Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bir mesaj yazıp kaçtım misafir olunca zor oluyor. Neyse hemen menümü yazayım sonra çocukları yatırınca geçmiş yaparım.
Mazeret günü nedeniyle tatlı krizinde zirve yaşadım ve menüme yansıdı maalesef. Artık tartı öncesi Perşembe telafi etmem lazım.

Sabah 10

1 dilim tb
1 tatlı kaşığı pekmez

Ara 12

2 ceviz
3 hurma

Öğle - Akşam 3

Balık

Ara 6

3 kaşık meyve salatası ( nar-elma-mandalina)

Su 2 lt
Spor yok

Menum saat 12 00
Bir parça peynir
Bir zeytin bir bardak şekersiz çay
Yeşillik

Ara saat 15 30
Sekiz fındık bir dilim elma

Akşam saat 17 40 gibi
Dort köfte bir kase yoğurt kaç dal maydanoz
Akşama kadar az olmuş
Brnim makinede tam tersi hiç ütü istemiyor çıkarınca katla yerleştir
ama sadece kotları atmıyorum yıpratıyor
Ben de yeni aldım çamaşır yıkama ve kurutma bir arada ve çok memnun kaldım, ütülü gibi çıkıyorlar gerçekten.

İyi geceler kızlar Sabahtan beri kaç kere girdim alıntı yaptım cevap yazamadan çıktım durdum bugün küçük kız aşı oldu çok huysuz anca uykuya daldı inşallah güzel uyur gece
Geçmiş olsun, benim kızın da bir kaç aşısı duruyor bir ara randevu alıp yaptırmam lazım.

Menum
10:30
1dilin ekmek
1 kk peynir
Az yeşillik
3 yeşil zeytin

13:30
1 dilim fındık ezmeli ekmek
(%78 fındık)
Kahve

19:30
1 tavuk but
4 yk patlıcan yemeği
Cacik

Su :3,5lt
Vay su çok iyi. Beni geçeceksin diye kormaya başladım. Biraz daha yeseydin fındık ezmesi kız

Meyve salatası ogle olsaydi keske onun disinda bence fena degil iyi kurtarmissin:)

Kuzum kendine bir okutsan nazar değmiş olabilir çok sık hastalaniyorsun

gayet güzel canım mercimek gaz yapmıyor diyorsun

Suyu çoğaltman lazım geçmiş olsun
abla sanki daha öncede buna benzer bisey yaşamıştn diye kalmış aklımda senin düşündüğün kesinlikle fesatlık değil asıl onun yaptığı isguzarlik valla bu devirde kimseye acimayacaksin iyi niyet hep suistimal ediliyor

gelmiş geçmiş olsun canım inşallah çabuk toparlanırsin

geçmiş olsun

Bizde bugun disardaydik biraz gezindik sonra pazara ugradik biseyler aldik ve aksam icin cupra
Birazdan mutfaga gecicem bende

Ay kışın bu camasirlarda 2-3 gunde anca kuruyor sinir oluyorm ya
Valla havaguzelse dışarı asıyorum kurumuyor akşamda içeri alıp peteklere yakın koyuyorum sabaha kadar anca kuruyor bu seferde ev nemli oluyor kışın kurutma makınası şart aslinda
bahar az yiyorsun kuzu menü çok guzel

Bizde sonra gorumcem in oğluna ev görmeye gidecez
Sadece çay icerim
Bugün planda tavuklu yoğurt çorbası var
Güle güle otursunlar abla
Afiyet olsun canım
Meraba kizlar menum
Sabah 12
1 yaprak marul
2 dilim suzme peynir

Ara15
5-6 findik
2 badem

Aksam 17.40
5 kofte
1 kase yoğurt
Su 2lt
Dunki berbat menumu dengelemek istedim umarim Cumaya kadar toparlarim
İnşallah
Abla senin bu komşun hazıra konmaya çok alışmış
hahahaa

senin bu mesajı okuduğumda mutfağım berbat haldeydi ve okuyunca kalktım gittim topladım valla

Merhaba arkadaşlar,
Bütün gün alışverişteydim. Buranın büyük indirim günüydü. Ayaklarıma karasular indi birşey de bulamadım ıvır zıvır.
bol bol kalori yaktım diyorsun sevgili rakibem

Mercimek sisirmezse güzel menü
Selamm yeni geldik eve
Orda poğaça 2 çeşit pasta kırıntı falan vardı
Cayimi suyumu icip geldim :))
Canım istemedi desem yalan olur
Karnımda açtı ama tuttum kendimi
kazanan senn olmuşsun abla

Afiyet olsun canım
İlk okuduğumda kadın miras bıraktı falan diye düşündüm :)) görüşme nasıldı abla
Başım çok ağrıyor kızlar ekrana bakamıyorum bu pro iyi hos ama baş ağrısı çekilmez yarın belki spor yapmam 5k da zıp zıp oda etkiliyordur belki
geçmiş olsun canım bu pro tok tutuyorsa niye ağrıyorki acaba

