Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Akşami geçmiştirmissin
Ay abla mutfağı bile kaç saatte toparladım halbuki sadece bulaşıklar toparlanacakti kız Huysuz olunca zor oldu kremler saç fonleri

ee artık bir günaydın bırakayım :)))
Günaydın abla
sende iyiki varsın abla insanın içine umut gibi doğuyorsun

tam konunun üzerine geldi bu söz abla

güzel kalpli yaseminim sende iyi ki varsın

Ben kaldırdım sonunda
Dün mutfağı toplayamamıştım
Bulaşık makinesinde yerleştirilecekler vardı.onları hallettim.
Bi makine de çamaşır attım.peteklere serecez mecbır.çamaşır da dürdüm yerleşecek.
Bi pilav yağıp
Bi pazar yapıp
Bi market yapıp
Çocuğu okuldan alıp.......
Bu liste uzar daha...
Allah sağlık versin .kalanlar kalıyor.

Günaydın canlarım

Geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çok çok teşekkür ederim.

Hala çok halsizim ve sürekli başım dönüyor. Acildeki doktorlar polikliniğe gitmemi söylediler ama gidecek gücüm olmadığı için toparlanmayı bekliyorum. Öncesinde dişçiye gidip şu yamulan dişimi göstermem lazım, aklım onda maalesef

Sizler nasılsınız?

Brnim makinede tam tersi hiç ütü istemiyor çıkarınca katla yerleştir
ama sadece kotları atmıyorum yıpratıyor

Hmm iyimis o ya dun biri daha yazdiydi onu alintiladim ama gitmis. Nedense ben hep kurutma makinelerini ole aklimda kalmis

iyiki yine hep birlikteyiz çok şükür

Sen ikisi bi aradami aldim cnm yikama ve kurutma olarak oylede oluyormus ama tabi ben alirsam mecburen tek alicm camasir makinem cok iyi durumda daha yeni sayilir

Niye bu çocuklar anneleri uyuyacağı zaman uyanir

Hissediyorlar heralde :)

bir tane olsun ama arkadaş dost olsun yetiyor pınarım insana :))

Aynen haklisin canim

Ben bide cok kolay bir sekilde karsidakinden biseyler isteyebilen insanlari sevmiyorm yani arada olur tabi ama herzaman olmamali evde bi eksik olur istersin o baska ama boyle emek verilcek ugrasilcak islerde birz dusunceli olmak gerekiyor herkezin kendine gore işi var yani

keşke yanında yakınında olabilsem de senin için bişeyler yapabilsem, çok üzgünüm ya Allah şifanı versin kuzumm

ayyy ben de aksine o kokuya bayılıyorum
o yüzden kışın çamaşırları özellikle peteklere asıyorum ısındıkça yayılsın o koku diye

@seydan94 ay bende dun neyi alintiladiydim diyorm sabaha kaybolmus bende o kokuyu seviyorm gercekten hatta ev miss gibi koktu diyorm

Gunaydinnnnnn mutlu az kalorili

PERSEMBELERRRRR RER!!! !!!!!!!!

2 saattir bi buraya gelemedim

Bugün dogru dürüst uyumadim
Sabah eve yürüyerek geldim
Soğukta kostur kostur:))
Normalde yarım saatlik yolu 15 dk da gelmişim :)

Herkes den rica ediyorum
Bugün menulerde karbon ve sislik yapacak bisey istemiyorum mm

ayyy ben de aksine o kokuya bayılıyorum
o yüzden kışın çamaşırları özellikle peteklere asıyorum ısındıkça yayılsın o koku diye

Olabilir canım ama deterjan solumak zararlı sonuçta kimyasal soluyorsun ben zaten olabildiğince organik deterjan kullanırım alerjik bir bünyeye sahibim kızlar da öyle

Bence gayet iyi menü ama 2 kaşık ta olsa pilav Bence fazlasını istettiren bir yiyecek

@seydan94 ay bende dun neyi alintiladiydim diyorm sabaha kaybolmus bende o kokuyu seviyorm gercekten hatta ev miss gibi koktu diyorm

Hahah ya zaten kötü koltuğundan değil ama o koku ile çok kaldığım da benim burnum tıkanıyor hapşırıyorum falan alerjik bir bünyeye sahip olduğumdan hiç sevmiyorum

