- 27 Kasım 2018
- 4.964
- 16.025
- 128
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #260.661
Yuruyusten geldik cok acikmistim apar topar yemege oturduk:) salata yapacak kadar beklemedik Insallah acikmam simdilik iyiyim:)aksami çok erken yemisin cnm acikmicanmi yanında salata falanda mı olsaydı keşke
sen guzel baktigin için oyle görüyorsun bitanemvalla helal olsun mefkuşum her yönünün ayrı güzel boşuna sevmiyorum seni , her zaman ev hanımı olup evine yada kendisi için maddi katkı da bulunan hatunlara hayran olmuşumdur sırf para kazanmakla ilgili de değil o da var ama üretmek işe yaramak birilerinin işine yaramak her konuda üstün geliyorlar bana
Niye söz verip gelmez ki bu insanlardün gelmeyen kombicilerin bu gün bu saatte gelip bakım yapması gerekiyordu benimkileri yedirdim içirdim mutfağı pakladım bekliyoruz ayy ne sinir beklemek :)
Aksam çorba fazla olduğu için ekmek olmayabilirdi cnm gerisi guzelSabah.08.00
1 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
5 yesil zeytin
1 dilim tb ekmegi
Ogle.12.30
1 tabak Tavuk sote
1 kase yogurt
1 tane kabak mucver avuc ici kadar
Ara. Cay yesilcay ve kahve
Aksa.19.00
2 kepce ezogelin corbasi
1 tabak ispanak yemegi
1 kase yogurt
1 tb ekmegi
Su. 1.5 lt civari
Spor yok
iyi akşamlar kızlar Bugünki Menüm
Sabah 10.30
2 haşlanmış yumurta 1 dilim beyaz peynir 1 tk keten tohumu
Ara 1b süt 3 ceviz
Öğlen 13.30
1 kase yoğurt 1dilim ananas
Aksam 17.30
1 kase ananaslı yoğurt
1lt dukan bira
2 lt su
evet canım o da doğru, hele de alerjiksen sıkıntı tabii
senin inatlaşmanı yaradanaaa kurbannn çok tatlısın yaaaa yemekle bakışıp inatlaşmak çok hoşuma gitti hala gülümsüyorum kuzummm
Oh hadi gozunaydin
Anladim cnm alerjik olunca tabi haklisin bide saglikli degil tabiki aslinda en iyisini yapiyorsun

Haklisin abla sonucta elindende geldikden sonra iyi niyetle yardim edilebillir ama insan sömurme olunca is degisiyor sana katiliyorum
Hayirli olsun abla adam nasil biri cokmu hasta
Bizde senin daha iyi olmanı istiyoruz cnmUykudan uyandım bir size bakayım dedim
Sabah tartıda istediğiniz eksileri görmenizi diliyorum canlar
Valla yapabilen için guzel taktik :) ))Hahaha gerçekten böyle yemekleri görünce inatlaşıuorum ben daha güçlüyüm diye ben zapzayıf olcam istemiyorum diye konuşuyorum bildiğin kendi
Sabah geçe kalmis ama yinede guzel cnmBugünün menüsü
Sabah Yok
Öğlen 12.15
2 yumurtadan omlet
Beyaz peynir
1 dilim ekmek
Akşam 18.00
2 tane dana antrikot
Bol salata
Su 2 yi tamamlicam
Inşallah abla
İnşallah çoook eksi getirsin cnm
Makarnaaaaaa :)Bu haftayi söyle yada boyle geride bıraktık azimli aslanlarım :))
Elinden geleni yaptigini düşünenler
Yarın canının istedigi biseyi yiyebilir
Çok geçe bırakmadan ve abartmadan
Sonra hafta içi canım şunu istedi buna dayanamadim diye gelmeyin :))
Yarın öğlen ye cnm tabi başka karbon olmasın :))Makarnaaaaaa :)
Dolapta mis gibi mercimek çorbam ve kuru fasulyem var.ah zuhal sister yasak etmesen yirdim
İnşallah canımBenim yavaş iniyor canım birinci gün şişlik oluyor ikinci gün biraz kilo gidiyor inşallah yarın güzel bir eksi getirir
Hadi yarına ekşi getirsinMenum kizlar
Sabah12
2dilim suzme peynir
1 ck kadar beyaz peynir
