Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

evet ablam biliyorum hadi hayırlısı olsun

Neyse sen dun yediydin
Tartıya son 2 minimum karbon olsun diyoruzya özellikle aksam

Baya az olmuş cnm
Dunu dengelemek istedim
Tamam anladim canim:)
İsmi kotu aslinda farkli bisi olsaydi keske
İyi odem attirir sanirim:)

Habinar @Pnrrr-20 bi kamu kurumuna memur olarak atandim. Orda muhasebe tahakkuk islerine bakiyoruz. Benimle birlikte baslayan bir arkadasla birlikte. Odamiz biraz kalabalik oyle olunca mudurddn cok mudurcukler var. Bizim ustumuzde bi hakimiyet kurma ego yaristirma savasindalar. 5 yil ozelde calistim bu tarz seylerle hic karsilasmamistim. Nereye dustum ben diyorum yani. Bugun bize isi ogreten kisi izinli msj atmis bir is var onu yapin diye. Ve o is icin kullandigi programi bilmiyoruz zaten sifrrlerinin cogunu da sakliyor. Sonra da biz is bilmez is yapmaz oluyoruz...

Abla yeşil mercimek demi aynı oluyor
10 yıldır belki yapmıyorum yeşil mercimek pro olsun diye yaptım ama

Yetiskin kizin var tatlim
At isleri ona burda sohbet edelim :)))

Herkesin kendine gore yogunlugu oluyor
Hele kucuk cocuklu olanlar, calisanlar var
Onlar bile ellerinden geldigince burda olup takima destek olmaya calisiyolar
Kızıma kıyamam O benim canım :))
Herkesin de yorgunluğu oluyor katılıyorum canım kaptanım benim de 6 yaşında kızım dört yaşında oğlum var:)))
Ve bu sene birinci sınıfa başladık çok kıymetli olduğu için çok ilgi de bekliyor okulumuz iki öğun
Birde ödevler var . Kardeşimiz de kıskanıyor niye benim okulum yok niye bana yazdırmıyorsun
Küçükler yetişemiyorum büyükler de ayrı anne ihtiyacı hepsinin teselisi ihtiyacı sorunu bende
Şimdi haklılık payı isterim tatlım :))

Kızına demiştik aynı durum abla akşam için
evet canım ben çok üzüldüm daha ilk diyete başladığım günler İnşallah cuma günü hedefe ulaşırım ve biz bir aileyiz beraber yükümüzü atarız inşallah

Ana sirke neden kız
Ama benimki sirkesiz oldu şimdi keşke önceden bahsetseydim bu konudan

Bencede haklisin yaranmak icin oyle seyler yapanlar cok itici ama bence

Ah o kurutma makinelrrinide hic sevmiyorm herseyi utulemek istiyor sonra ama bakalm basa cikamazsam mecbur artık
Brnim makinede tam tersi hiç ütü istemiyor çıkarınca katla yerleştir
ama sadece kotları atmıyorum yıpratıyor

Kiz hasta diye canını sıkıp kendini güçsüz birakma cnm

Yok abla ya Canımı sıkmak değil ama bütün gün kucakta yapışık geziyoruz bugün şükür akşam uyudu hasta olunca Beren de de alya da da böyle bişey var bana yapışık oluyorlar hiç kimseyi kabul etmiyorlar

Ana sirke neden kız
Ama benimki sirkesiz oldu şimdi keşke önceden bahsetseydim bu konudan

Sirke ben bütün baklagillerde ıslatırken kullanıyorum bildiğim kadarıyla gaz olayıny geliyor tabi 1 2 yk bana da bunu annem söylemişti tam olarak şeyini bilmiyorum ama işe yaradığını söylüyor o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…