- 4 Temmuz 2008
- 5.767
- 14.793
- 773
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #260.621
Bitkisel protein olsada karbon oranı yüksek olduğu için karbon sınıfına giriyor
Tabi bide şişkinlik yapması cabasi
O yüzden tartiya yakın yemiyoruz
Masallah sende küçükleri sonradan yapmışın heralde :))
Diğer konuda
zaten kimse 7/24 burda olsun demiyoruz cnm. Fırsat buldukça bakalim birbirimizden haberimiz olsun ne yapiyoz ne yedik içtik .Elimizden geldigince birbirimize destek olalim
Yoksa takım olmanın bi anlamı kalmazki
O yüzden gelenlere kuralları okumasini kabul ediyorsa gelmesini istiyoruz
Bugun nasil cnm geçtimi huysuzlugu
guzel olmuş cnm
Hasta olunca daha nazlı olurlar çok normal cnm
tatli krizi falan deyince bi an korktum :))
İdeal bi menu olmamış tatlım
Nerdeeeeee :))
Iyi geçti cnm dun orda kaldim
Bisey yapmam gerekmiyor
Baybefon var adam gece kalkarsa ordan görüyorum
Kendisi gidebiliyor wc falan sadece yatağa yatarken yardım edersem iyi oluyor
Fındığın kabuklarını soyuyomusun cnm
Aklının başına gelmesine sevindim :))
iyiki akşama salata koymusun yoksa tüm gün çok kuru olmuş cnm
Hele sen iyiki varsın
İyiki yollarımız kesismis bitanem
Yeşil çay icilmiyor ya cnm
Ahhhh bir sevgi kelebeği daha :))
Bende siziiiiiiiiiii :))
aysenur ben pazartesiden beri Tartıya yakın şişlik yapacak şeyler yenmesin demiyormuyum cnm
Ne güzel fasulye varmış işte yanina salata yoğurt tmm
senin için güzel cnm
kendine ne yapacan:))
Hani bi beyaz fındık var
Bide dışı kahverengili bildiğimiz fındık (bazıları onu kavurup dış yuzeyini soyuyor onun için sordum)
İyiyiz zzz tatlimHerkese merhaba :)
Nasılsınız güzel bir gün olsun hepimize umarım!
Tmm cnm anladim:)He Yok abla ben soyulmuş tek kavrulmuş fındık diyorum bizim kuruyemişçi öyle satıyor
amiinnnn kuzummOyy canım benim çok sağol. Geçecek Allahın izniyle...
çok iyisin gülüm ya herkes kabul edip geceleri gitmez 2 gece olması da iyi olmuş çok uykusuz kalıp yorulmazsınEvet cnm dun tanışma denemeydi
Fazla gitmicem haftada 2 gün falan
evet canım o da doğru, hele de alerjiksen sıkıntı tabiiOlabilir canım ama deterjan solumak zararlı sonuçta kimyasal soluyorsun ben zaten olabildiğince organik deterjan kullanırım alerjik bir bünyeye sahibim kızlar da öyle
Bence gayet iyi menü ama 2 kaşık ta olsa pilav Bence fazlasını istettiren bir yiyecek
Hahahya zaten kötü koltuğundan değil ama o koku ile çok kaldığım da benim burnum tıkanıyor hapşırıyorum falan alerjik bir bünyeye sahip olduğumdan hiç sevmiyorum
Çoklu alıntıda emogoji yapamiyom:)Habinar ımla ben bu gün sevgi böcüğüyüz sizi sevgiye boğucazzzzz:))) sizden aldıklarımı sizi geri vericem yanii
Sağol abla :) dukan birası 4. Bardaktayim bitince bi daha yapacam yumurta mı peynirimi yedim birazdan ananas cacık yapacam :) bu iyı bir eksi getirirse insallah haftaya çarşamba perşembe tekrar yapacamGözün aydinnnnnaydinnn :))
Kiz iyilikten değilçok iyisin gülüm ya herkes kabul edip geceleri gitmez 2 gece olması da iyi olmuş çok uykusuz kalıp yorulmazsın
