- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #260.641
senin inatlaşmanı yaradanaaa kurbannn çok tatlısın yaaaa yemekle bakışıp inatlaşmak çok hoşuma gitti hala gülümsüyorum kuzummmAynen öyle ekim abla böyle olunca sorun kalmıyor ben acıkınca yiyorum işte yemeği büyütmüyoRum gözümde bi Dr ben çok inatçı biriyim aslında yemeklerle bakışsam inatlaşabiliyorum onlarla
Sagol cnm :) pek is sayılmaz da :)
Ne yapayım kuzum ekmek parası :)) zayiflayinca para lazim:))biliyorum parasıyla canoom ama herkesin yapacağı bir şey değil başka bir evde birine göz kulak olup sabahlamak iyi olmasan kabul etmezdin misal ben ne kadar verirse versinler yapamam
Kurutma candır yazın zaten güneş daha faydalı ama kışın evde tozu topluyor ıslak çamaşır birde günlerce askıda at kurut çıkar katla misssSen ikisi bi aradami aldim cnm yikama ve kurutma olarak oylede oluyormus ama tabi ben alirsam mecburen tek alicm camasir makinem cok iyi durumda daha yeni sayilir
Hissediyorlar heralde :)
Aynen haklisin canim
Ben bide cok kolay bir sekilde karsidakinden biseyler isteyebilen insanlari sevmiyorm yani arada olur tabi ama herzaman olmamali evde bi eksik olur istersin o baska ama boyle emek verilcek ugrasilcak islerde birz dusunceli olmak gerekiyor herkezin kendine gore işi var yani
Gözün aydın :)Regl oldum
Sabah sporu olmuş işteGunaydinnnnnn mutlu az kalorili
PERSEMBELERRRRR RER!!! !!!!!!!!
2 saattir bi buraya gelemedim
Bugün dogru dürüst uyumadim
Sabah eve yürüyerek geldim
Soğukta kostur kostur:))
Normalde yarım saatlik yolu 15 dk da gelmişim :)
Herkes den rica ediyorum
Bugün menulerde karbon ve sislik yapacak bisey istemiyorum mm
Kız inşallah ekşi getirir ama abartma böbreklerini yormaSağol abla :) dukan birası 4. Bardaktayim bitince bi daha yapacam yumurta mı peynirimi yedim birazdan ananas cacık yapacam :) bu iyı bir eksi getirirse insallah haftaya çarşamba perşembe tekrar yapacam
sen regl olunca iniyor mu bende olunca iki gün siserim ablamda sesin gibi olandan önce şişer olunca hoppp 800 -1 arası iniveriyorTmm abla :) dukan birası 1 lt lik galiba 4 bardak içtim az bişey kaldı reglde oldum ya bugün wc yede çıktım iyi bir eksi gelsin artik
Hadi İnsallah guzel eksilere:))Gumaydinlar
Yarın icin silahlar cekilsininsallah guzel eksiler gelir kizlar cumanin gelisi persembeden belli olurmus
Ay bende oldum olcam sislik insani mahvediyorRegl oldum
İnsallah takimca guzel eksilerimiz olur abla:)Gunaydinnnnnn mutlu az kalorili
PERSEMBELERRRRR RER!!! !!!!!!!!