Menum saat 12 00
Bir parça peynir
Bir zeytin bir bardak şekersiz çay
Yeşillik

Ara saat 15 30
Sekiz fındık bir dilim elma

Akşam saat 17 40 gibi
Dort köfte bir kase yoğurt kaç dal maydanoz
Abla şimdi diyeceksin ki size de yaranilmoyor ama biz ortasını istiyoruz öyle sağlıklı beslenme ki kötü şeylere aklın kaymasın gibi ve başta bu kadar azaltirsan olmaz , birde profilin altına kilonu girsene senin kız yapıversin bulamazsan . Sabah tam buğday ekmeğini yumurta peynir yeşilliğin ye arada sütlü kahve kuru yada yaş meyve öğlen sebze akşam et yada tam tersi yada ikisi birlikte ama porsiyona dikkat edilerek miss gibi acikmadan aç kalmadan kilo ver
İyi geceler kızlar Sabahtan beri kaç kere girdim alıntı yaptım cevap yazamadan çıktım durdum bugün küçük kız aşı oldu çok huysuz anca uykuya daldı inşallah güzel uyur gece
Geçmiş olsun canım
Menum
10:30
1dilin ekmek
1 kk peynir
Az yeşillik
3 yeşil zeytin

13:30
1 dilim fındık ezmeli ekmek
(%78 fındık)
Kahve

19:30
1 tavuk but
4 yk patlıcan yemeği
Cacik

Su :3,5lt
afiyet olsun

gecmis olsun canım maleseg hasta olunca annelere yapışıyorlar

akşamı erken kapatmissin açıkmadın mi meyve yanında süt filan iç aksam saatinde yersen özellikle canım

Edibe gibi sende erken kapatmissin

Ptesiye göre 2 ye yakın gitti canım ama cumaya göre istediğim gibi değil lakin artılar bitti şükür
Niye bu çocuklar anneleri uyuyacağı zaman uyanir
Bide yemek vakti tuvaleti gelir hep
Sabah 2 kk peynir maydonoz 1 dlm ekmek
Öğlen 2 yum şu omlet 1 dlm ekmek
Ara 1 nescafe 2 si 1 arada
Akşam kıymalı yumurta 1 dlm ekmek salata 2 br ayran
Şu 1.5 lt
Spor yok
Emziriyorsun içme su hazır granül kahveyi birde suyu artirmalisin
ee artık bir günaydın bırakayım :)))

Sen de cansın abla bu kadar orijinaller ancak birbirini bulurdu
Eveeet sabah uykusu ... .....
Küçük oğluş uyandı emzirdim uyudu yine.ama benim uykum geldi.halbuki mutfak dandini ...katlanacak çamaşırlar ellerimden öper.kalk canan kalk ...
Oy bende daha makina boşaltıp ortalık toplayacağım
Kesinlikle kız eşim dün sütlaç yiyordu gözüm dalmış adam acıdı bana bı kaşık ye ben kimseye söylemem öyle icllten bakıyorsun ki dedi bı kahkaha attım , dedim su tlc deki gibi olsam sen paso yemek tasirdin demek ki saklı gizli bana
Canım Karatay çok iyi güzel ama cidden bı noktadan sonra tıkanıyor , benim kilom çoğunluk bölgesel zaten üst s-m alt 30 kotta 40-42 kumaş ve Karatay bende bunu sorun görmüyor galiba tıkanıp kalıyor zira göbek bölgesi yağlanmsya çok iyi geldiği kesin ama şimdi dukanda birşey okudum basen sorunu varsa eğer 2 gün saf protein diğer günler normal diyet şeklinde işe yarıyormus
herkeste aynı sorun var suuuuuuuuuuuuu mevsimden mi az içiyoruz
Afiyet süt olsun
bozma moralini canım benim arkadaş lisede takılıp sandalyeden düştü iki diş birden koptu gitti daha kötüsü olabilirdi düzeltilir sıkılma

Mefkurem canım ablammm ben de seni çok seviyorummmm (kaç gün önce yazmışsın yeni gördüm)

ekim2009 komşun neler etmiş sana ablam? Bir de ev alma komşu al derler. Enerji sömüren, iyi niyeti sömüren insanlardan nefret ediyorum. Kızlar yeterince yazmış sana zaten, konuyu tekrar açmayayım ben

Ohh geçmiş bitti selam kızlar bugün herkes son kozlarını oynayacaktır eminim ama şişirerek herşeyden uzak diruyoruz , spor yapmayanlar bugün hiç yapmasin bedeni alışık olanlarsa akşama bırakmasın . Ben bugün Off olacaktım ama sabah bı 20 dk elitpik yapıp vücuduma enerji gönderdim şimdi kalkıp evi toparlayim eşim gelir birazdan biz hala ayilamadik

Hahaha sağol aslında bi açıdan doğru evet yemek için yaşadım daha önce ve 100 küsür kilolarla idim artık doğruya doğru yaşamak için yiyorum yemeği gözümde büyütmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…