Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aynen öyle ekim abla böyle olunca sorun kalmıyor ben acıkınca yiyorum işte yemeği büyütmüyoRum gözümde bi Dr ben çok inatçı biriyim aslında yemeklerle bakışsam inatlaşabiliyorum onlarla
senin inatlaşmanı yaradanaaa kurbannn çok tatlısın yaaaa yemekle bakışıp inatlaşmak çok hoşuma gitti hala gülümsüyorum kuzummm

günlük sevgimi enerjimi aldım sizden artık totoşumu kaldırıp işe güce bakayım kendinize iyi bakın olmadı durduk yere gülün kahkaha atın tüm hormonlarınızı coştursun fazladan kalori de yakarsınız:)

biliyorum parasıyla canoom ama herkesin yapacağı bir şey değil başka bir evde birine göz kulak olup sabahlamak iyi olmasan kabul etmezdin misal ben ne kadar verirse versinler yapamam
Ne yapayım kuzum ekmek parası :)) zayiflayinca para lazim:))
En azından kendi harçlığımı cikaririm

Kurutma candır yazın zaten güneş daha faydalı ama kışın evde tozu topluyor ıslak çamaşır birde günlerce askıda at kurut çıkar katla misss
Gözün aydın :)
Sabah sporu olmuş işte
Sağol abla :) dukan birası 4. Bardaktayim bitince bi daha yapacam yumurta mı peynirimi yedim birazdan ananas cacık yapacam :) bu iyı bir eksi getirirse insallah haftaya çarşamba perşembe tekrar yapacam
Kız inşallah ekşi getirir ama abartma böbreklerini yorma
Tmm abla :) dukan birası 1 lt lik galiba 4 bardak içtim az bişey kaldı reglde oldum ya bugün wc yede çıktım iyi bir eksi gelsin artik
sen regl olunca iniyor mu bende olunca iki gün siserim ablamda sesin gibi olandan önce şişer olunca hoppp 800 -1 arası iniveriyor

Oğlum kek yapmak istedi bebe alıştı babası mutfaktan çıkmayınca oda ayni oldu , neyse kek yaptık ama hiçte canım istemedi yeni yontemim vücudumu dinlemek ben ne zaman yağlı yada hamurisi tarzı yesem reflum cosup kavuruyor birde çıkarmak zorunda kalıyorum o kadar yanıyor geliyor ki neden kendime bu eziyeti yapmışım yıllarca ki bir oturuşta bir tepsi kurabiye yerim yani çay yanında rahat 15-20 tane

Gumaydinlar

Yarın icin silahlar cekilsin insallah guzel eksiler gelir kizlar cumanin gelisi persembeden belli olurmus
Hadi İnsallah guzel eksilere:))
Ay bende oldum olcam sislik insani mahvediyor
İnsallah takimca guzel eksilerimiz olur abla:)
Gupguzel menulerle gelelim bugun
Çoklu alıntıda emogoji yapamiyom:)
Burdan butun takima gelsin :) )
Ya bende emoji kutusu 3 gundur kayboldu telden giriyorum ama hic boyle olmazdi ya:/
Emoji yollayamiyorum://

Bende ayniyim yada ayniydim diyim:)
Dusununce gercekten kendimize hele midemize resmen eziyt yasatmisiz onca zaman yazik ya

Senin mesajını ayrı alıntılayim diye almadiydim :))

Kuzum anne baba biri yokmu beraber gitseniz Dr a
Seni boyle görmek üzüyor beni

Anacığım da hasta bronşitten yatıyor kuzum. Ablam bir baba bir anneme koşturup duruyor. Babamla abim yıl sonu iş münasebetiyle şehir dışındalar , söylemedik de onlara.

Çarpmanın etkisidir, önemli birşey olsaydı acilde müdahale edilirdi mutlaka.

İyileşecem merak etmeyin. Bugün daha iyiyim, ara ara girip sizinle sohbet bile ediyorum

Öğlene kabak sote yaptım yedim :)
Akşam ne yapsam bilemedim.

Çok sağol canım

Laf aramızda çamaşırların 4. 5. Günü
Yenisini attım .yer yoktu artık

Benim yavaş iniyor canım birinci gün şişlik oluyor ikinci gün biraz kilo gidiyor inşallah yarın güzel bir eksi getirir

Menum kizlar
Sabah12
2dilim suzme peynir
1 ck kadar beyaz peynir
1 tk labne
Maydanoz salatalık
3 zeytin
1 kuru incir

Ara15
1 sb sut
Aksam16.45
Bol yogurtlu sarimsakli 1 tabak semizotu yemegi
Su 2lt
Spor 50dk yuruyus ( uzun aradan sonra ilk kez yuruyuse ciktim)

Oh hadi gozunaydin

Anladim cnm alerjik olunca tabi haklisin bide saglikli degil tabiki aslinda en iyisini yapiyorsun

deme demeee cuma demeee tırsıyooomm

Haklisin abla sonucta elindende geldikden sonra iyi niyetle yardim edilebillir ama insan sömurme olunca is degisiyor sana katiliyorum

Evet cnm dun tanışma denemeydi
Fazla gitmicem haftada 2 gün falan

Hayirli olsun abla adam nasil biri cokmu hasta

Ben cok çok aşırı yersem ve yatarsam o zaman rahatsız ediyor
Bunca sene yine iyi dayandı midecik

cokçcok gecmis olsun cnm ins. Biran önce ikinizde düzelirsiniz

Öğlene kabak sote yaptım yedim :)
Akşam ne yapsam bilemedim
Fazla yapıp akşamda yeseydin cnm

Kuru fasulyeyi yarın öğlen ye ama akmeksiz :))
aksami çok erken yemisin cnm acikmicanmi yanında salata falanda mı olsaydı keşke

Hayirli olsun abla adam nasil biri cokmu hasta
yürüme arabasıyla yürüyebiliyor cnm kendi wc ye gidebiliyor
Zaten ben bakim falan yapmicam
Bakıcı sabah geliyor

Ne yapayım kuzum ekmek parası :)) zayiflayinca para lazim:))
En azından kendi harçlığımı cikaririm
valla helal olsun mefkuşum her yönünün ayrı güzel boşuna sevmiyorum seni , her zaman ev hanımı olup evine yada kendisi için maddi katkı da bulunan hatunlara hayran olmuşumdur sırf para kazanmakla ilgili de değil o da var ama üretmek işe yaramak birilerinin işine yaramak her konuda üstün geliyorlar bana

gülüm reflü de sen de biliyorsun çok yemek yiyince yoğurtluyla salçalıyı karıştırınca aç karna yada akşam asit seviyesi yüksek yiyecekler mahfediyor mideyi kimyonu daha bol kullan gülüm mideni güçlendir . 15-20 kurabiye konusun da ciddi misin bildiğimiz ebatta kurabiye mi yoksa şu cevizden küçük olanlar mı
senin oğlanı karar verdim benim kızıl patitiss yeğenime alıcam becerikli olacak oğlan sülale de bir tane de numunelik becerikli damat olsun yaaaa:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…