Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Abla yeşil mercimek demi aynı oluyor
10 yıldır belki yapmıyorum yeşil mercimek pro olsun diye yaptım ama
Bitkisel protein olsada karbon oranı yüksek olduğu için karbon sınıfına giriyor
Tabi bide şişkinlik yapması cabasi
O yüzden tartiya yakın yemiyoruz
Masallah sende küçükleri sonradan yapmışın heralde :))

Diğer konuda
zaten kimse 7/24 burda olsun demiyoruz cnm. Fırsat buldukça bakalim birbirimizden haberimiz olsun ne yapiyoz ne yedik içtik .Elimizden geldigince birbirimize destek olalim
Yoksa takım olmanın bi anlamı kalmazki

O yüzden gelenlere kuralları okumasini kabul ediyorsa gelmesini istiyoruz
İyi geceler kızlar Sabahtan beri kaç kere girdim alıntı yaptım cevap yazamadan çıktım durdum bugün küçük kız aşı oldu çok huysuz anca uykuya daldı inşallah güzel uyur gece
Bugun nasil cnm geçtimi huysuzlugu
Menum
10:30
1dilin ekmek
1 kk peynir
Az yeşillik
3 yeşil zeytin

13:30
1 dilim fındık ezmeli ekmek
(%78 fındık)
Kahve

19:30
1 tavuk but
4 yk patlıcan yemeği
Cacik

Su :3,5lt
guzel olmuş cnm

Hasta olunca daha nazlı olurlar çok normal cnm
tatli krizi falan deyince bi an korktum :))
İdeal bi menu olmamış tatlım

okuduğumda kadın miras bıraktı falan diye düşündüm :)) görüşme nasıldı abla
Nerdeeeeee :))

Iyi geçti cnm dun orda kaldim
Bisey yapmam gerekmiyor
Baybefon var adam gece kalkarsa ordan görüyorum
Kendisi gidebiliyor wc falan sadece yatağa yatarken yardım edersem iyi oluyor
Anladımm canım aynen bende kendim yapıyorum evde yapılanın tadı müthiş oluyor ama dışarıdan yapılanlarda katkı maddeleri vs oluyor hep ya sevmiyorum hiç şeker falan
Fındığın kabuklarını soyuyomusun cnm
Aklının başına gelmesine sevindim :))
Sabah 2 kk peynir maydonoz 1 dlm ekmek
Öğlen 2 yum şu omlet 1 dlm ekmek
Ara 1 nescafe 2 si 1 arada
Akşam kıymalı yumurta 1 dlm ekmek salata 2 br ayran
Şu 1.5 lt
Spor yok
iyiki akşama salata koymusun yoksa tüm gün çok kuru olmuş cnm

Hele sen iyiki varsın
İyiki yollarımız kesismis bitanem
bunu emzirenler kullanabilir mi acaba?
Yeşil çay icilmiyor ya cnm
Ahhhh bir sevgi kelebeği daha :))
Bende siziiiiiiiiiii :))

aysenur ben pazartesiden beri Tartıya yakın şişlik yapacak şeyler yenmesin demiyormuyum cnm
Ne güzel fasulye varmış işte yanina salata yoğurt tmm

senin için güzel cnm

kendine ne yapacan:))

Öyle öyle normalde babası ile bakıcısı ile takılan çocuk hasta olunca benden başkasını istemiyor

@seydan94 kuzum geçmiş olsun, junior hastaymış. Nasıl oldu

Çok daha iyi canım bugün toparlıyor inşallah

Yooo kuruyemişçiden alıyorum direk fındığı onu robota atıyorum üstüne biraz bal çok az hindistancvizi yağı koyuyorum bazen biraz da ham kakao koyuyorum süper oluyor

Senin mesajını ayrı alıntılayim diye almadiydim :))

