Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Habinar ımla ben bu gün sevgi böcüğüyüz sizi sevgiye boğucazzzzz:))) sizden aldıklarımı sizi geri vericem yanii

evet canım o da doğru, hele de alerjiksen sıkıntı tabii

Gözün aydinnnnnaydinnn :))
Sağol abla :) dukan birası 4. Bardaktayim bitince bi daha yapacam yumurta mı peynirimi yedim birazdan ananas cacık yapacam :) bu iyı bir eksi getirirse insallah haftaya çarşamba perşembe tekrar yapacam

çok iyisin gülüm ya herkes kabul edip geceleri gitmez 2 gece olması da iyi olmuş çok uykusuz kalıp yorulmazsın
Kiz iyilikten değil
Parasıyla :)) )
Yorucu biseyi yokta ben başka yerde uyuyamiyorum
Yoksa ayrı oda yatak var

Öyle mii, bilmiyordum içilmediğini
ehhh artık emzirmeden sonra başlarım içmeye

Sağol abla :) dukan birası 4. Bardaktayim bitince bi daha yapacam yumurta mı peynirimi yedim birazdan ananas cacık yapacam :) bu iyı bir eksi getirirse insallah haftaya çarşamba perşembe tekrar yapacam
Yeter kizzz fazlası gerekmez :))))
Sen ananasimi ye suyunu bol iç tamamdir

seve seve onların kokusunu mu sevdin canoom serme kız oturduğun yattığın odaya hele şimdi daha dikkat et 2 canlısın astım bronşite sebep oluyor bu kokulu temizlik ürünleri
ayyy ne billiyim canım
ben yumuşatıcı kullanmam ama o deterjanın kokusunu severim ama haklısın fazla da solumamak gerekir
beyaz sabun kokusunu da çok severim mesela
temizlik kokusu hoşuma gidiyor sanırım

Yeter kizzz fazlası gerekmez :))))
Sen ananasimi ye suyunu bol iç tamamdir
Tmm abla :) dukan birası 1 lt lik galiba 4 bardak içtim az bişey kaldı reglde oldum ya bugün wc yede çıktım iyi bir eksi gelsin artik

cidden şeydanım insan yemeği gözün de büyütmeyince acıktığı için yiyince sorun kalmıyor demi

Aynen öyle ekim abla böyle olunca sorun kalmıyor ben acıkınca yiyorum işte yemeği büyütmüyoRum gözümde bi Dr ben çok inatçı biriyim aslında yemeklerle bakışsam inatlaşabiliyorum onlarla

Kiz iyilikten değil
Parasıyla :)) )
Yorucu biseyi yokta ben başka yerde uyuyamiyorum
Yoksa ayrı oda yatak var
biliyorum parasıyla canoom ama herkesin yapacağı bir şey değil başka bir evde birine göz kulak olup sabahlamak iyi olmasan kabul etmezdin misal ben ne kadar verirse versinler yapamam

ayyy ne billiyim canım
ben yumuşatıcı kullanmam ama o deterjanın kokusunu severim ama haklısın fazla da solumamak gerekir
beyaz sabun kokusunu da çok severim mesela
temizlik kokusu hoşuma gidiyor sanırım
ben de ne kadar az kokulu deterjan varsa onları alıyorum eşimde alerjik astım var tetikliyor , oğlumu da hatta beni bile etkiliyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…