Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

komşuma bu gün poğaça hamuru yapacaktım sabah erken kalktım evi toparladım duş aldım akşama börek istedi benimkiler yarısı peynirli yarısı patatesli olacakmış hamuru yoğurdum peynirli içi hazırladım komşuma hamuru yoğuralım mı diye aradım meğer bu gün apartmandakileri alacakmış sarmayı da onlara pişirmiş birazını da cuma gününe ayırmış yarın yapalım dedi , ben geçen hem poğaça hem ıspanaklı böreğe ne gerek var demiştim pazartesi baktım ıspanağını haşlamış bile cumaya bozulur bakteri üretirimm dedim meğer bu güne yapacakmış hatun kendimi azıcık kullanılmış hissettim yaa
çünkü pazartesi ses gelince mercekten bakmıştım beni çağıracaksa kapıyı açacaktım başım örtülü olmayınca hep mercekten bakarım ona göre kapıyı açarım baktım alt komşuyla konuşuyor ben de kapıyı açıp rahatsız etmedim içeri geçtim yani ben sarma sarmaya gitmeden önce belliymiş komşuların gidecekleri üstüne bir kazan pirinç kavurmuştu görünce bu çok dedim ben ne bileyim 2 yere birden hazırlık yapıyor, yaprağı da azdı ben eve gelip yaprak götürdüm ben sarmayı sararken o temizliğine v.s. ne baktı , bana da az önce sen de gel istersen diyor yok sağ ol dedim yarın gidip poğaçasını yaparım bir daha da yardım teklif etmem ,
ayy ben mi fena düşünüyorum kızlar , boş boşuna mı kullanılmış gibi hissettim fesat mı oldum neee:))

tugcetugcem gülüm ne oldun sen öyle çok geçmiş olsun ay habinarın alıntıda gördüm okudum anacım ne oluyor sana iyi ki yüz kemiği kırılmamış beynine zarar gelmemiş kuzum çok büyük badire atlatmışsın niye senin başın dönüp duruyor hem de kaç gün oldu ne dedi doktorlar
anam şimdi senin yüzün de yarıklar morluk şişmeler var ara ara buz koy dedi mi doktor nasıçl ağrın olur tahmin edemiyorum rabbim bir daha yaşatmasın kuzumm

Çok geçmiş olsun, sebebi ne bu durumun?

Vertigo çok zor bir rahatsızlık. Geçmiş olsun...

Abla ben artidayim dün menum de iyiydi dun 1 dilim ekmek yedim sadece sporuda yaptım ama niye kilo veremedim üstüne birde artık gördüm reglde olmadım kasiklarım hafiften sancılarını ama olsam çok kilo verecek gibiyim wc yede çıkmadım 3 gundur

Alıntı yapamadım kusura bakmayın...

Bronşitin alerjiden kaynaklandığını söylediler.
Tahlilde kanımda enfeksiyon çıktı ve şekerim düşük çıktı, muhtemelen bundan kaynaklı bir baş dönmesi dediler.

İlacın etkilerini takip edecez şimdi ama alerjiyi tetikliyor mu diye. Dün hiç içmediğim için bakamadı doktorlar.

Çok şükür daha kötüsünden korusun Rabbim. Kendi başıma hiçbir şey yapamıyorum. Öyle yatıyorum işte...

Ekimcim biraz iyi niyetin suistimal ediliyor bence. Mesafe her zaman iyidir.

Tekrar tekrar geçmiş olsun...

Bu hafta tatiliz iş yok. Hasta olacak gibiyim. Akşam uyuyamadım. 2 saat boyunca migren ile savaştım. Sonunda ilaç ve nihayet uyku. Sabah da gene baş ağrısı ile uyandım. Öğlene kadar sarhoş gibiydim. Sabah da alınca kendime geldim biraz. Kaç saattir ev temizliyorum. Sonunda biraz bitti ama ben de yoruldum. Şimdi spor salonuna gidip biraz yürürüm.
Öğle yemeği niyetine de 1 su bardağı yoğurt içine nar koydum, çok güzel kan şekerimi dengeledi.
Akşam da annemlere uğrarım.
Eşime alışverişe çıkacağız öncesinde. Bugün yoğun bir gün anlayacağınız.
Görüşürüz!

Tugcem yaa ne oldu sana boyle cook coook gecmis olsun cnm Allah korumus
lutfen saglikli beslen bir an once toparlan

BuBne Allah askina cnm yaa
Hem sana bu kadar is yaptiriyor
Hemde komsular gelecegi halde seni cagirmiyor
Fesatlikla alakasi yokki cok haklisin
Eger eminsen komsularin gelecegi onceden belliyse, spontane olan bisey degilse...

Cnm benim lutfen dikkat et
ne yapman gerekiyorsa yap

Çoğu gitti diyosan daha var demekki

Ben eksiye dustum bile

Cuma ya kadar inerim insallah canım acaip ödem yapan bir bunyem var 2 günde 1-2 kilonun fark ettiğini bilirim ama cumaya ne fark eder bilmiyorum

Bu hafta inşallah 9 gelsin yoksa ciddi strese girecem

Aaaa bide sana yenilirsem
neyaparim
Tebrik ederim
Ama sen yinede bana bı tebrik konuşması hazırla daha maç bitmedi

Moral bozuyorux 9 görüp mekfuram i
Yeniyoruz tebrikler i kabul ediyoruz

Evet şekerler kahvaltı bitti kahvaltı öncesi evi supurmustum şimdi toz alma vs ben kalkip işleri bitiriyimm

Kolay gelsin canim

Çok tatlısın abla

Kaçırmışım herhalde artık ev hanımıyım :))
Evde olunca irade daha da zorlanıyor onu anladım.

Bende tam tersini dusunuyorm, belkide calistigim zamanlar mutfakda calistigim icin olabillir

Bu da benim sloganım
"AZ YİYİP ÇOK TEPİNEN KAZANSIN"

Cok gecmis olsun tugcecim cok uzuldm, peki neden oyle birden bayilmissin arada oluyormu yoksa ilkdefami okdu doktorlar nediyor

Ay ben cok kizardim ole seymi olur insan yeri geliyor kendine 100tlye bisi alcagi zaman dusunuyor yani

bugun kendi kendimize is cikardik onlari yapiyoruz. Bakalim ogleden sonraya biyerden bisey cikmazsa bostayiz yine. Simdide yemege gececegim firsat bulursam bakarim menulere :))

Afiyet olsun canim nasil gidiyor neler yapiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…