- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #260.501
Ekim böyle insanlara tepki vermez isen seni saf salak anlamaz o diye düşünüyorlar sen iyi niyetinden susarsan oda tepene çıkar bunu kendine yapma yaptırma sonra baş ağrısından sinirden duramazsın hayır ya sana 2 misafir ağırlanacak kadar yaprak sardırırıyor poaça börek yaptırıyor bide işgüzar çok büyük ayıp ben olsam yüzleşirim rahatlarım
Saolasın canım çok zor günlerdi
Şimdilerde atak gelmiyor şükür
Sevilay ada çayı rezene içsene bende regl öncesi fena şişiyorum
Çok geçmiş olsun tuğçecim inşallah bi an önce iyileşirsin
Geçiş olsun benim vertigo migren kaynaklıymış
Nefret ettim şu migrenden
Pınar emin ol kendine başkasına alırken düşünüyordur kesin ama öğretmene gelince bi garip oluyorlar yarandıklarını sanıyorlar ne saçma otur kamilenin dediği çocuğunu çalıştır ilgili anne ol
Yeme içme kurutma makinası al Bebek geliyoooo
Avakado zaten yağlı bişeymiş bide yağ dökünce nasıl oluyor cidden sevemedim iyi yiyorsunuz siz
Tavuklu yoğurt çorbası nasıl oluyor abla tarif versene
Afiyet olsun güzel olmuş
Afiyet olsun canım az olmuş ama dengelemek için yapmışsın
Ne iş yapıyorsun canım
Ya yürüsün gitsin hikaye hepsi dengesiz bu kadın bıçak gibiyim bu konuda benim için bittimi bitti geri dönüş yok malesef böylelerine acıma acınacak hale düşersin
Benim bi komşumun engelli çocuğu var durumlarıda çok kötü
Elimden geldiğince yardımımı esirgemem kızı için sırf kızı için ama
kadın bi konuşmaya başlasın şok oluyorum kim ne derse alınıyor ve beddua ediyor aşırı negatif kötüyü hep çağırıyor
Rabbim bi sınavdan geçiriyor onu çok zor bi durumda Allah mükafatını cennette versin ona ama bi yerden sonra inan çekilmiyor benimde enerjimi çekiyor resmen
Nasil oluyor dukan birasi nedir yanıYarın ananas yapacam abla yanında dukan birası
Baya az olmuş cnmMeraba kizlar menum
Sabah 12
1 yaprak marul
2 dilim suzme peynir
Ara15
5-6 findik
2 badem
Aksam 17.40
5 kofte
1 kase yoğurt
Su 2lt
Dunki berbat menumu dengelemek istedim umarim Cumaya kadar toparlarim
Iste baştan dürüstçe söylese zaten sorun yok. Sen sanki gitmeye çok heveslisiniş yapmakla bir yerim eksilmez de muamele tuhafıma gitti başka zaman erkenden iç hattan arar az kapıyı aç der bir şey lazım oluna yada tartılmaya geleceği zaman uykudan kaldırır canı sağ olasıca bu gün 12 ye 10 kala ben arayınca diyor ben de seni arayacaktım diye , zaten önceden çağırsa da gitmem apartman günü gibi bir şey yapıyorlar çoluk çocuk hepsi doluşuyor ben sadece dışarıda denk gelirsek görüşüyorum kendi isteğimle asosyal olduğumu biliyorlar zaten kimseye hoşgeldine bile gitmedim ama bu sene gelenler de dahil hep hoş kadınlar kimse vay bize gelmedin diyip yargılamıyor ama toplu yere gitmediğimi de biliyorlar , komşum söyleseydi 2 ayrı misafir ağırlıycam diye ben yine yapardım hatta fazlasını yapardım böyle olunca kullanılmış hissettim misafirleri gelmeden 20 dk önce yarına kalsın poğaça diyor istersen zorlamıyorum sen de gel diyor tüm gün kendimi kötü hissettim şimdide başım gözüm kulağım hepsi birden ağrıyor fibromiyalji depreşti galiba :)
tabletten girilmiyormudaha az önce almaya gittim bu az çalışıp pat diye kapanıyor diye olmaz ben inilizce çalışıcam dedi açtı leptabı önüne çayını da verdim çalışıyor bu adam bana yeni leptabı vermeyecek yaaaa kendi tableti yavaşlamış ordan ingilizce çalışmıyor artık
eee ne güzel işin bitmiş istemutfağımı bir görün gıcır gıcır bal dök yala o kadar düzenli ve temiz kombi bakımına adamlar gelecek diye yemek sonrası yine akladım pakladım adamlar gelmedi yaaaaa yarın geleceklermiş üleeennn didimm bu yapılır mııı didimmm
