- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #260.441
Çok geçmiş olsun, sebebi ne bu durumun?Hastalık hastası Tuğçe’ den herkese merhabalar...
Pazartesi akşam toparlandım, sanırım iyileşiyorum derken dün sabah lavaboda başım döndü ve yüz üstü yere düştüm. Ağzım burnum yarıldı, dişim yamuldu. Düşmenin etkisiyle kulağım ve yüz kemiklerim zonkluyor. Akşam 20.30 a kadar acildeydim yine. Serum, beyin tomogrofisi, ateş takibi vs
Birileri yaşadıklarımın rüya olduğunu söylesin diyorum ama değil. Yataktan hiç çıkamıyorum. Biraz gözümü açmışken size haber vereyim dedim.
Sizler nasılsınız? Umarım herşey yolundadır. Sağlığınıza dikkat edin
Vertigo çok zor bir rahatsızlık. Geçmiş olsun...Çok çok haklısın ikinci öğretmen değil de velilerin öğretmeni oluyor oda aklı sıra
Bence kendimizi olduğumuzdan daha farklı göstermek çok yanlış geçen seneki öğretmene çiçek alınacak orkide çanta eşarp pasta birde organizasyon malzemeleri tabak felan öyle plastik değil tutturdu sınıf annesi ya sana hayatında kaç kere orkide aldılar da öğretmene kendini farklı göstermeye çalışıyorsun aileler bu kadar para veremez ki insanları zor durumda bırakıyorsun oturduğum semt öyle lüks değil sıradan bi mahalle herkes memur işçi kendi halinde diyeyim
ne güzel düşünmüşsün film mısır madalya işte bu
Sizin gibi öğretmen bulmak da zor cidden
Oyyy kuzum geçmiş olsun canım
Vertigomu diyecektim bende
Nasılsın şimdi
Geçen yaz kötü bi olay atlattık ailecek bende de vertigo çıktı şimdi iyiyim çok şükür ben bunu yenerim dedim hiç takmadım denge bozukluğunu ve şükür atlattım beyinde bitirmek gerekiyormuş
Abla ben artidayim dün menum de iyiydi dun 1 dilim ekmek yedim sadece sporuda yaptım ama niye kilo veremedim üstüne birde artık gördüm reglde olmadım kasiklarım hafiften sancılarını ama olsam çok kilo verecek gibiyim wc yede çıkmadım 3 gundur
Ekimcim biraz iyi niyetin suistimal ediliyor bence. Mesafe her zaman iyidir.komşuma bu gün poğaça hamuru yapacaktım sabah erken kalktım evi toparladım duş aldım akşama börek istedi benimkiler yarısı peynirli yarısı patatesli olacakmış hamuru yoğurdum peynirli içi hazırladım komşuma hamuru yoğuralım mı diye aradım meğer bu gün apartmandakileri alacakmış sarmayı da onlara pişirmiş birazını da cuma gününe ayırmış yarın yapalım dedi , ben geçen hem poğaça hem ıspanaklı böreğe ne gerek var demiştim pazartesi baktım ıspanağını haşlamış bile cumaya bozulur bakteri üretirimm dedim meğer bu güne yapacakmış hatunkendimi azıcık kullanılmış hissettim yaa
çünkü pazartesi ses gelince mercekten bakmıştım beni çağıracaksa kapıyı açacaktım başım örtülü olmayınca hep mercekten bakarım ona göre kapıyı açarım baktım alt komşuyla konuşuyor ben de kapıyı açıp rahatsız etmedim içeri geçtim yani ben sarma sarmaya gitmeden önce belliymiş komşuların gidecekleri üstüne bir kazan pirinç kavurmuştu görünce bu çok dedim ben ne bileyim 2 yere birden hazırlık yapıyor, yaprağı da azdı ben eve gelip yaprak götürdüm ben sarmayı sararken o temizliğine v.s. ne baktı , bana da az önce sen de gel istersen diyor yok sağ ol dedim yarın gidip poğaçasını yaparım bir daha da yardım teklif etmem ,
ayy ben mi fena düşünüyorum kızlar , boş boşuna mı kullanılmış gibi hissettim fesat mı oldum neee:))
Tekrar tekrar geçmiş olsun...Alıntı yapamadım kusura bakmayın...
Bronşitin alerjiden kaynaklandığını söylediler.
Tahlilde kanımda enfeksiyon çıktı ve şekerim düşük çıktı, muhtemelen bundan kaynaklı bir baş dönmesi dediler.
İlacın etkilerini takip edecez şimdi ama alerjiyi tetikliyor mu diye. Dün hiç içmediğim için bakamadı doktorlar.
Çok şükür daha kötüsünden korusun Rabbim. Kendi başıma hiçbir şey yapamıyorum. Öyle yatıyorum işte...