Öyle mii, bilmiyordum içilmediğiniBitkisel protein olsada karbon oranı yüksek olduğu için karbon sınıfına giriyor
Tabi bide şişkinlik yapması cabasi
O yüzden tartiya yakın yemiyoruz
Masallah sende küçükleri sonradan yapmışın heralde :))
Diğer konuda
zaten kimse 7/24 burda olsun demiyoruz cnm. Fırsat buldukça bakalim birbirimizden haberimiz olsun ne yapiyoz ne yedik içtik .Elimizden geldigince birbirimize destek olalim
Yoksa takım olmanın bi anlamı kalmazki
O yüzden gelenlere kuralları okumasini kabul ediyorsa gelmesini istiyoruz
Bugun nasil cnm geçtimi huysuzlugu
guzel olmuş cnm
Hasta olunca daha nazlı olurlar çok normal cnm
tatli krizi falan deyince bi an korktum :))
İdeal bi menu olmamış tatlım
Nerdeeeeee :))
Iyi geçti cnm dun orda kaldim
Bisey yapmam gerekmiyor
Baybefon var adam gece kalkarsa ordan görüyorum
Kendisi gidebiliyor wc falan sadece yatağa yatarken yardım edersem iyi oluyor
Fındığın kabuklarını soyuyomusun cnm
Aklının başına gelmesine sevindim :))
iyiki akşama salata koymusun yoksa tüm gün çok kuru olmuş cnm
Hele sen iyiki varsın
İyiki yollarımız kesismis bitanem
Yeşil çay icilmiyor ya cnm
Ahhhh bir sevgi kelebeği daha :))
Bende siziiiiiiiiiii :))
aysenur ben pazartesiden beri Tartıya yakın şişlik yapacak şeyler yenmesin demiyormuyum cnm
Ne güzel fasulye varmış işte yanina salata yoğurt tmm
senin için güzel cnm
kendine ne yapacan:))
Yeter kizzz fazlası gerekmez :))))Sağol abla :) dukan birası 4. Bardaktayim bitince bi daha yapacam yumurta mı peynirimi yedim birazdan ananas cacık yapacam :) bu iyı bir eksi getirirse insallah haftaya çarşamba perşembe tekrar yapacam
Yeşil çayda da kafein var ya cnm çay kahve gibi onerilmiyorÖyle mii, bilmiyordum içilmediğini
ehhh artık emzirmeden sonra başlarım içmeye
ayyy ne billiyim canımseve seve onların kokusunu mu sevdin canoom serme kız oturduğun yattığın odaya hele şimdi daha dikkat et 2 canlısın astım bronşite sebep oluyor bu kokulu temizlik ürünleri
Tmm abla :) dukan birası 1 lt lik galiba 4 bardak içtim az bişey kaldı reglde oldum ya bugün wc yede çıktım iyi bir eksi gelsin artikYeter kizzz fazlası gerekmez :))))
Sen ananasimi ye suyunu bol iç tamamdir
cidden şeydanım insan yemeği gözün de büyütmeyince acıktığı için yiyince sorun kalmıyor demi
biliyorum parasıyla canoom ama herkesin yapacağı bir şey değil başka bir evde birine göz kulak olup sabahlamak iyi olmasan kabul etmezdin misal ben ne kadar verirse versinler yapamamKiz iyilikten değil
Parasıyla :)) )
Yorucu biseyi yokta ben başka yerde uyuyamiyorum
Yoksa ayrı oda yatak var
ben de ne kadar az kokulu deterjan varsa onları alıyorum eşimde alerjik astım var tetikliyor , oğlumu da hatta beni bile etkiliyor artıkayyy ne billiyim canım
ben yumuşatıcı kullanmam ama o deterjanın kokusunu severim ama haklısın fazla da solumamak gerekir
beyaz sabun kokusunu da çok severim mesela
temizlik kokusu hoşuma gidiyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?