Tavuk göğsünü hasladimTavuklu yoğurt çorbası nasıl oluyor abla tarif versene
Kuzum yeni üye misin sanki:) )Menümü yazayım
Sabah 10:30 gibiydi
2 yumurta maydonozlu baharatlı keten tohumlu omlet
3 zeytin
1 küçük salatalık 1 çeri domates
2-3 dl peynir
1 tk bal
1 dl çavdar ekmeği
Amma yemişim yazınca anladım
16gibi
2 kabak 2 yarım cevizle keten tohumlu baharatlı yoğurt
19:00
1 tabak yeşil mercimek yemeği
Abla şeydada yeşilmercimeğe neden öyle dedin bende şeydadan görüp yapmıştım oysaki
Su 2 litreyi geçer
Spor 1 saat yürüyüş 120p @Mehlikatun
Aksine eğer makineden hemen çıkarırsan daha az ütü ister hem yumuşacık olurBencede haklisin yaranmak icin oyle seyler yapanlar cok itici ama bence
Ah o kurutma makinelrrinide hic sevmiyorm herseyi utulemek istiyor sonra ama bakalm basa cikamazsam mecbur artık
guzelim kendini karbon almicam diye sartlandirma
Tartidan sonra 3 gun falan sabah 2 dil. Ekmek yiyebilirsin
Tartiya yakin karatay gibi yap
Senin planin ne bugun yarin icin
Tarti cok iyi degilse biseyler dusunelim
Ohhh iyii bari 2 gunde daha da duser
Heee iyi o zaman
Aman isteydim kendime bisey yapamadim bahanen yok :)))
Dogru seyleri yiyen diye duzeltelim :))
tartiya yakin mercimegi pek sevmedim onun harici guzel cnm
Şu 2 gun daha dikjat edelim
Cocuklar nasil oldu birazdaha iyidir ins
aksam cesit cok olunca gozume fazla gorundu biraz:))
Su ic cnm
adamin pc yi almiyonmu
şu 2 gun planladigimiz gibi yap cnm
Bide ciddi spor yapmiyonki
Kilon cok degil oyle 30 dklik yuruyus kurtarmaz seni
Suya tuza dikkat et spor yapmaya calis
ne dogru sozmus
gecmis olsun cnm
Hemde kolay gelsin
Bizde sonra gorumcem in oğluna ev görmeye gidecez
Sadece çay icerim
Bugün planda tavuklu yoğurt çorbası var
Yeni ev aldilarda cnm hayırlı olsuna gittikEv görme derken abla ?
İyi bari sevindim cnm ins. Daha iyi olsunEh yani Beren daha iyi abla bugün
Yeşil mercimek bana bayağa iyi geliyor neden bilmiyorum ama bağırsak hareketlerime de yardımcı oluyor
Menümü yazayım
Sabah 10:30 gibiydi
2 yumurta maydonozlu baharatlı keten tohumlu omlet
3 zeytin
1 küçük salatalık 1 çeri domates
2-3 dl peynir
1 tk bal
1 dl çavdar ekmeği
Amma yemişim yazınca anladım
16gibi
2 kabak 2 yarım cevizle keten tohumlu baharatlı yoğurt
19:00
1 tabak yeşil mercimek yemeği
Abla şeydada yeşilmercimeğe neden öyle dedin bende şeydadan görüp yapmıştım oysaki
Su 2 litreyi geçer
Spor 1 saat yürüyüş 120p @Mehlikatun
Aksine eğer makineden hemen çıkarırsan daha az ütü ister hem yumuşacık olur
İyi bari sevindim cnm ins. Daha iyi olsun
Bağırsak lara iyi gelebilirde şişkinlik yapiyor buda tartida istemediğimiz bisey
Yeni ev aldilarda cnm hayırlı olsuna gittik
Ohh iyi bariOlabilir abla ama yapmadı merak etme sen :))
Insanin yeri varsa çok pratik aslindaValla kışın bende kurutma kullanıyorum eve asınca deterjan kokusu beni rahatsız ediyor ne ben ne kızlar o kokuyu solumak istemiyorum
Gunduz güzelde akşam aç kalmisin cnm keşke yoğurt falan ekleseydin yada sutBen bugün menü
Sabah 9.00
1 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
Domates salatalık
1 dilim kızartılmış ekmek
Ara 12.00
1 kupa adaçayı 1 çay kaşığı bal ile(balım tamamen gerçek bal)( bu tamamen Beren'i toparlayayım derken kendim hasta olmayayım diye)
Öğlen 14.00
6 köfte(ekmeksiz)
3 kaşık yoğurtlu pancar
Salata
Akşam 18.00
1 mandalina ( 2 minik dilimini eşimle paylaştım :) )
1 kupa Yeşilçay
2 dilim yeşil elma
Su 2 lt yi geçti
Ohh iyi bari
tabi bünyeden bunyeye değişir
Ama yuzde 90 yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?