- 4 Şubat 2008
- 5.999
- 14.165
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #261.241
Aynen abla Ama çay demlemeyi unutmuş evde eşimde dahil benden başka kimse çay içmez çünkü :)) olsun düşünmesi yeter delikanlımınOyyy anneciğine kahvaltimi hazırlamış
Kekler buzlukta yani daha yok:))
Hesapladım da Benin bu yüzdeyi tutturmam için ekstra birşeyler yapmam lazım. Bu hafta olmasa da önümüzdeki haftalar için hedefleyeyim ben kaptanım müsaadenle. Şimdilik haftada bir kilo hedefliyorum.Önümüzdeki hafta bireysel derece adaylarim :))
@eyledi
@istikrar1986
Edibe12
askrhpozitif
@Mehlikatun
Dereceye girebilmek için yüzdeniz en azından 2.50--3.50 arasında olması lazım
İkimiz de çok iyi eksi getiririz inş canımBende seni takip ediyorum rakibem
Hadi bakalım beynine hükmeden kazansın
Be güzel birinci olmuşuz. Herkesi tebrik ederim. Hep böyle devam edelim olur mu kızlarBENDEN SİZE GÜNAYDIN MESAJI SAAT FARKINDAN KAPTAN UYUYOR DAYANAMADIM
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 602. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. ==> 9.Takım ==> 1.194 %
2. ==> 10. Takım ==> 0,997 %
3. ==>6. Takım ==>0,748%
BİREYSEL DERECELER
1. ==> @Wydra ( 10. Takım) ==> % 3,19
2. ==> @hedef56 ( 10. Takım ) ==> % 3,02
3.==> @kmsl Hnd ( 14.Takım ) ==> % 2,37
ETAP SONUNCUSU
==>> @mavimli ( 8. Takım ) ==> % - 2,57
Geçmiş olsun. Olursa üzülme bence ergenlik dönemi riskli oluyor erkek çocuklarda kabakulak olurlarsa en azından atlatmış olur.Kızlar hastanedeyiz ablamın oğlu büyük ihtimalle kabakulak ve büyük ihhihtima kuzeye de geçecek çünkü dibinden ayirsmiyiruz gidip gidip yapışıyor
Biz de seni seviyoruzMUTLU HAFTASONLARİ AZİMLİ ASLANLARIM
Böyle güzel haberle gozlerimi acmak iyi geldi :)))
Yuksek bi eksi Yuzdemize rağmen bu sonuca çooook sevindim
Emek verip çaba gosteren herkese çoook teşekkürler
Biliyorsunuz bizim maraton bikac haftalık değil hayalimizdeki rakamı tartida görene kadar devam ediyor
O yüzden durmak yokkk yola devam diyoruz
Onumuzdeki haftanın heyecani simdiden basladi bende
Sizi çoook sevdiğimi soylemismiydim
Kardeş nasıl ev öyle kabus gibi kaç evden kaçArkideşler
Bakın bişey dicen.
Kaçamak falan yapan olmasın bak valla canım sıkılyo.
Sonra gece gece buralara gelip ağlayıp üzülyosunuz
Herkes kilo veriyo bazıları veremiyo
Olmuyo böyle
Accık tutun gari kendinizi
Hiç poğaça görmediniz mı yani (birazdan yapacak gibiyim)
Sigara böreği yimediniz mı yani (hergün 7 şer tane falan oluyor bebeler
seviyor . )
Revani ilk kez mı gördünüz (dolapta)
Pastaya ne demeli her zamanki pasta işte (oğluş doğumgünü istiyo :))) Belki poğaça yerine bunu yaparım)
Yemeden olmayacak lütfen yaaa.
