Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #260.481
Sebze olursa artiya geçebilirsin cnmabla protein olunca acikmiyor insan ,sen şimdi de bakalım bana ben yarın ne yapayim şimdi protein üstüne şeker yüklemeyim direk yarında pro sebze mi yapsam napsam ki
Guzel olmuş cnmBugünki menum
Sabah 10.30
iki haşlanmış yumurta zeytin peynir domates biber salatalık 1b sekersiz çay
Ara 1 tk keten tohumu
Öğlen 13.30
1 tb etli yeşil fasulye 1 kase cacık
Aksam 17.00
Bir tb ıspanak bir kase yoğurt
2 lt su
3 mil leslie 135 puanMehlikatun
MEBe senin adına teşekkürlerimi sunacam kesinlikle sen bana adını soyadınındeyiverBizde yaptik kardan adam kar topu oynadik harika eglendiler
olur valla da benim ankaraya gelmek gibi bi niyetim yok aman kalsin ben iyiyim burda hakkaten sacmalamislar o ne yaaa ucretli bunlar para verecek yer ariyo
cok gecmis olsun canim dikkat et kendine
canim benim gecen yilki okulum merkez geliri iyi ailelerdi hediyeyi yasakladim ogrtmenler gununde surpriz parti yaptilar onuda yasakladim ki tayinim cikti byrasi zaten kenar mahalle burda zaten boyle seylere musade etmem ya bi sivri akilli dusunmuyo bi fikir atiyo yaxik cikinti olmayayim diye herkes uymak zorunda kaliyor gerek yok kimseyi zora sokmaya beni gercekten seven bisey yapmak isteyen cocugunu evde calistirsin odevini takip etsin baska bisry istemiyorum alinacak bisey varsa velilerime gruptan yazarim kitap vs alinacaksa yayinevi adi veriririm herkes gider alir para isine zaten girmem onlar rahat ben rahat bu adar ne aldirip ne satiyorlarda anneye babaya ihtiyac duyuyorlar anlamadim ben biz ders isliyoruz isletme calistirmiyoruzki
bu kadar iyi olmasaa
Super menu rakibem afiyet olsun:)Bugünki menum
Sabah 10.30
Ara 1 tk keten tohumu
Öğlen 13.30
Aksam 17.00
2 lt su
Patlican yemegi yapmis annem biraz gec kaldim sanirim :))Ne yemek yapacaksın kopya çekerim belki söyle bakalım
valla tum gun sinirden patliyordum daha yeni yeni kendime geldim. Ise yeni basladim iste 3 ay filan oldu daha simdiden bezdirdiler vallaKolay gelsin canim
Bende tam tersini dusunuyorm, belkide calistigim zamanlar mutfakda calistigim icin olabillir
Cok gecmis olsun tugcecim cok uzuldm, peki neden oyle birden bayilmissin arada oluyormu yoksa ilkdefami okdu doktorlar nediyor
Ay ben cok kizardim ole seymi olur insan yeri geliyor kendine 100tlye bisi alcagi zaman dusunuyor yani
Afiyet olsun canim nasil gidiyor neler yapiyorsun
iş yapmakla bir yerim eksilmez de muamele tuhafıma gitti başka zaman erkenden iç hattan arar az kapıyı aç der bir şey lazım oluna yada tartılmaya geleceği zaman uykudan kaldırır canı sağ olasıca bu gün 12 ye 10 kala ben arayınca diyor ben de seni arayacaktım diye , zaten önceden çağırsa da gitmem apartman günü gibi bir şey yapıyorlar çoluk çocuk hepsi doluşuyor ben sadece dışarıda denk gelirsek görüşüyorum kendi isteğimle asosyal olduğumu biliyorlar zaten kimseye hoşgeldine bile gitmedim ama bu sene gelenler de dahil hep hoş kadınlar kimse vay bize gelmedin diyip yargılamıyor ama toplu yere gitmediğimi de biliyorlar , komşum söyleseydi 2 ayrı misafir ağırlıycam diye ben yine yapardım hatta fazlasını yapardım böyle olunca kullanılmış hissettim misafirleri gelmeden 20 dk önce yarına kalsın poğaça diyor istersen zorlamıyorum sen de gel diyor tüm gün kendimi kötü hissettim şimdide başım gözüm kulağım hepsi birden ağrıyor fibromiyalji depreşti galiba :)BuBne Allah askina cnm yaa
Hem sana bu kadar is yaptiriyor
Hemde komsular gelecegi halde seni cagirmiyor
Fesatlikla alakasi yokki cok haklisin
Eger eminsen komsularin gelecegi onceden belliyse, spontane olan bisey degilse...