2 saattir bi buraya gelemedim
Bugün dogru dürüst uyumadim
Sabah eve yürüyerek geldim
Soğukta kostur kostur:))
Normalde yarım saatlik yolu 15 dk da gelmişim :)
Herkes den rica ediyorum
Bugün menulerde karbon ve sislik yapacak bisey istemiyorum mm
Ya bende emoji kutusu 3 gundur kayboldu telden giriyorum ama hic boyle olmazdi ya:/Çoklu alıntıda emogoji yapamiyom:)
Burdan butun takima gelsin :) )
Bende ayniyim yada ayniydim diyim:)Oğlum kek yapmak istedi bebe alıştı babası mutfaktan çıkmayınca oda ayni oldu , neyse kek yaptık ama hiçte canım istemedi yeni yontemim vücudumu dinlemek ben ne zaman yağlı yada hamurisi tarzı yesem reflum cosup kavuruyor birde çıkarmak zorunda kalıyorum o kadar yanıyor geliyor ki neden kendime bu eziyeti yapmışım yıllarca ki bir oturuşta bir tepsi kurabiye yerim yani çay yanında rahat 15-20 tane
ahh kuzum senin yanın da kimsen yok mu üstünü giymene yardım edip hastaneye gidince seni tekerlikli sandalye bindirip yardımcı olsunlar
Senin mesajını ayrı alıntılayim diye almadiydim :))
Kuzum anne baba biri yokmu beraber gitseniz Dr a
Seni boyle görmek üzüyor beni
Öğlene kabak sote yaptım yedim :)Bitkisel protein olsada karbon oranı yüksek olduğu için karbon sınıfına giriyor
Tabi bide şişkinlik yapması cabasi
O yüzden tartiya yakın yemiyoruz
Masallah sende küçükleri sonradan yapmışın heralde :))
Diğer konuda
zaten kimse 7/24 burda olsun demiyoruz cnm. Fırsat buldukça bakalim birbirimizden haberimiz olsun ne yapiyoz ne yedik içtik .Elimizden geldigince birbirimize destek olalim
Yoksa takım olmanın bi anlamı kalmazki
O yüzden gelenlere kuralları okumasini kabul ediyorsa gelmesini istiyoruz
Bugun nasil cnm geçtimi huysuzlugu
guzel olmuş cnm
Hasta olunca daha nazlı olurlar çok normal cnm
tatli krizi falan deyince bi an korktum :))
İdeal bi menu olmamış tatlım
Nerdeeeeee :))
Iyi geçti cnm dun orda kaldim
Bisey yapmam gerekmiyor
Baybefon var adam gece kalkarsa ordan görüyorum
Kendisi gidebiliyor wc falan sadece yatağa yatarken yardım edersem iyi oluyor
Fındığın kabuklarını soyuyomusun cnm
Aklının başına gelmesine sevindim :))
iyiki akşama salata koymusun yoksa tüm gün çok kuru olmuş cnm
Hele sen iyiki varsın
İyiki yollarımız kesismis bitanem
Yeşil çay icilmiyor ya cnm
Ahhhh bir sevgi kelebeği daha :))
Bende siziiiiiiiiiii :))
aysenur ben pazartesiden beri Tartıya yakın şişlik yapacak şeyler yenmesin demiyormuyum cnm
Ne güzel fasulye varmış işte yanina salata yoğurt tmm
senin için güzel cnm
kendine ne yapacan:))
Çok sağol canıminşallah kalkmayıp uyumuşsundur mutfak eni sonu toplanıp çamaşır katlanacak gülüm sen ne ara dinlenicen , küçük kız kardeşimin de bebesi var gerçi kızıl patitisim yaşını doldurdu geçti ama ne çekiyorsunuz valla kardeşimden biliyorum çok iyi anlıyorum seni de bebişi olanları da
Benim yavaş iniyor canım birinci gün şişlik oluyor ikinci gün biraz kilo gidiyor inşallah yarın güzel bir eksi getirirKurutma candır yazın zaten güneş daha faydalı ama kışın evde tozu topluyor ıslak çamaşır birde günlerce askıda at kurut çıkar katla misss
Gözün aydın :)
Sabah sporu olmuş işte
Kız inşallah ekşi getirir ama abartma böbreklerini yorma
sen regl olunca iniyor mu bende olunca iki gün siserim ablamda sesin gibi olandan önce şişer olunca hoppp 800 -1 arası iniveriyor
Regl oldum
Olabilir canım ama deterjan solumak zararlı sonuçta kimyasal soluyorsun ben zaten olabildiğince organik deterjan kullanırım alerjik bir bünyeye sahibim kızlar da öyle
