- 27 Kasım 2018
- 4.964
- 16.025
- 128
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #261.141
Bugun cogunluk haftasonu modunda zaten :) )) cok gecmis yokKizlar bende bugun esim evde pek ugrayamsim birazdan aksam yemegi yicez sonra gecmis yapip bakicm neler yapmissiniz
Hepsi bir bütün zaten bebegimdikkat değil de hareket lazım eksiğimin ne olduğunu biliyorum da tembellik yapıyorum işte :)
Guzelim takimla kaynasmanda paylaşımında sorun yokKaptanim bu cuma benim 3. haftam oluyor listeye nasil giriliyorMefkurem
Daha dogrusu izleme surecim nasil acaba:) listeye alincak miyim
Aynen Insallah bi daha olmicak canimin istedigi seyide cumaya saklicamGuzelim takimla kaynasmanda paylaşımında sorun yok
Menulerin genel olarak iyi sadece hafta içi yapılan büyük kaçamak senin için eksi puan :)) ama birdaha olacağını sanmiyorum
Geriye sadece kilo vermen kaldı
Önceki hafta 200 bu hafta 400 verdin
Biliyorsun liste için yeterli değil bu
Üyelerden en azından yüzde 1 i tutturmalarini bekliyoruz özellikle yeni basliyanlardan
Sen listeye takılma
Düzenli güzel kilo verimin başladığı zaman girersin
Sen guzel vermeye odaklan cnmAynen Insallah bi daha olmicak canimin istedigi seyide cumaya saklicam
Bu hafta yuzdem 1 i gecerse girer miyim listeye
Gerci dunde cok az bi farkla yuzde 1i kacirdim ya://
Tamam ablacim:))Sen guzel vermeye odaklan cnm
Belkide senin vücut sporsuz vermiyordur bilemiyorum
Yeni başlayanlarda normalde 1 kilo rahat gider
Cuma gelsin düşünürüz :)) çünkü istikrarda önemli
Hadi inş. Tatlım tabiki bu hepimizi çok mutlu ederTamam ablacim:))
Bu hafta istikrarimi gozler onune sericem Insallah :)) yuzde 1.5 dan fazla ile gelicem yihuuu
Abla daha iyiyim ama araara yine usuyorum ve sag dizmde feci bi agri var anlamadim ama toparlanicam ins bi ilac iceyim agri hafiflesin lesli yapicam ins@ekim2009 dün sabahtan beri gorunmedin canom
@tugcekrblt Tuğçe nasıl oldun bitanem
E ElbetOlacak senin geçtimi hastalığın cnm
Dizini zorladınmi da cnm ne olduAbla daha iyiyim ama araara yine usuyorum ve sag dizmde feci bi agri var anlamadim ama toparlanicam ins bi ilac iceyim agri hafiflesin lesli yapicam ins
Heee hemde çoook freeeyiz
Abla anlamadim aslinda zorladigimida hatirlamiyorum ama dizle bilek arasinda muthis bi agri var zonklama seklinde bende romatizma baslangici gibi bisey var diye dusunuyorum yagmur yagmadan once lodos falan eserse oyle cok agrirdi ama suan sadece soguk var bilemedim nedenini belki hastaliga bagli kas agrisidir umarim gecerDizini zorladınmi da cnm ne oldu
Miniskus falan olmasin
Bi takip et cnm gecmezse dr a gitAbla anlamadim aslinda zorladigimida hatirlamiyorum ama dizle bilek arasinda muthis bi agri var zonklama seklinde bende romatizma baslangici gibi bisey var diye dusunuyorum yagmur yagmadan once lodos falan eserse oyle cok agrirdi ama suan sadece soguk var bilemedim nedenini belki hastaliga bagli kas agrisidir umarim gecer
Kızlar hastanedeyiz ablamın oğlu büyük ihtimalle kabakulak ve büyük ihhihtima kuzeye de geçecek çünkü dibinden ayirsmiyiruz gidip gidip yapışıyor
Ben sofra hazirlicam
Benimkiler evde
Fırsat bulunca gelirim
Bugun cogunluk haftasonu modunda zaten :) )) cok gecmis yok
Guzel olmus rakibem:)Menum
Sabah10.00
2yumurta
2yk cokelek
2dal marul 4yesil zeytin
Domates
Ogle14.00
El kadar yufka ve 1kase yogurt
Ara
1mandalina 3-4 kuru uxum
Aksam18
1kepce bulgur pilavi
Et yemegi
2turp az yogurt
Su 2 oldu ucte olur belki
Spor yapabilirsem yazarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?