benimkiler oğlumla babası oluyor gülüm akşama yemek diye börekle kıymalı karnıbahar istediler ,yaparken mola verdim mutfak kapısını açtım sigara içerken tontişim dediğim komşumu gördüm onu kahveye çağırdım unun hamurun ortasın da ben böreği açana kadar çay da içtik , az rahatladım:)Herkez anlamis ama ben anlamadim hatta 3 kere okudum kafam karisdi benimkiler dedign evdekilermi komsularmi ay merakta ettim simdi
Ohh iyi yapmissin abla dinlenmissin ne guzel
daha az önce almaya gittim bu az çalışıp pat diye kapanıyor diye olmaz ben inilizce çalışıcam dedi açtı leptabı önüne çayını da verdim çalışıyor bu adam bana yeni leptabı vermeyecek yaaaa kendi tableti yavaşlamış ordan ingilizce çalışmıyor artıkguzelim kendini karbon almicam diye sartlandirma
Tartidan sonra 3 gun falan sabah 2 dil. Ekmek yiyebilirsin
Tartiya yakin karatay gibi yap
Senin planin ne bugun yarin icin
Tarti cok iyi degilse biseyler dusunelim
Ohhh iyii bari 2 gunde daha da duser
Heee iyi o zaman
Aman isteydim kendime bisey yapamadim bahanen yok :)))
Dogru seyleri yiyen diye duzeltelim :))
tartiya yakin mercimegi pek sevmedim onun harici guzel cnm
Şu 2 gun daha dikjat edelim
Cocuklar nasil oldu birazdaha iyidir ins
aksam cesit cok olunca gozume fazla gorundu biraz:))
Su ic cnm
adamin pc yi almiyonmu
şu 2 gun planladigimiz gibi yap cnm
Bide ciddi spor yapmiyonki
Kilon cok degil oyle 30 dklik yuruyus kurtarmaz seni
Suya tuza dikkat et spor yapmaya calis
ne dogru sozmus
gecmis olsun cnm
Hemde kolay gelsin
gülüm otistik oğlu var diye kadına hep dua ediyorum cidden işi zor allah yardımcısı olsun ben gitmiyorum ama onu ara ara ya çağırıyorum ya kendi geliyor kahveye ben bilgisayara çok bakıyorum bir şeyler okuyorum diye herşeyi biliyorum sanıyor, en son 2 hafta önce bana otistik çocukların bitkilerle nasıl iyileşeceğini araştır yeni tedavi varmı araştır dedi istanbulda bir doktor bağırsak temizliği yapıp bitkilerle tedavi ediyormuş tv de izlemiş o doktorun tedavisi iyi sonuç veriyor mu araştır diye ısrar etti ben de nasıl araştırayım doktora tedavi olup sonuç alan insanları bulmak lazım otizm tedavisi için de o konuya hakim olmak doktor olmak lazım dedim giderken yine de sen bi araştır diyordu :) bazen aklı karışıyor diyordum yazık diyordum eşim kaç kere de bu seni çok yoruyor az dikkat et dedi de ben ama kadına yazık dedim
hah işte gülüm ben de onu diyorum açıkça desin ne olacak ki yarın gidip poğaçasını yapıp gelicem bir kere tamam dedim söz sözdür :)Çok çok geçmiş olsun Tuğçe benimde eşim geçtiğimiz sene aynı şekilde düşmüştü kafasını peteğin boşaltma vanasina vurunca hafıza filan gitmişti Allah korumuş senide
Neredesin seydacim
Geçmiş olsun önlemini al
Abla hani yeni PC noldu
Hayır açık açık deseydi hem ptesi hem cuma için iki kere uğraşmayim diye anlarsın açık sözlülük iyidir ama bu bildiğin kullanmış ben olsam cuma bile gitmem
WC etkilidir canım ona çözüm bul
Dimi kız :)
Migrem başa bela
yok abla hem cuma hem ptesi misafir planı yapmış o hatun ama ptesiden hiç bahsetmeden fazladan iş yaptırmış yani kendi yapacağını da Ekim ablaya paslamis hayır bahsetme ok ama o kadar lafı açılıyor ama hiç bahsetmeyip resmen kullanmış
Ekim böyle insanlara tepki vermez isen seni saf salak anlamaz o diye düşünüyorlar sen iyi niyetinden susarsan oda tepene çıkar bunu kendine yapma yaptırma sonra baş ağrısından sinirden duramazsın hayır ya sana 2 misafir ağırlanacak kadar yaprak sardırırıyor poaça börek yaptırıyor bide işgüzar çok büyük ayıp ben olsam yüzleşirim rahatlarımkomşuma bu gün poğaça hamuru yapacaktım sabah erken kalktım evi toparladım duş aldım akşama börek istedi benimkiler yarısı peynirli yarısı patatesli olacakmış hamuru yoğurdum peynirli içi hazırladım komşuma hamuru yoğuralım mı diye aradım meğer bu gün apartmandakileri alacakmış sarmayı da onlara pişirmiş birazını da cuma gününe ayırmış yarın yapalım dedi , ben geçen hem poğaça hem ıspanaklı böreğe ne gerek var demiştim pazartesi baktım ıspanağını haşlamış bile cumaya bozulur bakteri üretirimm dedim meğer bu güne yapacakmış hatunkendimi azıcık kullanılmış hissettim yaa
