- Konu Sahibi Handandandan
-
- #260.581
Akşami geçmiştirmissinMenüm
Sabah 10:30
1 haşlanmış yumurta yeşillikle
1 dlm ekmek
1 kk peynir
5 zeytin
Ara 15 çiğ fındık
Öğle 15:00
Bir kase pırasa
1 kase yoğurt
1dlm ekmek
18
1 Portakal
Su 2 lt
Spor 30 dk yürüyüş
Ay abla mutfağı bile kaç saatte toparladım halbuki sadece bulaşıklar toparlanacakti kız Huysuz olunca zor oldu kremler saç fonlericidden öyle insanlar bir değişik olmuş da ben insanlara güvenmeyi seçiyorum her zaman ta ki böyle şeyler oluncaya kadar :))
ayy dün tontişimi gördüm çağırdım dedim ya o da ben 2 gündür evi aklıyorum paklıyorum diye heveslenmiş temizliğe girişmiş o varken de benim üye olduğum yerden şiparişlerim geldi zor yağ kir bezi de almıştım hemen denedim mutfak dolaplarını arkasından kurulama yapmadan iz bırakmadan deterjansız tertemiz yaptı benim tontiş bayıldı eve gidip dolap da silicem dedi sen de okuyup kalkıp mutfağı paklamışsın tek evi değil ruhumuzla bedenimize de bakalım gülüm dün de maske yaptım bu gün de kremlerimi sürücem inşallah saçıma da fön çekicem ( hadi heveslen sen de yap)
Günaydın abla
sende iyiki varsın abla insanın içine umut gibi doğuyorsunkızlar CANSINIZZZ CANNN CANDAN ÖTE YARSINIZ YOLDAŞSINIZhepinizden allah razı olsun çok güzel içimi rahatlattınız sorunlarıma destek verdiniz hakkınız ödenmez biliyorum SİZİ SEVİYORUUUUMMM rabbim hepimizi evlatlarımız da iyilerle karşılaştırsın inşallah
tam konunun üzerine geldi bu söz abla
güzel kalpli yaseminim sende iyi ki varsınGünaydın
Bugünkü mücadeleyi heyecanı bekleyişi bedenimle olan savaşımı sizden başka kimselere anlatamam anlatsam anlamazlar biz beraber yaşıyoruz paylaşıyoruz bu heyecanı çok güzel bişiiiii
Seviyorum sizi
yol arkadaşlarım
Ben kaldırdım sonundaAy sorma
Haftada bir gün çorba bir gün makarna günü yapmışlar Moda oldu buradaki okullarda 1 düdüklü çorba yapıyor veli götürüp çocuklara ikram ediyor valla eziyet dedim düdüklüyle okula git ikram et eve gel geri git çocuğu al itiraz etmiş veliler öğretmenler yok yapılacak diye ısrar ediyo sanki çocuk evde çorba içmiyor şaşırdılar iyice
Tamam saol canım bende yapayım
1:30 da gece mesaj
6 gibi sabah msj hiç uyumamışsın mervecim belli nasıl oldu kızın
Ekim anlasın yaptığını sen iyi niyetli davranıyorsun o seni saf sanıyor hiç fena düşünmüyorsun çok büyük terbiyesizlik yaptığı
At kötü enerjini üstünden bitti gitti ohhhh yoluna devam et
O ceza verdi kendine :)
Dün kebapları götürünce dengelemeye çalışıyor
Amin canım
Buraya yazman bile seni rahatlatmıştır
Herkes kendine eder boşverrr
Senin gibi kıymetli bir arkadaşı kaybettiğine üzülen o olsun
Aynen bende öyleyim :)
Kahvaltı yapmaya üşendim
Spor yapmam gerekiyor
50 sayfa kitap okumam gerekiyor
Çamaşır var katlanacak evi toplamam gerekiyor
Ve bunları 3 saatte yapacam yerimden totoyu kaldırırsam
Brnim makinede tam tersi hiç ütü istemiyor çıkarınca katla yerleştir
ama sadece kotları atmıyorum yıpratıyor
iyiki yine hep birlikteyiz çok şükürGünaydın
Bugünkü mücadeleyi heyecanı bekleyişi bedenimle olan savaşımı sizden başka kimselere anlatamam anlatsam anlamazlar biz beraber yaşıyoruz paylaşıyoruz bu heyecanı çok güzel bişiiiii
Seviyorum sizi
yol arkadaşlarım
Çok geçmiş olsun canım
Süper gidiyorsun, çok merak ettim hiç tartılmıyor musun, eksin ne kadar?
