Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet olsun canım şimdi börek yedin pasta karışma deme ama karışmam lazım

Gecen verdim yemedi yere attı mercimek çorbası iyi gelirmi acaba yarın çorba yapıyım çorbayı seviyor
Hayda yine mi hadi su toz filan inşallah işe yarar
10 numara menü sporda mehlikayi etiketliyoruz Zuhal abla
Sabah 10:30
1 dl ekmek
Biraz peynir
1,2 çatal yumurta

Öğlen 15
3 dl yulaflı kek ev yapımı
2 dl elma

Akşam 19
1 tb bamya
6 köfte
Salata
Su 2lt geçer
Spor yok
keki abartmasaydin canım

20 dakika tempolu yürüyüş, 20 dakika bisiklet 15 dakika pilates yaptım. Acıkmamışsam zoraki yemiyorum. Kuaför işim vardı atıştırdım o yüzden.

Nasılsınız kızlar ben geldim
1 kucuk fincan sütlü filtre kahve içtim çünkü geç yatacagiz ve neler neler yiyorlar bende kendimi tok hissetmek istedim
Amannn bosver güzelim isteyen istediğini yesin
Bu hafta 1.4 verince ne kadar mutlu olmustuk onu hatırla

Haftaya da mutlu olsak ne güzel olur

Sabahi niye oyle gecistirdin cnm az olmus

Ne kadar yulaf li olsada karbon sonuçta 1 dil. Yeterli olur

Aksam guzel ama sanki biraz fazlami:))
Köfte salata yogurt olsa yeterdi gibi :)
Sabah oğlum kahvaltı hazırlamış anne kahvaltı hazır uyan diye çağırdı tabi yiyebileceğim çeşit bunlardı ayıp olmasın diye icabet ettim
Dilimler küçüktü zaten kibrit kutusu kadar kalanını attım dolaba
Akşamda haliyle çok açtım sıcak sulu yemek iyi geldi bamyada kendime göre yaptım yağsız salçasız domatesle ekşili acılı

Anneme hayattaki en büyük üzüntüsünün benim kilolarım olduğunu söylüyor. Galiba ben de zayıflamayı en çok onu mutlu etmek için istiyorum
Ne guzel seni destekleyen annen var genelde kimin annesi evine gitse kilo alir:)
Mutlu etmelisin kesinliklee:))
Ayyy 1 taneyi agzimi bulastirdigima değmez :) )
Tabi sen benim yaptığımı yapma :) ))

Ben de senin gibiyim maalesef. Menülerde okuyorum bir ısırık iki çatal filan yok benim dünyamda böyle birşey kepçeyle bende. Düzeltmem lazım kendimi
Walla ben normaldede kucuk kucuk yerim ama diyette oyle minik yiyorum ki
Mesela o minik küp hurmali tatliyi 10 bardak cayla iciyorum hesap edin

Hatta yazin son bi tane kalmisti tabaga koyup cayin yanina getirmistim kendim icin evdekilerde cayla cikolata vs yiyolardi. Kardesim yanlislikla ben yokken agzina atmis. Oyle kizdim ki ona oda hicte guzel degildi yanlislikla cikolata sanip yedim falan diyodu

Oyyy anneciğine kahvaltimi hazırlamış

Kekler buzlukta yani daha yok:))

Tebrik ederim kızlar hepinizi
Kızlar hastanedeyiz ablamın oğlu büyük ihtimalle kabakulak ve büyük ihhihtima kuzeye de geçecek çünkü dibinden ayirsmiyiruz gidip gidip yapışıyor
Çok geçmiş olsun canim

bizde seni seviyoruz ablam

kız ne diyorsun diyordum ilahi canım çok tatlısın

Valla yarın protein ağırlıklı beslenip pazarteside Bi liste var onu yapıcam bakalım

Hahahahaa
Çok geçmiş olsun kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…