çünkü pazartesi ses gelince mercekten bakmıştım beni çağıracaksa kapıyı açacaktım başım örtülü olmayınca hep mercekten bakarım ona göre kapıyı açarım baktım alt komşuyla konuşuyor ben de kapıyı açıp rahatsız etmedim içeri geçtim yani ben sarma sarmaya gitmeden önce belliymiş komşuların gidecekleri üstüne bir kazan pirinç kavurmuştu görünce bu çok dedim ben ne bileyim 2 yere birden hazırlık yapıyor, yaprağı da azdı ben eve gelip yaprak götürdüm ben sarmayı sararken o temizliğine v.s. ne baktı , bana da az önce sen de gel istersen diyor yok sağ ol dedim yarın gidip poğaçasını yaparım bir daha da yardım teklif etmem ,
ayy ben mi fena düşünüyorum kızlar , boş boşuna mı kullanılmış gibi hissettim fesat mı oldum neee:))
Saolasın canım çok zor günlerdiVertigo çok zor bir rahatsızlık. Geçmiş olsun...
Sevilay ada çayı rezene içsene bende regl öncesi fena şişiyorumAbla ben artidayim dün menum de iyiydi dun 1 dilim ekmek yedim sadece sporuda yaptım ama niye kilo veremedim üstüne birde artık gördüm reglde olmadım kasiklarım hafiften sancılarını ama olsam çok kilo verecek gibiyim wc yede çıkmadım 3 gundur
Çok geçmiş olsun tuğçecim inşallah bi an önce iyileşirsinAlıntı yapamadım kusura bakmayın...
Bronşitin alerjiden kaynaklandığını söylediler.
Tahlilde kanımda enfeksiyon çıktı ve şekerim düşük çıktı, muhtemelen bundan kaynaklı bir baş dönmesi dediler.
İlacın etkilerini takip edecez şimdi ama alerjiyi tetikliyor mu diye. Dün hiç içmediğim için bakamadı doktorlar.
Çok şükür daha kötüsünden korusun Rabbim. Kendi başıma hiçbir şey yapamıyorum. Öyle yatıyorum işte...
Geçiş olsun benim vertigo migren kaynaklıymışBu hafta tatiliz iş yok. Hasta olacak gibiyim. Akşam uyuyamadım. 2 saat boyunca migren ile savaştım. Sonunda ilaç ve nihayet uyku. Sabah da gene baş ağrısı ile uyandım. Öğlene kadar sarhoş gibiydim. Sabah da alınca kendime geldim biraz. Kaç saattir ev temizliyorum. Sonunda biraz bitti ama ben de yoruldum. Şimdi spor salonuna gidip biraz yürürüm.
Öğle yemeği niyetine de 1 su bardağı yoğurt içine nar koydum, çok güzel kan şekerimi dengeledi.
Akşam da annemlere uğrarım.
Eşime alışverişe çıkacağız öncesinde. Bugün yoğun bir gün anlayacağınız.
Görüşürüz!
Pınar emin ol kendine başkasına alırken düşünüyordur kesin ama öğretmene gelince bi garip oluyorlar yarandıklarını sanıyorlar ne saçma otur kamilenin dediği çocuğunu çalıştır ilgili anne olKolay gelsin canim
Bende tam tersini dusunuyorm, belkide calistigim zamanlar mutfakda calistigim icin olabillir
Cok gecmis olsun tugcecim cok uzuldm, peki neden oyle birden bayilmissin arada oluyormu yoksa ilkdefami okdu doktorlar nediyor
Ay ben cok kizardim ole seymi olur insan yeri geliyor kendine 100tlye bisi alcagi zaman dusunuyor yani
Afiyet olsun canim nasil gidiyor neler yapiyorsun
Yeme içme kurutma makinası al Bebek geliyooooBizde bugun disardaydik biraz gezindik sonra pazara ugradik biseyler aldik ve aksam icin cupra
Birazdan mutfaga gecicem bende
Ay kışın bu camasirlarda 2-3 gunde anca kuruyor sinir oluyorm ya
Avakado zaten yağlı bişeymiş bide yağ dökünce nasıl oluyor cidden sevemedim iyi yiyorsunuz sizTeşekkür ederim geldim ben :)
avokado yiyorum peynirli limon ve yağ koydum biraz içine. Sonra da su içeyim. Dediğin gibi haklısın su içmeliyim, su içmek zor geliyor...