Biliyorsunuz artık bunları
(Evet canani kaybettik diye düşünenler olabilir :)
Bu iş böyle delirerek olacaksa öyle olacak
Yapacak birşey yok
Çaktırmayın
Kaçamak istimiyom o kadar
)
Ama sabahki mesaji yazan sendin ne tiramisusu ya:// oldu mu simdiSabah 9.30 2 sahanda yum. .1.5kk peynir5 zeyrin 4 çeri 1.5 dlm kepek ekmek
Öğlen 15.00 kabak sote yoğurt 4 çatak sucuk 1.5 dlm kepek ekmek
Ara 1 kepçe şehriye çorbası
Akşam 2 çatal tiramisu 2 kaşık kısır bol yeşil salata 1 salatalık turşusu 2 acı biber
Şu 2 lt
Spor yok
Tamamdir cok sagol ablacim :)bidaha menuleri gününde yazalım tatlım
Guzel olmus
Yaniii
pasta olmasa iyi olurdu
Eşine nice mutlu yıllar cnm
ne borek mi yedin :)) afiyet olsun. Ayrica gecmis olsun yegenin icinAfiyet olsun canım şimdi börek yedin pasta karışma deme ama karışmam lazım
Hayda yine mi hadi su toz filan inşallah işe yarar
10 numara menü sporda mehlikayi etiketliyoruz Zuhal abla
keki abartmasaydin canım
Benim tatlım ya normalde kesin 1 parça yerdim. Kısırı da götürürdüm.ama eşim de bitirmedi.yarın onu çöpe atmak ağırıma gidecek.Ama sabahki mesaji yazan sendin ne tiramisusu ya:// oldu mu simdi
Bizim evin normal hali edibe.eşim tatlıyı çok sever. Evde yapmasam bisküvi falanHesapladım da Benin bu yüzdeyi tutturmam için ekstra birşeyler yapmam lazım. Bu hafta olmasa da önümüzdeki haftalar için hedefleyeyim ben kaptanım müsaadenle. Şimdilik haftada bir kilo hedefliyorum.
İkimiz de çok iyi eksi getiririz inş canım
Be güzel birinci olmuşuz. Herkesi tebrik ederim. Hep böyle devam edelim olur mu kızlar
Geçmiş olsun. Olursa üzülme bence ergenlik dönemi riskli oluyor erkek çocuklarda kabakulak olurlarsa en azından atlatmış olur.
Biz de seni seviyoruz
Kardeş nasıl ev öyle kabus gibi kaç evden kaç
Ne biçim annen var senin öyle hiç öyle anne görmedim benBence ben yeneceğim, bak bugün spor da yapmamış
Afiyet olsun, iyi menü olmuş
Annem gidince böyle devam edebilir miyim bilmiyorum. Resmen aç geziyorum. Anneme göre zaten iki öğün bile fazla. Eşim bile acıdı halime, gizliden ye diyor
Çocukların böyle jestler yapması çok mutluluk verici, maşallah oğluna.Sabah oğlum kahvaltı hazırlamış anne kahvaltı hazır uyan diye çağırdıtabi yiyebileceğim çeşit bunlardı ayıp olmasın diye icabet ettim
Dilimler küçüktü zaten kibrit kutusu kadar kalanını attım dolaba
Akşamda haliyle çok açtım sıcak sulu yemek iyi geldi bamyada kendime göre yaptım yağsız salçasız domatesle ekşili acılı
Akşam işler iyi gitmemişSabah 9.30 2 sahanda yum. .1.5kk peynir5 zeyrin 4 çeri 1.5 dlm kepek ekmek
Akşam 2 çatal tiramisu 2 kaşık kısır bol yeşil salata 1 salatalık turşusu 2 acı biber
Şu 2 lt
Spor yok
MUTLU HAFTASONLARİ AZİMLİ ASLANLARIM
Böyle güzel haberle gozlerimi acmak iyi geldi :)))
Yuksek bi eksi Yuzdemize rağmen bu sonuca çooook sevindim
Emek verip çaba gosteren herkese çoook teşekkürler
Biliyorsunuz bizim maraton bikac haftalık değil hayalimizdeki rakamı tartida görene kadar devam ediyor
O yüzden durmak yokkk yola devam diyoruz
Onumuzdeki haftanın heyecani simdiden basladi bende
Sizi çoook sevdiğimi soylemismiydim
Evet böyle özel bir annem olduğu için şanslıyım rakiplerim düşünsün artıkNe biçim annen var senin öyle hiç öyle anne görmedim ben
can boğazdan gelir ne zamandır görüşmüyorsunuz zaten açsın börekler tatlılar özlemedinmi annenin hamur işlerini
Anne eli deyince aklıma Direk anneciğimin patlıcanlı acılı gözlemesi geliyor
Aslında cuma günü tambuğday unundan yaptırabilirm bi küçk beze nolacakki dimi
Ödül kararı aldım şimdi şu anda 1 kilonun üstünde verirsem patlıcanlı gözleme yiyecem
Motivasyona bak beeeee
Kız sen bebelerin yemeğini ha bire tırtıklıyon aaaaBenim tatlım ya normalde kesin 1 parça yerdim. Kısırı da götürürdüm.ama eşim de bitirmedi.yarın onu çöpe atmak ağırıma gidecek.hem o sayılmaz bebelere yedirirken oldu.