1 tk labne
Maydanoz salatalık
3 zeytin
1 kuru incir
Ara15
1 sb sut
Aksam16.45
Bol yogurtlu sarimsakli 1 tabak semizotu yemegi
Su 2lt
Spor 50dk yuruyus ( uzun aradan sonra ilk kez yuruyuse ciktim)
Benim bildiğin çok seçici durumda zeytin, domatesin kabugu vs baya baya seçiciBen cok çok aşırı yersem ve yatarsam o zaman rahatsız ediyor
Bunca sene yine iyi dayandı midecik
cokçcok gecmis olsun cnm ins. Biran önce ikinizde düzelirsiniz
Fazla yapıp akşamda yeseydin cnm
Kuru fasulyeyi yarın öğlen ye ama akmeksiz :))
aksami çok erken yemisin cnm acikmicanmi yanında salata falanda mı olsaydı keşke
yürüme arabasıyla yürüyebiliyor cnm kendi wc ye gidebiliyor
Zaten ben bakim falan yapmicam
Bakıcı sabah geliyor
Evet evet bildiğin ceviz büyüklüğünde kurabiye abla beynimi uslu durması için oldukça eğittm sayılir 2 tabak makarna yeyip üstüne tatlı yeyip üstüne sucuk ekmek yediğim günler vardı benim çok şükür bittigülüm reflü de sen de biliyorsun çok yemek yiyince yoğurtluyla salçalıyı karıştırınca aç karna yada akşam asit seviyesi yüksek yiyecekler mahfediyor mideyi kimyonu daha bol kullan gülüm mideni güçlendir . 15-20 kurabiye konusun da ciddi misin bildiğimiz ebatta kurabiye mi yoksa şu cevizden küçük olanlar mı
senin oğlanı karar verdim benim kızıl patitiss yeğenime alıcam becerikli olacak oğlan sülale de bir tane de numunelik becerikli damat olsun yaaaa:))
Aynen ya ben de gciik olurum gekeceksen dediğin zamanda geleceksindün gelmeyen kombicilerin bu gün bu saatte gelip bakım yapması gerekiyordu benimkileri yedirdim içirdim mutfağı pakladım bekliyoruz ayy ne sinir beklemek :)
Çorba varken ekmek yeme canım hemde akşamSabah.08.00
1 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
5 yesil zeytin
1 dilim tb ekmegi
Ogle.12.30
1 tabak Tavuk sote
1 kase yogurt
1 tane kabak mucver avuc ici kadar
Ara. Cay yesilcay ve kahve
Aksa.19.00
2 kepce ezogelin corbasi
1 tabak ispanak yemegi
1 kase yogurt
1 tb ekmegi
Su. 1.5 lt civari
Spor yok
Bol eksi getirsin haftaya perşembe bende ananasli cacık yapacagimiyi akşamlar kızlar Bugünki Menüm
Sabah 10.30
2 haşlanmış yumurta 1 dilim beyaz peynir 1 tk keten tohumu
Ara 1b süt 3 ceviz
Öğlen 13.30
1 kase yoğurt 1dilim ananas
Aksam 17.30
1 kase ananaslı yoğurt
1lt dukan bira
2 lt su
Daha iyi misin canımUykudan uyandım bir size bakayım dedim
Sabah tartıda istediğiniz eksileri görmenizi diliyorum canlar
bende bugün keke yaptım yemekten sonra çay yanında istedi baba oğul ortaya koydum karşısında çay içtimAynenn aynen
Hahaha gerçekten böyle yemekleri görünce inatlaşıuorum ben daha güçlüyüm diye ben zapzayıf olcam istemiyorum diye konuşuyorum bildiğin kendi kendime
Aynen öyle canım
Biz bugun teyzeme gidicektik topluca anneme cuma istedigimiz bisey yeme hakki var cuma gidelim dedim:)oyle anlastikBu haftayi söyle yada boyle geride bıraktık azimli aslanlarım :))
Elinden geleni yaptigini düşünenler
Yarın canının istedigi biseyi yiyebilir
Çok geçe bırakmadan ve abartmadan
Sonra hafta içi canım şunu istedi buna dayanamadim diye gelmeyin :))
Tmm abla :) bugün makarnaya aserdim sankiYarın öğlen ye cnm tabi başka karbon olmasın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?