Tavuklu yoğurt çorbası nasıl oluyor abla tarif verseneBizde sonra gorumcem in oğluna ev görmeye gidecez
Sadece çay icerim
Bugün planda tavuklu yoğurt çorbası var
Afiyet olsun güzel olmuşBugünki menum
Sabah 10.30
Ara 1 tk keten tohumu
Öğlen 13.30
Aksam 17.00
2 lt su
Afiyet olsun canım az olmuş ama dengelemek için yapmışsınMeraba kizlar menum
Sabah 12
1 yaprak marul
2 dilim suzme peynir
Ara15
5-6 findik
2 badem
Aksam 17.40
5 kofte
1 kase yoğurt
Su 2lt
Dunki berbat menumu dengelemek istedim umarim Cumaya kadar toparlarim
Ne iş yapıyorsun canımPatlican yemegi yapmis annem biraz gec kaldim sanirim :))
valla tum gun sinirden patliyordum daha yeni yeni kendime geldim. Ise yeni basladim iste 3 ay filan oldu daha simdiden bezdirdiler valla
Ya yürüsün gitsin hikaye hepsi dengesiz bu kadın bıçak gibiyim bu konuda benim için bittimi bitti geri dönüş yok malesef böylelerine acıma acınacak hale düşersingülüm otistik oğlu var diye kadına hep dua ediyorum cidden işi zor allah yardımcısı olsun ben gitmiyorum ama onu ara ara ya çağırıyorum ya kendi geliyor kahveye ben bilgisayara çok bakıyorum bir şeyler okuyorum diye herşeyi biliyorum sanıyor, en son 2 hafta önce bana otistik çocukların bitkilerle nasıl iyileşeceğini araştır yeni tedavi varmı araştır dedi istanbulda bir doktor bağırsak temizliği yapıp bitkilerle tedavi ediyormuş tv de izlemiş o doktorun tedavisi iyi sonuç veriyor mu araştır diye ısrar etti ben de nasıl araştırayım doktora tedavi olup sonuç alan insanları bulmak lazım otizm tedavisi için de o konuya hakim olmak doktor olmak lazım dedim giderken yine de sen bi araştır diyordu :) bazen aklı karışıyor diyordum yazık diyordum eşim kaç kere de bu seni çok yoruyor az dikkat et dedi de ben ama kadına yazık dedim
4 senedir benim yeme şeklimi soruyor her defasın da aynı şeyi söylüyorum yemekten en az 4 saat sonra leptin hormonu yağ yakan hormon çalışır o yüzden yemek arasını en az 5 saat tutuyorum ağzıma lokma sürmüyorum leblebi tanesi bile yok sadece su şekersiz çay kahve diyorum yine soruyor o da yapıyor bir kaç aydır bir kere geldi maydanoz istedi az ver dedi ben de baya verdim evde lazım sandım burada çayın yanın da yemeye başladı sonra konuşurken ortaya çıktı o da 5 saat ara veriyormuş maydanoz bozmaz diye düşünmüş ondan hep yiyormuş :)
Yarın ananas yapacam abla yanında dukan birasıGuzel olmuş cnm
Bir ogun tavuk balik falan olaydi daha iyiydi ama boylede guzel
Suyu artırmaya calis
Dukan birası yapsana yarin yada baska odem cayi
Evdekilere borek yapicakmis:))
Komsuyada pogaca hamuru
Bugun yapalimmi demis onceden istemisya
Cuma misafir varmis...
o da bugun apartmandakiler gelecek demis
Iyi bari aksam ciss yemiceny) )
Disari asarsan hic kurumaz bide kokar
Mutfakta yemek serbestti herhalde
Aynen ya bir yığın yıkanacak .yağnurlu havalarda kurumuyor da. ...
Patlican yemegi yapmis annem biraz gec kaldim sanirim :))
valla tum gun sinirden patliyordum daha yeni yeni kendime geldim. Ise yeni basladim iste 3 ay filan oldu daha simdiden bezdirdiler valla
benimkiler oğlumla babası oluyor gülüm akşama yemek diye börekle kıymalı karnıbahar istediler ,yaparken mola verdim mutfak kapısını açtım sigara içerken tontişim dediğim komşumu gördüm onu kahveye çağırdım unun hamurun ortasın da ben böreği açana kadar çay da içtik , az rahatladım:)
Hahaaa evet geç kaldınPatlican yemegi yapmis annem biraz gec kaldim sanirim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?