Çoğu gitti diyosan daha var demekkiÇoğu gitti canım artık bu son iki günde bakalım heran herşey degisebilir
Sen nasılsın gittimi seninki gittiyse gidip yağmi alırsam acep
Tugcem yaa ne oldu sana boyleHastalık hastası Tuğçe’ den herkese merhabalar...
Pazartesi akşam toparlandım, sanırım iyileşiyorum derken dün sabah lavaboda başım döndü ve yüz üstü yere düştüm. Ağzım burnum yarıldı, dişim yamuldu. Düşmenin etkisiyle kulağım ve yüz kemiklerim zonkluyor. Akşam 20.30 a kadar acildeydim yine. Serum, beyin tomogrofisi, ateş takibi vs
Birileri yaşadıklarımın rüya olduğunu söylesin diyorum ama değil. Yataktan hiç çıkamıyorum. Biraz gözümü açmışken size haber vereyim dedim.
BuBne Allah askina cnm yaakomşuma bu gün poğaça hamuru yapacaktım sabah erken kalktım evi toparladım duş aldım akşama börek istedi benimkiler yarısı peynirli yarısı patatesli olacakmış hamuru yoğurdum peynirli içi hazırladım komşuma hamuru yoğuralım mı diye aradım meğer bu gün apartmandakileri alacakmış sarmayı da onlara pişirmiş birazını da cuma gününe ayırmış yarın yapalım dedi , ben geçen hem poğaça hem ıspanaklı böreğe ne gerek var demiştim pazartesi baktım ıspanağını haşlamış bile cumaya bozulur bakteri üretirimm dedim meğer bu güne yapacakmış hatunkendimi azıcık kullanılmış hissettim yaa
çünkü pazartesi ses gelince mercekten bakmıştım beni çağıracaksa kapıyı açacaktım başım örtülü olmayınca hep mercekten bakarım ona göre kapıyı açarım baktım alt komşuyla konuşuyor ben de kapıyı açıp rahatsız etmedim içeri geçtim yani ben sarma sarmaya gitmeden önce belliymiş komşuların gidecekleri üstüne bir kazan pirinç kavurmuştu görünce bu çok dedim ben ne bileyim 2 yere birden hazırlık yapıyor, yaprağı da azdı ben eve gelip yaprak götürdüm ben sarmayı sararken o temizliğine v.s. ne baktı , bana da az önce sen de gel istersen diyor yok sağ ol dedim yarın gidip poğaçasını yaparım bir daha da yardım teklif etmem ,
ayy ben mi fena düşünüyorum kızlar , boş boşuna mı kullanılmış gibi hissettim fesat mı oldum neee:))
Cnm benim lutfen dikkat etAlıntı yapamadım kusura bakmayın...
Bronşitin alerjiden kaynaklandığını söylediler.
Tahlilde kanımda enfeksiyon çıktı ve şekerim düşük çıktı, muhtemelen bundan kaynaklı bir baş dönmesi dediler.
İlacın etkilerini takip edecez şimdi ama alerjiyi tetikliyor mu diye. Dün hiç içmediğim için bakamadı doktorlar.
Çok şükür daha kötüsünden korusun Rabbim. Kendi başıma hiçbir şey yapamıyorum. Öyle yatıyorum işte...
Geri yattiydim
Çoğu gitti diyosan daha var demekki
Ben eksiye dustum bile
Evet şekerler kahvaltı bitti kahvaltı öncesi evi supurmustum şimdi toz alma vs ben kalkip işleri bitiriyimm
Çok tatlısın abla
Kaçırmışım herhalde artık ev hanımıyım :))
Evde olunca irade daha da zorlanıyor onu anladım.
Bu da benim sloganım
"AZ YİYİP ÇOK TEPİNEN KAZANSIN"
Hastalık hastası Tuğçe’ den herkese merhabalar...
Valla kadınlarla işmyapmak zor canım
Sınıf annesi seçiyorsan ona yetkiyi vermişsin az kendini geri çek bırak fikir vermeyi şöyle olsun bunu al şunu al demeyi Çiçek alınacak cinsinden buketin şeklinden renginden tut hepsine karışıyorlar çiçek bu ya maksadını neden aşıyor
Ben gelemiyorum böyle şeylere şimdiki sınıf annemiz de lüks düşkünü saolsun öğretmenler gününde hafif altın alalım diye teklif getirdi Allahtan altın yasakmış
Sonra marka saat alalım dedi michaelkors saatlere bakıyor sertifikalı felan 1000 lirayı aşmasın diyor bide brunch ayarlayacakmış birde pastası çiçeği nerden baksan bir çocuk 100 lirayı geçiyordu
Karşı çıktık tabiki saatte tutturdu gitti aldı ama daha uygun marka şükür
Ortak bir para toplanır o parayı aşmadan git ne istiyorsan al abartma değilmi
bugun kendi kendimize is cikardik onlari yapiyoruz. Bakalim ogleden sonraya biyerden bisey cikmazsa bostayiz yine. Simdide yemege gececegim firsat bulursam bakarim menulere :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?