baska unuttugum varmiydi
Karatay bende de baya bir dönem duraklama yaptı önemli olan Karatay değilde güne mesela bı bardak süt ve kuru meyve ile de baslayabilirsinabla eskiden daha çok Karatay yaptim rahat verdim ama bu beslenme şekline korumada devam edemiyorum 5 kilo rahat geri dönüyor yani ben karbonhidrat siz yapamiyorum aslında toplumumuz beslenme şekli böyle eğer istediğim sonuçlar i alamazsam yine başlarım
Eskiden diyete başlayanlara bir süre karatayi yapmalarimi tavsiye ediyirdum bir insülin direnciniz varsa kırılsn o kadar kitabını alıp okudumki belki yine dönüş yaparim
Şeyma başka ya anladigim o yemegi zihninde bitirmiş yaşamak için yiyor ona keşke benzemeye calissam
Doğru haklısın tartıda eksiyi görmek istiyorsam doğru beslenmem gerekli
bende pekmezini kansizlik icin çocuklara yesiriyordm şimdide ununu alayim
yok kız ya yaş hurma ya sertlerinden olsa da yine 3 bana mantıklı geliyor
canım o arada 1 lt den fazla su gıda takviyeleri evi usakalri ayarla derken saat geçiyor
ay ne güzel hayalimdeki öğretmen ben bebeği sana gönderiyim iki senesi var ama olsunolacak ins abla
valla ol senin kim tutar
Benim sinif annem yok hic sevmiyorum oyle isleri 13 yildirda isime kimseye burnunu sokturmam sinif anneleri kendini ikinci ogretmen saniyor mudur olmasa okuma bayramida yapmam zaten bu cocuklar anasinifinda fazlasiyla etkinlik su bu yapiyor olursa ilerleyen siniflarda yine yapsinlar ama birinci sinifta temel atarken boyle seylerle ugrasmak bana zaman israfi gibi geliyor bana kalsa. Okuduklari gun bi misir esliginde film izletirim birde hepsine kurdele madalya vs tamam veliyi hiiiiiic karistirmam suyunu cikariyorlar cunku deee yapcak bisey yok yapalim bakalim okuma bayramini nolcak gorecez
Yeğenim orta okul ilkokulda ablamdi sınıf annesi bu sene müdür aramis 2-3 sınıfta sınıf annesi kavgası çıkmış gelip ücretli sınıf anneliği yapar mısın diye oha dedim artık saçmalamanin dibi