Menum saat 12 00
Bir parça peynir
Bir zeytin bir bardak şekersiz çay
Yeşillik

Ara saat 15 30
Sekiz fındık bir dilim elma

Akşam saat 17 40 gibi
Dort köfte bir kase yoğurt kaç dal maydanoz
Afiyet olsun
hastalanınca bütün çocuklar öyle canın ya sirkeyi bende denicem bakalım

Güzel menü aslında ama takıldım %78 fındık ne kız ? Hazır mı canım o hazır ise tavsiye etmem
Hazır Canim normal de kendim yapıyorum merak ettim aldım içindeki fındık oranı
Geçmiş olsun canım inşallah güzel güzel uyur minik
sağol canım inşallah

gözüme değişik geldi rakiben tatlı krizi değince sütlaç baklava falan yedin sandım güzel atlamışsın kırmızı akşam çok erken olmuş

sağol canım su iyide wc kısmı sıkıntı ikimizde güzel veririz inşallah kız

Soda ayran kürümü de içtim ben yatiyorum herkese iyi geceler
iyi geceler

Anladımm canım aynen bende kendim yapıyorum evde yapılanın tadı müthiş oluyor ama dışarıdan yapılanlarda katkı maddeleri vs oluyor hep ya sevmiyorum hiç şeker falan

Çok geçmiş olsun canım
Süper gidiyorsun, çok merak ettim hiç tartılmıyor musun, eksin ne kadar?
Afiyet olsun, diyetisyen listesi gibi olmuş. Keten tohumunu öylece yiyor musun?
Meraba kizlar menum
Sabah 12
1 yaprak marul
2 dilim suzme peynir

Ara15
5-6 findik
2 badem

Aksam 17.40
5 kofte
1 kase yoğurt
Su 2lt
Dunki berbat menumu dengelemek istedim umarim Cumaya kadar toparlarim
Evet dün yediklerini düşününce iyi yapmışsın.
Hiç canını sıktığına değmez. Kadın dizisinde çok hoşuma giden bir bölüm vardı. Anne çocuklarına diyor ki evimizin yeni bir kuralı var. Bizi üzen birşey olursa 1 dakika üzülme hakkımız var. Sonra boşverip mutlu olacağız. Uyguluyorum ve bence işe yarıyor. Herkes yaptığının niyetinin karşılığını görür merak etme. Bu olay da bir dakikadan fazla üzülmeye değmez.
Ne güzel bir saat yürümüşsün. Menün de güzel bence.
Selamm yeni geldik eve
Orda poğaça 2 çeşit pasta kırıntı falan vardı
Cayimi suyumu icip geldim :))
Canım istemedi desem yalan olur
Karnımda açtı ama tuttum kendimi
Harikasın
Bencede haklisin yaranmak icin oyle seyler yapanlar cok itici ama bence

Ah o kurutma makinelrrinide hic sevmiyorm herseyi utulemek istiyor sonra ama bakalm basa cikamazsam mecbur artık
Eski makinalarda sorunlar varmış, yeni modeller iyi. Ben beden daha önce almadım diye hayıflanıyorum şimdi.
Yeni ev aldilarda cnm hayırlı olsuna gittik
Güle güle otursunlar.
Sağol paylaştığın için canım
Afiyet olsun, her zamanki menülerinden farklı ama yine de güzel.
Öldü mü kadıncağız toprağı bol olsun.
Yeni iş konusunda da hakkında hayırlısı olsun.
Başım çok ağrıyor kızlar ekrana bakamıyorum bu pro iyi hos ama baş ağrısı çekilmez yarın belki spor yapmam 5k da zıp zıp oda etkiliyordur belki
Geçmiş olsun Baharcığım, bilmiyordum Pro nun böyle başağrısı yaptığını.

çok haklısın gülüm herkese anın da söylenmesi gerekeni söylüyorum bu kadına kıyamıyorum ama son dönem o kadar çok aynı şeyleri 2-2.5 saat boyunca tekrar ettiriyor ki ben de oğlundan dolayı böyle oluyor diye çok üzülüyordum ama benim de artık cidden enerjim kalmıyor , kendimi sorguladım fazla mı fena düşünüyorum diye o yüzden size de yazdım ama hepiniz haklısınız bu gün itibariyle ben yine oğlu kendi için uzaktan dua ederim ama mesafeyi korum bitti ..

bir tane olsun ama arkadaş dost olsun yetiyor pınarım insana :))

tableti apple eskidi ve çok yavaşladı ayy bir de benim ki tv yokken dizi izlemeye başladı pc den 7 güzel adam diye bir dizi 39 bölümmüş benim ki daha 31. bölüm de onu da izliyor adam heheheh
bundan sonra atlamıycam niye son 4 senedir asosyal olmaya karar verdiğimi hatırladım:)
benim evin temiz kalma süresi yarım gün mutfağın ki diğer öğüne kadar :))epi topu 3 kişiyiz yaaavf

Ödem atmıştır :)))
Ama yok azcık dengesiz lik var .sen dikkat et yine de.
:)
pc kapanıp mapanmadan 5-10 sayfada olsa şu dna ile ilgili kitabı okuyayım iyi ki indirmişim yoksa birde arşiv arşiv nerdeydi diye face sayfalarını aranacaktım
Bilgisayardan mı okuyorsun.
Gözlerine dikkat et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…