Afiyet olsun, diyetisyen listesi gibi olmuş. Keten tohumunu öylece yiyor musun?
Evet dün yediklerini düşününce iyi yapmışsın.
Hiç canını sıktığına değmez. Kadın dizisinde çok hoşuma giden bir bölüm vardı. Anne çocuklarına diyor ki evimizin yeni bir kuralı var. Bizi üzen birşey olursa 1 dakika üzülme hakkımız var. Sonra boşverip mutlu olacağız. Uyguluyorum ve bence işe yarıyor. Herkes yaptığının niyetinin karşılığını görür merak etme. Bu olay da bir dakikadan fazla üzülmeye değmez.
Ne güzel bir saat yürümüşsün. Menün de güzel bence.
Harikasın
Eski makinalarda sorunlar varmış, yeni modeller iyi. Ben beden daha önce almadım diye hayıflanıyorum şimdi.
Güle güle otursunlar.
Sağol paylaştığın için canım
Afiyet olsun, her zamanki menülerinden farklı ama yine de güzel.
Öldü mü kadıncağız toprağı bol olsun.
Yeni iş konusunda da hakkında hayırlısı olsun.
Geçmiş olsun Baharcığım, bilmiyordum Pro nun böyle başağrısı yaptığını.
Niye bu çocuklar anneleri uyuyacağı zaman uyanir
bir tane olsun ama arkadaş dost olsun yetiyor pınarım insana :))
keşke yanında yakınında olabilsem de senin için bişeyler yapabilsem, çok üzgünüm ya Allah şifanı versin kuzummGünaydın canlarım
Geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çok çok teşekkür ederim.
Hala çok halsizim ve sürekli başım dönüyor. Acildeki doktorlar polikliniğe gitmemi söylediler ama gidecek gücüm olmadığı için toparlanmayı bekliyorum. Öncesinde dişçiye gidip şu yamulan dişimi göstermem lazım, aklım onda maalesef
Sizler nasılsınız?
ayyy ben de aksine o kokuya bayılıyorum
o yüzden kışın çamaşırları özellikle peteklere asıyorum ısındıkça yayılsın o koku diye
keşke yanında yakınında olabilsem de senin için bişeyler yapabilsem, çok üzgünüm ya Allah şifanı versin kuzumm
ayyy ben de aksine o kokuya bayılıyorum
o yüzden kışın çamaşırları özellikle peteklere asıyorum ısındıkça yayılsın o koku diye
Dunki menüm
10 gibi
1 sütlü kahve 1 bihter
Kahvaltı 3 gibi (disardaydim geç oldu)
1 yumurta
2 d.ekmek
Lor peynir
Maydanoz biber
17.00gibi
Yeşil çay karışımı 2 hurma 2 d.elma
18.00
1 tabak etli yeşil fasulye
2 kaşık pilav
Yoğurtlu brokoli
1.6lt su spor yok
@seydan94 ay bende dun neyi alintiladiydim diyorm sabaha kaybolmus bende o kokuyu seviyorm gercekten hatta ev miss gibi koktu diyorm
Abla şimdi diyeceksin ki size de yaranilmoyor ama biz ortasını istiyoruz öyle sağlıklı beslenme ki kötü şeylere aklın kaymasın gibi ve başta bu kadar azaltirsan olmaz , birde profilin altına kilonu girsene senin kız yapıversin bulamazsan . Sabah tam buğday ekmeğini yumurta peynir yeşilliğin ye arada sütlü kahve kuru yada yaş meyve öğlen sebze akşam et yada tam tersi yada ikisi birlikte ama porsiyona dikkat edilerek miss gibi acikmadan aç kalmadan kilo verMenum saat 12 00
Bir parça peynir
Bir zeytin bir bardak şekersiz çay
Yeşillik
Ara saat 15 30
Sekiz fındık bir dilim elma
Akşam saat 17 40 gibi
Dort köfte bir kase yoğurt kaç dal maydanoz
Geçmiş olsun canımİyi geceler kızlar Sabahtan beri kaç kere girdim alıntı yaptım cevap yazamadan çıktım durdum bugün küçük kız aşı oldu çok huysuz anca uykuya daldı inşallah güzel uyur gece
afiyet olsunMenum
10:30
1dilin ekmek
1 kk peynir
Az yeşillik
3 yeşil zeytin
13:30
1 dilim fındık ezmeli ekmek
(%78 fındık)
Kahve
19:30
1 tavuk but
4 yk patlıcan yemeği
Cacik
Su :3,5lt
gecmis olsun canım maleseg hasta olunca annelere yapışıyorlarYok abla ya Canımı sıkmak değil ama bütün gün kucakta yapışık geziyoruz bugün şükür akşam uyudu hasta olunca Beren de de alya da da böyle bişey var bana yapışık oluyorlar hiç kimseyi kabul etmiyorlar
Sirke ben bütün baklagillerde ıslatırken kullanıyorum bildiğim kadarıyla gaz olayıny geliyor tabi 1 2 yk bana da bunu annem söylemişti tam olarak şeyini bilmiyorum ama işe yaradığını söylüyor o
akşamı erken kapatmissin açıkmadın mi meyve yanında süt filan iç aksam saatinde yersen özellikle canımBir mesaj yazıp kaçtım misafir olunca zor oluyor. Neyse hemen menümü yazayım sonra çocukları yatırınca geçmiş yaparım.
