- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #261.201
Sen benim perşembe bu kadar çok yediğimi gordunmuPersembe menusu gibi olmuş afiyet olsun abla
Medine hurması güzel oluyor cnmKuru hurma mi yarın alıyım abla yer inşallah
Geçmiş olsun baldırlık tak yada sıkıca sar bakalım belki geçerAbla daha iyiyim ama araara yine usuyorum ve sag dizmde feci bi agri var anlamadim ama toparlanicam ins bi ilac iceyim agri hafiflesin lesli yapicam ins
bidaha menuleri gününde yazalım tatlımDunku kenum
Kahvalti.07.00
1 haslanmis yumurta
Yarim dilim peynir
7 tane zeytin
1 dilim tb ekmegi
Aralarda sekersiz cay turk kahvesi
Ogle. 12.00
1 tabak sebzeli kofte
1 kase tavuklu salata
Aralarda. Cay turk kahvesi tarcinli yesil cay ve 2 mandalina
Aksam.19.00
2 kepce tarhana corbasi
1 tabak pirasa
1 kase yogurt
Cayin yanina 7 8 tane antep fistigi
Su. 2.5 lt
Spor yok
YaniiiBugunku menum
Ogle.13.00
Taze soganli 2 yumurtali salata
Yarim dilim peynir
4 tane yesil zeytin
1 dilim tb ekmegi
Ara yok diasrdaydim
Aksam.19.00
Guvecte domates soslu kofte
1 kucuk kase patates puresi
Salata
3 4 kucuk dilim kozlenmis kirmizi biber
Cayla birlikte 1 kucuk dilim yas pastaesimin dogum gunu bugun
Su. 2 lt
Spor 4 saate yakin carsida gezdik
Bugun neler yaptın azimli meleğimGeçmiş olsun baldırlık tak yada sıkıca sar bakalım belki geçer
Geçen benimde alt baldırımda bi ağrı vardı baldırlık taktım 2 gün sıkı tutunca geçti
Persembe nin gelisi cumartesi den belli olurSen benim perşembe bu kadar çok yediğimi gordunmu
Malzemesini alıp bir deneyim sağol abla ceviz de iyi geliyor kabizligaMedine hurması güzel oluyor cnm
Biraz sıcak suda islatiyon yumuşayınca biraz kakao la bizzt yapiyon biraz ceviz de çekip karıştır
Top yapıp hindistan cevizine bula
Persembe nin gelisi cumartesi den belli olurSen benim perşembe bu kadar çok yediğimi gordunmu
Edibenin misafiri var AllahtanBugun neler yaptın azimli meleğim
Yenecenmi edibeyi:))
Ben son 3 gün cok sıktığım için pazartesi genelde artı oluyor cnmPersembe nin gelisi cumartesi den belli olurhaftaya iyi bir eksi gelir inşallah abla :)
Bu demek oluyor ki bugünde yapilmadiEdibenin misafiri var Allahtan
Bu fırsatı değerlendirmeyi düşünüyorum abla
Yarın mutlaka spor yapacam
Sabahi niye oyle gecistirdin cnm az olmusSabah 10:30
1 dl ekmek
Biraz peynir
1,2 çatal yumurta
Öğlen 15
3 dl yulaflı kek ev yapımı
2 dl elma
Akşam 19
1 tb bamya
6 köfte
Salata
Su 2lt geçer
Spor yok
Bence ben yeneceğim, bak bugün spor da yapmamışBugun neler yaptın azimli meleğim
Yenecenmi edibeyi:))
Afiyet olsun, iyi menü olmuşSabah 10:30
1 dl ekmek
Biraz peynir
1,2 çatal yumurta
Öğlen 15
2 dl elma
Akşam 19
1 tb bamya
6 köfte
Salata
Su 2lt geçer
Spor yok
Annem gidince böyle devam edebilir miyim bilmiyorum. Resmen aç geziyorum. Anneme göre zaten iki öğün bile fazla. Eşim bile acıdı halime, gizliden ye diyorEdibenin misafiri var Allahtan
Bu fırsatı değerlendirmeyi düşünüyorum abla
Yarın mutlaka spor yapacam
Medine hurması güzel oluyor cnm
Biraz sıcak suda islatiyon yumuşayınca biraz kakao la bizzt yapiyon biraz ceviz de çekip karıştır
Top yapıp hindistan cevizine bula
Çalışan kazanır bebeğimBence ben yeneceğim, bak bugün spor da yapmamış
açlık orucumu yaptıracak sana :))) annenin ellerinden öpüyorum sevgilerimi saygılarımı gonderiyorumAnnem gidince böyle devam edebilir miyim bilmiyorum. Resmen aç geziyorum. Anneme göre zaten iki öğün bile fazla. Eşim bile acıdı halime, gizliden ye diyor
Sabah ne guzel bi dilim ekmegin var onunla yesene bol peynirini zeytinini:) kuru kuru olmaz kiSabah 10:30
1 dl ekmek
Biraz peynir
1,2 çatal yumurta
Öğlen 15
2 dl elma
Akşam 19
1 tb bamya
6 köfte
Salata
Su 2lt geçer
Spor yok
Ahh ahhh bende seviyom da 1 günde hepsini bitirdiğim için yapmiyorumEki Görüntüle 2220215 onu ben bu yaz cok yapiyodum cayla hem az kalorili hem super lezzetli oluyodu:)
Genel annelerin tam zitti hep ye ye der anneleraçlık orucumu yaptıracak sana :))) annenin ellerinden öpüyorum sevgilerimi saygılarımı gonderiyorum
Aa yok canimAhh ahhh bende seviyom da 1 günde hepsini bitirdiğim için yapmiyorum
Anneme hayattaki en büyük üzüntüsünün benim kilolarım olduğunu söylüyor. Galiba ben de zayıflamayı en çok onu mutlu etmek için istiyorumGenel annelerin tam zitti hep ye ye der anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?