bizde seni seviyoruz ablam
Plan insi.guzel eksi getirsin cnmValla yarın protein ağırlıklı beslenip pazarteside Bi liste var onu yapıcam bakalım
aman aman bende o yüzden sağlıklı da olsa bisey yapamiyom işte :))Aynen abla Ama çay demlemeyi unutmuş evde eşimde dahil benden başka kimse çay içmez çünkü :)) olsun düşünmesi yeter delikanlımın
Kekler buzlukta tabikiii yoksa gidip gelip yerim duramamki bende senin gibiyim :))
kiz kabağın yaninda sucuğun işi ne :))Sabah 9.30 2 sahanda yum. .1.5kk peynir5 zeyrin 4 çeri 1.5 dlm kepek ekmek
Şu 2 lt
Spor yok
tmm cnm sen bilirsin ama sende o potansiyelin oldugunu biliyorumHesapladım da Benin bu yüzdeyi tutturmam için ekstra birşeyler yapmam lazım. Bu hafta olmasa da önümüzdeki haftalar için hedefleyeyim ben kaptanım müsaadenle. Şimdilik haftada bir kilo
Benim bi itirazım yokgüzel birinci olmuşuz. Herkesi tebrik ederim. Hep böyle devam edelim olur mu kızlar
Biz de seni seviyoruz
İş kaçmıyor bosver dinlen birazİyi akşamlar kızlar misafirleri gönderdim Mutfak duruyor valla direk buraya damladım alıntılarin bir kısmını yaptım menumu yazayım yine alıntılara devam
Bizim evlerde tatlı hamurisi olmuyormu canikom :)Bizim evin normal hali edibe.eşim tatlıyı çok sever. Evde yapmasam bisküvi falan
.alır çocukşar da çok sever.hergün çocukların yemesine da gönlüm razı olmuyor.birsürü katkı maddesi falan var.
Ben iyi dengeledim diye düşünerek sevinerek yazmıştım abla akşam yemeği yerine gibi yani.Bizim evlerde tatlı hamurisi olmuyormu canikom :)
bak geçen torunun doğumgünü de 1 çatal bile pasta almadim
VavvvvvvVavvvvv 1 kilo üstüNe biçim annen var senin öyle hiç öyle anne görmedim ben
can boğazdan gelir ne zamandır görüşmüyorsunuz zaten açsın börekler tatlılar özlemedinmi annenin hamur işlerini
Anne eli deyince aklıma Direk anneciğimin patlıcanlı acılı gözlemesi geliyor
Aslında cuma günü tambuğday unundan yaptırabilirm bi küçk beze nolacakki dimi
Ödül kararı aldım şimdi şu anda 1 kilonun üstünde verirsem patlıcanlı gözleme yiyecem
Motivasyona bak beeeee
Desene edibe benim rakibim bir değil iki taneEvet böyle özel bir annem olduğu için şanslıyım rakiplerim düşünsün artık
Güzel ödül belirlemişsin hadi bakalım kazan ödülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?