Mazeret günü nedeniyle tatlı krizinde zirve yaşadım ve menüme yansıdı maalesef. Artık tartı öncesi Perşembe telafi etmem lazım.
Sabah 10
1 dilim tb
1 tatlı kaşığı pekmez
Ara 12
2 ceviz
3 hurma
Öğle - Akşam 3
Balık
Ara 6
3 kaşık meyve salatası ( nar-elma-mandalina)
Su 2 lt
Spor yok
Edibe gibi sende erken kapatmissinMenüm
Sabah 10:30
1 haşlanmış yumurta yeşillikle
1 dlm ekmek
1 kk peynir
5 zeytin
Ara 15 çiğ fındık
Öğle 15:00
Bir kase pırasa
1 kase yoğurt
1dlm ekmek
18
1 Portakal
Su 2 lt
Spor 30 dk yürüyüş
Ptesiye göre 2 ye yakın gitti canım ama cumaya göre istediğim gibi değil lakin artılar bitti şükürÇok geçmiş olsun canım
Süper gidiyorsun, çok merak ettim hiç tartılmıyor musun, eksin ne kadar?
Afiyet olsun, diyetisyen listesi gibi olmuş. Keten tohumunu öylece yiyor musun?
Evet dün yediklerini düşününce iyi yapmışsın.
Hiç canını sıktığına değmez. Kadın dizisinde çok hoşuma giden bir bölüm vardı. Anne çocuklarına diyor ki evimizin yeni bir kuralı var. Bizi üzen birşey olursa 1 dakika üzülme hakkımız var. Sonra boşverip mutlu olacağız. Uyguluyorum ve bence işe yarıyor. Herkes yaptığının niyetinin karşılığını görür merak etme. Bu olay da bir dakikadan fazla üzülmeye değmez.
Ne güzel bir saat yürümüşsün. Menün de güzel bence.
Harikasın
Eski makinalarda sorunlar varmış, yeni modeller iyi. Ben beden daha önce almadım diye hayıflanıyorum şimdi.
Güle güle otursunlar.
Sağol paylaştığın için canım
Afiyet olsun, her zamanki menülerinden farklı ama yine de güzel.
Öldü mü kadıncağız toprağı bol olsun.
Yeni iş konusunda da hakkında hayırlısı olsun.
Geçmiş olsun Baharcığım, bilmiyordum Pro nun böyle başağrısı yaptığını.
Bide yemek vakti tuvaleti gelir hepNiye bu çocuklar anneleri uyuyacağı zaman uyanir
Emziriyorsun içme su hazır granül kahveyiSabah 2 kk peynir maydonoz 1 dlm ekmek
Öğlen 2 yum şu omlet 1 dlm ekmek
Ara 1 nescafe 2 si 1 arada
Akşam kıymalı yumurta 1 dlm ekmek salata 2 br ayran
Şu 1.5 lt
Spor yok
Sen de cansın abla bu kadar orijinaller ancak birbirini bulurdukızlar CANSINIZZZ CANNN CANDAN ÖTE YARSINIZ YOLDAŞSINIZhepinizden allah razı olsun çok güzel içimi rahatlattınız sorunlarıma destek verdiniz hakkınız ödenmez biliyorum SİZİ SEVİYORUUUUMMM rabbim hepimizi evlatlarımız da iyilerle karşılaştırsın inşallah
Oy bende daha makina boşaltıp ortalık toplayacağımEveeet sabah uykusu ... .....