Kuzum anne baba biri yokmu beraber gitseniz Dr a
Seni boyle görmek üzüyor beni

Yooo kuruyemişçiden alıyorum direk fındığı onu robota atıyorum üstüne biraz bal çok az hindistancvizi yağı koyuyorum bazen biraz da ham kakao koyuyorum süper oluyor
Hani bi beyaz fındık var
Bide dışı kahverengili bildiğimiz fındık (bazıları onu kavurup dış yuzeyini soyuyor onun için sordum)

Eveeet sabah uykusu ... .....
Küçük oğluş uyandı emzirdim uyudu yine.ama benim uykum geldi.halbuki mutfak dandini ...katlanacak çamaşırlar ellerimden öper.kalk canan kalk ...
inşallah kalkmayıp uyumuşsundur mutfak eni sonu toplanıp çamaşır katlanacak gülüm sen ne ara dinlenicen , küçük kız kardeşimin de bebesi var gerçi kızıl patitisim yaşını doldurdu geçti ama ne çekiyorsunuz valla kardeşimden biliyorum çok iyi anlıyorum seni de bebişi olanları da

ayyy ben de aksine o kokuya bayılıyorum
o yüzden kışın çamaşırları özellikle peteklere asıyorum ısındıkça yayılsın o koku diye
seve seve onların kokusunu mu sevdin canoom serme kız oturduğun yattığın odaya hele şimdi daha dikkat et 2 canlısın astım bronşite sebep oluyor bu kokulu temizlik ürünleri

attım kötü enerjiyi düşünüp düşünüp kendime yük mü edeyim :)))
ne kadar kebap yemiş ki böyle ceza vermiş kendine hem kebap yanın da ekmek olmazsa protein diye iyi bir şey değil mi kii
yaa işte bakan göz güzel bakınca asıl kıymet oradan geliyor gülümm yoksa benim çok kıymetli oluşumdan değil karşılıklı ciğerparemm

ayy bilmem mi kız kardeşim yeğenin videosunu çekmiş ufaktan dillenmeye de başladı zilloş mutfak alt dolapların da ne varsa çıkarmış tencereler kapaklar plastikler annesi soruyor kim yaptı bunları diye kız yarım yamalak alya diyor alyada kendi adı ebrar elya , genel de ebrar diyince alyayı başkası sanıyor ellamm , senin ki nasıl sakin mi dağıtması dışın da bizim ki abisini evire çevire dövüyor kız bildiğin cazgır çıktı:))

ahh kuzum senin yanın da kimsen yok mu üstünü giymene yardım edip hastaneye gidince seni tekerlikli sandalye bindirip yardımcı olsunlar

bana önceden söylesinler kendi işimi yemeğimi yapmış olayım yardım ederim gülüm ne olacak yeter ki kötü niyet olmasın zamanın da lojmanın kapıcısının karısı bile bana içli köfte yap demiş biriyim ki kendi daha iyi yapmayı bildiği halde :) boşuna ameller niyetlere göre denmemiş iyi niyetli olsun benim için o yeter karşıdaki istemeden ben yardım teklif ederim ki

aa o dediğin yaşlıya akşam tek kalmasın diye eşlik etmeye mi başladın

aman boş ver gülüm komşu komşunun külüne muhtaç yüz yüze bakıyoruz affettim bile ama bundan sonra biraz daha mesafeli olurum sen iyileşmene bak gülüm aklım bi sen de kalıyor bir hamişlerden doğumu yakınlar da kalıyor sen güzelce iyileş dişini de yerine yerleşir inşallah hamişlerde sağlıkla bebişlerini kucaklarına aldı mı ablanın daha derdi tasası kalmaz diğerleri geçici geldi geçti bile :)

Hahaha sağol aslında bi açıdan doğru evet yemek için yaşadım daha önce ve 100 küsür kilolarla idim artık doğruya doğru yaşamak için yiyorum yemeği gözümde büyütmüyorum
cidden şeydanım insan yemeği gözün de büyütmeyince acıktığı için yiyince sorun kalmıyor demi

Gercekten cok sacmalamislar ne gerek var bunlar corba makarna derken ne ara ders yapiyorlar
bizde seni seviyoruz canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…