Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menum saat 12 00
Bir parça peynir
Bir zeytin bir bardak şekersiz çay
Yeşillik

Ara saat 15 30
Sekiz fındık bir dilim elma

Akşam saat 17 40 gibi
Dort köfte bir kase yoğurt kaç dal maydanoz
bacım ben menülere genel de yorum yapmıyorum hep iyi diyorum bakıyorum diğerleri cıslı diyor da senin menün de kuş besler gibi olmuş bee gülüm çok azaltırsan savunma mekanızması bilinç altıyla devreye giriyor benim rızkım madem bu kadar ona göre yetinirim diyip sabitte kalmaya çalışıyor zayıflamaya engel oluyor hatırlatma olsun bu da inşallah bu gün daha sağlıklı yersin

cidden öyle insanlar bir değişik olmuş da ben insanlara güvenmeyi seçiyorum her zaman ta ki böyle şeyler oluncaya kadar :))
ayy dün tontişimi gördüm çağırdım dedim ya o da ben 2 gündür evi aklıyorum paklıyorum diye heveslenmiş temizliğe girişmiş o varken de benim üye olduğum yerden şiparişlerim geldi zor yağ kir bezi de almıştım hemen denedim mutfak dolaplarını arkasından kurulama yapmadan iz bırakmadan deterjansız tertemiz yaptı benim tontiş bayıldı eve gidip dolap da silicem dedi sen de okuyup kalkıp mutfağı paklamışsın tek evi değil ruhumuzla bedenimize de bakalım gülüm dün de maske yaptım bu gün de kremlerimi sürücem inşallah saçıma da fön çekicem ( hadi heveslen sen de yap)

ben de bir kaç senedir yapıyorum kızdıysam bile 5 dk veriyorum kendime kızgınlığı öfkeyi yaşama söylenme ve en son o duyguları serbest bırakıp yollama da dün yapamadım bu günnn yaparım amaaa topladım kendimiii:))

Ödem atmıştır :)))
Ama yok azcık dengesiz lik var .sen dikkat et yine de.

:)

Bilgisayardan mı okuyorsun.
Gözlerine dikkat et.
aynen eşim de kızdı ben sana hep boşuna mı saf diyorum az dikkat et diye :))
evet gülüm pc den okuyorum 4 senedir ilgi alanımla ilgili ne varsa hepsini netten bulup okudum ve hala dolu okunacak yazı kitap var yaşasın internetttt:)

kızlar CANSINIZZZ CANNN CANDAN ÖTE YARSINIZ YOLDAŞSINIZ hepinizden allah razı olsun çok güzel içimi rahatlattınız sorunlarıma destek verdiniz hakkınız ödenmez biliyorum SİZİ SEVİYORUUUUMMM rabbim hepimizi evlatlarımız da iyilerle karşılaştırsın inşallah

ee artık bir günaydın bırakayım :)))
Eveeet sabah uykusu ... .....
Küçük oğluş uyandı emzirdim uyudu yine.ama benim uykum geldi.halbuki mutfak dandini ...katlanacak çamaşırlar ellerimden öper.kalk canan kalk ...

Valla kışın bende kurutma kullanıyorum eve asınca deterjan kokusu beni rahatsız ediyor ne ben ne kızlar o kokuyu solumak istemiyorum
ayyy ben de aksine o kokuya bayılıyorum
o yüzden kışın çamaşırları özellikle peteklere asıyorum ısındıkça yayılsın o koku diye

bunu emzirenler kullanabilir mi acaba?

O ne kiz corba makarma
Ay sorma
Haftada bir gün çorba bir gün makarna günü yapmışlar Moda oldu buradaki okullarda 1 düdüklü çorba yapıyor veli götürüp çocuklara ikram ediyor valla eziyet dedim düdüklüyle okula git ikram et eve gel geri git çocuğu al itiraz etmiş veliler öğretmenler yok yapılacak diye ısrar ediyo sanki çocuk evde çorba içmiyor şaşırdılar iyice
Tamam saol canım bende yapayım
1:30 da gece mesaj
6 gibi sabah msj hiç uyumamışsın mervecim belli nasıl oldu kızın
Ekim anlasın yaptığını sen iyi niyetli davranıyorsun o seni saf sanıyor hiç fena düşünmüyorsun çok büyük terbiyesizlik yaptığı
At kötü enerjini üstünden bitti gitti ohhhh yoluna devam et
O ceza verdi kendine :)
Dün kebapları götürünce dengelemeye çalışıyor
Amin canım
Buraya yazman bile seni rahatlatmıştır
Herkes kendine eder boşverrr
Senin gibi kıymetli bir arkadaşı kaybettiğine üzülen o olsun
Eveeet sabah uykusu ... .....
Küçük oğluş uyandı emzirdim uyudu yine.ama benim uykum geldi.halbuki mutfak dandini ...katlanacak çamaşırlar ellerimden öper.kalk canan kalk ...
Aynen bende öyleyim :)
Kahvaltı yapmaya üşendim
Spor yapmam gerekiyor
50 sayfa kitap okumam gerekiyor
Çamaşır var katlanacak evi toplamam gerekiyor
Ve bunları 3 saatte yapacam yerimden totoyu kaldırırsam

kahvaltı bu aralar geç oluyor işler usaklar derken saat geçiyor akşamda lor peynir olunca yoğurdu az yedim

Gunaydinnnnnnnn

Dışı topbik ici pambık fistik adaylarim

Nasiliz hersey yolundami

Ne yesem diye kararsiz olan,
tarti problemi olan varsa
yada baska derdi tasasi
7/24 hizmetinizdeyim efemmmmmm
herşey için çok sağol abla

Karatay a tekrar başlamayı dusunuyormusun kahveye cigu zaman sut ilave ediyorum gıda takviyeleri ondan önce alıyorum reisihi mantarı spirula gibi

çok üzüldüm canım ya Rabbim şifa versin nasıl son durumun

maşallah iyi menü rakibem

amin kısa sürede toparlanirsin inşaallah

söylediklerinin mantıklı abla tartı yerinde sayiyor dün disardaydim sonra anneme geçtim eve geç döndük uyuya kaldım güya biraz dinlenip kalkıp menü yazacaktım çok özür

Dunku menum

Sabah.8
1 dilim peynir
1 dilim tb ekmegi
4 tane zeytin
1 tk pekmez

Arada cay ve kahve

Ogle.12
Yesilliklerle 4 tane kadinbudu kofte
1 kase haydari

Aralarda cay kahve ve 2 mandalina
Aksam.1830
1 kepce ezogelin corbasi
1 dilim tb ekmegi
1 tabak patlican yemegi
Yogurt

Su. 2.5 lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…