Küçük oğluş uyandı emzirdim uyudu yine.ama benim uykum geldi.halbuki mutfak dandini ...katlanacak çamaşırlar ellerimden öper.kalk canan kalk ...
Kesinlikle kız eşim dün sütlaç yiyordu gözüm dalmış adam acıdı bana bı kaşık ye ben kimseye söylemem öyle icllten bakıyorsun ki dedi bı kahkaha attım , dedim su tlc deki gibi olsam sen paso yemek tasirdin demek ki saklı gizli banaGünaydın
Seviyorum sizi
yol arkadaşlarım
Canım Karatay çok iyi güzel ama cidden bı noktadan sonra tıkanıyor , benim kilom çoğunluk bölgesel zaten üst s-m alt 30 kotta 40-42 kumaş ve Karatay bende bunu sorun görmüyor galiba tıkanıp kalıyor zira göbek bölgesi yağlanmsya çok iyi geldiği kesin ama şimdi dukanda birşey okudum basen sorunu varsa eğer 2 gün saf protein diğer günler normal diyet şeklinde işe yarıyormuskahvaltı bu aralar geç oluyor işler usaklar derken saat geçiyor akşamda lor peynir olunca yoğurdu az yedim
herşey için çok sağol abla
Karatay a tekrar başlamayı dusunuyormusun kahveye cigu zaman sut ilave ediyorum gıda takviyeleri ondan önce alıyorum reisihi mantarı spirula gibi
çok üzüldüm canım ya Rabbim şifa versin nasıl son durumun
maşallah iyi menü rakibem
amin kısa sürede toparlanirsin inşaallah
söylediklerinin mantıklı abla tartı yerinde sayiyor dün disardaydim sonra anneme geçtim eve geç döndük uyuya kaldım güya biraz dinlenip kalkıp menü yazacaktım çok özür
herkeste aynı sorun var suuuuuuuuuuuuu mevsimden mi az içiyoruzDunki menüm
10 gibi
1 sütlü kahve 1 bihter
Kahvaltı 3 gibi (disardaydim geç oldu)
1 yumurta
2 d.ekmek
Lor peynir
Maydanoz biber
17.00gibi
Yeşil çay karışımı 2 hurma 2 d.elma
18.00
1 tabak etli yeşil fasulye
2 kaşık pilav
Yoğurtlu brokoli
1.6lt su spor yok
Afiyet süt olsunDunku menum
Sabah.8
1 dilim peynir
1 dilim tb ekmegi
4 tane zeytin
1 tk pekmez
Arada cay ve kahve
Ogle.12
Yesilliklerle 4 tane kadinbudu kofte
1 kase haydari
Aralarda cay kahve ve 2 mandalina
Aksam.1830
1 kepce ezogelin corbasi
1 dilim tb ekmegi
1 tabak patlican yemegi
Yogurt
Su. 2.5 lt
bozma moralini canım benim arkadaş lisede takılıp sandalyeden düştü iki diş birden koptu gitti daha kötüsü olabilirdi düzeltilir sıkılmaGünaydın canlarım
Geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çok çok teşekkür ederim.
Hala çok halsizim ve sürekli başım dönüyor. Acildeki doktorlar polikliniğe gitmemi söylediler ama gidecek gücüm olmadığı için toparlanmayı bekliyorum. Öncesinde dişçiye gidip şu yamulan dişimi göstermem lazım, aklım onda maalesef
Sizler nasılsınız?
abla eskiden daha çok Karatay yaptim rahat verdim ama bu beslenme şekline korumada devam edemiyorum 5 kilo rahat geri dönüyor yani ben karbonhidrat siz yapamiyorum aslında toplumumuz beslenme şekli böyle eğer istediğim sonuçlar i alamazsam yine başlarım
Eskiden diyete başlayanlara bir süre karatayi yapmalarimi tavsiye ediyirdum bir insülin direnciniz varsa kırılsn o kadar kitabını alıp okudumki belki yine dönüş yaparim
Şeyma başka ya anladigim o yemegi zihninde bitirmiş yaşamak için yiyor ona keşke benzemeye calissam
Doğru haklısın tartıda eksiyi görmek istiyorsam doğru beslenmem gerekli
bende pekmezini kansizlik icin çocuklara yesiriyordm şimdide ununu alayim
yok kız ya yaş hurma ya sertlerinden olsa da yine 3 bana mantıklı geliyor
canım o arada 1 lt den fazla su gıda takviyeleri evi usakalri ayarla derken saat geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?