Bence gayet iyi menü ama 2 kaşık ta olsa pilav Bence fazlasını istettiren bir yiyecek
Hahahya zaten kötü koltuğundan değil ama o koku ile çok kaldığım da benim burnum tıkanıyor hapşırıyorum falan alerjik bir bünyeye sahip olduğumdan hiç sevmiyorum
deme demeee cuma demeee tırsıyooomm
bana önceden söylesinler kendi işimi yemeğimi yapmış olayım yardım ederim gülüm ne olacak yeter ki kötü niyet olmasın zamanın da lojmanın kapıcısının karısı bile bana içli köfte yap demiş biriyim ki kendi daha iyi yapmayı bildiği halde :) boşuna ameller niyetlere göre denmemiş iyi niyetli olsun benim için o yeter karşıdaki istemeden ben yardım teklif ederim ki
Evet cnm dun tanışma denemeydi
Fazla gitmicem haftada 2 gün falan
Ben cok çok aşırı yersem ve yatarsam o zaman rahatsız ediyorOğlum kek yapmak istedi bebe alıştı babası mutfaktan çıkmayınca oda ayni oldu , neyse kek yaptık ama hiçte canım istemedi yeni yontemim vücudumu dinlemek ben ne zaman yağlı yada hamurisi tarzı yesem reflum cosup kavuruyor birde çıkarmak zorunda kalıyorum o kadar yanıyor geliyor ki neden kendime bu eziyeti yapmışım yıllarca ki bir oturuşta bir tepsi kurabiye yerim yani çay yanında rahat 15-20 tane
cokçcok gecmis olsun cnm ins. Biran önce ikinizde düzelirsinizAnacığım da hasta bronşitten yatıyor kuzum. Ablam bir baba bir anneme koşturup duruyor. Babamla abim yıl sonu iş münasebetiyle şehir dışındalar , söylemedik de onlara.
Çarpmanın etkisidir, önemli birşey olsaydı acilde müdahale edilirdi mutlaka.
İyileşecem merak etmeyin. Bugün daha iyiyim, ara ara girip sizinle sohbet bile ediyorum
Fazla yapıp akşamda yeseydin cnmÖğlene kabak sote yaptım yedim :)
Akşam ne yapsam bilemedim
aksami çok erken yemisin cnm acikmicanmi yanında salata falanda mı olsaydı keşkeMenum kizlar
Sabah12
2dilim suzme peynir
1 ck kadar beyaz peynir
1 tk labne
Maydanoz salatalık
3 zeytin
1 kuru incir
Ara15
1 sb sut
Aksam16.45
Bol yogurtlu sarimsakli 1 tabak semizotu yemegi
Su 2lt
Spor 50dk yuruyus ( uzun aradan sonra ilk kez yuruyuse ciktim)
yürüme arabasıyla yürüyebiliyor cnm kendi wc ye gidebiliyorHayirli olsun abla adam nasil biri cokmu hasta
valla helal olsun mefkuşum her yönünün ayrı güzel boşuna sevmiyorum seni , her zaman ev hanımı olup evine yada kendisi için maddi katkı da bulunan hatunlara hayran olmuşumdur sırf para kazanmakla ilgili de değil o da var ama üretmek işe yaramak birilerinin işine yaramak her konuda üstün geliyorlar banaNe yapayım kuzum ekmek parası :)) zayiflayinca para lazim:))
En azından kendi harçlığımı cikaririm
gülüm reflü de sen de biliyorsun çok yemek yiyince yoğurtluyla salçalıyı karıştırınca aç karna yada akşam asit seviyesi yüksek yiyecekler mahfediyor mideyi kimyonu daha bol kullan gülüm mideni güçlendir . 15-20 kurabiye konusun da ciddi misin bildiğimiz ebatta kurabiye mi yoksa şu cevizden küçük olanlar mıOğlum kek yapmak istedi bebe alıştı babası mutfaktan çıkmayınca oda ayni oldu , neyse kek yaptık ama hiçte canım istemedi yeni yontemim vücudumu dinlemek ben ne zaman yağlı yada hamurisi tarzı yesem reflum cosup kavuruyor birde çıkarmak zorunda kalıyorum o kadar yanıyor geliyor ki neden kendime bu eziyeti yapmışım yıllarca ki bir oturuşta bir tepsi kurabiye yerim yani çay yanında rahat 15-20 tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?