- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #260.601
Bitkisel protein olsada karbon oranı yüksek olduğu için karbon sınıfına giriyorAbla yeşil mercimek demi aynı oluyor
10 yıldır belki yapmıyorum yeşil mercimek pro olsun diye yaptım ama
Tabi bide şişkinlik yapması cabasi
O yüzden tartiya yakın yemiyoruz
Masallah sende küçükleri sonradan yapmışın heralde :))Kızıma kıyamam O benim canım :))
Herkesin de yorgunluğu oluyor katılıyorum canım kaptanım benim de 6 yaşında kızım dört yaşında oğlum var:)))
Ve bu sene birinci sınıfa başladık çok kıymetli olduğu için çok ilgi de bekliyor okulumuz iki öğun
Birde ödevler var . Kardeşimiz de kıskanıyor niye benim okulum yok niye bana yazdırmıyorsun
Küçükler yetişemiyorum büyükler de ayrı anne ihtiyacı hepsinin teselisi ihtiyacı sorunu bende
Şimdi haklılık payı isterim tatlım
Diğer konuda
zaten kimse 7/24 burda olsun demiyoruz cnm. Fırsat buldukça bakalim birbirimizden haberimiz olsun ne yapiyoz ne yedik içtik .Elimizden geldigince birbirimize destek olalim
Yoksa takım olmanın bi anlamı kalmazki
O yüzden gelenlere kuralları okumasini kabul ediyorsa gelmesini istiyoruz
Bugun nasil cnm geçtimi huysuzluguİyi geceler kızlar Sabahtan beri kaç kere girdim alıntı yaptım cevap yazamadan çıktım durdum bugün küçük kız aşı oldu çok huysuz anca uykuya daldı inşallah güzel uyur gece
guzel olmuş cnmMenum
10:30
1dilin ekmek
1 kk peynir
Az yeşillik
3 yeşil zeytin
13:30
1 dilim fındık ezmeli ekmek
(%78 fındık)
Kahve
19:30
1 tavuk but
4 yk patlıcan yemeği
Cacik
Su :3,5lt
Hasta olunca daha nazlı olurlar çok normal cnmYok abla ya Canımı sıkmak değil ama bütün gün kucakta yapışık geziyoruz bugün şükür akşam uyudu hasta olunca Beren de de alya da da böyle bişey var bana yapışık oluyorlar hiç kimseyi kabul etmiyorlar
tatli krizi falan deyince bi an korktum :))Bir mesaj yazıp kaçtım misafir olunca zor oluyor. Neyse hemen menümü yazayım sonra çocukları yatırınca geçmiş yaparım.
Mazeret günü nedeniyle tatlı krizinde zirve yaşadım ve menüme yansıdı maalesef. Artık tartı öncesi Perşembe telafi etmem lazım.
Sabah 10
1 dilim tb
1 tatlı kaşığı pekmez
Ara 12
2 ceviz
3 hurma
Öğle - Akşam 3
Balık
Ara 6
3 kaşık meyve salatası ( nar-elma-mandalina)
Su 2 lt
Spor yok
İdeal bi menu olmamış tatlım
Nerdeeeeee :))okuduğumda kadın miras bıraktı falan diye düşündüm :)) görüşme nasıldı abla
Iyi geçti cnm dun orda kaldim
Bisey yapmam gerekmiyor
Baybefon var adam gece kalkarsa ordan görüyorum
Kendisi gidebiliyor wc falan sadece yatağa yatarken yardım edersem iyi oluyor
Fındığın kabuklarını soyuyomusun cnmAnladımm canım aynen bende kendim yapıyorum evde yapılanın tadı müthiş oluyor ama dışarıdan yapılanlarda katkı maddeleri vs oluyor hep ya sevmiyorum hiç şeker falan
Aklının başına gelmesine sevindim :))tableti apple eskidi ve çok yavaşladı ayy bir de benim ki tv yokken dizi izlemeye başladı pc den 7 güzel adam diye bir dizi 39 bölümmüş benim ki daha 31. bölüm de onu da izliyor adam heheheh
bundan sonra atlamıycam niye son 4 senedir asosyal olmaya karar verdiğimi hatırladım:)
benim evin temiz kalma süresi yarım gün mutfağın ki diğer öğüne kadar :))epi topu 3 kişiyiz yaaavf
iyiki akşama salata koymusun yoksa tüm gün çok kuru olmuş cnmSabah 2 kk peynir maydonoz 1 dlm ekmek
Öğlen 2 yum şu omlet 1 dlm ekmek
Ara 1 nescafe 2 si 1 arada
Akşam kıymalı yumurta 1 dlm ekmek salata 2 br ayran
Şu 1.5 lt
Spor yok
Hele sen iyiki varsınkızlar CANSINIZZZ CANNN CANDAN ÖTE YARSINIZ YOLDAŞSINIZhepinizden allah razı olsun çok güzel içimi rahatlattınız sorunlarıma destek verdiniz hakkınız ödenmez biliyorum SİZİ SEVİYORUUUUMMM rabbim hepimizi evlatlarımız da iyilerle karşılaştırsın inşallah
İyiki yollarımız kesismis bitanem
Yeşil çay icilmiyor ya cnmbunu emzirenler kullanabilir mi acaba?
Ahhhh bir sevgi kelebeği daha :))Günaydın
Bugünkü mücadeleyi heyecanı bekleyişi bedenimle olan savaşımı sizden başka kimselere anlatamam anlatsam anlamazlar biz beraber yaşıyoruz paylaşıyoruz bu heyecanı çok güzel bişiiiii
Seviyorum sizi
yol arkadaşlarım
Bende siziiiiiiiiiii :))
aysenur ben pazartesiden beri Tartıya yakın şişlik yapacak şeyler yenmesin demiyormuyum cnmDunki menüm
10 gibi
1 sütlü kahve 1 bihter
Kahvaltı 3 gibi (disardaydim geç oldu)
1 yumurta
2 d.ekmek
Lor peynir
Maydanoz biber
17.00gibi
Yeşil çay karışımı 2 hurma 2 d.elma
18.00
1 tabak etli yeşil fasulye
2 kaşık pilav
Yoğurtlu brokoli
1.6lt su spor yok
Ne güzel fasulye varmış işte yanina salata yoğurt tmm
senin için güzel cnmDunku menum
Sabah.8
1 dilim peynir
1 dilim tb ekmegi
4 tane zeytin
1 tk pekmez
Arada cay ve kahve
Ogle.12
Yesilliklerle 4 tane kadinbudu kofte
1 kase haydari
Aralarda cay kahve ve 2 mandalina
Aksam.1830
1 kepce ezogelin corbasi
1 dilim tb ekmegi
1 tabak patlican yemegi
Yogurt
Su. 2.5 lt
kendine ne yapacan:))Ben kaldırdım sonunda
Dün mutfağı toplayamamıştım
Bulaşık makinesinde yerleştirilecekler vardı.onları hallettim.
Bi makine de çamaşır attım.peteklere serecez mecbır.çamaşır da dürdüm yerleşecek.
Bi pilav yağıp
Bi pazar yapıp
Bi market yapıp
Çocuğu okuldan alıp.......
Bu liste uzar daha...
Allah sağlık versin .kalanlar kalıyor.